Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Datatieteen rekrytointiprosessi Dukaanissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Datatieteen rekrytointiprosessi Dukaanissa

Bengalurussa sijaitseva Dukaan on tee-se-itse-alusta, jonka avulla kauppiaat, joilla ei ole ohjelmointitaitoja, voivat perustaa verkkokauppansa älypuhelimien kautta. Tällä hetkellä yritys antaa yli 3,5 miljoonalle pienelle ja keskisuurelle yritykselle eri puolilla maata perustaa, kasvattaa, markkinoida ja johtaa liiketoimintaansa yli 40 liiketoimintakategoriassa, kuten pilvikeittiö, t-paitayritykset, henkilökohtaiset lahjat, luomuviljely ja paljon muuta. .

Vuonna 2019 perustetun Dukaanin perustivat Kaustub Pandey, Subhash Choudhary ja Suumit Shah. Jakaessaan matkan AIM:n kanssa Shah sanoi: “Se alkoi, kun ruuhka-aikaan ihmiset eivät voineet harjoittaa liiketoimintaa offline-tilassa, ja monet ihmiset alkoivat etsiä vaihtoehtoja – kuten kuinka pääsen takaisin liiketoimintaan. ja ilmeisin vaihtoehto jokaisella oli – miten aloitan verkkokauppani?”

Ohjelmistoinsinööri Shah aloitti sähköisen kaupankäynnin luomisen puhelimeen ja piti sitä erittäin hankalana, ja silloin hän päätti yhdessä muiden perustajien kanssa kehittää alustan, joka voisi auttaa kaikkia perustamaan verkkokaupan liikkeellä. “Alkuidea oli melko yksinkertainen – kenen tahansa pitäisi pystyä luomaan verkkokauppansa 30 sekunnissa”, Shah sanoi ja sanoi, että tämä ei ole vain markkinointitemppu.

Yli kaiken Dukaan on ylpeä datatieteen ja analytiikkatiimistä, joka ajaa liiketoimintaa ja parantaa asiakaskokemusta moninkertaisesti. Sillä on kevyt datatieteiden tiimi, joka koostuu datatieteilijöistä, data-analyytikoista, tietoinsinööreistä ja ML-insinööreistä. Yritys kertoi AIM:lle, että se aikoo palkata tulevina kuukausina 10–15 datatieteen ammattilaista eri rooleihin ja kokemustasoihin.

Dukaanin datatieteen tiimissä

Dukaanin tekee ainutlaatuisen – kuinka se käyttää tekoälyä ja data-analytiikkaa virtaviivaistaakseen liiketoimintaansa. Sen data-analytiikkatiimi keskittyy syvälliseen tietoon sukeltamiseen ja liiketoimintanäkemysten paljastamiseen, jotta se voi tehdä saumattomasti jokaisen päätöksen, niin sisäisen kuin asiakkaidenkin kannalta. Analytiikkatiimi auttaa myös tuotteen muotoilussa.

Tämän lisäksi sen tietotekniikkatiimi toisaalta rakentaa vankkoja tietoalustoja ja putkia eri tietolähteilleen. “Joten, olemme pääosin rakenteeltaan sellaisia”, sanoi Damini Chandra, Dukaanin data- ja analytiikkapäällikkö. Ennen tuloaan Dukaaniin Chandra oli Swiggyn analytiikan johtaja ja on myös johtanut Fractal Analyticsin datatieteen ja analytiikkatiimiä.

🔥 Empfohlen:  Datatieteen rekrytointiprosessi Porterissa

Tarkastellessaan edelleen Dukaanin datatieteen ja analytiikkatiimin työtä, Chandra sanoi: “Kauppiaan rikastamisen suhteen olemme työstäneet kärryissä käyviä suositusmoottoreita, jotka tehostavat suosituksia tuotteista, joita ostajat voivat lisätä ostoskoriin. . Toiseksi olemme työstäneet myös suositusmoottoria, joka auttaa jälleenmyyjiämme ymmärtämään, mitä tuotteita he voivat lisätä unelmiinsa.

Liiketoiminnalle lisäarvon kannalta Dukaanin tietotieteiden tiimi käsittelee vilpillisten tilausten, tuotteiden palautusten jne. haasteita. ”Edessämme oli erittäin korkea tuotto lähetetyistä tilauksista, jonka pystyimme äskettäin ennustamaan erittäin suurella tarkkuudella, esim. mitkä tilaukset todennäköisesti palautetaan, ja siksi ne on muutettava osittain tai kokonaan ennakkoon maksetuiksi”, Chandra selitti.

Haastatteluprosessi

“Aloitamme enimmäkseen tutkivalla keskustelulla, jossa yritämme ymmärtää ehdokkaan kokemusta, taustaa, kuinka he kommunikoivat ja mitä he etsivät”, Chandra sanoi.

Kun ehdokas on selvinnyt tämän kierroksen, Chandra sanoi, että he siirtyvät sitten tekniseen haastatteluun tarkistaakseen asiaankuuluvat taidot. Tämän jälkeen he yrittävät ymmärtää menneitä projekteja, joiden parissa ehdokas on työskennellyt. “Lopuksi etsimme myös kulttuurista sopivuutta, mutta sitä todella tapahtuu koko prosessin ajan”, hän lisäsi.

Lisäksi hän sanoi, että paneeli tarkastelee esimerkkejä, kuten kuinka hakija arvioi ongelman, uteliaisuus, oppiminen, yhteistyö ja ryhmätyö ovat ominaisuuksia, joita Dukaan etsii haastatteluun saapuvalta hakijalta.

Saa & Älä

”Olen ottanut niin monta haastattelua. Mielestäni on vaikea löytää yhtä tai kahta, Chandra sanoi. Hän sanoi, että jotkin yleisesti nähdyistä virheistä ovat, että ihmiset yleensä tekevät hätiköityjä johtopäätöksiä ymmärtämättä täysin kysymystä tai ongelmaa. “Joten, ymmärrä, mistä haastattelija puhuu”, sanoi Chandra.

Lisäksi hän sanoi, että hakijoilla on usein taipumus keksiä monimutkaisia ​​ratkaisuja yksinkertaisiin ongelmiin. “Suora vastaus olisi paras”, hän lisäsi.

“Lopuksi, ole tietoinen työstä, jota olet tehnyt aiemmin”, Chandra sanoi.

Työkulttuuri Dukaanissa

Chandra sanoi, että Dukaan on nopeatempoinen organisaatio. Koska asiat muuttuvat nopeasti, tiimin jäsenet ovat avoimia liikkumaan tahdissa. Mutta samalla on valtava oppimismahdollisuus, hän lisäsi. “Meillä on joukko erittäin motivoituneita henkilöitä, jotka yrittävät muuttaa maailmaa, ja sinä olet osa sitä ryhmää”, Chandra sanoi.

🔥 Empfohlen:  Onko datatieteen alasta tullut vähemmän kilpailukykyinen?

Lisäksi hän sanoi, että yhteistyö on myös erittäin tärkeää, sillä tiimi toimii eri toiminnoissa ja osastoilla yrityksen sisällä. Tämä sisältää insinöörejä, tuoteomistajia, yritysjohtajia jne. Kaikilla tiimin jäsenillä on ongelmanratkaisuajattelutapa, hän lisäsi.

Chandra uskoo myös, että joukkueeseen sopeutuminen edellyttää taitoa puhua ihmisten kanssa ja ymmärtää heidän ongelmiaan ja useimmissa tapauksissa jopa tunnistaa ne.

Miksi sinun pitäisi liittyä Dukaaniin?

Dukaan uskoo hauskan, yhteistyökykyisen, yrittäjähenkisen ja kasvuhakuisen työkulttuurin luomiseen. “Jokainen Dukaanin päätös perustuu dataan”, Chandra sanoi ja sanoi, että jokaisella tiimillä on vapaus tehdä itsenäisiä päätöksiä. “Joten se on jotain, jota pidän henkilökohtaisesti erittäin jännittävänä”, hän lisäsi.

“Se on varhaisen vaiheen yritys. Joten sinulla on vapaus valita hankkeet, joista olet intohimoinen”, Chandra sanoi ja sanoi, että monien tällä alalla työskentelevien ihmisten on vaikea vaikuttaa. Dukaan uskoo, että se muuttaa monien ihmisten elämää auttamalla heitä valitsemaan yrittäjyyden tien ja saavuttamaan taloudellisen vapauden.

Joten, mitä sinä odotat? Tutustu datatieteen työmahdollisuuksiin Dukaanissa täältä.