Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

DeepMind on tehtävässä saada AI Talent Young kiinni

Seuraava artikkeli auttaa sinua: DeepMind on tehtävässä saada AI Talent Young kiinni

Jos ajattelit, että Google Brainin yhdistäminen DeepMindin kanssa oli AI-maiseman jännittävin kehityskulku, ajattele uudelleen. Muutama päivä sitten tutkimusjätti teki yhteistyötä Raspberry Pi:n kanssa auttaakseen kouluttajia opettamaan ja edistämään tekoälyn ja koneoppimisen aiheita nuorille mielille..

Tämä uusi oppimisohjelma, nimeltään Experience AI, on kehitetty paitsi esittelemään tekoäly- ja ML-konsepteja, myös edistämään kriittistä ajattelua ja päätöksentekokykyä varhaisten teini-ikäisten keskuudessa.. Vaikuttaa siltä, ​​että tutkimusjätti yhdessä Raspberry Pi Foundationin kanssa ajattelee pitkäjänteisesti ja uskaltaa ryhtyä AI- ja ML-koulutustilaan varhaisessa vaiheessa.

Kouluttajiin ja oppilaitoksiin keskittyvä kaksikon Experience AI -alusta tarjoaa ilmaisia ​​oppitunteja aiheista, kuten tekoäly, tietopohjaiset mallit, ML-algoritmit ja muut. Lisäksi osa sisällöstä on kuratoitu DeepMindin panoksen ja alan asiantuntemuksen mukaisesti. Esimerkiksi alustan istunnot sisältävät upotettuja videoita, joissa DeepMindin tekoälytutkijat selittävät käsitteitä ja puhuvat tekoälyyn liittyvistä ammateista.

Tekoälyn juurruttaminen Young Mindsiin

DeepMindin koulutuskumppanuuksien päällikkö Obum Ekeke uskoo, että tekoälyn ura on aliedustettua taustasta tulevien nuorten ulottumattomissa, ja tällaiset koulutusohjelmat auttavat “juoksumaan itseluottamusta” opiskelijoiden keskuudessa ja auttavat luomaan “osallistavan ja saavutettavan maailmanlaajuisen tekoälyekosysteemin”. .

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Googlen DeepMind tekee yhteistyötä koulutusalalla. Yritys on yhdistänyt kädet organisaatioiden kanssa, jotka tukevat STEM Educationia – monitieteistä lähestymistapaa opetukseen ja oppimiseen, joka sisältää käytännönläheistä, projektipohjaista oppimista, joka yhdistää luonnontieteet, teknologian, tekniikan ja matematiikan. Syyskuussa yhtiö ilmoitti tekevänsä yhteistyötä kuuden koulutuksen hyväntekeväisyysjärjestön ja sosiaalisen yrityksen kanssa Isossa-Britanniassa STEM-koulutuksen tehostamiseksi ja uusien tekoälyresurssien kehittämiseksi. He olivat myös puhuneet yhteistyöstään Raspberry Pi Foundationin kanssa ohjelman luomisessa.

Jotkut muut DeepMindin tukemat organisaatiot ovat STEM Learning, The Brilliant Club, Stemettes, British Science Association ja Apps for Good. Niiden tavoitteena on tavoittaa 500 koulua (eli 10 % Yhdistyneen kuningaskunnan toisen asteen kouluista) ja yli 100 000 nuorta. DeepMindillä on jo aloitteita, kuten apuraha- ja stipendiohjelmat jatko-opiskelijoille.

🔥 Empfohlen:  Patrick M. Pilarski, Ph.D. Kanadan CIFAR AI -tuoli (Amii)

Miksei Intia?

Valitettavasti tämä uusi “Experience AI” -alusta on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille. Ducan Maidens kertoi AIM että jokaisella nuorella, taustastaan ​​riippumatta, “pitäisi olla mahdollisuus oppia luomaan ja ratkaisemaan ongelmia tietokoneiden kanssa”. Mutta entä Intia?

Intiassa on 21 kertaa enemmän 0–14-vuotiaita kuin Isossa-Britanniassa – eli maassa on noin 245,95 miljoonaa kukintaa, kun Yhdistyneessä kuningaskunnassa on 11,91 miljoonaa nuorta miestä. DeepMind ja Raspberry Pi keskittyvät Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille saattaa olla hyvä alku, mutta niillä on suurempi vaikutus, jos ne tuovat “Experience AI” -alustan saataville Intiassa – monet ihmiset hyötyisivät.

RaspberryPi on kuitenkin vahvistanut, että alusta on kaikkien saatavilla missä tahansa ja kuka tahansa voi ladata resursseja.

Mutta valoisa puoli on, että Raspberry Pi on jo vakiinnuttanut asemansa maassa koodauksen edistämiseksi. Ducan kertoi AIM jonka kanssa organisaatio on tehnyt yhteistyötä Mo-koulu Abhiyan kouluttaa opettajia esittelemään Code Clubin valtion kouluille Odishassa. “Olemme kouluttaneet 1 000 opettajaa tukemaan heitä Code Clubin perustamisessa kouluihin ja mahdollistamaan koulutuksen ja tuen levittäminen muille paikallisille opettajille.” Tämä työ on osa kolmivuotista aloitetta “kouluttaa 3 000 opettajaa ja tavoittaa 45 000 nuorta” alueella.

He ovat myös työskennelleet Pratham Education Foundationin kanssa vuodesta 2018 lähtien tarjotakseen koodauksen lapsille “vaikeasti tavoitettavissa olevissa ja heikommassa asemassa olevissa yhteisöissä” Intiassa tarjoamalla koulutusta ja pääsyn laitteisiin ja oppimisresursseihin. ”Nuoret saavat myös koulutusta käyttämään PraDigi Kitiä, kannettavaa lasten koodaamisopetuslaitetta, joka perustuu Raspberry Pi -tietokoneeseen.

Raspberry Pi, joka uskoo “tietokoneen kaikille” tuomiseen, jatkaa saavutettavuuden polkuaan säätiön kautta koulutusalalla. Toivottavasti tämän kumppanuuden myötä myös DeepMindin koulutusalan yhteistyö vahvistuu entisestään.