Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dell Technologies ja NVIDIA yhdistävät voimansa tarjotakseen yrityksille infrastruktuurin, jotta ne voivat ottaa käyttöön generatiivisia tekoälymalleja paikan päällä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dell Technologies ja NVIDIA yhdistävät voimansa tarjotakseen yrityksille infrastruktuurin, jotta ne voivat ottaa käyttöön generatiivisia tekoälymalleja paikan päällä

Dell Technologies ja NVIDIA ovat julkistaneet Project Helixin, yhteisen aloitteen, jonka tavoitteena on yksinkertaistaa yritysten prosessia luotettavien luovien tekoälyjärjestelmien rakentamisessa ja käyttöönotossa.

Yhteinen aloite hyödyntää Dellin ja NVIDIAn infrastruktuuria ja ohjelmistoja. Yhdessä teknisen asiantuntemuksen ja valmiiden työkalujen kanssa Project Helix toimittaa sarjan täyden pinon ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat tarjota parempaa asiakaspalvelua, markkinatietoa ja yrityshakua generatiivisten AI-mallien avulla. Se sisältää täydellisen suunnitelman, joka auttaa yrityksiä käyttämään omia tietojaan ja ottamaan käyttöön luovaa tekoälyä helpommin, vastuullisemmin ja tarkemmin.

Tekoälyn generatiivista elinkaarta tukeva Project Helix tarjoaa ratkaisuja infrastruktuurin luomisesta, mallintamisesta, koulutuksesta, hienosäädöstä, sovellusten kehittämisestä ja käyttöönotosta päätelmien käyttöönottoon ja tulosten virtaviivaistamiseen. Testattu yhdistelmä Dellin optimoituja laitteistoja ja ohjelmistoja sisällytetään osana aloitetta.

“Olemme historiallisessa hetkessä, jolloin luovan tekoälyn uskomattomat edistysaskeleet leikkaavat yritysten kysyntää tehdä enemmän vähemmällä”, sanoi Jensen Huang, NVIDIA:n perustaja ja toimitusjohtaja. “Dell Technologiesin avulla olemme suunnitelleet erittäin skaalautuvan, erittäin tehokkaan infrastruktuurin, jonka avulla yritykset voivat muuttaa liiketoimintaansa käyttämällä turvallisesti omia tietojaan luovien tekoälysovellusten rakentamiseen ja käyttämiseen.”

Dellin PowerEdge-palvelimet, mukaan lukien PowerEdge XE9680 ja PowerEdge R760xa, on suunniteltu erityisesti optimoimaan suorituskyky generatiiviseen tekoälykoulutukseen ja tekoälyn päättelytehtäviin. Nämä palvelimet yhdessä NVIDIA® H100 Tensor Core -grafiikkasuorittimien ja NVIDIA Networkingin kanssa muodostavat vankan infrastruktuuriperustan suurten työkuormien käsittelyyn.

Dellin validoitujen mallien avulla asiakkaat voivat päästä käsiksi Dellin palvelin- ja tallennusohjelmiston kattaviin yritysominaisuuksiin. Project Helix sisältää myös NVIDIA AI Enterprise -ohjelmiston, joka tarjoaa asiakkaille sarjan työkaluja, joilla ne voivat navigoida tekoälyn elinkaaressa. NVIDIA AI Enterprise sisältää yli 100 kehystä, esikoulutettua mallia ja kehitystyökalua, kuten NVIDIA NeMo™ laajan kielimallikehyksen ja NeMo Guardrails -ohjelmiston aihekohtaisten, turvallisten ja luotettavien generatiivisten AI-chatbottien rakentamiseen laajassa mittakaavassa.

🔥 Empfohlen:  Hallituksen käyttöön ottamat järjestelmät naisten voimaannuttamiseksi

“Project Helix tarjoaa yrityksille tarkoituksenmukaisia ​​tekoälymalleja, jotka voivat saada nopeammin ja turvallisemmin arvoa valtavasta alikäytössä olevasta datamäärästä”, sanoi Jeff Clarke, Dell Technologiesin varapuheenjohtaja ja operatiivinen johtaja. “Erittäin skaalautuvan ja tehokkaan infrastruktuurin avulla yritykset voivat luoda uuden aallon generatiivisia tekoälyratkaisuja, jotka voivat keksiä toimialansa uudelleen.”

Suojaus- ja yksityisyyskomponentit, kuten Secured Component Verification, on sisäänrakennettu Project Helixin peruskomponentteihin suojaamaan tietoja paikan päällä. Project Helix -aloitteeseen perustuvat Dellin validoidut mallit ovat saatavilla perinteisten kanavien ja joustavan APEXin kautta heinäkuusta 2023 alkaen.

Lue lisää: