Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksia: 35 esimerkkiä menestyksestä verkossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksia: 35 esimerkkiä menestyksestä verkossa

Miten haluaisit lukea parhaita koskaan julkaistuja digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksia?

Vielä tärkeämpää on, kuinka haluaisit kopioida verkkomarkkinoinnin parhaita käytäntöjä, jotka perustuvat tosielämän esimerkkeihin, eivät vain teoriaan.

Jos se kuulostaa hyvältä, saat tästä viestistä paljon arvoa.

Alta löydät luettelon 35 parhaasta verkkomarkkinoinnin tapaustutkimuksesta sekä kunkin esimerkin tulokset ja keskeiset havainnot. Siinä on yhteensä 5 osiota, jotka kattavat digitaalisen markkinoinnin eri näkökohdat, mukaan lukien sisältömarkkinointi, hakukoneoptimointi, PPC, sosiaalinen media, sähköposti, videot ja kumppanit. Jokaisessa osiossa on myös linkki, josta löydät vielä enemmän asiantuntijanäkemyksiä ja esimerkkejä tietystä aiheesta.

Tutkimalla näitä Internet-markkinoinnin tapaustutkimusesimerkkejä ja soveltamalla omissa digitaalisissa kampanjoissasi saatuja kokemuksia voit toivottavasti saavuttaa samanlaisia ​​tuloksia nopeuttaaksesi menestystäsi verkossa.

Digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimukset

Sisältömarkkinoinnin tapaustutkimukset

AppSumo kasvatti orgaanista liikennettä 843 % ja liikevaihto 340 % – Kaikkitietävä digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksessa saat selville, kuinka Omniscient Digital käytti neliosaista lähestymistapaa kasvattaakseen AppSumo-sivuston orgaanista liikennettä 843 prosentilla ja liikenteestä saatuja tuloja 340 dollarilla. Sisältää yksityiskohtia tutkimusprosessista, strategian kehittämisestä, sisällöntuotannosta ja linkkien luomisesta näille verkkosivuille.

0–100 000 kävijää kuukaudessa – Optimistin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä online-markkinoinnin tapaustutkimusesimerkki näyttää, kuinka Optimist sai College Raptor-nimisen startup-yrityksen 0–100 000 orgaaniseen istuntoon kuukaudessa. Se keskittyy suuren kuvan strategiaan, jota käytettiin tuon tuloksen saavuttamiseen, ja selittää, miksi se toimi. Tämä on hyvä tapaustutkimusesimerkki, joka osoittaa, miltä onnistunut sisällöntuotanto ja edistäminen näyttävät aloittaville yrityksille.

American Kennel Club lisäsi verkkoliikennettä 30 % – Contently Digital Marketing Case Study

Jos olet eläinrakoalueella ja etsit hyviä Internet-markkinoinnin tapaustutkimuksia, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan verkkosivustoasi sisällön luomisen avulla, tämä Contentlyn artikkeli voi auttaa. Sisällä opit kuinka yritys käytti digitaalisen sisällön strategiaa lisätäkseen verkkosivustojen liikennettä 30 % American Kennel Clubille. Tämä menetelmä houkutteli sekä uusia pentujen omistajia että kokeneita koiran ystäviä ja johti 26,6 miljoonan dollarin sisällön arvoon.

3 532 uutta beetakäyttäjää AlwaysAI:lle – Beacons Pointin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Beacons Point on digitaalisen markkinointitoimisto, joka tekee yhteistyötä B2B-yritysten kanssa ohjelmisto- ja teknologia-alalla toteuttaakseen tuloshakuisia verkkokampanjoita. Tässä tapaustutkimuksen esimerkissä opit, kuinka Beacons Point havaitsi ohjelmistoyritykselle AlwaysAI:lle oikeat markkinat kohdistaakseen asiakkaat haluamaansa sisältöön ja muuttaakseen yleisön innokkaaksi käyttäjäkunnaksi käyttämällä hyvin tutkittua Internet-strategiaa ja sisällön suunnitteluprosessi. Tuloksena AlwaysAI sai 3 532 uutta beta-käyttäjää, 20 000 kuukausittaista verkkosivuston istuntoa ja 2 021 %:n lisäys liikenteessä vain 10 kuukaudessa.

Verkkomarkkinoinnin strategia lisää orgaanista liikennettä 452 % – huippuluokan digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa opit, kuinka Top Rank Marketing käytti useiden digitaalisen markkinoinnin resurssien (esim. sisältöä, hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa ja vaikuttajia) yhdistelmää auttaakseen Introhivea saamaan enemmän orgaanista liikennettä sivustoonsa ja luomaan suuremman kysynnän SaaS-tuotteensa ja parantaa brändin yleistä digitaalista näkyvyyttä. Tämä verkkomarkkinointikampanja lisäsi orgaanista hakuliikennettä 452 % ja nosti keskimääräistä istunnon kestoa 155 %.

Katso täydellinen luettelo 15+ sisältömarkkinoinnin tapaustutkimuksesta täältä.

SEO-markkinoinnin tapaustutkimukset

Kuinka lisäsin orgaanista liikennettäni 652 % 7 päivässä – Backlinkon digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Opi kuinka Brian Dean Backlinkosta käytti “Skyscraper Technique 2.0” -tekniikkaa lisätäkseen orgaanista SEO-liikennettä yhdelle verkkosivuiltaan 652 %. Se on myös sama lähestymistapa, joka auttoi upouuden postauksen nousemaan Googlen ykkössijalle muutamassa viikossa. Tämä online-markkinoinnin tapaustutkimusesimerkki on täynnä kuvakaappauksia, keskeisiä havaintoja ja ohjattuja vaiheita, joita voit seurata.

126–121 883 ainutlaatuista kävijää alle 6 kuukaudessa – Ahrefsin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimusesimerkki keskittyy Tukholmaan perustettuun Fintech-yritykseen Northmilliin. Se paljastaa, kuinka voit analysoida yrityskilpailijoitasi kehittääksesi laadukkaampaa SEO-sisältöä, joka voi saada suuren määrän liikennettä ja muuntaa lukijasi asiakkaiksi. Lue tämä tapaustutkimus saadaksesi selville tarkalleen, mitä Northmill teki hakukoneoptimointikampanjan aikana noustaen 126 yksittäisestä vierailijasta 121 883:een alle 6 kuukaudessa.

0–75 000 käyntiä vuodessa – Ryan Darani digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa saat täydelliset tiedot haasteista, rajoista, budjeteista ja aikatauluista kiinteistöalan asiakkaalle, joka nousi 0 napsautuksesta päivässä keskimäärin 300–400:aan, kun verkkosivustolla oli vain 60 sisältöä. . Tämä on hyvä SEO-markkinoinnin tapaustutkimus kaikille yrityksille, joilla on tiukka budjetti.

Kuinka nelinkertaistimme liikenteen ja kaksinkertaistimme tulot sähköisessä kaupankäynnissä – Diggity Marketing -tapaustutkimus

Tämä on yksi parhaista digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksista SEO:n avulla tapahtuvalle sähköiselle kaupankäynnille. Sisältä opit kuinka verkkokaupan asiakas kasvatti liikennettä 417 % kahdeksassa kuukaudessa. Saat käyttöön tarkat SEO-strategiat, sisällön parannukset ja käänteismarkkinointitaktiikat. Tulokset puhuvat puolestaan: strategisen verkkomarkkinointistrategian avulla saavutettiin 48 000 dollarin ylimääräinen kuukausittainen lisätulo, mikä nosti kokonaistuloja yhteensä 112 %.

6-vaiheinen prosessi, joka toi 150 732 käyntiä – Robbie Richardsin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa opit toistettavan 6-vaiheisen prosessin, jolla yksi digitaalinen markkinoija käytti saadakseen asiakkaansa Googlen ykköseksi hakukoneoptimoinnin avulla. Tämä strategia auttoi häntä ylemään tärkeimmät digitaalisen median brändit, kuten Mashable, ja lisäsi orgaanista verkkosivustoliikennettä 11 065 % vain kuudessa kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  YouTube puuttuu puolueellisuuteen ja johdonmukaisuuteen sisällönvalvontakäytännöissä

Katso täydellinen luettelo yli 25 SEO-tapaustutkimuksesta täältä.

Pay-Per-Click (PPC) -markkinoinnin tapaustutkimukset

Internet-markkinoinnin mainoskulujen tuotto kasvoi 32 % – Adsharkin tapaustutkimus

Opi kuinka Adshark auttoi dogIDS:ää, henkilökohtaisten koiranpannojen ja -lappujen verkkokauppaa valmistavaa ja jälleenmyyjää, saavuttamaan korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI) napsautuskohtaisesti (PPC) -kampanjoissaan analysoimalla historiallisia hakutermejä, luokkia ja tuotteita. esitys. Tämä tapaustutkimusesimerkki osoittaa, kuinka Adshark segmentoi koiran tunnisteet Google Shopping -kampanjoissa tavalla, joka mahdollistaa paremman hintatarjouksen ja budjetin hallinnan verkossa.

CPA:n lasku 49 % – Captivate Searchin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa saat selville, kuinka Internet-markkinointitoimisto Captivate Search auttoi Women’s Institute for Healthia (WIFH) Atlantassa, Georgiassa alentamaan hankintakohtaista hintaa (CPA) 98 dollarista 50 dollariin strategisella PPC-optimoinnilla. Google Adwordsissa.

Forbesin tilaajien määrä kasvoi 20 % – Adventure Media Digital Marketing Case Study

Forbes Magazine on ollut liikkeessä yli 100 vuotta; Painettujen lehtien tilausten vähentyessä yhtiön oli kuitenkin ryhdyttävä strategisesti uusien digitaalisten asiakkaiden hankkimiseen. Tämän verkkomarkkinoinnin tapaustutkimuksen tärkeimmät tavoitteet olivat maksullisten tilausten määrän lisääminen. Sen lisäksi, että Adventure Media on optimoinut PPC-optimoinnin houkutellakseen monenlaisia ​​ikä-, tulotaso- ja sukupuoliryhmiä, se käytti myös strategista videomarkkinointikampanjaa saadakseen mukaan uuden aallon yliopistosta valmistuneita.

Ison-Britannian vaatebrändin sijoitetun pääoman tuottoprosentti 139 % – napsauta Consult Digital Marketing -tapaustutkimusta

Boohoo on brittiläinen online-muotikauppias, joka on saanut tunnustusta suosituista kuluttajalehdistä, kuten Reveal-, Heat- ja Cosmopolitan-lehdistä. Kun Boohoo tuli Click Consultille, jälleenmyyjä oli harjoittanut omia maksullisia digitaalisia markkinointikampanjoita 18 kuukauden ajan ja tulokset olivat heikkoja (PPC-tuotot olivat pudonneet 26 % vuotta aiemmasta). Tässä esimerkkitapaustutkimuksessa opit, kuinka Click Consult saavutti 139 %:n sijoitetun pääoman tuottoprosentin verkkomainonnassa ja 431 %:n kasvun Yhdistyneen kuningaskunnan ei-brändättyjen PPC-tulojen osalta.

ROAS kasvoi 3,197 % luonnollisille ravintoaineille – PPC Geeksin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tutustu, kuinka PPC Geeks paransi Google Ads -kampanjoita Natural Nutrientsille ja saavutti dramaattisen kasvun tuloissa (5 789 %) ja ROAS:ssa (3 197 %) vuositasolla. Esimerkkejä maksullisista markkinointistrategioista ovat kampanjan tarkempi laajennus, yhden avainsanan mainosryhmät, mainoskopion A/B-testaus, KPI-painotteinen mainostuotto, tulosprosentin optimointi ja paljon muuta.

Katso täydellinen luettelo yli 20 PPC-tapaustutkimuksesta täältä.

Sosiaalisen median markkinoinnin tapaustutkimukset

Yli 793 500 näyttökertaa Semrushille Twitterissä – Walker Sandsin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Semrush on digitaalisen markkinoinnin ohjelmistojen globaali johtaja; Yritys tarvitsi kuitenkin strategisen kumppanin, joka auttoi erottamaan sen brändin kilpailijoista, lisäämään kohdeyleisön sitoutumisastetta ja rakentamaan brändiuskollisuutta. Tässä tapaustutkimuksessa saat selville, kuinka Walker Sands toteutti Semrushille ensiluokkaisen Twitter-mikrosisältöohjelman, joka keskittyi kolmeen asiaan: huumorin käyttämiseen, brändin sisällyttämiseen trendikeskusteluihin ja yleisön kiinnostuksen kohteiden huomioimiseen markkinointiviestien kautta. Tuloksena oli yli 793 500 näyttökerran lisäys, 34 800 sitoutumista ja 4,4 prosentin keskimääräinen sitoutumisaste.

Viral Oreo Super Bowl -tweet – Digiday Digital Marketing Case Study

Super Bowl XLVII:n aikana stadionin valot sammuivat ja Oreo-brändi levisi yhdellä twiitillä, joka sanoi: “Power out? Ei ongelmaa. Voit silti uida pimeässä.” Lue historiallinen selostus tuosta kuuluisasta digitaalisen markkinoinnin hetkestä ihmisiltä, ​​jotka kokivat sen, jotta voit kerätä näkemyksiä siitä, miten voit valmistautua paremmin tuleviin verkkomarkkinointikampanjoihisi, joita voit hyödyntää reaaliajassa.

Facebook-julkaisustrategia, joka johtaa kolminkertaiseen tavoittamiseen ja sitoutumiseen – puskurin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa saat selville, kuinka Buffer leikkasi Facebook-julkaisutiheyttä 50 %, mutta lisäsi keskimääräistä viikoittaista tavoittavuutta ja sitoutumista kolminkertaiseksi. Vihje: Strategia liittyi siihen, että luotiin vähemmän, laadukkaampia viestejä, joiden tarkoituksena oli saada lisää sitoutumista.

9 miljoonan yleisön saavuttaminen automatisoimalla Pinterestin hakukoneoptimointia – digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä on hyvä esimerkki digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksesta Pinterestiä käyttäville markkinoijille. Katso, kuinka Chillital nousi 0–9 miljoonasta sitoutuneesta yleisöstä ja 268 miljoonaan näyttökertaan. Opit vaiheittaisesta tutkimusprosessista, jossa selvitetään, missä yleisösi asuu ja hengittää sisältöä, saat yksityiskohtaisen analyysin siitä, kuinka kirjoittaja käytti Pinterestiä bränditietoisuuden luomiseen, ja opit käyttämään yhteisölähtöistä sisällön edistämistä verkossa skaalautumiseen. tuloksia.

5-kertainen lisäys sovellusasennuksissa – Bumble Digital Marketing -tapaustutkimus

Ota selvää, kuinka treffisovellus Bumble käytti TikTokia tehokkaammin sosiaalisen median markkinointiin noudattamalla mantraa “Älä tee mainoksia, tee TikTokeja”. Tämä digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus johti viisinkertaiseen kasvuun sovellusasennuksissa ja 64 %:n laskuun rekisteröintikohtaisessa hinnassa.

Katso täydellinen luettelo yli 20 sosiaalisen median tapaustutkimuksesta täältä.

Sähköpostimarkkinoinnin tapaustutkimukset

100 000 sähköpostin kerääminen viikossa – Tim Ferris Show digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä sähköisen markkinoinnin tapaustutkimus sisältää kaiken: vinkkejä, malleja ja koodia onnistuneen sähköpostikampanjan luomiseen. Tutustu kuinka Harry’s, miesten hoitotuotemerkki, lanseerasi brändinsä verkossa ja kuinka se keräsi lähes 100 000 sähköpostiosoitetta yhdessä viikossa. Opit kaiken, mitä he tekivät käyttämällä Internetin ja sähköpostin markkinointivoimaa, jotta voit yrittää jäljitellä tuloksia.

Tiede Obaman kampanjasähköpostien takana – Bloombergin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Presidentti Obaman valintaa on mainittu yhdeksi historian parhaista digitaalimarkkinointikampanjoista. Ja suuri osa menestyksestä tuli strategisista sähköpostikampanjoista. Suurin osa Obaman verkossa keräämistä 690 miljoonan dollarin dollareista tuli varainkeruuviesteistä. Tässä tapaustutkimuksen esimerkissä opit suuren analyytikkoryhmän suorittamasta tiukasta kokeilusta ja strategioista, jotka tekivät tästä Internet-kampanjasta niin menestyvän.

🔥 Empfohlen:  9 tärkeintä näkemystä vuoden 2023 globaalin markkinoinnin ohjekirjasta

Avausprosentin nostaminen 20 %:sta 29 %:iin – Mailigenin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä on yksi parhaista sähköisen digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksista, joista jokainen yritys voi oppia sähköpostilistan koosta riippumatta. Sisältä saat selville, kuinka Mailigen käytti yhtä yksinkertaista taktiikkaa nostaakseen avoimuusprosenttia 20 %:sta 29 %:iin, mikä toimii minkä tahansa sähköpostiohjelmiston kanssa.

Birchbox Boost Conversions 25 % – Brazen digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä on yksi parhaista verkkomarkkinoinnin tapaustutkimuksista, jotka osoittavat, miksi sinun ei pitäisi lähettää kaikille sopivaa viestiä postituslistallesi. Se on lyhyt tapaustutkimus luettavaksi, mutta opit nopeasti, kuinka Braze auttoi Birchboxia käyttämään asiakaskäyttäytymisestä kerätyistä tiedoista poimittuja mukautettuja attribuutteja siirtyäkseen yleisestä sähköpostisisällöstä henkilökohtaisempaan digitaaliseen strategiaan, joka tuotti parempia tuloksia: 25 %:n lisäys muuntokursseja ja 16 %:n lisäystä avoimissa kursseissa.

Amazon Email Experience – Veron digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä Veron tapaustutkimuksen esimerkissä saat täydellisen analyysin Amazonin sähköpostikokemuksesta käyttäjälle. Se vie sinut alkuperäisestä tilaajan tervetuloviestistä sähköpostikuittauksiin, toimituspäivityksiin, kiitossisältöön, kutsuihin, Black Friday -tarjouksiin, arvostelusähköpostiin ja moneen muuhun. Tässä tapaustutkimuksessa on runsaasti tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä, joita voit hankkia ja käyttää omien sähköpostikampanjoidesi menestyksen parantamiseksi.

Katso täydellinen luettelo yli 15 sähköpostimarkkinoinnin tapaustutkimuksesta täältä.

Videomarkkinoinnin tapaustutkimukset

8 000 videon katselukertaa LinkedInissä – Biteable digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

#OpenToWork-liikkeen nousun aikana, joka iski maailmaan COVID-irtisanomisen aikana, yksi digitaalinen markkinoija nimeltä Katie ryhtyi luovaan erottumaan potentiaalisten työnantajien joukosta. Ota selvää, miten Katie lähestyi videota digitaalisessa markkinoinnissa kerätäkseen 800 videon katselukertaa, 54 kommenttia ja 100 uutta yhteyttä. Tämä tapaustutkimus sisältää yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit myös tulla huomatuksi LinkedInissä videon avulla.

163 miljoonaa katselukertaa YouTubessa – Doven digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Dove käynnisti verkkomarkkinointikampanjan nimeltä “Dove Real Beauty Sketches”, joka oli kolmen minuutin YouTube-elokuva siitä, miten naiset näkevät itsensä. Tavoitteena oli herättää maailmanlaajuinen keskustelu kauneuden määritelmästä, ja tämä tapaustutkimus osoittaa, kuinka video Internet-markkinoinnissa auttoi Dovea saavuttamaan tavoitteensa. Julkaisunsa aikana video sai 163 miljoonaa katselukertaa maailmanlaajuisesti, sijoittui Cannesin YouTube-mainosten tulostaulukon kärkeen ja voitti Titanium Grand Prix -palkinnon Cannes Lions Internationalin luovuusfestivaaleilla. Ota selvää, kuinka upean sisällön, YouTuben tuotemerkkikanavien, YouTube-mainosten ja Google Adsin yhdistelmä johti tähän upeaan menestykseen.

Dollar Shave Club Viral Video – Videomarkkinoijan tapaustutkimuksen tekeminen

Erittäin kuuluisa Dollar Shave Club oli klubi, josta kukaan ei ollut kuullut ennen yhden videon julkaisua. Ja 72 tunnin sisällä tuotemerkki levisi järjettömästi ja sai yli 12 000 tuotteensa tilausta. Tässä tapaustutkimuksessa saat täydellisen analyysin videosta, joka teki Dollar Shave Clubista yhden Internet-markkinoinnin puhutuimmista yrityksistä, jotka hyötyvät 1 dollarin partaveitsien myynnistä.

Kuinka artistit ja kappaleet leviävät viruksille – EDMProdin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Vaikka on mahdotonta taata, että artisti tai kappale leviäisi viraalisti, on paljon opittavaa esimerkeistä, jotka ovat levinneet viruksen leviämiseen. Tässä tapaustutkimuksessa löydät yhteiset säikeet jokaisessa virusmusiikin markkinointikampanjassa, jotta voit yrittää käyttää samoja strategioita omaan musiikkiisi tai soveltaa niitä verkkoliiketoimintaan.

Videoiden katselukertojen 10-kertainen kasvu – Vireo Videon digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tästä esimerkistä saat selville, kuinka Vireo Video auttoi We Are The Davises -YouTube-kanavaa 10-kertaistamaan videoiden katselukertoja. Digitaalisen markkinoinnin strategia ja toteutus onnistuivat saamaan neljässä kuukaudessa yli 1,2 miljoonaa tilaajaa ja yli 60 miljoonaa kuukausittaista katselukertaa. Sisällä opit alkuhaasteista, strategiaratkaisuista ja tuloksista.

Yhteistyömarkkinoinnin tapaustutkimukset

Kuukausittainen tulo nollasta 10 000 dollariin – Contentellectin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Noudata ohjeita, joita Contentellect on toteuttanut kasvattaakseen tytäryhtiömarkkinointisivustoa 0 dollarista 10 000 dollariin kuukaudessa alle 24 kuukaudessa. Sisältää erittelyn kuukausittaisista kuluista, tuloista ja liikenteestä.

Nollasta 20 000 dollariin kuukaudessa vuodessa – Side Hustle Nationin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa opit, kuinka Finvsfin.comin omistajat skaalasivat kumppanisivustonsa 0 dollarista 20 000 dollariin kuukaudessa yhdessä vuodessa. Sisältää avainsanatutkimuksen strategioita, sisällön jäsentämistä, tapoja houkutella käänteisiä linkkejä, optimointitaktiikoita liikenteen kasvattamiseksi ja paljon muuta.

Kuinka tienasin 16 433 dollaria yhdellä tuotteella – BloggersPassionin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä tapaustutkimusesimerkki selittää, kuinka sivuston omistaja tienasi 16 433 dollaria yhdestä kumppanituotteesta. Tässä digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksessa paljastettuja tietoja ja vaiheita voidaan soveltaa mihin tahansa markkinarakoon.

Amazon-sivusto ansaitsee 2 000 dollaria kuukaudessa 100 artikkelilla – Fat Stacksin digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tämä on yksi parhaista online-markkinoinnin tapaustutkimuksista tytäryhtiömarkkinoijille. Dom Wells Human Proof Designsista julkaisi täydelliset tiedot Fat Stacks -blogiin esimerkiksi sisältötyypeillä, sisällön aikajanalla, linkkityypeillä ja linkkien aikajanalla auttaakseen muita tytäryhtiöitä parantamaan sivustojaan ansaitakseen enemmän rahaa Internetissä.

Amazon-sivusto kasvaa 0 dollarista yli 4500 dollariin neljässä kuukaudessa – NichePie digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa opit, kuinka NichePie vei kuuluisan tytäryhtiömarkkinointisivuston nimeltä 10Beasts 4 500 dollariin kuukausituloissa vain 4 kuukaudessa. Sivusto ansaitsi sitten 40 000 dollaria kuukaudessa 8 ja kasvoi jatkuvasti. Luqman Khan, omistaja, myi lopulta kumppanisivuston yli puolella miljoonalla dollarilla. Tämän Internet-markkinoinnin tapaustutkimuksen esimerkissä saat tärkeitä tietoja avainsanan tutkimusprosessista, sivuston rakenteesta, sisällön määrityksestä, hakukoneoptimoinnista ja linkkien rakennusprosessista. Tämä artikkeli sisältää myös paljon kuvakaappauksia, joiden avulla voit seurata online-matkaa menestykseen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Dofollow-linkkien tarkistustyökalua SEO:lle

Katso täydellinen luettelo 10+ tytäryhtiömarkkinoinnin tapaustutkimuksesta täältä.

Mikä on digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus?

Digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimus on syvällinen tutkimus digitaalisesta markkinoinnista todellisessa kontekstissa. Se voi keskittyä yhteen digitaalisen markkinoinnin taktiikkaan tai strategioiden ryhmään selvittääkseen, mikä toimii verkkomarkkinoinnissa ja tuottaa määrällisiä tuloksia Internetissä.

Ovatko tapaustutkimukset hyviä digitaalisessa markkinoinnissa?

Tapaustutkimukset ovat hyviä digimarkkinoinnissa, koska opit tekemään digitaalista markkinointia tehokkaasti. Sen sijaan, että opiskelisit vain digitaalisen markkinoinnin teoriaa, voit oppia todellisista esimerkeistä, jotka sovellettiin verkkomenetelmiä menestyksen saavuttamiseksi.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksen esimerkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä luettelosta parhaista digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksista, jotka perustuvat todellisiin tuloksiin eivätkä vain teoriaan.

Kuten huomasit, yllä olevat digitaalisen markkinoinnin tapaustutkimuksen esimerkit osoittivat monia erilaisia ​​tapoja toteuttaa tehokas verkkostrategia. Tutkimalla näiden Internet-markkinoinnin esimerkkien keskeisiä havaintoja ja soveltamalla opittuja menetelmiä omaan yritykseesi, voit toivottavasti saavuttaa saman positiivisen tuloksen.

Uusia verkkomarkkinoinnin tapaustutkimuksia julkaistaan ​​joka kuukausi, ja jatkan tämän luettelon päivittämistä sitä mukaa, kun niitä tulee saataville. Joten palaa takaisin lukeaksesi nykyiset tietolähteet digitaalisesta markkinoinnista.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents