Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Digitaalisen markkinoinnin työmarkkinat ovat kuumat ja tarvitsevat asiantuntijoita. Opi kuinka voit erottua joukosta!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Digitaalisen markkinoinnin työmarkkinat ovat kuumat ja tarvitsevat asiantuntijoita. Opi kuinka voit erottua joukosta!

Markkinat ovat tällä hetkellä kuumat markkinoinnin ammattilaisille. Tutkimus ManpowerGroupin tekemän tutkimuksen mukaan ammattitaitoisen työvoiman pula oli maailmanlaajuisesti 75 %. Tärkeimpiä osaamista vaativia osa-alueita ovat teknologia, myynti ja arvaa mitä… Markkinointi.

Yritykset ja brändit etsivät osaajia markkinoinnista, ja joukosta erottuu ammattilainen, joka on parhaiten valmistautunut tähän ammatin nousevaan vuoroveden.

Mahdollisuudet tulevat entistä houkuttelevammiksi, kun lisäämme “etätyö”-elementin mieltymyksiin. Mukaan Forbes, markkinointi on etätyöntekijöiden toiseksi suurin ala vuonna 2023.

Auttaaksemme sinua hyödyntämään näitä pahoja markkinoita (riippumatta siitä, lähdetkö alueelle tai otat harppauksen urallasi), olemme valinneet kukoistavat alueet, joihin keskittyä.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

SEO asiantuntija

SEO on joukko strategioita, joiden tavoitteena on tuoda parhaat vastaukset ihmisten kysymyksiin ja siten nousta näkyville hakukoneiden, kuten Googlen, sijoituksissa.

Tämän alan ammattilaisen tehtävänä on ymmärtää, miten yrityksen liiketoimintatavoitteet sovitetaan SEO-tavoitteiden kanssa, sekä suunnitella, soveltaa ja noudattaa strategiaa, joka takaa enemmän orgaanista liikennettä verkkosivustolle ja blogiin – ja siten enemmän liidejä ja myyntiä.

SEO-asiantuntijan tulee ennen kaikkea tietää paljon yleisöstä, jolle hän puhuu, mutta myös seurata Googlen päivityksiä ja ymmärtää, kuinka suunnitella ja tuottaa sisältöä käyttäjien odottamalla tavalla.

Työsi helpottamiseksi on myös tärkeää osata käyttää avainsanatyökaluja, kuten Avainsanojen suunnittelijaa ja Semrushia.

Koska se on olennaista digitaalisen markkinoinnin orgaanisen liikenteen strategiassa eli toimissa, jotka tuovat liikennettä yritykseen mainoksiin panostamatta, tätä asiantuntijaa arvostetaan ja halutaan yhä enemmän.

Sosiaalisen median johtaja

Nykyään on käytännössä mahdotonta ajatella digitaalisen markkinoinnin strategiaa ilman sosiaalisia verkostoja. HubSpotit Marketing Trends 2022 -raporttiyhteistyössä Rock-sisältö, Litmus ja Wistia, huomauttavat, että sosiaalinen media on tärkein kanava 44 %:lle yrityksistä – seuraavaksi tulevat blogi- ja sähköpostimarkkinointi. Sosiaalinen media on tänä vuonna ratkaisevan tärkeä.

🔥 Empfohlen:  OxygenOS 13 beta OnePlus 10 Prolle on täällä, ja voit ladata sen nyt

Mutta tietenkään niin asutussa ympäristössä kuin pääverkot, ei riitä, että vain “olla on siellä”. Se vaatii tehokkaan brändinhallinnan, pätevän ammattilaisen ja/tai tiimin sen takana.

Sosiaalisen median johtaja on vastuussa juuri tästä. He tekevät päivittäin sisällön suunnittelua, valmistelevat toimituksellisen kalenterin sosiaalisia verkostoja varten, hallitsevat kampanjoita ja valvovat tuloksia.

Tämän ammattilaisen on pysyttävä ajan tasalla paitsi alustan asetuksista ja päivityksistä myös sosiaalisen median sisällöstä ja trendeistä.

Koska se on yrityksen kasvot, on myös olennaista, että se on linjassa liiketoiminnan tavoitteiden ja sen mielikuvan kanssa, jonka se haluaa tarjota markkinoille.

Copywriter

Copywriting on tekstintuotantostrategia, joka digitaalisessa markkinoinnissa pyrkii vakuuttamaan lukijan tekemään haluamasi toiminnon, esimerkiksi ostamaan tuotteesi tai lataamaan e-kirjan.

Copywriter ei ole muuta kuin ammattilainen, joka on vastuussa näiden vakuuttavien tekstien tuottamisesta. Ja koska hänellä on perustavanlaatuinen rooli myyntiprosessissa ja muissa muuntamisstrategioissa, tämä ammattilainen on ollut erittäin kysytty yrityksiltä.

Lisäksi se on vieläkin vaikeampi löytää ammattilaisten keskuudessa. Unsupervisedin tekemän tutkimuksen mukaan 39 % kyselyyn vastanneista ammattilaisista sanoi, että tekstinkirjoitus ja sähköpostimarkkinointi ovat heidän osastojensa heikoimpia taitoja.

Tämä ammattilainen on vastuussa sisällön tuottamisesta tekstimuodossa digitaalisen markkinoinnin kampanjoihin ja konversioihin keskittyviin strategioihin. Se voi toimia suoraan sähköpostimarkkinoinnin, sosiaalisen median kampanjoiden, mainosten, videoskriptien, tekstityksen, tuotelanseerausten jne. kanssa.

Tekstiä tuottaessaan tekstinkirjoittajan on noudatettava tekniikoita ja laukaisimia suostutella ja myydä sanoilla – ja siksi on tärkeää, että tämä ammattilainen tuntee persoonan, jolle hän kirjoittaa, ja hallitsee copywriting-elementit.

Paketoida

Nykyiset digitaalisen markkinoinnin työmarkkinat tarjoavat urakehitysmahdollisuuksien pesän. Ammattitaitoisten ammattilaisten kysyntä sellaisilla aloilla kuin SEO, sosiaalisen median hallinta ja tekstinkirjoitus on kasvussa.

Yritykset etsivät aktiivisesti kykyjä näiltä aloilta, ja hyvin valmistautuneita loistaa tällä kukoistavalla alalla.

🔥 Empfohlen:  CMU-tutkijat ehdottavat STF:tä (Sketching the Future): uutta AI-lähestymistapaa, joka yhdistää Zero-Shot-tekstin videoon -sukupolven ControlNetiin parantaakseen näiden...

Myös etätyömahdollisuuksien lisääntyessä näkymistä tulee entistä houkuttelevampia. On aika tarttua näihin mahdollisuuksiin ja tehdä jälkesi digitaalisen markkinoinnin jännittävässä maailmassa.

Markkinoinnin ammattilaisille on monia mahdollisuuksia, ja markkinat etsivät parhaita ehdokkaita.

Ota ensimmäinen askel tai tehosta matkaasi digitaalisessa markkinoinnissa tilaamalla “The Beat”, Rock Content -uutiskirje. Pysy ajan tasalla uusimmista markkinointitrendeistä ja aseta itsesi tämän dynaamisen alan eturintamassa.

Table of Contents