Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Discord – Tuo ihmiset yhteen pelien parissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Discord – Tuo ihmiset yhteen pelien parissa

Ristiriita

Ihmiset rakastavat pitää yhteyttä puhumalla ystävien ja perheen kanssa videopuheluiden kautta, viestimällä sovellusten kautta tai koskettamalla tukiasemaa etätyönä. Pelaajat eivät ole erilaisia. Siksi online-pelaaminen ja chattailu sopivat yhteen kuten Han ja Chewy.

Pelaajat ovat aina kohdanneet kaksi ongelmaa: kuinka puhua toisilleen ja kuinka organisoida ihmiset aloittamaan online-peli. Discord on yksi tällainen sovellus, jonka pelaajat loivat pelaajille tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Mutta mitä epäsopua on pelimaailman ulkopuolella?

Discord – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Discord

Kehittäjä Discord Inc.
Päämaja San Francisco, CA
Ala Sosiaalinen media, pelaaminen
Perustettu 13. toukokuuta 2015
Perustajat Jason Citron ja Stan Vishnevskiy
toimitusjohtaja Jason Citron
Palveltu alue Maailmanlaajuinen
Verkkosivusto www.discord.com

Tietoja Discordista ja miten se toimii?
Discord – kohdemarkkinoiden koko
Discord – nimi, logo ja tunnuslause
Discord – perustaja ja historia
Discord – Visio ja Missio
Discord – liiketoimintamalli
Eripuraisuus – tulojen kasvu
Discord – Rahoitus ja sijoittajat
Eripura – hankinnat
Discord – kumppanuus
Discord – Kilpailijat
Eripuraisuus – kohtaamat haasteet
Discord – Tulevaisuuden suunnitelmat

Tietoja Discordista ja miten se toimii?

Discord on helppokäyttöinen ilmainen viestintäsovellus, joka muistuttaa Skypen tai Slackin kaltaisia ​​sovelluksia, mutta on suunnattu pääasiassa pelaajille, joilla on paljon enemmän ominaisuuksia. Discord antaa ystäville mahdollisuuden keskustella toistensa kanssa yksitellen tai ryhmässä palvelimen kautta.

Se tarjoaa käyttäjäystävällisiä teksti-, ääni-, näytönjako- ja videokeskustelupalveluita julkisten tai yksityisten palvelimien kautta, jotka voidaan määrittää melko nopeasti ja helposti. Discord aloitti epäilemättä pelaajien chat-sovelluksena ja tuli siitä melko kuuluisaksi. Mutta sen käyttäjät alkoivat löytää muita tapoja käyttää tätä alustaa, mikä inspiroi Discordia tekemään muutamia muutoksia.

Discord on erikoistunut teksti-, kuva-, video- ja ääniviestintään käyttäjien välillä chat-kanavassa. Discord toimii Windowsissa, macOS:ssä, Androidissa, iOS:ssä, Linuxissa ja verkkoselaimissa. Yksi kriittisimmistä erottavista tekijöistä, joka tekee Discordista videopelaajien suositun sovelluksen, on sen avoin bot-ystävällinen ekosysteemi.

COVID pakotti kaikki sosiaaliseen etäisyyteen ja kommunikoimaan chat-alustojen kautta. Käyttäjiensä ja pandemian vuoksi Discord ajatteli kasvaa pidemmälle kuin vain pelaajille tarkoitettu imago, ja nyt se haluaa nähdä yleiskäyttöisenä chat-sovelluksena kaikille, joilla on myös muita kuin pelitarpeita ja -toiveita. ympäri maailmaa, aivan kuten Zoom. Discord on tarkoitettu kaikille, jotka voisivat käyttää paikkaa keskustellakseen ystäviensä ja yhteisönsä kanssa.

Discord – kohdemarkkinoiden koko

Vuonna 2015 perustettu Discord onnistui tunnistamaan, ketkä ovat heidän alustansa varhaiset omaksujat, pelaajat.

Kuitenkin viime vuosina, kun yritys jatkaa laajentumistaan, myös kohdemarkkinoiden koko on kasvanut käsi kädessä saman kanssa. Heidän alustansa palveluiden läheisyys alkaa vähitellen houkutella lisää käyttäjiä peliyhteisön ulkopuolelta.

Suurista yrityskokouksista työnhakuun, live-karaokeillasta virtuaalisiin hääjuhliin – mahdollisuudet ovat melko rajattomat. Siksi he ovat muuttaneet tuotemerkkiä ja ottaneet käyttöön uuden tunnuslauseen, joka sanoo nimenomaan “Sinun paikka puhua ja hengailla”.

Lyhyesti sanottuna, Discord näyttää itseään, koska etenee alustalla, jossa voit keskustella ystävien kanssa, oppia jotain verkossa tai yksinkertaisesti jakaa ideoita, vaikka et pidäkään pelaamisesta. He ovat onnistuneesti saavuttaneet kestävän edun kilpailijoihinsa nähden pelialalla, ja nyt yritys näyttää siirtäneen painopisteensä kohdekäyttäjiin eri toimialoilta.Discord – nimi, logo ja tunnuslause

Olitpa sitten osa tiedekuntaklubia, peliryhmää, maailmanlaajuista taideyhteisöä tai vain pari ystävää, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä, Discordin avulla on helppoa puhua päivittäin ja viettää aikaa useammin.

Discordin logosta suosituin teoria on, että discord-logo on peliohjain, jossa on kasvot. Mutta sen Twitter-tilin mukaan se on ystävällinen botti nimeltä Clyde.

Discordin tunnuslause sanoo: “Sinun paikka puhua ja hengailla”. Olitpa sitten osa tiedekuntaklubia, peliryhmää, maailmanlaajuista taideyhteisöä tai vain pari ystävää, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä, Discordin avulla on helppoa puhua päivittäin ja viettää aikaa useammin. Discord ei ole vain ihmisille, joilla on pelivaatimuksia, vaan kaikille kommunikointiin.

Discord – perustaja ja historia

Perusti toukokuussa 2015 Jason Citron ja Stan VishnevskiDiscord on edelleen pelaajien suosituin sovellus kommunikointiin pelaamisen aikana.

Discord-idea tuli Jason Citronin mieleen, kun hän huomasi, kuinka vaikeaa hänen tiiminsä oli suunnitella taktiikoita peleissä, kuten Final Fantasy XIV ja League of Legends, käyttämällä saatavilla olevaa Voice-over IP (VoIP) -ohjelmistoa. Hän perusti OpenFeint, sosiaalisen mobiilipelialustan, joka myytiin vuonna 2011 104 miljoonalla dollarilla.

Hän perusti pelinkehitysstudion Hammer & Chiselin vuonna 2012. Heidän ensimmäinen tuotteensa oli vuonna 2014 julkaistu Fates Forever, jonka Citron odotti olevan ensisijainen MOBA-peli mobiilialustoilla, mutta siitä ei tullut kaupallista menestystä. Sitten hän huomasi häiriöt ja ongelmat, joita pelaajat kohtasivat kaikkialla maailmassa pelatessaan, mikä oli viestintää. Hän havaitsi myös, että jotkut VoIP-vaihtoehdot vaativat pelaajien kirjoittamaan IP-osoitteet vain yhteyden muodostamista varten, kun taas toiset vaativat paljon resursseja ja niillä oli tunnettuja tietoturvaongelmia. Tämä sai kehittäjät kehittämään chat-palvelun, joka oli paljon ystävällisempi käyttää ja joka perustuu nykyaikaisempaan teknologiaan.

Discord käsitteli kaikki edeltäjiensä ongelmat. Se oli ilmainen käyttää. Sillä oli upea tuotesuunnittelu. Siinä oli työpöytäasiakas, mutta siinä oli myös Internet-sovellus. Käyttäjät voivat kutsua ystäviä linkin avulla ja aloittaa keskustelun selaimen kautta lataamatta mitään.

Discord julkaistiin julkisesti toukokuussa 2015 osoitteessa discordapp.com. Citronin mukaan ainoa alue, jolle he työnsivät Discordin, oli Reddit-yhteisöille, koska monet subreddit-foorumit korvasivat IRC-palvelimet Discord-palvelimilla. Discordista tuli tunnettu nimi Esports- ja LAN-turnauspelaajien sekä muiden Twitch-striimaajien keskuudessa.

Discord – Visio ja Missio

Discordin tehtävä liittyy läheisesti sen visioon. Sen tehtävänä on tuoda ihmiset yhteen pelien parissa. Siksi useimmat sovelluksen ominaisuudet täyttävät pelaajien vaatimukset. Discordille monimuotoisuus ja osallistavuus ovat ratkaisevan tärkeitä osa-alueita sen aikomuksessa menestyä tehtävässään.

Discord – liiketoimintamalli

Discord vastustaa mainoksia ja käyttäjätietojen myyntiä. Se on luottanut rahoitukseen viime aikoihin asti, eikä sillä ole aikomusta saada käyttäjiä maksamaan sovelluksen käytöstä tulevaisuudessa.

Discordin peruspalvelu on ilmainen. Mutta siellä on myös premium-versio nimeltä Nitro, joka sisältää lisäominaisuuksia – mukautetut emojit, korkealaatuisemman videon pelinäyttöjen jakamiseen ja korkeammat tiedostojen latausrajoitukset – alkaen 2,99 dollarista kuukaudessa.

Sitron selitti päätöksen taustalla olevia syitä,Eripuraisuus – tulojen kasvu

  • Vuoden 2022 toisella neljänneksellä Discordin liikevaihto oli 28,72 miljoonaa dollaria, mikä on yli 5 miljoonaa dollaria enemmän kuin vuoden 2021 toisella neljänneksellä.
  • Melkein kaikki Discordin tulot tulevat sen Nitrosta, sen premium-parannuspaketista.
  • Discordilla on yli 150 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää ja yli 300 miljoonaa rekisteröityä tiliä.
  • Vuonna 2021 sen arvo oli 7 miljardia dollaria, mikä kaksinkertaisti arvon alle vuodessa. Vuonna 2022 sen arvo oli 15 miljardia dollaria.

Discord – Rahoitus ja sijoittajat

Discord on kerännyt yhteensä 995,4 miljoonaa dollaria rahoitusta 16 kierroksen aikana. Heidän viimeisin rahoitus hankittiin 12.3.2022 jälkimarkkinakierrokselta. Discordia rahoittaa 31 sijoittajaa. Arcane Group ja Flat Capital ovat uusimpia sijoittajia.

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittajat

12. maaliskuuta 2022 Jälkimarkkinat
3. maaliskuuta 2022 Jälkimarkkinat
15. syyskuuta 2021 Sarja H 500 miljoonaa dollaria Dragoneer Investment Group
17. joulukuuta 2020 Sarja H 100 miljoonaa dollaria Greenoaksin pääkaupunki
29. syyskuuta 2020 Jälkimarkkinat
30. kesäkuuta 2020 Sarja G 100 miljoonaa dollaria Index Ventures
21. joulukuuta 2018 Sarja F 150 miljoonaa dollaria Greemoaksin pääkaupunki
19. huhtikuuta 2018 Sarja E 50 miljoonaa dollaria
1. tammikuuta 2017 Sarja D 50 miljoonaa dollaria Index Ventures
26. tammikuuta 2016 Sarja C 20 miljoonaa dollaria Greylock, Spark Capital
10. helmikuuta 2015 Sarja B 9+ ohjelma, benchmark, Tencent
21. marraskuuta 2013 Sarja A 8,2 miljoonaa dollaria Vertailuarvo
11. heinäkuuta 2012 Siemenkierros 1,1 miljoonaa dollaria

Eripura – hankinnat

Discord osti Blitz Appin 6. marraskuuta 2018. Pelichat-sovellusjätti ostaa lisätyn todellisuuden startup-yrityksen Ubiquity6:n vuonna 2021. Ubiquity6:lla oli raporttien mukaan vaikeuksia löytää yleisöjä tuotteilleen.

Hankittava nimi Pvm Summa Tietoja hankittavasta

Blitz-sovellus 6. marraskuuta 2018 Pelivalmentajasi League of Legendsille, Valorantille, CSGO:lle, Fortnitelle ja muille – tekoälyllä ja ammattipelaajien kanssa rakennettuna.
Kaikkialla 6 Kesäkuu 2021 Vuonna 2017 perustettu lisätyn todellisuuden startup pyrki tuomaan lisätyn todellisuuden kokemuksen mobiilikäyttäjille.

Discord – kumppanuus

Alkuperäisen kasvupyrähdyksen jälkeen Jasonin tiimin oli keksittävä strategia tavoittaakseen laajemman kohdeyleisön, jota varten he tekivät yhteistyötä videopelien, kuten Twitchin, kanssa. Tämä kumppanuus johti lisää näkyvyyttä, jolloin useammat pelaajat voivat adoptoida ja kutsua muita liittymään erimielisyyksien käyttäjien yhteisöön.

Discord – Kilpailijat

Discordin kymmenen parasta kilpailijaa ovat:Eripuraisuus – kohtaamat haasteet

Mutta ilmeisesti Discordilla on myös useita haasteita. Pääasiallinen niistä on, että se sallii käyttäjille anonymiteetin, mikä luo “kaikki käy” -ympäristön. Kuka tahansa mistä tahansa voi teknisesti luoda “palvelimia”, jotka ovat chat-ryhmiä. Tämä voi myös johtaa siihen, että nuoremmat käyttäjät altistuvat aikuisille suunnatulle sisällölle tai kiusaamiselle. Citron puolestaan ​​puolusti Discordia sanomalla, että se potkii alle 13-vuotiaat käyttäjät ulos, jos heidät löydetään, mutta iän tarkistaminen palvelussa on lähes mahdotonta.

Vuoden 2022 toisella neljänneksellä yli 27,7 miljoonaa Discord-tiliä poistettiin roskapostitoiminnan vuoksi ja noin. 532 000 tiliä estettiin lasten turvallisuussyistä. Vastaavasti noin 106 00 tiliä sai kiellon hyväksikäyttävän ja ei-toivotun sisällön vuoksi. Lisäksi alusta poisti pysyvästi lähes 27 500 tiliä säännellystä tai laittomasta toiminnasta saatujen ilmoitusten jälkeen.

Discord – Tulevaisuuden suunnitelmat

Erimielisyydet vaikuttivat voimakkaasti ihmisten välttämättömään tarpeeseen kommunikoida. Discordin vahvuus on sen kyky vastata valtavien verkkopohjaisten yhteisöjen kasvaviin tarpeisiin.

Discord jatkaa palveluidensa päivittämistä ja hiomista luomalla etuja, kuten ohjatun botin, meemibotteja, botteja, jotka voivat hakea pelaajatilastoja, ja monia muita, mikä tekee discordista hauskan alustan käyttäjille. Kaikki tämä voi tapahtua vain siksi, että perustajatiimi tuntee perusteellisesti pelaajan ajattelutavan ja näkemyksen alan trendeistä.

Se pyrkii näyttämään alustan viestintävälineenä paitsi pelaajille, myös kaikille opintoryhmistä sneakerheadiin ja puutarhanhoitoharrastajiin. Kesäkuun alussa Discordin rebrändi valmistui. Sen uusi tunnuslause oli “Sinun paikkasi puhua,“, mikä poisti monien väärinkäsityksen siitä, että sovellus on tarkoitettu vain pelaajille.

Citronin mukaan Discordilla on tulevina vuosina paljon tehtävää, mukaan lukien moderointityökalujen parantaminen ja sen varmistaminen, että sen alustan yhteisöt toimivat tavalla, jonka yritys toivoo, ettei se rajoitu pelkästään pelaamista kiinnostaviin ihmisiin.

Johtopäätös

Discord on suosittu viestintäalusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda virtuaalisia “palvelimia” ja liittyä niihin keskustellakseen ja tehdäkseen yhteistyötä muiden kanssa. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten teksti- ja äänichatin, tiedostojen jakamisen ja integroinnin muihin sovelluksiin ja palveluihin. Pelaajat käyttävät sitä laajalti, mutta se on saavuttanut suosiota myös muiden yhteisöjen, kuten taiteilijoiden ja kouluttajien, keskuudessa. Kaiken kaikkiaan Discord on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen työkalu verkkoviestintään ja -yhteistyöhön.

UKK

Millainen yritys Discord Inc. on?

Discord on helppokäyttöinen ilmainen viestintäsovellus, joka muistuttaa Skypen tai Slackin kaltaisia ​​sovelluksia, mutta on suunnattu pääasiassa pelaajille, joilla on paljon enemmän ominaisuuksia. Discord antaa ystäville mahdollisuuden keskustella toistensa kanssa yksitellen tai ryhmässä palvelimen kautta.

Kuka perusti Discordin?

Discordin perustivat toukokuussa 2015 Jason Citron ja Stan Vishnevskiy.

Miten Discord tienaa rahaa?

Discord vastustaa mainoksia ja käyttäjätietojen myyntiä. Sen peruspalvelu on ilmainen. Mutta siellä on myös premium-versio nimeltä Nitro, joka sisältää lisäominaisuuksia.

Mihin Discordia käytetään?

Discordia käytetään äänipuheluihin, videopuheluihin, tekstiviesteihin, mediaan ja tiedostojen jakamiseen yksityisissä chateissa. Se on edelleen pelaajien suosituin sovellus kommunikointiin pelaamisen aikana.

Mikä on Discordin alkuperäinen julkaisupäivä?

Discord julkaistiin alun perin 13. toukokuuta 2015.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  MediaTekin T800-piirisarja tuo ultranopean 5G:n useammille laitteille kuin koskaan