Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Divi Theme Review 2023: Onko se paras monikäyttöinen WordPress-teema?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Divi Theme Review 2023: Onko se paras monikäyttöinen WordPress-teema?

Harkitaan käyttöä Divi-teema WordPress-verkkosivustollesi?

Käytännön Divi-teemakatsauksessamme autan sinua päättämään, onko tämä suosittu monikäyttöinen WordPress-teema oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Aloitan selittämällä, kuinka Divi auttaa sinua rakentamaan mukautetun WordPress-sivuston ja miten se eroaa perinteisemmistä WordPress-teemoista, joihin olet ehkä tottunut.

Sitten annan sinulle käytännön katsauksen Divi-teemaan, mukaan lukien ajatuksia sen suorituskyvystä ja siitä, miten se sijoittuu WordPressin visuaaliseen suunnittelutilaan.

Loppujen lopuksi sinun pitäisi tietää, sopiiko Divi hyvin sivustollesi vai onko sinun parempi käyttää erilaista WordPress-rakennustyökalua.

Kaivetaan sisään…

Miten Divi-teema toimii?

Sillä aikaa Divi on WordPress-teema, se ei ole WordPress-teema, johon olet ehkä tottunut. Sen sijaan, että Divi tarjoaisi yhden “ulkoasun” tai pienen valikoiman maahantuotuja esittelysivustoja, se on enemmän “suunnittelualusta”, jota voit käyttää oman ainutlaatuisen sivustosi rakentamiseen.

Jotta voit suunnitella oman mukautetun sivustosi, Divi-teeman mukana tulee oma visuaalinen, vedä ja pudota -rakennustyökalu, nimeltään Divi Builder. Se näyttää suunnilleen tältä, vaikka tarkastelemme sitä tarkemmin myöhemmin Divi-teemakatsauksessamme:

.

Riippuen siitä, kuinka paljon joustavuutta haluat, voit joko käyttää Divi Builderia rakentamiseen tai sivustosi rakentamiseen.

Yksinkertaisin tapa käyttää Divi-teemaa on käyttää teeman asetuksia esimerkiksi otsikon, blogiviestien asettelujen ja niin edelleen ohjaamiseen. Tämän jälkeen voit käyttää Divi Builderia avainsivujen suunnitteluun, kuten kotisivusi, tietosivusi, yhteystietosivusi ja niin edelleen.

Jos kuitenkin tunnet, että Divin teemavaihtoehdot rajoittavat sinua, Divi tukee myös sitä koko teemarakennus Divi 4.0:sta alkaen.

Teeman rakentamisen avulla voit käyttää visuaalista, vedä ja pudota Divi Builder -työkalua suunnitellaksesi 100 % sivustostasi ja teemamalleistasi. Jos haluat, voit rakentaa omia mukautettuja malleja sivustosi…

 • Otsikko
 • Alatunniste
 • Blogiviestimalli
 • Blogiluettelomalli

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että voit käyttää Divin visuaalisen suunnittelun käyttöliittymää suunnitellaksesi 100 % sivustostasi ilman, että sinun tarvitsee katsoa yhtä koodiriviä. Voit periaatteessa rakentaa oman teemasi tyhjästä Divi Builderin avulla.

Ja jälleen, Divin ainutlaatuinen asia on, että se antaa sinulle reitit sivustosi rakentamiseen:

 1. Voit käyttää Divia perinteisenä teemana, jossa käytät teemaasetuksia hallitsemaan perusasioitasi ja käytät sitten Divi Builder -ohjelmaa tärkeimpien viestien ja sivujen suunnitteluun.
 2. Voit käyttää Divia enemmän teemanrakennuslaajennuksena, jossa suunnittelet koko sivustosi alusta alkaen.

Millaisia ​​sivustoja voit rakentaa Divilla?

Toinen syy, miksi Divi on niin suosittu, on se, että voit käyttää sitä kirjaimellisesti minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen rakentamiseen.

Olitpa rakentamassa blogia, portfoliosivustoa, pienyrityssivustoa, verkkokauppaa tai mitä tahansa muuta, Divi voi tehdä työn.

Divi Builder -käyttöliittymä – näin suunnittelet sisältöä

Nostan esiin joitain Divi-teeman erityisominaisuuksia seuraavassa osiossa, mutta mielestäni meidän on aloitettava yleisellä katsauksella Divi Builder -käyttöliittymään.

Ensinnäkin, jos haluat kokea Divi Builder -käyttöliittymän itse, klikkaa vain tätä linkkiä. Elegant Themes () ylläpitää julkista demoa, jota voit kokeilla suoraan selaimessasi. Sinun ei tarvitse rekisteröityä mitään eikä mitään asennettavaa. Napsauta vain linkkiä ja voit heti kokea Divi Builderin itse.

Divi Builderin käynnistäminen

Voit käynnistää Divi Builderin tavallisesta WordPress-editorista napsauttamalla painiketta:

Kun käynnistät sen, näet kolme vaihtoehtoa suunnittelun aloittamiseen:

Rakennan jotain alusta tätä esimerkkiä varten, mutta palaan malleihin myöhemmin.

Divi Builderin käyttäminen

Suunnitelmien luomisessa käytät kolmea peruselementtiä:

 • Rivit – Nämä ovat alimman tason elementtejä. Niiden avulla voit jakaa suunnittelusi eri vaakasuuntaisiin osiin.
 • Sarakkeet – nämä menevät rivien sisälle. Niiden avulla voit jakaa rivin useisiin pystysuuntaisiin osiin, AKA-sarakkeisiin. Voit luoda yhden sarakkeen täysleveän rivin luomiseksi tai voit jakaa rivin useisiin sarakkeisiin.
 • Moduulit – Näiden avulla voit lisätä sarakkeisiin uutta sisältöä. Saat moduulit tekstiä, otsikoita, kuvia, painikkeita, lomakkeita ja paljon muuta varten.
🔥 Empfohlen:  Ipsos Survey Review 2023: Onko se aikasi arvoista?

Aluksi Divi-käyttöliittymä piilottaa kaiken ja näyttää vain koko näytön esikatselun suunnittelustasi. Jos haluat lisätä uusia rivejä, sarakkeita tai moduuleja, voit näyttää painikkeet viemällä hiiren mallin päälle:

Luulen, että joko rakastat tai vihaat tätä lähestymistapaa. Itse pidän enemmän Elementorin kiinteästä sivupalkin käyttöliittymästä, koska minun on vaikea nähdä painikkeita säännöllisesti, kun liikutan hiirtä suunnittelussa. Tiedän kuitenkin, että monet ihmiset pitävät Divin lähestymistapaa parempana, koska saat koko leveän esikatselun suunnittelustasi.

Se todella riippuu vain henkilökohtaisista mieltymyksistä. Se, että en henkilökohtaisesti pidä Divin käyttöliittymästä, ei tarkoita, että se olisi huono; se tarkoittaa vain sitä, että henkilökohtainen mieltymykseni on kiinteä sivupalkin käyttöliittymä.

Voit muokata tekstiä suunnittelussasi napsauttamalla tekstiä ja kirjoittamalla aivan kuin työskentelet Word-asiakirjassa.

Kaikkea muuta varten sinun on avattava asetusten ponnahdusikkuna. Asetukset-ponnahdusikkunan kokoa voi muuttaa täysin ja voit vetää sitä missä tahansa sivulla. Tai voit myös kiinnittää sen sivun reunaan tehdäksesi siitä sivupalkin:

Joten tässä on perusasiat suunnittelun määrittämiseen Divissa:

 1. Voit lisätä sisältöä ja hallita sen sijoittelua riveillä, sarakkeilla ja moduuleilla.
 2. Voit muokata suunnittelua käyttämällä rivien, sarakkeiden ja moduulien asetusten ponnahdusikkunaa.

Hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua työskentelemään tehokkaammin

Nyt kun tiedät Divi Builderin perusteet, katsotaanpa muutamia hyödyllisiä käyttöliittymäominaisuuksia, joita Divi tarjoaa auttamaan sinua suunnittelemaan tehokkaammin.

Ensinnäkin Divi tarjoaa responsiiviset suunnittelun muokkaustilat, joiden avulla voit esikatsella mallejasi eri laitteissa ja tehdä laitekohtaisia ​​tyylimuutoksia:

Kaikki mallisi ovat oletuksena responsiivisia, mutta on mukavaa, että sinulla on tarvittaessa lisähallintaa.

Toinen todella hyödyllinen vaihtoehto on täysi kakkospainikkeen tuki. Jos napsautat mitä tahansa hiiren kakkospainikkeella, avaat koko toimintopaneelin, joka sisältää mahdollisuuden kopioida ja liittää kokonaisia ​​elementtejä tai vain tyyliasetuksia:

Saat myös a Kerrokset työkalu, joka antaa sinulle korkeatasoisen katsauksen sivullesi, mukaan lukien voit nimetä elementtejä uudelleen, jotta voit seurata suunnitteluasi:

Vielä abstraktimman näkymän saamiseksi käytettävissä on myös täysi rautalankatila.

Lopuksi saat myös hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kumoa/toista ja täyden muokkaushistorian:

Kaiken kaikkiaan Divi Builder on ehdottomasti yksi WordPressin tehokkaimmista visuaalisista rakentajista, mikä on suuri osa sitä, mikä selittää Divin suosion.

Tutustu Divi-teeman tärkeimpiin ominaisuuksiin

Vaikka Divi Builder muodostaa Divi-teemakokemuksen lihan, on muutamia muita avainalueita, joihin kannattaa tutustua.

Koko teemarakennus

Divi 4.0:ssa Divi-käyttäjät saivat pääsyn tehokkaaseen uuteen ominaisuuteen – täysi teeman rakentamisen tuki.

Tavallisella Divi Builderilla voit luoda mukautettuja malleja viesteille ja sivuille, mutta et voi koskea teemamallialueisiin. Divin teeman rakentaminen muuttaa tämän, jolloin voit käyttää samaa Divi Builder -käyttöliittymää teemamallien suunnitteluun:

Jotta tämä olisi selkeämpi, tässä on ero tavallisen Divi Builderin ja teemarakennuksen välillä:

 • Tavallinen Divi Builder – Luo suunnittelu yhdelle blogikirjoitukselle.
 • Teeman rakentaminen – luo malli, jota kaikki blogitekstisi käyttävät oletuksena.

Teemamallien suunnittelussa käytät täsmälleen samaa visuaalista rakennustyökalua. Tärkein ero on, että voit hakea dynaamisia tietoja WordPress-sivustostasi.

Esimerkiksi sen sijaan, että lisäisit staattista tekstiä julkaisun otsikkoon, voit lisätä vain Viestin otsikko -moduulin, jolloin Divi lisää automaattisesti jokaisen blogitekstin otsikon:

Tässä on muutamia muita hyödyllisiä asioita:

 1. Voit myös lisätä dynaamista sisältöä mukautetuista kentistä, jotka olet lisännyt laajennuksilla, kuten Advanced Custom Fields (ACF), Toolset tai Pods.
 2. Voit käyttää näyttöehtoja määrittääksesi, milloin tiettyjä malleja käytetään. Voit esimerkiksi luoda yhden mallin yhden luokan blogikirjoituksille ja toisen mallin toiseen luokkaan kuuluville blogikirjoituksille.
🔥 Empfohlen:  Zilli's - Nolla säilöntäainetta kuivatut kasvisjauheet

Tässä ovat esimerkiksi kaikki ehdolliset säännöt, joita voit soveltaa tiettyjen mallien käytön ohjaamiseen:

Divi-mallikirjasto – tuhansia valmiita asetteluja

Vaikka Divi antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa täysin mukautettuja malleja tyhjästä, siinä on mahdollinen ongelma:

Jos et ole suunnittelija, voi olla vaikeaa luoda hyvännäköisiä malleja, kun aloitat tyhjältä kankaalta.

Tämän ratkaisemiseksi Divin mukana tulee ehdottoman massiivinen mallikirjasto, joka sisältää yli 1 714 erilaista maahantuontia.

Nämä 1 714+ mallia on ryhmitelty yli 233 “asettelupakkaukseen”. Asettelupaketti on ryhmä malleja, jotka kaikki on teemalla tietyn sivuston ympärille. Esimerkiksi “Ravintola”-asettelupaketti sisältää malleja kotisivulle, valikoimille, yhteystietosivulle ja niin edelleen.

Sinun tarvitsee vain tuoda malli, muokata sen sisältöä sivustoasi vastaavaksi, ja sinulla on ammattimaisen näköinen ulkoasu. Käytännössä sen sijaan, että piirtäisit kuvan tyhjälle kankaalle, voit vain värjätä viivoja kuten teit lapsena.

Mukana olevien mallien lisäksi voit myös tallentaa omia mallejasi malleiksi, jotta voit käyttää niitä nopeasti uudelleen myöhemmin.

Divi-teema ja mukautusvaihtoehdot

Divin monien ominaisuuksien ansiosta on helppo unohtaa, että Divi on a eikä . Toistaiseksi kaikki ominaisuudet, jotka olen näyttänyt sinulle, ovat sellaisia, joita saat, kuten Elementor Pro ja Beaver Builder.

Divi a -teeman ja sellaisenaan sen mukana tulee kuitenkin oma teemavaihtoehtoalue sekä alkuperäisen WordPress-teeman mukauttajaasetukset.

Jos käytät teeman rakentamista, sinun ei ehkä tarvitse käyttää niitä, koska suunnittelet teemamallisi tyhjästä. Mutta jos käytät teemarakennusta, luotat niihin määrittäessäsi sivustosi perustavanlaatuisia suunnitteluelementtejä:

Divi-teeman suoritusarvostelu: Paljon parempi kuin se oli

Aina kun käytät WordPressin visuaalisen rakennustyökalun laajennusta tai teemaa, uhraat aina jonkin verran verkkosuorituskykyä verrattuna alkuperäiseen WordPress-editoriin. Jotkut rakentajat ovat kuitenkin parempia tai huonompia kuin toiset suorituskyvyn suhteen.

Divilla on ollut pitkään huono maine suorituskyvyn suhteen ().

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Divi-tiimi on keskittynyt paljon suorituskyvyn optimointiin vuonna 2021, ja useat julkaisut ovat keskittyneet ensisijaisesti suorituskykyyn.

Divi 4.8 () mukana joitain valtavia taustajärjestelmän suorituskyvyn parannuksia mikä paransi muokkauskokemusta huomattavasti. Divi-tiimi sanoi, että se nopeutti monia muokkaustoimintoja 100-700%, ja huomasin ehdottomasti, että käyttöliittymä oli nopeampi tämän päivityksen jälkeen.

Sitten, Divi 4.10 () käsiteltiin käyttöliittymän suorituskyvyn optimointia. Tämä päivitys vähensi huomattavasti Divi-verkkosivustoihin liittyvää turvotusta poistamalla käyttämättömät CSS:n ja JavaScriptin ja lataamalla vain täsmälleen sen, mitä kullekin sivulle tarvitaan ().

Testaessani joidenkin Divi-mallien suorituskykyä huomasin ehdottomasti massiivisia parannuksia. Esimerkiksi, tein yksinkertaisen suunnittelun Divi Builderilla ja Divi-teemalla, ja siinä oli vain 13 HTTP-pyyntöä ja 200 kt:n tiedostokoko, mikä on paljon, paljon pienempi kuin se olisi ollut aiemmin.

Joten vaikka Divi on epäilemättä paisunut muihin sivunrakentajiin verrattuna, näiden viimeaikaisten muutosten ansiosta se on itse asiassa suotuisa verrattuna muihin tämän tilan työkaluihin.

Näin ollen, jos olet ehdoton verkkosuorituskyvyn fanaatikko, saatat silti olla tyytyväisempi rakentajaan, kuten Happi ().

Divi-teeman hinnoittelu

Voit käyttää Divi-teemaa vain osana Elegant Themes -jäsenyyttä, mikä antaa sinulle pääsyn kaikkiin Elegant Themesin tuotteisiin yhdellä hinnalla.

Divi on arvokkain Elegant Themes -tuote suurella marginaalilla, joten et saa lisäarvoa Divin lisäksi.

Pääset kuitenkin käyttämään Divi Builderin laajennusversiota sekä kahta muuta laajennusta – Bloom sähköpostin valinnalle ja Monarch sosiaalisen median jako-/seuraa-painikkeille. Kumpikaan laajennus ei ole omien alueidensa yläosassa, mutta ne ovat molemmat valmiita laajennuksia, jotka voivat poistaa tarpeen ostaa kolmannen osapuolen laajennuksia.

🔥 Empfohlen:  Sunnuntaipatjat – paras sänky parempaan uneen

Elegant Themes -jäseneksi liittymiseen on kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa. Molemmat vaihtoehdot sallivat käytön rajattomasti sivustoja:

 • Vuosittainen pääsy – 89 dollaria vuodessa. Ensimmäisen vuoden jälkeen sinun on uusittava, jotta saat edelleen tukea ja päivityksiä. Divi-teema ja laajennukset toimivat edelleen – et vain saa uusia päivityksiä.
 • Elinikäinen pääsy – 249 dollaria kerran. Saat elinikäisen pääsyn tuotteisiin, päivityksiin ja tukeen ilman, että sinun tarvitsee enää koskaan maksaa.

Suunnitelmien välinen kannattavuusraja on noin kaksi vuotta ja yhdeksän kuukautta. Jos arvelet käyttäväsi Divia pidempään, sinun pitäisi saada käyttöoikeus koko ajan.

Jos et ole varma, voit aina aloittaa vuosittaisella käyttöoikeudella. Elegant Themes -sovelluksen avulla voit päivittää käyttöösi elinikäiseen käyttöön ja maksaa vain erotuksen.

Divi-teeman tuki

Niin kauan kuin olet aktiivinen Elegant Themes -jäsen, saat omistettua tukea, joka auttaa sinua Divin ja kaikkien muiden Elegant Themes -tuotteiden kanssa.

Mitä tulee viralliseen tukeen, saat 24/7 live-chat-tuen. WordPress-teeman osalta sanoisin, että Elegant Themes tarjoaa hyvän tuen. Sinulla on kuitenkin oltava rehelliset odotukset tuen tasosta, jota voit odottaa tuotteelta, joka maksaa 89 dollaria vuodessa.

Epävirallista yhteisön tukea on kuitenkin helppo saada, koska Divi on niin suosittu. Esimerkiksi, virallinen Divi Theme Users Facebook -ryhmä sillä on yli 69 000 jäsentä, ja se on täynnä ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua korjaamaan ongelmia tai käyttämään Divia tehokkaammin.

Viimeisiä ajatuksia Divi-teemasta

Kuten alussa mainitsin, en usko, että on järkevää ajatella Divia vain “WordPress-teemana”. Sen sijaan ajattele sitä “all-in-one WordPress-suunnittelualustana”.

Divin avulla voit käyttää visuaalista, vedä ja pudota -editoria suunnitellaksesi osan WordPress-sivustostasi – ilman koodia tai teknistä tietämystä.

Vuonna 2021 Divi-tiimi on panostanut paljon Divin suorituskyvyn puhdistamiseen, mikä on johtanut merkittäviin parannuksiin sekä tausta- että käyttöliittymän suorituskyvyssä. Tämä vastaa yhteen suurimmista kritiikistä, jota minulla ja monilla muilla oli Divista, joten se on erittäin tervetullut muutos.

Kaiken kaikkiaan Divi on erittäin hyvä työkalu visuaaliseen WordPress-suunnitteluun.

Onko se “paras”? No, se on mielestäni todella riippuvainen henkilökohtaisesta mielipiteestä. Se on varmasti kilpailussa tuosta tittelistä. Vaikka monet ihmiset vannovat Divin nimeen, monet ihmiset rakastavat Elementor Prota (arvostelumme), Beaver Builderiä, Brizy Prota, Happija muita vastaavia työkaluja.

Nyt kun Divi on kuitenkin käsitellyt suorituskykyongelmansa, mikään ei estä minua suosittelemasta sitä. Joten – jos pidät Divi-käyttöliittymästä, mielestäni sinun pitäisi ehdottomasti harkita Divi-teemaa (tai ehkä jopa itsenäistä Divi Builder -laajennusta). Jälleen voit testata live-demoa täällä.

Jos kuitenkin pidät käyttöliittymästä, sinun pitäisi ehkä pelata jollain muulla yllä mainitsemillani työkaluilla, koska ne ovat kaikki myös hienoja vaihtoehtoja.