Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Diwali-yrityslahjoja – mitä lahjoittaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi tänä Diwalissa 2023?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Diwali-yrityslahjoja – mitä lahjoittaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi tänä Diwalissa 2022?

Diwali on valojen, värien ja uusien mahdollisuuksien festivaali. Se on toiveiden ja unelmien aikaa. Festivaali juurtuu syvästi hindujen kulttuuriin ja perinteisiin, joita juhlivat miljoonat eri puolilla maailmaa kastista, uskonnosta tai uskonnosta riippumatta.

Suuri osa Diwali-juhlista sisältää lahjojen vaihdon. Tämä perinne näkee tiensä läpi myös kaupankäynnin, ja työnantajat osoittavat kunnioitustaan ​​ja arvostavansa jakamalla yrityslahjoja työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Yrityslahjojen merkitys Diwalin aikana
Ideoita Diwali-yrityslahjoihin

Yrityslahjojen merkitys Diwalin aikana

Yrityslahjojen merkitys on luoda kosketuspiste työntekijöiden, asiakkaiden tai jopa mahdollisten asiakkaiden kanssa. Se luo yhteyden ja yhdistymisen tunteen. Yritysmaailmassa lahjojen antamisella on valta turvata paremmat suhteet olemassa oleviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin ja osoittaa arvostusta heidän liiketoiminnalleen. Se on myös osa työntekijöiden säilyttämistä, sillä lahjojen antaminen on erittäin tehokasta työntekijöiden uskollisuuden ja tyytyväisyyden edistämisessä.

Yrityslahjat Diwalin aikana – asiakkaille

Diwali on täydellinen aika näyttää asiakkaille, kuinka paljon heidän liiketoimintaansa arvostetaan. Lahja voi myös kannustaa jatkamaan elinkeinoelämässä ja ryhtymään myös brändievankelistaksi. Hyvin ajoitettu lahja voi nostaa yrityksen huomion etualalle.

Yrityslahjat Diwalin aikana – työntekijöille

Henkilökohtaisilla lahjoilla työntekijöille Diwalin aikana on monia etuja, koska ne luovat tunteen, että työnantaja arvostaa heitä. Nämä tunteet puolestaan ​​muuttuvat suorituksiksi, jotka vaikuttavat suoraan työnantajan liiketoimintaan.

 • Edistää harmoniaa, tasa-arvoa ja ykseyttäKoska juhlia on runsaasti Diwalin aikana, on myös aika jättää syrjään kaikki kaunat ja valitukset. On aika kokoontua yhteen ja aloittaa uusi alku. Se on hyvän tahdon ele. Se edistää rauhaa ja harmoniaa työntekijöiden keskuudessa ja edistää ykseyden tunnetta.
 • Osoittaa arvostustaTyöntekijät työskentelevät ahkerasti läpi vuoden varmistaakseen, että yritys laajenee ja kasvaa koon ja kannattavuuden suhteen. Diwali-lahjat ovat tapa, jolla työnantajat voivat osoittaa arvostavansa työntekijöiden kovaa työtä ja uskollisuutta. Tämä johtaa myös tuottavuuden kasvuun.
🔥 Empfohlen:  Avainsanojen näkyvyys: mitä se tarkoittaa hakukoneoptimoinnissa? (esimerkein)


Ideoita Diwali-yrityslahjoihin

Yrityslahjaideat ovat joka vuosi haasteellisia, sillä yritykset etsivät jatkuvasti innovatiivisia lahjoja, jotka välittävät viestin, jonka ne haluavat välittää niin työntekijöilleen kuin asiakkailleenkin. Tietysti myös lahjat ovat vuosien varrella kehittyneet ja lahjavaihtoehdot ovat erilaisia. Yrityksille budjetti on iso tekijä, jolla on tärkeä rooli päätöksenteossa. Myös globaali Covid-19-pandemia on kumonnut täysin olemassa olevan ideologian siitä, mitä Diwali-yrityslahjoja pidetään. Siitä huolimatta eri budjettiluokissa on useita vaihtoehtoja, joista yritykset voivat valita:

Lomamatkakupongit

Tämä on erittäin harkittu lahja. Tällaista lahjaa arvostetaan, sillä kotona työskentelykulttuuri ei ole merkinnyt työntekijöille säännöllistä aikataulua tai ajoitusta. Näin vastaanotin voi nauttia muutaman päivän poissa arjen hälinästä perheensä ja läheistensä kanssa.

Käteinen bonus

Diwali-festivaali liittyy vaurauteen. Käteispalkkio erityisesti työntekijöille on erittäin arvostettu toimenpide, varsinkin jos yritys on joutunut pandemian vuoksi pandemiasta joutumaan parin viime vuoden aikana säästötoimiin, kuten palkkojen alentamiseen.

Kotityöskentelyn perustarvikkeet

Viimeiset pari vuotta ovat todella edistäneet tätä ilmiötä pandemian valossa. Kotona työskentelyyn tarvittavien olennaisten laitteiden lahjoittaminen työntekijöille ja asiakkaille auttaa heitä pysymään järjestyksessä ja keskittymään samaan aikaan, mikä helpottaa työaikaa. Nämä kohteet ovat joskus kalliita, joten budjetti on huolenaihe. Tässä on joitain parhaista kodin työskentelyyn tarvittavista tarvikkeista:

Elektroniikka liikkeellä

Milleniaalit ja Gen-Z-väestö arvostavat erityisesti korkealaatuisia elektroniikkatuotteita. Jotkut heidän suosikkituotteistaan, jotka voit lahjoittaa, ovat:Kotitalouden perustarvikkeet

Pandemia on johtanut siihen, että ihmiset on suljettu sisätiloihin ja heidän liikkumistaan ​​on rajoitettu. Intian kaltaisessa maassa, jossa perheet ovat todennäköisesti yhteisiä, työtaakkaa helpottavien kotitaloustarvikkeiden lahjoittaminen on erittäin arvostettua, varsinkin kun kotitalousapua ei ole. Tämän tyyppisiä lahjoja pidetään myös suotuisina. Lahjoitettavia tuotteita ovat mm

Etniset vaatteet

Diwali-juhlat ovat epätäydellisiä ilman, että ihmiset pukeutuvat perinteisiin vaatteisiin, joilla on emotionaalinen yhteys. Kaunis intialainen vaatekappale, kuten miesten kurta tai naisten saree, on yksilöllinen ja ikimuistoinen lahja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla graafiseksi suunnittelijaksi

Ympäristöystävälliset lahjat

Kestävä kehitys ja kierrätys ovat nousseet paljon, ja maailmanlaajuisesti pyritään tekemään planeettamme ympäristöystävällisempää. Esineet, jotka toistavat tätä ideologiaa, ovat harkittuja ja huomaavaisia ​​lahjoja. Jotkut ympäristöystävällisistä lahjoista ovat:

E-kirjoja

E-kirjat ovat luultavasti täydellinen lahja, sillä vapaa-aikaa voi käyttää tuottavammin lukemalla inspiroivia kirjoja.

Pääsy online-hyvinvointialustoille

Pandemialla on ollut suuri rooli istuvan elämäntavan ja huonojen ruokavalintojen edistämisessä. Se on myös lisännyt työnantajien tietoisuutta työntekijöidensä ja ulkopuolisten kumppaneidensa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Tätä varten vuosittaiseen hyvinvointiverkkoohjelmaan pääsyn lahjoittaminen osoittaa huolenpitoa ja huolenpitoa ja edistää uskollisuutta.

Pääsy verkkokursseille

Kotona työskentelykulttuuri on herättänyt monissa työntekijöissä myös halun kehittyä. Työnantajat ovat myös nähneet edut siitä, että työntekijät kehittävät itseään ja käyttävät tätä tietoa yrityksensä parantamiseksi. Työntekijöiden lahjoittaminen, ensisijainen verkkokurssi, joka on saatavilla eri edtech-alustoilla, on lahja, joka antaa jatkuvasti molemmille osapuolille.

Ideoita yrityslahjoihin työntekijöille ja asiakkaille on pitkä lista. Edellä mainittujen lisäksi joitain muita lahjaideoita ovat:

 1. Kannettavan tietokoneen laukut ja hihat
 2. Matkalaukut
 3. Henkilökohtaisesti kuratoitu hoitovaikeus
 4. Lahjakortit huippumyymälöistä/alustoilta
 5. Tuoksukynttilät/Hajuvedet
 6. Suklaata/makeisia
 7. Gourmet-lahjarasia
 8. Rauhoittava tee
 9. Pakkaus kuivattuja hedelmiä
 10. Bonsai-puu/taimi/kasvi
 11. Lamppu, diyat, koristelyhdyt
 12. Hauskat ja henkilökohtaiset pöytäkyltit
 13. Mukautettu päiväkirja
 14. Ultravioletti valon desinfiointiaineet
 15. Ilmanpuhdistimet
 16. Räätälöidyt herkut (Yllämainittujen kaltaisten juttujen yhdistelmä + kahvimukit/kehykset/metallikynä/lahjakortit/e-kirjat jne.)
 17. OTT Platforms -tilaus


Mitä perustajat sanovat Diwali Corporate Giftingista?

Johtopäätös

Diwalin henki on iloinen ja juhlava. Lahjojen antaminen on tapa, jolla työnantajat voivat tuoda esiin huolensa ja välittävänsä työntekijöistään ja asiakkaistaan. Se on myös markkinointitekniikka, jolla varmistetaan molempien uskollisuus. Markkinoilla tarjolla olevien lukuisten vaihtoehtojen ansiosta työnantajilla on laaja valikoima, joka sopii parhaiten heidän budjettiinsa ja kriteereihinsä.

UKK

Mitä ovat yrityslahjat?

Yrityslahjat ovat lahjoja, joita yritys antaa työntekijöilleen, asiakkailleen tai jälleenmyyjilleen kiitollisuuden osoituksena heitä ja heidän työtään kohtaan.

🔥 Empfohlen:  Twitter Blue on nyt pakollinen mainosten näyttämiseen alustalla. Miten tämä vaikuttaa brändeihin?

Mitä ainutlaatuisia Diwali-yrityslahjoja yritys voisi antaa?

Yritykset voivat lahjoittaa Diwalin työntekijöille monia erilaisia ​​asioita, kuten:

 • Diwali-makeisia
 • Pöydän perustarvikkeet
 • Yritysten tehtaita
 • Henkilökohtaiset esteet
 • Kuivatut hedelmäpaketit
 • Jumalan epäjumalia
 • OTT-tilaukset

Miksi on tärkeää antaa lahjoja työntekijöille?

Lahjojen antaminen työntekijöille on tärkeää, sillä se osoittaa, että organisaatio tunnistaa ja arvostaa työntekijöiden kovaa työtä. Se auttaa myös edistämään parempia suhteita johdon ja heidän tiimiensä välillä.

Table of Contents