Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

DJI Osmo Action 3 ei näytä yhtään Action 2:lta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: DJI Osmo Action 3 ei näytä yhtään Action 2:lta

Rohkeasti erilaisen ja innovatiivisen Action 2 -kameransa jälkeen DJI palaa toimintakameravalikoimansa juurille Osmo Action 3:lla. Se muistuttaa nyt läheisesti alkuperäistä DJI Osmo Actionia, mukaan lukien Osmo-brändin palauttaminen sen nimeen. Se on kuitenkin selvästi oppinut paljon Action 2:sta, joten kamera tarjoaa ainutlaatuisia kykyjä, jotka voivat antaa sille etulyöntiaseman sen kohtaamassa kovassa kilpailussa.

Tärkein ominaisuus, joka auttaa Action 3:a erottumaan joukosta, on sen magneettinen kiinnitysjärjestelmä. Tämä oli edelläkävijä toimissa 2, ja sitä on jalostettu toimissa 3, jotta vältytään löysiltä liitoksilta ja kestäisivät paremmin iskuja. Toisin kuin Action 2, Action 3 ei kuitenkaan enää lähetä virtaa ja dataa tämän yhteyden kautta.

Andy Zahn / Digitaaliset trendit

Tämän magneettijärjestelmän etuna on, että kameran kiinnittäminen ja irrottaminen on paljon nopeampaa kuin mikään muu kameran kiinnitystapa. Action 3:ssa on magneettikiinnitys sekä kyljellään että pohjalla, mikä tekee vaihtamisesta vaaka- ja pystysuoraan kuvaamisen välillä helppoa.

Videopuolella Action 3 kuvaa jopa 120 kuvaa sekunnissa 4K-resoluutiolla 155 asteen näkökentällä käyttämällä 1/1,7 tuuman kuvakennoa. Se voi myös nousta jopa 240 fps:iin, jos pudotat 1080p:iin. D-cine-nauhoitus on saatavilla runsaasti jälkikäsittelyn joustavuutta varten. Vakautusta varten kamerassa on Rocksteady 3.0, HorizonSteady ja Horizon Balancing erittäin tasaista kuvamateriaalia varten.

Toinen Action 3:n erottuva ominaisuus on, että nyt sekä etu- että takanäyttö ovat kosketusherkkiä. Tästä on hyötyä, jos kuvaat vlogeja tai selfieitä ja haluat muuttaa tiloja tai asetuksia ilman, että sinun tarvitsee kääntää kameraa.

Andy Zahn / Digitaaliset trendit

Action 3:n on myös tarkoitus tarjota parempi automaattinen valkotasapainon tarkkuus, vaikka vaihdettaisiin kuvantamisen välillä veden yläpuolella ja alapuolella. Kamerassa on myös kolmen mikrofonin stereonauhoitus ja ääniohjausmahdollisuus. Se on suunniteltu erityisen lujaksi, ja se kestää 5 jalan pudotuksen, ja se on vesitiivis vaikuttavaan 52 jalkaan asti. Akku on luokiteltu niinkin alhaisiin lämpötiloihin kuin -4 Fahrenheit-astetta ja jopa 113 Fahrenheit-astetta.

🔥 Empfohlen:  Ratkaistu – Näytä tuotteen nimi erikoismerkeillä Magento 2 Mini Cart -kortissa

Olen vasta äskettäin tutustunut Osmo Action 3:een, joten en ole vielä muodostanut siitä varmaa mielipidettä. Rakastin ehdottomasti DJI Action 2:ta ja olin hieman surullinen nähdessäni, että ainutlaatuinen muotoilu muuttui kameran kolmannen iteroinnin myötä. Kuitenkin, kun sain sen pois laatikosta ja kuvasin sillä, ymmärrän miksi he tekivät muutoksen. Tämä asia tuntuu siltä, ​​​​että se voi iskeä, varsinkin kun se on kiinnitetty suojakehykseen.

Andy Zahn / Digitaaliset trendit

Se pieni video, jonka olen tähän mennessä nauhoittanut Osmo Action 3:lla, näyttää todella terävältä ja puhtaalta, vaikka se pätee myös sen edeltäjään. Videon stabilointi on myös erittäin hyvä, ja annoin sen istua lammikossa muutaman minuutin ajan hyttyskaloja tarkkaillen, joten se on selvästi vedenpitävä, koska se pysyi toimintakuntoisena jälkeenpäin.

Minun on testattava vielä paljon ennen kuin voin sanoa varmasti, onko Osmo Action 3 kilpailija GoPro Hero 11 Blackille, jonka DJI selvästi aikoo sen olevan.

DJI Osmo Action 3 on saatavilla tänään alkaen 330 dollarista tai 440 dollarista Adventure-yhdistelmästä, joka sisältää uuden monitoimiakkukotelon ja kolme akkua sekä muutamia muita lisävarusteita.