Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dofollow-linkin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dofollow-linkin määritelmä & Merkitys

Mikä on Dofollow-linkki?

Dofollow-linkki on käänteinen linkki, joka osoittaa takaisin verkkosivustollesi tai blogiisi, jotta Google ja muut hakukoneet voivat indeksoida. Dofollow-linkit auttavat hakukoneoptimoinnissa välittämällä lähtösivuston auktoriteetin kohdesivustolle.

Dofollow-linkit ovat tärkeitä sivuston ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin ja avainsanojen luokittelun kannalta, koska tämäntyyppiset käänteiset linkit lasketaan kolmansien osapuolien sivustojen luottamusääniksi (tai suosituksiksi). He myös siirtävät linkkipääoman (tai PageRank) kohde-URL-osoitteeseen lisätäkseen sen sivun auktoriteettia.

Hakukonealgoritmit käyttävät dofollow-linkkejä Internetin sisällön suosion ja tärkeyden mittaamiseen, jotta verkkosivut asettuvat hakukoneen tulossivuille (SERP:t) asiaankuuluvien hakukyselyjen yhteydessä. Mitä enemmän laadukkaita dofollow-linkkejä verkkosivulla on, sitä paremmin se yleensä sijoittuu hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Dofollow-linkit ovat hyperlinkkien vakiolinkkityyppi, eivätkä ne tarvitse ylimääräistä HTML-attribuuttia linkkiankkurissa luokittelua varten. Vertaa tämä nofollow-linkkiin, joka vaatii rel=”nofollow”-attribuutin luokittelemaan käänteisen linkin hyperlinkiksi, jota hakukoneiden indeksointirobotit eivät seuraa, tai välittämään hakukoneoptimoinnin PageRank-arvon kohde-URL-osoitteeseen.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Tag Heuer on uusimman älykellonsa Golf Editionin erikoisversio