Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

DollarSprout on 5 vuotta vanha. Tässä on mitä olen oppinut tähän mennessä.

Seuraava artikkeli auttaa sinua: DollarSprout on 5 vuotta vanha. Tässä on mitä olen oppinut tähän mennessä.

DollarSprout täyttää ensi kuussa 5 vuotta. Joskus en voi uskoa, että olemme päässeet näin pitkälle.

He sanovat, että yli puolet uusista yrityksistä ei elä tarpeeksi kauan täyttääkseen 5-vuotissyntymäpäiväänsä. Useimmat epäonnistuvat kauan ennen sitä.

Tänä aamuna tajusin, etten ole koskaan jakanut tarinaa siitä, kuinka DollarSprout sai alkunsa tällä sivustolla. Olen maininnut sen haastatteluissa muissa blogeissa ja podcasteissa, mutta en koskaan täällä omien lukijoidemme kanssa.

Luulen, että olen aina ajatellut itsekseni “”

Suuri osa yrittäjyyttä on kuitenkin kamppailu. Takaiskut. Jauhatus.

Ja siitä haluan puhua tänään.

Juhlistaakseni DollarSproutin 5-vuotissyntymäpäivää pidän lyhyen tauon säännöllisestä ohjelmoinnistamme ja puhun siitä, kuinka tämä verkkosivusto – ja liiketoiminta – syntyivät. Haluan myös jakaa joitakin henkilökohtaisia ​​kamppailuja, joita olen kohdannut matkan varrella, toivoen, että tarinani kuuleminen voi auttaa muita.

Kaikille, jotka aloittavat yrityksen tai suunnittelevat sukeltamista, toivon, että löydät täältä jotain, joka auttaa.

Taustaa: Mikä on DollarSprout?

Alussa, Ben ja yritin luoda maksullisen jäsensivuston pörssivinkkejä ja analyyseja varten. Siitä tuli täydellinen floppi.

Tältä se näytti ensimmäisellä viikollani itsenäisenä ammatinharjoittajana:

Nykyisessä muodossaan DollarSprout on henkilökohtaista rahoitusta käsittelevä sivusto, joka auttaa lukijoita maksimoimaan ansaintapotentiaalinsa, olipa kyse sitten sivuhulinan löytämisestä, urallaan noususta, passiivisten tulovirtojen rakentamisesta tai mistä tahansa muusta.

DollarSprout tienaa rahaa mainonnan kautta. Mainostamme rutiininomaisesti sovelluksia, tuotteita ja palveluita, jotka auttavat lukijoitamme saamaan taloutensa kuntoon.

Pikatilastot liiketoiminnasta

Aloituspäivämäärä: 1. elokuuta 2015. Olin 25-vuotias.
Lukijat yhteensä: 12 miljoonaa +

Vuositulot: Matala 7 numeroa
Joukkueen koko: 5 kokopäiväistä + ~10 urakoitsijaa

Joka päivä saamme luoda sisältöä auttaaksemme ihmisiä heidän rahoillaan, ja jokaisella tiimillä on mahdollisuus ansaita kunnollinen toimeentulo. Et voi vaatia paljon enempää.

Startup-yrityksen rakentamisen taustalla oleva todellisuus

On helppo katsoa lopputulosta ja ajatella: “”

Mutta “menestys” on vain tarinan toinen puoli. Tältä toinen puoli on minusta näyttänyt:

 • minulla oli 2,53 GPA yliopistossa. Ja siihen meni 5 vuotta.
 • Minulla on ADHD. Se on siunaus ja kirous, mutta enimmäkseen kirous.
 • Olen kamppaillut masennuksen ja ahdistuksen kanssa suurimman osan elämästäni.
 • Ensimmäinen “oikea” työpaikkani koulun jälkeen alkoi 8 dollaria/tunti.
 • Asuin siellä kaksi ja puoli vuotta ja vihasin sen jokaista minuuttia.
 • Menetin koko elämäni säästöni ensimmäisellä DollarSprout-yrityksellämme.
 • Työskentelin sen jälkeen psykiatrisella osastolla melkein vuoden saadakseni toimeentuloa.
 • Vuonna 2017 jätin työpaikan kokeillakseni uudelleen kokopäiväistä yrittäjyyttä.
 • Vaikka bisnes sujuisi hyvin, mielenterveysasiat jäävät minulle.
🔥 Empfohlen:  Kuukausittainen SEO-raporttimalli – mitä sinun tulee sisällyttää

Jokainen käsittelee omia ainutlaatuisia olosuhteitaan ja vastoinkäymisiä elämässään, ja nämä olivat joitain minun.

5 oppituntia, jotka olen oppinut DollarSproutin aloittamisen jälkeen

Tiedän monia ihmisiä, jotka ovat turhautuneita urallaan tai elämästään. Tässä on mitä haluan heidän tietävän.

1. Surkea työ voi olla parasta mitä sinulle on koskaan tapahtunut.

Lapsena enkä yliopistossakaan minulla ollut halua ryhtyä yrittäjäksi. Ajattelin, että haluan joko lääkäriksi tai insinööriksi. Molemmat ovat kunnioitettavia ja hyvin palkattuja ammatteja, joten ajattelin, että sitä halusin. Yrityksen perustaminen ei ole koskaan ollut asia, jota en ajatellut tehdä.

Kaikki muuttui pian sen jälkeen, kun sain ensimmäisen työpaikkani yliopiston jälkeen.

Sain toimistotyön taloussuunnittelutoimistosta, ja se kokemus ohjasi minut yrittäjyyden tielle. Koska se oli ensimmäinen työpaikkani, en voinut tietää, oliko se vain kamalaa vai olivatko työt näin huonoja.

Kun katson taaksepäin, tiedän nyt, että kokemukseni ei ollut niin ainutlaatuinen. Monet ihmiset vihaavat työtään. Luulen, että vihasin omaani enemmän kuin useimmat.

Luulen, että yksi parhaista asioista, mitä minulle on koskaan tapahtunut, oli tuo kauhea kokemus heti koulun jälkeen. Jos se työ ei olisi tehnyt minusta niin uupuneen yritysmaailmaan, DollarSproutia ei olisi koskaan tapahtunut.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita ensimmäiset 1 000 dollaria uutena bloggaajana

2. Älä pelkää pahinta skenaariota.

Ennen kuin lähdin kokopäivätyöstäni vuonna 2015 aloittaakseni yrityksen, tein parhaani punnitakseni etuja ja haittoja. Mahdollisia tuloksia oli useita:

 • Tulos 1: Liiketoiminta kukoistaa heti, ja ansaitsen enemmän rahaa kuin tiedän mitä tehdä.
 • Tulos 2: Kestää 3-6 kuukautta ennen kuin alkaa saada vetoa.
 • Tulos 3: Rahan ansaitseminen kestää kauemmin kuin 6–12 kuukautta, ja minun on palattava ja hankittava työ. menetän kaiken.

Kukaan ei halua ajatella lopputulosta 3. Se on tuomiopäivän skenaario.

🔥 Empfohlen:  Online vähittäiskauppa saavuttaa Rs. 7 000 miljoonan markkaa vuoteen 2015 mennessä

Tulos 3 on juuri se, mitä tapahtui.

Olin säästänyt noin vuoden verran kuluja antaakseni tälle asialle oikeudenmukaisen mahdollisuuden, ja rahat loppuivat vain 9 kuukauden kuluttua. Tuolloin verkkosivustomme tuotti käytännössä nollatuloa. Kaiken kaikkiaan se oli epäonnistuminen.

Jostain syystä, jota en vieläkään tule koskaan täysin ymmärtämään – ehkä se oli puhdasta kieltämistä – Ben ja minä jatkoimme työskentelyä sen jälkeenkin, kun palasin töihin kokopäiväisesti (hän ​​oli myös kokopäivätyössä). Elimme pahimman mahdollisen skenaarion läpi, josta jokainen yrittäjä näkee painajaisia, ja se kuitenkin päättyi hyvin.

Noin 10 kuukautta myöhemmin sivusto ansaitsi tarpeeksi rahaa, jotta voisin kokeilla sitä uudelleen ja jättää työni. Pelkäsin niin paljon kuin voi olla, mutta tein sen. Pian tämän jälkeen Ben jätti myös työnsä. Kumpikaan meistä ei ole palannut sen jälkeen.

Kirjaimellisesti pahin skenaario tapahtui, eikä se ollut niin paha kuin luulimme.

Aiheeseen liittyvät: 16 online-liikeideaa, jotka voit aloittaa pienellä hinnalla

3. On vaikea päihittää henkilöä, joka ei koskaan anna periksi.

Monet ihmiset ovat lahjakkaampia kirjoittajia, parempia suunnittelijoita, parempia johtajia, parempia myyjiä jne. kuin minä ja Ben.

Ihmisten vaikeinta toistaa on kuitenkin päättäväisyys jatkaa vain hiontaa. Asioiden yhdistäminen vie aikaa – yleensä paljon kauemmin kuin luulet.

Poltettuani läpi elämäni säästöjä ensimmäisellä yrityksellämme, en usko, että kukaan olisi voinut syyttää meitä jatkamisesta. Se olisi ollut järkevää tehdä, varsinkin kun otetaan huomioon täydellinen edistymisemme.

En ole maailman tuottavin kaveri (itse asiassa kaukana siitä), enkä rehellisesti sanottuna ole myöskään ahkerin työntekijä. Mutta voin pitää kiinni jostain pidempään kuin useimmat ihmiset, ja se on tehnyt kaiken eron.

Ole se henkilö, joka ei anna periksi.

4. GPA:llasi 2,53, yrityskokemuksen puutteella, mielenterveysongelmalla jne. ei ole niin väliä kuin luulet. Sinun tarvitsee vain saada se oikein kerran.

Minusta se on siistein asia koskaan.

Mark Cuban kirjoitti kerran: “Ei sillä ole väliä kuinka monta kertaa lakkoilet. Menestyäksesi sinun täytyy olla oikeassa vain kerran. Yksi kerta ja olet valmis elämään.”

Jos pystyt yrittäjänä rakentamaan jotain, jota ihmiset arvostavat, onnistut siinä. Olen sekaisin niin monella tapaa, ja löysin silti tavan paeta 9-5-maailmasta, joka tappoi sieluni päivä kerrallaan. Kuten sanoin, on vaikea päihittää miestä, joka ei koskaan anna periksi.

🔥 Empfohlen:  Matkailualalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin omaksua luova tekoäly

On mahdollista, että et saa sitä oikein ensimmäisellä kerralla (emme varmasti onnistuneet), mutta yrittäjyyden jännittävä asia on, että sinun täytyy olla oikeassa vain kerran. Se pyyhkii pois kaikki menneet epäonnistumiset. Kun Ben ja minä vihdoin löysimme jotain, joka toimi meille, olimme valmiit.

Aiheeseen liittyvä: 14 000 dollaria alle 3 kuukaudessa: Näin kasvatimme verkkoliiketoimintaamme

5. Ole kiltti ihmisille.

Maailma tarvitsee sitä lisää, varsinkin nyt.

Luulen, että monet yrittäjät saavat päähänsä ajatuksen siitä, että menestyäkseen heidän on oltava terävä kilpailija, jonka suonissa virtaa jäätä. Todellisuudessa mitä enemmän autat ihmisiä – jopa kilpailijoitasi – sitä enemmän mahdollisuuksia sinulle avautuu.

Pöydässä on tilaa kaikille. Ole hyvä ihminen istuaksesi.

Älä aliarvioi mitä voi tapahtua 5 vuodessa

Jos olisit kertonut minulle viisi vuotta sitten, että pyörittäisin yritystä parhaan ystäväni kanssa ja saisin paremmat tulot kuin olisin koskaan voinut saada tavallisessa työssä, en tiedä olisinko uskonut sinua.

Uuden yrityksen alussa kaikki tuntuu niin ylitsepääsemättömältä. On niin paljon opittavaa, niin paljon tehtävää ja niin paljon aikaa, johon sinun on panostettava.

Mutta jos aloitat nyt ja jatkat siinä, saatat vain katsoa ylöspäin viiden vuoden kuluttua ja nähdä, että elät elämää, jota et koskaan uskonut olevan mahdollista.

Ottaa riskejä. Paina kovaa. Tee se tapahtumaan. Ja mikä tärkeintä, älä koskaan anna periksi!