Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

DollarSprout Team ottaa vastaan ​​FinCon 2023! Tässä on yhteenvetomme

Seuraava artikkeli auttaa sinua: DollarSprout Team ottaa vastaan ​​FinCon 2019! Tässä on yhteenvetomme

Toinen FinCon on kirjoissa, enkä voisi olla innoissani DollarSproutin tulevaisuudesta. Minulla, Benillä ja muulla tiimillä oli hämmästyttävä aika, tapasimme paljon uusia (ja vanhoja) ystäviä ja opimme niin paljon.

Lähdin viikoltamme Washington DC:ssä tuoreella annoksella motivaatiota viedä sivusto uudelle tasolle lukijoillemme, enkä malta odottaa, että pääsen sukeltamaan takaisin!

Mikä on FinCon?

FinCon on vuosittainen konferenssi, jossa rahanörtit kaikkialta maailmasta viettävät aikaa yhdessä, henkilökohtaisesti, 4 päivää ja puhuvat kaikesta henkilökohtaisesta rahoituksesta. “Missä raha ja media kohtaavat” on FinConin virallinen tunnuslause, joka mielestäni tiivistää sen täydellisesti:

Tavoitteet, jotka meillä oli FinConissa

Tänä vuonna oli meidän toinen FinCon, joten Ben ja minulla oli parempi käsitys siitä, mitä on odotettavissa tulossa kuin viime vuonna. Ennen konferenssia keksimme muutamia konkreettisia asioita, jotka halusimme saavuttaa:

Hanki uusia blogiystäviä

Tämä yhteisö kasvaa joka vuosi, mikä tekee lähes mahdottomaksi tavata kaikkia. Itse asiassa tänä vuonna osallistujia oli suunnilleen – edellisen vuoden 2 000:sta.

Ykköstavoitteemme FinConissa oli saada mahdollisimman paljon uusia ystäviä. Tässä tilassa on niin monia luovia mieliä, ja useimmilla meistä on sama tavoite: auttaa ihmisiä tulemaan paremmaksi rahalla. Me kaikki käsittelemme sitä eri tavoin; Jotkut ihmiset bloggaavat omasta velanmaksumatkastaan, toisilla on kokonaisia ​​podcasteja, jotka on omistettu auttamaan kuuntelijoita saavuttamaan taloudellinen riippumattomuus ja jäämään varhaiseläkkeelle, ja jotkut tekevät vähän kaikkea. Kun saat kaikki nämä ihmiset yhteen konferenssiin, se on siisti tunne, jota en ole koskaan kokenut missään muualla.

Tapasin niin monia ihmisiä FinConissa (liian monta luetellakseni heitä kaikkia, anteeksi!), mutta tässä on joitain, jotka todella jäivät mieleeni:

Camilo ja Francisco The Finance Twinsistä – Heidän tarinansa on minulle todella inspiroiva, ja olen niin iloinen, että törmäsin heihin hississä ensimmäisenä päivänä (ja päätösjuhlissa). He ovat molemmat erittäin älykkäitä ja maanläheisiä tyyppejä, ja heidän Instagram-pelinsä on mahtava. Tee itsellesi palvelus ja seuraa niitä nyt!

Todd Tresidder Financial Mentorista – Todd on ollut suuri nimi henkilökohtaisen talouden blogimaailmassa vuosia. Muistan, kun Ben ja minä aloitimme, hänen sivustonsa oli yksi harvoista, joita todella ihailimme. Suunnittelu, sisältö, brändäys – kaikki oli niin “tuoretta”. Olin niin iloinen saadessani vihdoin tavata hänet! Todd ja minä juttelimme noin puoli tuntia, ja hän jakoi minulle todella hyödyllisiä neuvoja liike-elämässä, joita en usko, että olisin koskaan saanut blogikirjoituksesta.

🔥 Empfohlen:  Rohkea selain ottaa vastaan ​​ChatGPT:n, mutta ei niin kuin odotit

Jeff Rose Good Financial Centsistä ja Wealth Hacker Labsista – Sekä Jeff että Todd jäivät kaipaamaan FinConia viime vuonna, joten he olivat “hittilistani” kärjessä niiden ihmisten osalta, jotka halusin tavata tänä vuonna. Jeff on helposti yksi monipuolisimmista henkilökohtaisen talouden bloggaajista – hän murskaa sen YouTubessa (erittäin kova alusta), Instagramissa, Twitterissä jne. ja tietysti blogissaan. Oli hienoa tavata toinen niistä bloggaajista, joita Ben ja minä olemme pitäneet vuosia.

Philip Taylor, alias PT Money & FinConin perustaja En muista minne olin matkalla, mutta PT huusi nimeäni hieman tungosta käytävällä vain tullakseen sanomaan “hei” ja tavoittaakseen muutaman minuutin. Tämän miehen täytyy tavata kirjaimellisesti satoja ihmisiä joka vuosi FinConissa (samallakin), joten olin hieman yllättynyt, että hän muisti minut ja käytti aikaa jutellakseen muutaman kerran. Tavoitteeni ensi vuonna on vihdoin kerätä rohkeutta puhua FinConissa!

Muut online-ystävät, jotka tapasimme henkilökohtaisesti ensimmäistä (tai toista) kertaa:

Syö DollarSprout-ryhmän illallinen

Me teimme sen! Kuulostaa varmaan tyhmältä, mutta tämä oli matkani ehdoton kohokohta.

Kun Ben ja minä aloitimme DollarSproutin muutama vuosi sitten, jaoimme vain kaksin asunnossamme keittiön pöydän ja käpertelimme kannettavissa tietokoneissamme koko päivän, joka päivä. Sivuston kasvaessa olemme olleet onnekkaita saadessamme työskennellä alan ystävällisimpien, tyylikkäimpien ja ahkereimpien ihmisten kanssa, olivatpa he sitten freelancereita tai kokopäiväisiä työntekijöitä. Koska olemme 100-prosenttisesti etäyritys (eli jokainen meistä työskentelee kotoa, kaikkialla maassa), tiesimme, että FinCon oli harvinainen tilaisuus suurimmalle osalle tiimistä kokoontua, napata päivällinen ja vain viettää aikaa toistensa kanssa. tavallisina ihmisinä.

Omasta puolestani tiedän, että nähdessäni henkilökohtaisesti kaikki, jotka ovat auttaneet rakentamaan DollarSproutin nykyiseen muotoon, nöyrtyin todella. Se sai minut entistä enemmän motivoituneeksi jatkamaan pyrkimistä enemmän ja luomaan parhaan mahdollisen yrityksen. Emme olisi missään ilman näitä miehiä ja tyttöjä!

Etsi uusi projekti, josta innostu

Talousmedia-ala on mielenkiintoinen. Se on yksi harvoista aloista, joilla olen työskennellyt ja jossa voit käyttää niin paljon luovuutta kuin haluat, eikä siellä ole ketään, joka välttämättä kertoisi sinulle, milloin sinun tulee keskittyä perusasioihin vai astua pois mukavuusalueeltasi ja kokeilla jotain uutta. .

🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa yhteyttä Amazon-myyjätukeen

Minulla ja Benillä on molemmilla taipumus tehdä samaa uudestaan ​​ja uudestaan, kun löydämme jotain toimivaa, olipa kyseessä sitten sisältöstrategia, sosiaalisen median kanava tai jokin muu. Tämän lähestymistavan ongelmana on, että on helppo pudota uraan ja menettää vähän “kipinää”, joka erottaa sinut joukosta. Luulen, että se alkoi pikkuhiljaa hiipiä meille, joten tavallaan FinCon tuli meille täydelliseen aikaan.

Yksi suurimmista huomioista, jonka sain FinConilta, oli se, että on tärkeää rakentaa – ei vain yksi henkilökohtainen talousblogi. Kun olemme vähitellen rakentaneet omaamme YouTube-kanava viime kuukausien aikana ja kasvaneet DollarSprout Facebook-yhteisöPäätin/päätimme lopulta, että…

…on aika saada DollarSprout Instagramiin!

Tätä kirjoitettaessa olemme tehneet vasta ensimmäisen viestimme, mutta se on alku. Tämän alustan avulla toivon, että voimme tavoittaa enemmän ihmisiä nopeammalla tiedon, rahavinkkeillä, inspiraation jne. avulla kuin koskaan ennen. Kuten kaikilla uusilla alustalla, meillä on oppimiskäyrä, mutta olen innoissani siitä, että minulla on uusi luova kanava yhteydenpitoon lukijoihimme (ja blogiystäviimme).

Toinen projekti, johon Ben ja minä olemme innoissamme sukeltamassa, on koko sähköpostistrategiamme uudistaminen. Kävin perjantaina Pete McPhersonin työpajassa ja lähdin sieltä kaikenlaisten ideoiden kera, kuinka voisimme tehostaa sähköpostipeliämme. Siitä lisää tulossa pian!

Pidä ääneni ennallaan

Vaikka yritin parhaani estääkseni sen, menetin silti ääneni (ei kuitenkaan niin paha kuin Ben). Jonakin näistä vuosista keksin, kuinka saan ääneni kestämään pidempään kuin päivän tässä konferenssissa!

Ole säästäväinen

Olen alkanut ymmärtää, kuinka vaikeaa on säästää rahaa, kun vierailet suuressa kaupungissa. Kalliin pysäköinnin, ruoan, majoituksen jne. välissä käytimme rahaa FinConissa. Olen varma, että on alueita, joita olisimme voineet säästää siellä täällä, mutta vaikka kulutimme, tiedän, että FinCon oli positiivinen investointi meille. Otan sen mielelläni uudestaan!

Muita merkittäviä tapahtumia FinConissa

FinCon on yhteistyön ja kaiken kaikkiaan hyvän fiiliksen täyteläinen viikko. Tässä pari muuta hauskaa DC-viikoltamme:

Tanja Hester voitti Community Builder Plutus -palkinnon

The Plutus-palkinnot Seremonia järjestetään joka vuosi FinConin viimeisenä päivänä. Nämä palkinnot on tarkoitettu tunnustamaan henkilökohtaisen rahoitusyhteisön jäseniä, jotka tekevät uskomattomia asioita ja erottuvat omalla markkinaraolla (esim. paras opintolainablogi, paras sijoitusblogi, paras podcast jne.).

🔥 Empfohlen:  Miten blogi toimii? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tänä vuonna DollarSprout sponsoroi Community Builder Award -palkintoa, jonka voitti Seuraava elämämme Tanja Hester. En saanut hyvää kuvaa hänestä palkinnon vastaanottamisesta, mutta onnistuin ottamaan kuvan hänen pitävänsä yhden avauspuheenvuoron konferenssin alussa, mikä oli uskomaton puhe.

Minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta tavata Tanjaa henkilökohtaisesti, mutta alkaen seuraa häntä Twitterissä ja kuullessani kaikkien puhuvan hänestä niin paljon, tiedän, että hän on erittäin ansainnut palkinnon. Onnittelut, Tanja!

Financial Freedom Summit julkistettiin

FinCon julkisti yhteistyössä Millennial Moneyn ja ChooseFI:n Grant Sabatierin kanssa Taloudellisen vapauden huippukokous St. Louisissa, MO 1.–3.5.2020.

Ajattele huippukokousta kuluttajille suunnattuna FinCon-versiona. Sen sijaan, että sisällöntuottajat tapaisivat brändejä ja muita liikekumppaneita, Financial Freedom Summit on paikka, jossa sisällöntuottajat tapaavat kasvokkain lukijoiden, kuuntelijoiden ja fanien kanssa.

Early bird -liput ovat nyt myynnissä 197 dollarilla. Sijoitus monille, mutta joka taatusti muuttaa elämäsi (ja tapasi ajatella rahasta).

Kolmen päivän aikana kuulet yli 50 asiantuntijapuhujalta, jotka käsittelevät kaikkia taloudellisia aiheita, joita voit kuvitella. Kaikki sinua kiinnostavat aiheet kattavat aina velkojen maksamisesta opintolainojen murskaamiseen ja investointien tuoton maksimoimiseen.

Jos päätät osallistua, jopa maksaa liput 10x enemmän. Yksi hienovarainen muutos siihen, miten lähestyt velkaa. Yksi hienovarainen muutos lainojen käsittelyyn. Siinä kaikki. Se tulee olemaan todella mullistava niin monen elämän, ja toivomme näkevämme sinut siellä!

Ensi vuoteen, kiitos FinCon!

FinCon 2019 oli uskomaton kokemus. Ben ja minä opimme niin paljon, tapasimme niin monia ihmisiä ja meillä on niin paljon, että emme malta odottaa, että pääsemme työskentelemään konferenssin tuloksena. Tämän yhteisön energia on hämmästyttävää, ja mahdollisuus olla osa sitä omalla pienellä tavallamme merkitsee meille maailmaa!

-Jeff

Table of Contents