Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dremio Success Story – Mullistava data-analytiikka nopeudella ja yksinkertaisella tavalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dremio Success Story – Mullistava data-analytiikka nopeudella ja yksinkertaisella tavalla

Nykyään jokainen organisaatio näyttää käyttävän data-analytiikkaa ja koneoppimista järjestelmissään. Syy tähän on varsin yksinkertainen: data-analytiikka avaa mahdollisuuden tarjota vastauksia haastaviin kysymyksiin, joihin ei päästä yksinkertaisemmilla analyysitekniikoilla. Se on pohjimmiltaan prosessi, jossa kerätään, analysoidaan, organisoidaan ja poimitaan kaikki raakalukuina annetut oivallukset valtavasta, monimutkaisesta tietojärjestelmästä, jota yritykset luovat säännöllisesti.

Data-analytiikkateknologia ei pelkästään paranna asiakaskokemusta, vaan myös lisää liiketoiminnan tehokkuutta ja tulojen hallintaa kaikilla toimialoilla.

Dremio on helppokäyttöinen ja avoimen lähdekoodin datajärvi, joka perustettiin vuonna 2015 ja jonka tavoitteena on tarjota datan joustavuutta kaikessa datassasi. Äskettäin yhtiö ilmoitti, että se on nyt saatavilla osana AWS Marketplace Vendor Insightsia, keskitettyä verkkopohjaista hallintapaneelia, jota ylläpitää Amazon Web Services (AWS). Yhdistämällä tietoturva- ja vaatimustenmukaisuustiedot yhteen kojelautaan AWS Marketplace Vendor Insights virtaviivaistaa kolmansien osapuolien ohjelmistojen riskinarviointia.

Lue lisää Dremiosta, sen aloitustarinasta, perustajasta, liiketoiminta- ja tulomallista ja paljon muuta.

Dremio – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
Dremio
Päämaja Santa Clara, Kalifornia
Ala Ohjelmistokehitys
Perustaja Tomer Shiran
Perustettu 2015
Verkkosivusto dremio.com

Dremio – Tietoja
Dremio – Teollisuus
Dremio – perustajat ja tiimi
Dremio – Startup Story
Dremio – Missio ja visio
Dremio – Liiketoiminta- ja tulomalli
Dremio – Tuotteet
Dremio – Kasvu
Dremio – Rahoitus ja sijoittajat
Dremio – kohtaamat haasteet
Dremio – Palkinnot ja saavutukset
Dremio – Kilpailijat
Dremio – Tulevaisuuden suunnitelmat

Dremio – Tietoja

Kalifornian Santa Clarassa sijaitseva Dremio on helppokäyttöinen ja avoimen lähdekoodin datajärvi, joka tarjoaa itsepalveluanalytiikkaa tietovarastotoiminnoilla ja datajärven joustavuutta minkä tahansa organisaation datalle. Yrityksen kerrotaan myös toimittavan datajärven missiokriittistä BI:tä sadoille organisaatioille, mukaan lukien kolmelle Fortune 5:stä.

Yrityksen erikoisalat ovat dataanalytiikka, liiketoimintaanalytiikka, big data, datatiede, data Lake, SQL, NoSQL, BI, koneoppiminen, Python, Java, pandat, R, Apache Arrow, MongoDB, Elasticsearch, S3, Jupyter, avoin lähdekoodi, ja pilvi.

Dremio – Teollisuus

Dremion toimiala on ohjelmistokehitysala. Markkinoilla mitattuna ohjelmistokehitysteollisuus on yksi nopeimmin kasvavista toimialoista tällä hetkellä maailmassa.

Monet tilastoraportit osoittavat, että markkinoiden kasvaessa 27,5 %:n CAGR:llä markkinoiden ennustetaan kasvavan 130,69 miljardista Yhdysvaltain dollarista vuonna 2021 716,52 miljardiin dollariin vuonna 2028. Ei voida kiistää, että tämä toimiala kasvaa eksponentiaalisesti.Dremio – perustajat ja tiimi

Dremion perusti vuonna 2015 Tomer Shiran, joka on myös CPO. Nykyisessä, Billy Bosworth on Dremion toimitusjohtaja.

🔥 Empfohlen:  Whatfix – antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää ohjelmistosovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla

Tomer Shiran

Tomer Shiran aloitti uransa ohjelmistosuunnittelijana IBM Researchissä. Hän on useiden yhdysvaltalaisten patenttien luoja ja hänellä on tietokonetekniikan maisterintutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta ja tietojenkäsittelytieteen BS Technion – Israel Institute of Technology. Aiemmin hän työskenteli Microsoftilla. Hän työskenteli myös MapR Technologiesilla, jossa hän toimi tuotehallinnan johtajana lähes kuusi vuotta. Ennen Dremioa ​​Tomer perusti ePassportPhoto.comin, passikuvapalvelun tarjoajan, joka on nyt hankittu.

Billy Bosworth

Billy Bosworth on suorittanut BA-tutkinnon tietotekniikasta ja tietojenkäsittelystä Louisvillen yliopistosta. Kesäkuussa 2019 hän liittyi Dremion hallitukseen. Helmikuussa 2020 hänet nimitettiin toimitusjohtajaksi. Billyn johtajuusominaisuudet ovat auttaneet muokkaamaan Dremion kasvua nostamalla sen kokonaismarkkina-arvon ensimmäistä kertaa miljardiin dollariin. Ennen Dremioon liittymistään Billy johti DataStaxia yli kahdeksan vuoden ajan, ja sen vuositulot kasvoivat alle miljoonasta dollarista yli 130 miljoonaan dollariin.

Dremio – Startup Story

Tomer halusi selkeän ohjeen, jonka mukaan suuret yritykset voivat ratkaista data-analytiikkaongelmat muutamassa minuutissa eikä viikoissa. Siitä hän sai idean, Dremio.

Alkupäivinä Tomer yritti ymmärtää asiakkaiden haasteita ja miten he tekivät päätöksensä. Kaikki tämä antoi hänelle syvemmän ymmärryksen siitä, mitä markkinat todella tarvitsevat. Kovan työn ja useiden asiakashankintakanavien hyödyntämisen jälkeen hän kuitenkin löysi muutaman yrityksen, jotka tukivat hänen ideaansa ja suostuivat käyttämään heidän tuotettaan, Dremioa.

Tomerin Dremio julkaisi lukuisia avoimen lähdekoodin teknologioita, kuten Apache Arrow ja Apache Calcite, jotka auttoivat häntä muodostamaan yhteyden moniin muihin yrityksiin.

Dremion avulla Tomer pyrki tarjoamaan asiakkaille itsepalvelukokemuksen kaikista tiedoista koosta tai ajoituksesta riippumatta. Hän tiesi, että tämä on merkittävä edistysaskel, koska nykypäivän datan kuluttajien on odotettava kuukausia IT:n tuottamaan dataa, jota he tarvitsevat löytääkseen vastauksia omiin kysymyksiinsä.

Dremio – Missio ja visio

Dremion visiona on tehdä yritystiedot yhtä helposti saatavilla ja käyttökelpoisia kuin henkilötiedot. Yrityksen tavoitteena on tarjota saumaton, loputon Lakehouse-kokemus, joka tekee yritystietojen käsittelystä ja analysoinnista helpompaa kuin koskaan.

Dremio – Liiketoiminta- ja tulomalli

Dremio on a B2B Software-as-a-Service (SaaS) Yhtiö joka tarjoaa avoimen datan lakehousen, jossa on itsepalveluSQL-analytiikka, mikä tekee tietosuunnittelijoiden ja analytiikan työstä vaivatonta.

Yritys tekee läheistä yhteistyötä huippuyritysten, kuten Amazon, Abbott, Deloitte, GoPro, Airbus, Bentley, BlackRock, Bose, Decathlon, Carter’s, Bridgestone, Nokia ja monien muiden kanssa. Nämä yritykset käyttävät Dremion tuotteita

Dremion toimittajan lukitsemattomasta ympäristöstä huolehtii avoimen datan järvitalo, joka on rakennettu yhteisölähtöisille standardeille, kuten Apache Parquet, Apache Iceberg ja Apache Arrow.

🔥 Empfohlen:  Kuinka siirtää blogisi Blogspotista WordPressiin, askel askeleelta

Dremio-tuotteiden ja -palveluiden hinnoitteluun sisältyy nimellinen hinnoittelu, joka riippuu asiakkaiden tarpeista. Ne tarjoavat kuitenkin kaksi hinnoittelutapaa: yksi on standardi, joka on maksuton, ja toinen on yrityssuunnitelma, joka riippuu asiakkaan tarpeesta ja hänen käsittelyajastaan ​​Dremio-alustalla.Dremio – Tuotteet

Dremiolla on kaksi päätuotetta, nämä ovat:

Dremio Sonar

Se on SQL-moottori avoimille alustoille, joka tarjoaa datajärven suorituskyvyn ja ominaisuudet, jotka ovat verrattavissa tietovarastoon, sekä itsepalvelurajapinnan yhteiskäyttöön ja kulutettavaan dataan. Dremio Sonarin avulla tietotiimit voivat helposti analysoida tietojaan missä tahansa ja tarjota heille päästä päähän -tietoturvaa ja keskitettyä hallintoa. Lisäksi Dremio Sonarin SQL Runner, joka on huipputason IDE analyytikoille, tarjoaa myös automaattisen täydennyksen, usean lauseen suorituksen ja mahdollisuuden tallentaa ja jakaa SQL-skriptejä, joita voidaan käyttää tietosuunnittelijan järvitietoihin hakemiseen. Yksi Sonarin kiehtovimmista ominaisuuksista on SQL Profiler ja Data Map, jotka auttavat käyttäjiä oppimaan ja parantamaan kyselyn suorituskykyä ja sitä, miten heidän tietojoukonsa ovat kehittyneet ajan myötä.

Dremio Arctic

Tämä Dremion tuote automatisoi kaikki aikaa vievät järvirakennuksen tietojen hallintaan liittyvät tehtävät, kuten tiivistämisen, uudelleenosion ja indeksoinnin, jotta tietotiimit eivät enää ole huolissaan tiedostojen tietojen fyysisen järjestämisen kanssa. Dremio Arctic tuo periaatteessa johdonmukaisuutta käyttämällä git-tyyppistä haaroitusta tietojen muuntamiseen taulukoiden ja skeemojen välillä vaikuttamatta tuotannon työmääriin.

Dremio – Kasvu

Raporttien mukaan Dremio tuottaa noin 81,1 miljoonaa dollaria vuodessa. Yrityksen kokonaisarvo oli 2 miljardia dollaria vuonna 2022.

Yhtiö on myös raportoinut, että se on lisännyt vuodesta 2017 lähtien vuotuinen toistuva liikevaihto 10-kertaiseksi ja yritysasiakashankinta on kasvanut 500 %. Lisäämällä suunnittelu-, tuki- ja myyntitiimejä Kanadassa, Intiassa ja Austinissa Dremio lisäsi maailmanlaajuista läsnäoloaan. Yhtiö esitteli myös uuden Professional Services Groupin ja on-demand-virtuaalikoulutusalustan nimeltä Dremio University.

Uusimpien trendien ja markkinoiden vaatimusten mukaisesti Dremio laajentaa nyt palveluitaan tekemällä yhteistyötä markkinoiden parhaiden toimijoiden kanssa. Dremio on kuitenkin tuonut palvelunsa saataville osana AWS Marketplace Vendor Insights.

Dremio – Rahoitus ja sijoittajat

Dremio on kerännyt yhteensä 410 miljoonan dollarin rahoituksen. Sen yksityiskohdat ovat:

Päivämäärä
Rahoituskierros
Korotettu määrä
Johtavat sijoittajat
25. tammikuuta 2022 Sarja E 160 miljoonaa dollaria Adams Streetin yhteistyökumppanit
6. tammikuuta 2021 Sarja D 135 miljoonaa dollaria Sapphire Ventures
26. maaliskuuta 2020 Sarja C 70 miljoonaa dollaria Insight-kumppanit
31. heinäkuuta 2018 Sarja B 5 miljoonaa dollaria Cisco Investments
23. tammikuuta 2018 Sarja B 25 miljoonaa dollaria Norwest Venture Partners
25. syyskuuta 2015 Sarja A 15 miljoonaa dollaria Lightspeed Venture Partners, Redpoint
🔥 Empfohlen:  21 luovaa Instagram Story -ideaa algoritmin voittamiseksi (2023)

Jotkut Dremion muista sijoittajista ovat Redpoint ja DTCP.

Dremio – kohtaamat haasteet

Viisi vuotta sitten, kun markkinat olivat epävarmoja tietoinfrastruktuurin kehittymisestä, Dremio joutui käymään läpi lukuisia kokeilu- ja virhekierroksia korjatakseen turvattomien toimintojen ja loputtomien mittakaavahaasteiden aiheuttamat ongelmat. Tämän seurauksena he rakensivat Apache Icebergin.

Nykyäänkin Dremio pyrkii työskentelemään pitämällä mielessä tulevan viiden vuoden haasteet data-analytiikan maailmassa.

Dremio – Palkinnot ja saavutukset

Alla on Dremion palkinnot ja saavutukset:

  • CRN nimesi Dremion vuoden 2022 10 kuumimman suurdatatyökalun joukkoon
  • Tech Ascension Awards tunnusti parhaaksi Big Data Analytics -ratkaisuksi vuonna 2022
  • DBTA myönsi Dremiolle vuoden 2023 trendejä luovana tuotteena tiedonhallinnassa.
  • Dremio listattiin Deloitte 2022 Technology Fast 500 -voittajalistalle
  • Bay Arean parhaiden työpaikkojen voittaja
  • Dremio on Protocol Power Index 2021 – Enterprise: Databases -kilpailun voittaja
  • Tunnustettu CRN Big Data 100 -listassa 2021: Tyylikkäimmät nousevat suurdatayritykset

Dremio – Kilpailijat

Jotkut Dremion merkittävimmistä kilpailijoista ovat:

Dremio – Tulevaisuuden suunnitelmat

Sadat maailmanlaajuiset yritykset käyttävät Dremioa ​​tarjotakseen itsepalvelutietoanalytiikkaa datajärven talossa. Yhtiö jatkaa laajentumistaan ​​ja yhteistyötään tarjotakseen mutkattomia data-analytiikkaratkaisuja muuttaakseen merkittävästi datainsinöörien työskentelytapaa ja vahvistaakseen heidän analytiikkamatkaansa.

Dremio – UKK

Mikä on Dremio?

Kalifornian Santa Clarassa sijaitseva Dremio on helppokäyttöinen ja avoimen lähdekoodin datajärvi, joka tarjoaa itsepalveluanalytiikkaa tietovarastotoiminnoilla ja datajärven joustavuutta minkä tahansa organisaation datalle.

Milloin Dremio perustettiin?

Dremio on perustettu vuonna 2015.

Missä Dremion päämaja on?

Dremion pääkonttori sijaitsee Santa Clarassa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Ketkä ovat Dremion suurimmat kilpailijat?

Jotkut Dremion suurimmista kilpailijoista ovat Snowflake, Databricks, MATLAB, Hae Microsoft SQL Server, IBM Db2 ja Presto.