Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Drop App Review 2023: plussat, miinukset, miten se toimii ja tärkeimmät ominaisuudet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Drop App Review 2023: plussat, miinukset, miten se toimii ja tärkeimmät ominaisuudet

Joka kerta kun menen ostoskeskukseen, minua muistutetaan siitä, miksi rakastan verkko-ostoksia.

Inhoan istua liikenteessä, yrittää löytää parkkipaikkaa ja seisoa pitkissä jonoissa. Väkijoukot eivät myöskään yleensä auta kokemusta.

Verkkokauppa on päinvastoin. Lisäksi verkkokaupan avulla voit helposti vertailla ostoksia löytääksesi parhaan mahdollisen tarjouksen. Voit viettää aikaa ja etsiä ylimääräisiä alennuksia, tarjouskoodeja tai kuponkeja ilman kiirettä tai klaustrofobista oloa.

Jotkut sovellukset ovat myös helpottaneet ansaitsemaan entistä enemmän verkko-ostoksistasi. Niiden avulla voit ansaita ylimääräisiä käteispalautuksia tapahtumistasi ja lunastaa nämä palkinnot rahaksi tai lahjakorteiksi.

Mutta koska markkinoilla on niin monia sovelluksia, voi olla hämmentävää selvittää, mikä niistä on paras. Lue Drop-arvostelumme nähdäksesi, pitäisikö tämän cashback-sovelluksen liittyä arsenaaliisi vai pitäisikö sinun välttää sen lataamista.

Mikä Drop-sovellus on?

Drop on sovellus, joka tarjoaa palkintoja, kun teet ostoksia ja ostat sitten jotain sovelluksen kautta. Se toimii samoilla lähtökohdista kuin muut cashback-sivustot ja -sovellukset, ja se on saatavilla sekä iPhone- että Android-laitteille. Voit myös lisätä luottokortin Drop-profiiliisi, jotta saat luottoa, kun teet ostoksia verkossa ja kaupassa.

Onko Drop App laillinen?

Vaikka Drop-sovellus on laillinen, se on saanut Trustpilotissa 2,5/5 pisteet 13 arvostelulla. Sillä on myös Better Business Bureaun F-luokitus kolmella arvostelulla.

Viimeisten 12 kuukauden aikana on tehty 15 valitusta. Toisaalta Rakuten, yksi Dropin parhaista kilpailijoista, on saanut Trustpilot-pisteet 4,6 ja yli 12 000 arvostelua.

Tärkeimmät valitukset ovat, että palkintoja on vaikea lunastaa ja asiakaspalvelu ei ole kovin hyödyllistä. Jos päätät käyttää tätä sovellusta, toimi varoen.

Miten Drop toimii?

Drop-sovellus toimii samalla tavalla kuin muut cashback-sivustot. Avaat sovelluksen, vierität alaspäin löytääksesi jälleenmyyjän, napsautat sen linkkiä ja ostat sitten jotain. Drop näyttää, kuinka monta pistettä voit ansaita ostoksilla tietyltä sivustolta tai tietyltä jälleenmyyjältä.

Lataa sovellus

Lataa ensin sovellus ja rekisteröi sitten ilmainen tili. Rekisteröintiin voi käyttää joko sähköpostiosoitetta tai Facebook-tiliä.

Valitse viisi kauppiasta ansaitaksesi jatkuvia pisteitä

Drop pyytää sinua valitsemaan vähittäiskauppiaat, joita käytät eniten. Listalleni kuului Safeway, Urban Outfitters, Lyft, Walgreens ja Whole Foods. Kun olet luonut tilin, näet laajemman luettelon Drop-jälleenmyyjistä, joka sisältää:

  • Starbucks
  • Lululemon
  • GrubHub
  • Uber
  • Nike
  • Postikaverit
  • Warby Parker
  • ASOS
  • BarkBox
🔥 Empfohlen:  PBT vs ABS – kumpi on parempi?

Linkitä luottokorttitilit

Seuraavaksi Drop näyttää sinulle suosituimmat pankit ja pyytää sinua yhdistämään luottokorttisi. Sinun on kirjauduttava sisään luottokorttitilillesi ja saatava erityinen vahvistuskoodi todistaaksesi, että se on sinun. Jos sinulla ei ole luottokorttia, voit linkittää sen sijaan pankkikorttisi.

Lunasta palkinnot

Kun sinulla on tarpeeksi palkintoja, voit lunastaa ne jälleenmyyjän lahjakorteiksi. Kun kirjaudut Drop-sovellukseen, näet luettelon jälleenmyyjistä ja niiden pistemäärät. Esimerkiksi Gap maksaa 30 pistettä jokaisesta käytetystä dollarista, kun taas Instacart maksaa 5 pistettä.

Tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta saada rahoja takaisin käteisenä tai suorana talletuksena.

Ansaitse lisäpisteitä viittauskoodeilla

Jos suosittelet ihmisiä, jotka lataavat Drop-sovelluksen, voit ansaita 5 dollaria ylimääräistä viittausta kohden. Ystäväsi saa myös ylimääräisen 5 dollaria tililleen. Muistuta heitä, että heidän on lisättävä erikoiskoodisi, kun he avaavat tilinsä.

Tämä on loistava tapa ansaita ylimääräisiä palkintoja, koska sinun ei tarvitse ostaa mitään. Voit jakaa tämän koodin sosiaalisen median profiileissasi tai sähköpostitse. Suosituskoodi toimii vain 10 ystävälle, joten jos yli 10 yrittää käyttää sitä, he eivät voi.

5 dollaria lisätään tilillesi, kun ystävä luo tilinsä, vahvistaa sähköpostiosoitteensa ja linkittää korttinsa.

Aiheeseen liittyvä: Capital One Shopping vs. Honey: Mikä Cash Back -selainlaajennus on parempi?

Pudota sovellus UKK

Dropin käyttäminen on melko yksinkertaista, mutta on silti joitain asioita, jotka sinun tulee tietää ennen rekisteröitymistä.

Voinko silti ansaita luottokorttipalkintoja käyttäessäni Dropia?

Ei ole selvää, vaikuttaako Dropin käyttö kykyysi ansaita luottokorttipalkkioita, mutta sen ei näytä siltä. Saatat joutua soittamaan henkilökohtaiselle luottokorttiyhtiöllesi saadaksesi selville.

Miten Drop tienaa rahaa?

Drop ansaitsee rahaa, kun ostat jotain sen sovelluksen kautta. Jälleenmyyjä antaa Dropille prosenttiosuuden kuluttamastasi summasta, jonka se sitten siirtää sinulle. Tämä on samanlainen tapa kuin muut käteispalautussovellukset ja -sivustot tienaavat rahaa.

Vanhenevatko Drop-pisteet?

Pudotuspisteet eivät koskaan vanhene, joten voit ansaita pisteitä ja lunastaa ne milloin haluat.

Kuinka kauan palkintojen saaminen kestää?

Ansaitsemiesi pisteiden määrä riippuu ostohistoriastasi ja siitä, kuinka usein käytät Drop-sovellusta. Drop väittää, että keskivertokäyttäjä lunastaa ensimmäisen palkkionsa kahden kuukauden sisällä.

🔥 Empfohlen:  Microsoft tuo tekoälyn Bingiin: Tässä on mitä odottaa

Miten Drop käyttää henkilökohtaisia ​​tietojani?

Drop voi käyttää henkilötietojasi markkinatutkimukseen tai suositella tuotteita tai palveluita. Yhtiö sanoo, että se käyttää tietojasi vain henkilökohtaisempien suositusten antamiseen ja tapahtumien tarkistamiseen. Drop voi jakaa käyttäjätietoja, mutta se on anonyymi, eikä siihen liitetä nimiä.

Aiheeseen liittyvä: 13 yritystä, jotka maksavat sinulle tiedoistasi

Onko Drop-sovellus turvallinen?

Drop-sovellus käyttää samaa salausta kuin pankkisi, joten sinun ei tarvitse huolehtia hakkereista, jotka varastavat luottokorttitietosi. Voit myös ottaa kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön ja lisätä puhelinnumerosi Drop-tiliin, jolloin saat tekstiviestin, jossa vahvistetaan salasanasi tai tiliasetuksiin tehdyt muutokset.

Kenen pitäisi käyttää Dropia?

Jos teet paljon verkko-ostoksia, menetät luultavasti palkintoja, kun et käytä Dropia tai vastaavaa cashback-palvelua. Tämä sovellus voi auttaa sinua saamaan rahat takaisin ostoksista, joita olet jo suunnittelemassa.

Jos kuitenkin teet ostoksia liikaa tai käytät jo liikaa rahaa, Dropin käyttö saattaa kannustaa sinua kuluttamaan enemmän kuin sinulla on varaa.

Pudota vaihtoehdot

Pudotus ei ole ainoa käteispalautussovellus Marketissa. On monia Drop-vaihtoehtoja, jotka sinun tulee tutkia ennen kuin lataat Dropin puhelimeesi.

Rakuten

Rakuten on tärkein rahanpalautus ostossovellus. Voit käyttää Rakutenia mobiilisovelluksen kautta tai työpöydälläsi. Asenna selainlaajennus, niin Rakuten ilmoittaa sinulle, kun sivustollasi on cashbackia.

Rakuten maksaa käteisellä neljännesvuosittain ja sisältää tuhansia jälleenmyyjiä, kuten Amazon, Target ja Macy’s. Yhdistä luottokorttisi Rakuteniin saadaksesi palkintoja, kun teet ostoksia kaupassa.

Rakutenissa on myös matkatarjoukset-osio, josta voit etsiä hotelleja ja loma-asuntoja, vuokra-autoja, lentoja ja lomapaketteja. Kaikki Rakuten-matkasivulla saatavilla olevat tarjoavat myös cashbackia.

Liittyy: DollarSproutin Rakuten-arvostelu

Ibotta

Ibotta on ensisijaisesti käteispalautussovellus ruokakaupoista ostettaessa, mutta se tukee myös muita jälleenmyyjiä, kuten iTunesia, eBayta ja Best Buy -palvelua. Kuluttajat voivat tarkistaa Ibottasta ennen ostoksille menoa, onko siellä ylimääräisiä kuponkeja käteispalautustarjousten lisäksi.

On olemassa muutamia tapoja ansaita käteispalautuksia Ibottalla. Joko skannaa kuitti ostoksen jälkeen tai linkitä kaupan kanta-asiakaskortti saadaksesi palkintosi automaattisesti. Ibotta on yksi parhaista tavoista ansaita pisteitä ostamalla välttämättömiä tavaroita, kuten ruokaa, taloustavaroita ja hygieniatuotteita.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Ibotta-arvostelu

Shopkick

Voit ansaita Shopkick-pisteitä skannaamalla tuotteita, ostamalla tiettyjä tuotteita ja skannaamalla kuitin kassan jälkeen. Joskus voit jopa saada Shopkick-pisteitä yksinkertaisesti menemällä myymälään.

🔥 Empfohlen:  StrongVPN Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Shopkick ei ole Dropin suora kilpailija tai vaihtoehto. Voit edelleen käyttää Shopkickiä yhdessä Dropin tai jonkin muun cashback-sovelluksen kanssa. Suurin ongelma, johon saatat törmätä, on vain se, että pystyt yhdistämään luottokorttisi yhteen sovelluksista.

Voit lunastaa Shopkick-pisteitä lahjakorteilla jälleenmyyjille, kuten Starbucksille, Targetille ja Walmartille. Shopkick-pisteet vanhenevat vasta kuuden kuukauden käyttämättömyyden jälkeen.

Aiheeseen liittyvä: Tämä Savings Pro keräsi 830 dollaria Ibotalta ja Rakutenilta viime vuonna. Näin hän teki sen.

Hunaja

Honey on käteispalautussivusto, joka näyttää myös tarjouskoodeja. Voit asentaa Honeyn selainlaajennukseksi tai käyttää sitä suoraan Honey-verkkosivuston kautta. Sovellusversiota ei ole ladattavissa.

Tarjouskoodit ovat joskus vanhentuneita tai kelpaamattomia, mutta voit silti ansaita pisteitä aktivoimalla käteispalautusvaihtoehdon.

Honeyssa on myös Droplist-ominaisuus, joka toimii kuten ostostoivelista. Voit lisätä tiettyjä kohteita tälle toivelistalle ja kun hinta laskee, Honey ilmoittaa sinulle. Tämä on kätevää, jos haluat aina olla varma, että maksat pienimmän mahdollisen summan.

Honey-pääsivulla näkyvät tarjoukset ja alennukset liikkeiltä ja tuotemerkeiltä, ​​kuten Adidas, Target ja Nordstrom Rack.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin hunaja-arvostelu

Pudota sovelluksen arvosteluyhteenveto

Drop-sovellus ei ole yhtä intuitiivinen kuin muut cashback-sovellukset ja -portaalit, ja niin monien muiden vaihtoehtojen ansiosta ei ole todellista syytä ladata Dropia. Se lisää ylimääräisiä vaiheita, jotka ovat hankalia nykyaikaiselle ostajalle. Drop-arvostelut ovat myös alhaisemmat kuin kilpailijoilla, kuten Rakuten tai Honey.

Jos haluat ansaita käteispalautuksia ostoksilla tehdessäsi, katso sen sijaan Rakuten tai jopa Dosh. Molemmat palvelut tarjoavat parempia palkintoja, jotka on helpompi lunastaa kuin Drop.