Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Drupalin oppimiskäyrän 7 vaihetta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Drupalin oppimiskäyrän 7 vaihetta

Drupal on mahtava. Drupal on joustava. Mutta Drupal on myös kova.

Jos olet vasta aloittamassa kehitystyötä Drupalilla tai olet käynyt läpi kourallisen Drupal-projektin, voit tuntea olosi eksykseksi. Olemme kaikki olleet siellä. Vaiheet selviytyä vaikeista ajoista Drupalin avulla ovat huomattavan samanlaisia ​​​​kuin tunnettu Kubler-Ross-malli surun käsittelemiseksi.

Tarkoittaako se, että se on sama kuin Ei välttämättä. Vaikka rakkaansa todellinen suru on joskus vakava asia taistelemaan alkuhaasteiden läpi tuottaa palkintoja, jotka ylittävät paljon odotuksesi. Vielä enemmän, yhtäläisyydet Drupal-kehityksen monimutkaisuuden ja surun käsittelyssä ovat hämmästyttäviä.

Vinkit, jotka jaan kanssasi, on suunnattu verkkokehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita Drupalin ammatillisesta taitamisesta.

Vaihe 1: järkytys ja kieltäminen

Drupal-oppimiskäyrää pidetään usein vaikeana, ja oikeutetusti niin. Ensimmäinen haasteesi on päästä yli kieltämisestäsi ja hyväksyä tämä todellisuus.

Lähde: Learning Curve for Popular CMS Yksi järkytys kehittäjille tulee Drupalin laajasta termien sanastosta, jotka sinun on ymmärrettävä tehdäksesi monia monimutkaisia ​​tehtäviä.

Vaihe 2: Kipu ja syyllisyys

Kun olet sitoutunut kehittämään Drupalia, tietyt näkökohdat saattavat tuntua hieman ylitsepääsemättömältä. Älä kuitenkaan pelkää, sillä luotettava ystävämme Google voi usein saada meidät ulos ansoista.

Vaikka hyvä määrä laadukkaita vastauksia hakutuloksista viittaa StackOverflow- tai StackExchangeen, paras resurssi kivun hoitamiseen on vankka Drupal API -dokumentaatio. Jos olet enemmän visuaalinen oppija, Lullabotin erinomainen Drupalize.me-sarja on kultakaivos.

Vaihe 3: Viha ja neuvottelu

Joten olet päättänyt valloittaa Drupalin, ja sen monimutkaisuus paljastuu hitaasti.

“Drupal-tapa” alkaa hallita sanastoasi, kun tasapainoilet ongelman ratkaisemisen tai ongelman ratkaisemisen välillä. Drupal-kehys, kuten useimmat verkkokehityskehykset, tarjoaa lähes aina kymmenen tapaa yhden tehtävän suorittamiseen. Ensi silmäyksellä tämä valinta ja joustavuus vaikuttavat mahtavalta. Todellisuudessa analyysi halvaantuu, koska meille esitetään liian monia vaihtoehtoja.

🔥 Empfohlen:  Luettelo suurimmista käynnistystietovuodoista

Vaihe 4: Masennus ja heijastus

Kun opit todella hyvin toteuttamaan ratkaisuja yksinkertaisempiin ongelmiin, menetelmien ketjuttaminen monimutkaisempien asioiden voittamiseen alkaa herättää sinussa epäilyksiä. Katsot koodiasi, kommenttejasi ja TODO-muistiinpanojasi ja naurat raivostuneena. Vaikka tunne on normaali, saatat alkaa tuijottaa avaruuteen pitäen kiinni

Asiaan liittyvä sisältö