Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dylan Culhane Kuinka käyttää myyntiä liiketoiminnan kasvattamiseen Lue artikkeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dylan Culhane Kuinka käyttää myyntiä liiketoiminnan kasvattamiseen Lue artikkeli

Koska me kaikki tulemme toimeen uuden vähittäiskaupan maiseman kanssa maailmanlaajuisen pandemian jälkeen, on ehdottomasti syytä tutkia, miten myyntiä voidaan käyttää liiketoiminnan kasvattamiseen. Hintojen alentaminen saattaa olla välttämätön lyhyen aikavälin toimenpide, mutta sen ei pitäisi haistaa epätoivolta.

Hyvä myynti on kestävää lopputuloksellesi, ja asiakkaat tuntevat sen tervetulleeksi.

Se on myös loistava tilaisuus muistuttaa ihmisiä siitä, että olet edelleen avoin liiketoiminnalle, kun sopeudut uuteen todellisuuteen.

Kuinka käyttää myyntiä saadaksesi lisää liiketoimintaa

Myynti on kokeiltu ja luotettava tapa mainostaa yritystäsi, kasvattaa tuloja ja saada ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi ostoksensa. Loppujen lopuksi jokainen haluaa tuntea olevansa voittaja, kun he lähtevät kaupasta.

Hyvin suunniteltuina ne ovat hyvä lyhyen aikavälin tehostin:

 • Huippu kiinnostus
 • Hanki asiakkaita
 • Laita tuote liikkeelle

Kaikki nämä voivat olla yhtä arvokkaita motivaation kannalta kuin ne ovat tuloksesi kannalta.

Miksi myynnin käynnistäminen on tärkeää pienyritykselle

Pienyrityksille strateginen myynti voi olla lempeä töksy, jolla uusi asiakas muuntaa “olen kiinnostunut” sanaksi “kyllä, voisi yhtä hyvin”.

Jos olet vasta aloittamassa ja yrität saada jalansijaa ruuhkaisilla markkinoilla, voit aloittaa houkuttelevalla esittelytarjouksella.

Tämä on loistava tapa:

 • Huomioi yrityksesi
 • Mainosta brändiäsi
 • Houkuttele kilpailijasi epävakaampia seuraajia

Nykyisille asiakkaille ja seuraajille voit tarjota alennuksia yksinoikeudellisina palkintoina, jotka auttavat rakentamaan uskollisuutta.

Tärkeintä on kohdella ydinasiakkaitasi oikein.

Ja oikealla viestillä myynti voi olla brändisi tapa auttaa ihmisiä aikana, jolloin rahaa on vaikea saada.

Vältä yleisiä sudenkuoppia hinnoittelussa

Varmista, että olet varovainen, kun mietit tuotteesi hintaa. Tuotteesi liittyy erottamattomasti sen havaittuun arvoon, ja “90 %:n alennus” tai “viisi yhden hinnalla” -alennus voi nostaa muutaman punaisen lipun taitaville ostajille.

Samoin auringonvalkaistu “Tyhjennysmyynti” -juliste, joka on ollut ikkunassasi ympäri vuoden, ei huijaa ketään. Muista käyttää myyntiä säästeliäästi ja asettaa tietty tavoite mielessä. Tämä voi sisältää kausiluonteisen perinteen tai 24 tunnin flash-kampanjan. Minkä reitin päätätkin valita, tee se harkiten ja tee se tärkeäksi. ‍

Suunnitteluvinkkejä, jotta sinut huomataan

Tärkeintä on, että ihmiset tietävät ylennyksestäsi. Suunnittele katseita herättäviä julisteita ja levitä sanaa laajalle. Käytä alla olevia vinkkejä päästäksesi alkuun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka valita markkinarako blogillesi

Ole rohkea, mutta pysy uskollisena itsellesi: Jos koskaan on ollut tekosyy käyttää lihavoituja värejä ja näyttöfontteja, se on tässä. Mutta pysy ennen kaikkea uskollisena brändisi identiteetille.

Hyödynnä liikettä kiinnittääksesi huomio: GIF-kuvien tai videomallin avulla kannattaa erottua ihmisten sosiaalisen median syötteistä.

Varmista, että toimintakehotus (CTA) on selkeä ja sitä ei voi jättää huomiotta: Mahdollisten ostajien on tiedettävä tarkalleen, mikä erikoisuus on ja mitä heidän tulee tehdä saadakseen sen. Mekanismin tekeminen liian monimutkaiseksi tai ehtojen hautaaminen pienellä tekstillä on helpoin tapa menettää johto ja aiheuttaa turhautumista.

Luo hype etukäteen: FOMO:n luominen ja hypetyksen rakentaminen on ratkaisevan tärkeää myyntisi menestyksen ja brändisi edistämisen kannalta. Ennakointi ja rajoitettu saatavuus toimivat polttoöljynä kampanjoissa.

Vältä saman julistemallin kierrättämistä: Tämä saattaa tehdä siitä näkymätön ajan myötä. Yritä sen sijaan suunnitella erilaisia ​​suunnitteluvaiheita, jotka johtavat myyntiisi. Voit käyttää samanlaista estetiikkaa ylläpitääksesi mielenkiintoa ja luodaksesi vaikutelman jostakin kasvavasta päivä päivältä.

Lisäksi samankaltaisten promosuunnitelmien levittäminen eri alustoille voi myös auttaa lisäämään tietoisuutta.

Näin GoDaddy Studio voi auttaa

Onneksi GoDaddy Studiolla on erityisiä asettelukokoelmia, jotka auttavat sinua suunnittelemaan oman alennuskampanjasi. Sen avulla voit helposti luoda monikäyttöisen kampanjan, joka johtaa yrityksesi edistämiseen. Lisää vain omia kuviasi ja tekstiäsi näihin valmiiksi suunniteltuihin malleihin saadaksesi puhtaan ja kauniin muotoilun muutamassa minuutissa.

Käsillä olevan erityisen promootiokampanjan lisäksi markkinointimateriaalin kääriminen johdonmukaiseen ja ammattimaiseen suunnitteluun tekee brändistäsi suuren vaikutuksen.‍

Käytä markkinointikalenteria apuna kampanjasuunnittelussa

Hyödynnä kauden mahdollisuudet. Monet teollisuudenalat (erityisesti muoti) toimivat vaihtuvien vuodenaikojen mukaan.

Loppumyynti on täydellinen aika päivittää varastosi ja tarjota asiakkaille joitain etuja prosessin aikana.

Erityiset juhlapäivät voivat vaihdella pääsiäisestä kansalliseen pannukakkupäivään. On tärkeää olla tietoinen tällaisista päivämääristä myynnin suhteen, varsinkin jos ne vastaavat yleisösi mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita. Voit myös käyttää niitä ylimääräiseen mainostehoon kannustaaksesi mielekästä sitoutumista kohdeyleisösi kanssa.

Tärkeimmät markkinointitaktiikat, joita kannattaa kokeilla

Nämä ovat muutamia muunnelmia alennustarjouksesta, joita voit kokeilla oman tuotemerkkisi tai pienyrityksesi hyväksi. Tarkastellaan niitä alla.

Kauden alennus

Vuodenajat vaihtuvat erittäin kätevissä kolmen kuukauden vaiheissa, mikä mahdollistaa neljä perusmyyntiä vuodessa. Nämä muutokset ovat välttämättömiä muodille (tai muille muodikkaille), jotta tarjonta pysyy trendissä.

🔥 Empfohlen:  HBO Max, TNT ja TBS saavat US Soccer -ottelut vuodesta 2023 alkaen

Hyvä puoli on, että kuluttajat odottavat näitä, joten sinulla on innokas yleisö, joka odottaa alennuksia. Sinun on kuitenkin työskenneltävä lujasti erottuaksesi joukosta ja markkinoidaksesi kilpailua.

Ruuhka-ajan tarjoukset toimivat hyvin myös kausiluonteisilla aloilla, kuten:

 • Matkailu
 • Uimapuvut
 • Ravintolat

He tekevät tämän usein pitääkseen liiketoiminnan tikityksen hiljaisina aikoina.

Erikoispäivät

Sesonkimyynti on melko yleistä, mutta erikoispäivät auttavat sinua löytämään ja kohdistamaan osuvan yleisön, jolle voit mainostaa brändiäsi. Useimmat brändit suunnittelevat nämä päivät etukäteen markkinointikalenterissa.

Ilmeisten juhlapyhien, kuten joulun ja Halloweenin, lisäksi sinun kannattaa kuitenkin varoa juhlia, jotka sopivat tuotteesi ja yleisösi kanssa. On monia erityisiä päiviä seuraaville kapealle yleisölle:

 • Jooga
 • Käsintehty olut
 • Mielenterveys
 • Ympäristö
 • Naiset tekniikassa
 • Bulldogit
 • Hot dogit

Myös yrityksesi vuosipäivä ja muut virstanpylväät ovat tärkeitä, joten hyödynnä missä voit!

Eksklusiivinen myynti

Olet työskennellyt kovasti saadaksesi seuraajiasi, joten kannattaa saada heidät tuntemaan olonsa erityiseksi, jotta he tulevat takaisin lisää.

Älä koskaan aliarvioi tyytyväisen asiakkaan markkinointivoimaa.

Yksinomainen myynti lisää todennäköisemmin sitoutumista, koska myyt ihmisille, jotka jo tietävät (ja toivottavasti rakastavat) brändisi.‍

Mysteeritarjoukset

Houkuttele uusia asiakkaita tarjoamalla vaihtelevia alennuksia tai erikoistarjouksia yrityksesi mainostamiseksi. Nämä tarjoukset voivat vaihdella 10 %:sta 50 %:iin, ja ne houkuttelevat asiakkaan napsauttamaan tarjousta nähdäkseen, onko tämä onnenpäivä vai ei.

Jos heille lopulta tarjotaan alennusta taajuuden korkeammassa päässä, on hyvä mahdollisuus, että he näkevät sen merkkinä ja hyödyntävät tilaisuutta. Oikein tehtynä mysteeritarjoukset voivat olla kiinnostavampia ja tuntua henkilökohtaisemmilta. ‍

Ilmoittautumistarjoukset

Yksi turvallisimmista tavoista hankkia potentiaalinen asiakas on liittymistarjous. Voit ajatella sitä erittäin puhtaana ja molempia osapuolia hyödyttävänä sopimuksena. Samalla kun hankit uuden liidin, he saavat pahan sopimuksen ensimmäisestä ostoksestaan ​​tai istunnostaan. Kaikki voittaa!

Uuden asiakkaan aktivointi on yksi vaikeimmista asioista pienyritykselle, joten tämän kannustaminen kannattaa kulujen ja vaivannäön arvoista. Pelkästään niiden tuominen kiertoradalle (uutiskirjeen tilauksen tai sosiaalisen median seurannan kautta) kannattaa tarjota jotain vastineeksi. Jos asiakas kokee olevansa huomattu tai huollettu alusta alkaen, se lupaa hyvää tulevalle matkalle.

Osta yksi saa yksi

Aah, klassinen BOGO-tekniikka. On syytä, että me kaikki tiedämme lauseen “Osta yksi, saat yhden” niin hyvin. Se toimii kuin hurmaa myynnin lisäämisessä, koska ilmaisille tai alennetuille tavaroille on erittäin vaikea sanoa ei.

🔥 Empfohlen:  Kuinka johtaa etäyritystä?

Hyvä BOGO-kampanja sopii erinomaisesti laajemman tuotevalikoiman esittelyyn asiakkaillesi.

Esimerkiksi karamellimyyjä saattaa huomata asiakkaan nauttivan jostakin vesimelonin makuisesta ja ehdottaa limen makua lisukkeeksi. Voit myös käyttää sitä uusien asiakkaiden hankkimiseen määrittämällä tarjouksesi jaettavaksi ystäväsi kanssa.

Tarkistuslista

Ennen kuin aloitat live-lähetyksen, varmista, että sinulla on välttämättömät asiat paikoillaan. Käytä alla olevaa tarkistuslistaa käynnistääksesi myyntisi tehokkaasti ja mainostaaksesi paremmin brändiäsi.

Aikajana

Luo aikajana etukäteen suunnittelemista varten ja käytä oppaana seuraavia kysymyksiä:

 • Milloin se alkaa ja loppuu?
 • Onko myynnissä eri vaiheita?
 • Milloin aloitat sen mainostamisen?

Näihin kysymyksiin vastaaminen määrittää kehyksen muille parametreillesi.

Menestyksen mittaaminen

Tavoitteiden nollaus antaa sinulle selkeän suunnan menestyksen mittaamiseen. Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset ennen kuin aloitat:

 • Mitä toivot saavuttavasi tällä promootiolla?
 • Onko kyse vain myytyjen yksiköiden määrästä?
 • Oletko enemmän kiinnostunut uusista liideistä tai asiakkaiden säilyttämisestä?

Kun olet saanut nämä vastaukset, mieti, miten mittaat menestystä (Google Analytics on hyvä alku). Seuraamalla näitä tietoja opit paljon tulevia kampanjoita varten. ‍

Käyttöehdot

Älä odota tyytymättömän asiakkaan tai tuhoisan porsaanreiän ilmaantumista. Mieti hetki perusehdot ja tee ne tiedoksi. Lähetä ne verkkosivustollesi tai jonnekin sosiaaliseen viestiisi. ‍

Sosiaalisen median viestit, joita ei voi jättää väliin

Näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa viesteissäsi ei voi korostaa liikaa. Ja vaikka huomion kiinnittäminen myyntiin on yksi asia, sen saaminen näyttämään houkuttelevalta ja hyvin organisoidulta on toinen asia.

Sitä hyvä suunnittelu tekee.

Ammattimainen suunnittelu herättää laadukkaan tuotteen tai palvelun. Kenenkään ei tarvitse tietää, että teit sen itse GoDaddy Studiossa. Kokeile sitä ilmaiseksi ja katso, kuinka se säästää aikaa ja rahaa.