Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dyson nostaa kannen “täysin salaiselta” projektilta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dyson nostaa kannen “täysin salaiselta” projektilta

Dyson paljasti äskettäin “huippusalaisen” projektin, jonka parissa se on työstänyt ja joka sisältää robotteja kotitöihin.

Vaikka sillä on jo jonkin verran kokemusta robotiikasta 360 Heurist robovacin ansiosta, brittiläinen yritys sanoo aikovansa ottaa käyttöön uusia suunnittelutiimejä Isossa-Britanniassa ja Singaporessa, joiden tehtävänä on kehittää erilaisia ​​kotimaisia ​​robotteja.

Jake Dyson, yrityksen perustajan James Dysonin poika, kosketti yrityksen etenemissuunnitelmaa videossa (alla), joka kuvattiin sen tukikohdassa Wiltshiren maaseudulla noin 70 mailia Lontoosta länteen.

Vaikka hän kuvaili robotiikkaprojektia huippusalaiseksi, Dyson myönsi, että yritys houkuttelee huippuinsinöörejä – sen tavoitteena on palkata kaikkiaan 700 – sen täytyi nostaa kansi kunnianhimoiltaan yhä kilpailullisemmalla alalla.

Joten video tarjoaa välähdyksen useista kehitteillä olevista kotitalousroboteista. Yksi puristaa ruokalautasta ja toinen pehmolelua. Tosin tällaiset ponnistelut tuskin näyttävät uraauurtavilta, mutta videoon sisällytetty pikselöity materiaali viittaa siihen, että yritys mieluummin pitää parhaansa poissa näkyvistä toistaiseksi.

Kierroksen aikana yhdessä yhtiön nykyisistä robottikeskeisistä tiloista Dyson vie meidät “käsivarteen” ja “havaintolaboratorioon”, jossa useat insinöörit kertovat muutaman sanan työstään.

“Olemme yrittäneet saavuttaa jotain, mikä on hyvin monimutkaista, mitä kukaan ei ole vielä saavuttanut”, yksi insinööri sanoo. Tällaiset kommentit viittaavat siihen, että Dysonilla on työnsä kesken, mutta jos se onnistuu ja saa aikaan aidosti hyödyllisiä robotteja, jotka pystyvät suorittamaan tehokkaasti erilaisia ​​kotitöitä, palkinnot voivat olla valtavat.

Se ei halua toistaa vaikeudet, joita se koki ehdotetun sähköauton kanssa. Hanke julkisti vuonna 2017 mutta hylkäsi kaksi vuotta myöhemmin kulutettuaan arviolta 3 miljardia dollaria. James Dyson sanoi tuolloin, että hänen tiiminsä oli rakentanut “upea” sähköauton, mutta yhtiö oli päättänyt lopettaa sen kehittämisen, koska se “ei ollut kaupallisesti kannattavaa”.

🔥 Empfohlen:  Digimarkkinoinnin tärkeimmät edut vuonna 2023

Robotiikan ala on selkeästi toisenlainen haaste, mutta koska Dysonilla on se etu, että se pystyy soveltamaan olemassa olevaa tutkimustaan ​​uusien kodinkoneiden kehittämiseen, sillä näyttää olevan realistisempi mahdollisuus saada konkreettista edistystä viimeisimmässä hankkeessaan. .