Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

EarnHoney Review: Onko se todella laillista vai huijausta?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: EarnHoney Review: Onko se todella laillista vai huijausta?

Kokeile sen sijaan jotakin alla olevista rekisteröitymistarjouksista saadaksesi ilmaista rahaa:

Saat 10 dollaria ilmaiseksi

Vähintään 10 dollarin alkusijoitus tehdään 30 päivän kuluessa*

Saat 150 dollaria ilmaiseksi

Käytä 1 000 dollaria ensimmäisten 60 päivän aikana saadaksesi bonuksesi*

Saat 150 dollaria ilmaiseksi

Vastaanota pätevä suoratalletus ja käytä uutta pankkikorttiasi*

Tässä EarnHoney-arvostelussa selvitämme, onko kyseessä huijaus vai laillinen? Käytin tätä palkintosivustoa pari viikkoa ja tässä on rehellinen arvosteluni. EarnHoney on yksi monista sivustoista, kuten Swagbucks, jonka avulla voit saada ilmaisia ​​lahjakortteja suorittamalla tehtäviä, kyselyitä, videoita ja paljon muuta.

Olen käyttänyt palkintosivustoa nyt pari viikkoa ja se on loistava tapa ansaita olutrahaa vapaa-ajalla. Mutta onko se todella vaivan arvoista ja maksavatko ne ajallaan?

Mitä tulee online-maksullisiin kyselyihin, olen varma, että etsit sellaisia, jotka todella toimivat ja maksavat PayPalin kautta. Jos etsit laillista kyselysivustoa, jonka voit alkaa käyttää jo tänään, niin teet rakkaus lukemalla tämän EarnHoney-arvostelun.

EarnHoney-arvostelu

EarnHoneyssa käyttäjät voivat saada ilmaisia ​​lahjakortteja ja käteistä vastineeksi videoiden katselusta, sovellusten testaamisesta, pelien pelaamisesta, ostoksista, tehtävien suorittamisesta ja paljon muusta. On erittäin helppoa ansaita rahaa vain avaamalla välilehti, joka toistaa videoita taustalla päivittäin tai monilla muilla helpoilla tavoilla. Se on yksi monista sivustoista, joiden avulla voit todella saada rahaa videoiden katsomisesta. Tässä on tarkempia tietoja sivustosta:

 • Toista videoita työpöydällä, tee kyselyjä, ostoksia ja CPA-tarjouksia sekä pelejä.
 • Voit ansaita noin 30 dollaria kuukaudessa pelkällä videoiden näyttämisellä.
 • Kerro mielipiteesi heidän online-kyselyissään ansaitaksesi HD$.
 • Mitä enemmän kyselyitä suoritat, sitä enemmän merkkejä voit mahdollisesti ansaita.

EarnHoney-maksu

Maksaako se todella ja mitkä ovat maksuehdot?

 • Hunajadollarien suhde käteiseen on 100:1, mikä tarkoittaa, että jokaista 100 HD-dollaria kohden ansaitset vain dollarin.
 • Pienemmät tarjoukset antavat nektaareita, osittain HD $.
 • Yhteensä 9 nektaria vastaa yhtä hunajadollaria (100 HD $ = 1 $).
 • Amazonin, Paypalin ja Top Charitiesin lahjakortit alkavat jo 5 dollarista.
🔥 Empfohlen:  Onko markkinoinnin MBA sen arvoinen?

EarnHoney-opas: Kuinka ansaita eniten HD- tai hunajadollareita

Tunnusmerkit antavat sinulle mahdollisuuden osallistua kyselyihin, joissa on vieläkin suurempi tuottopotentiaali, puhumattakaan siitä, että saat 5 HD$ ylimääräistä jokaista täyttämääsi kunniamerkkiä kohden. Tämä on loistava tapa lisätä tulojasi EarnHoneylla.

Plussat/haitat EarnHoneysta

Plussat

 • Rekisteröityminen EarnHoneyyn on täysin ilmaista.
 • Uudet jäsenet saavat 30 HD$ (Honey Dollars) bonuksen, jos he katsovat 1 minuutin opetusohjelman ja vastaavat kahteen helppoon kysymykseen siitä.
 • Ansaitse 10 HD$ lisää, kun käytät muutaman ylimääräisen minuutin profiilikyselyn täyttämiseen.
 • Täysin passiivinen: Se on täysin passiivinen/asetettu ja unohda, olen antanut toimia 4 laitteessa ja ansaita minulle 5 dollaria 2-3 päivän välein.
 • Siellä on myös kyselyitä ja tarjouksia, joista voit ansaita, sekä heidän päivittäisen kirjautumisbonuksensa.

Haittoja

 • Suurin osa oli teknisiä ongelmia. Käyttäjät valittivat, että videoita ei toisteta tai he eivät saaneet tunnustusta toimivista videoista. Joskus he saivat sinisen näytön, sivu ei latautunut tai heidän piti tyhjentää historia ja ladata ylimääräisiä tiedostoja.

Onko EarnHoney laillinen?

EarnHoney on laillinen. Toki teknisiä ongelmia on ja jotkut maksut ovat olleet hitaita. Mutta monet käyttäjät ovat ilmoittaneet maksuvahvistuksen, mukaan lukien minä. Katso maksutosite alla olevasta kuvasta:

Rekisteröityminen EarnHoneyyn on täysin ilmaista. Uudet jäsenet saavat 30 HD$ (Honey Dollars) bonuksen, jos he katsovat 1 minuutin opetusohjelman ja vastaavat kahteen helppoon kysymykseen siitä. Ansaitse 10 HD$ lisää, kun käytät muutaman ylimääräisen minuutin profiilikyselyn täyttämiseen.

Saadaksesi kaiken irti sivustosta, suosittelemme, että kaikki ystäväsi ohjaavat EarnHoneyyn. Suosittele ystäviäsi sivustolle ja ansaitset 10 prosenttia heidän tuloistaan ​​koko elämäsi ajan.

Loppujen lopuksi EarnHoney ei ehkä ole sen arvoinen. Kyllä, se on suosittu sivusto, mutta se on epäluotettava. Siitä kuinka epäluotettava se on, sinulla ei ole varaa luottaa heidän alhaiseen palkkaan.

🔥 Empfohlen:  Opinion Outpost Review 2023: Katsaus ominaisuuksiin, maksuihin ja huolenaiheisiin

Etsi sivusto, johon voit luottaa, kokeile parhaiten arvioitua Swagbucks-sivustoamme. Se on laillinen kyselysivusto, joka on hauska ja helppokäyttöinen. Napsauta tästä rekisteröityäksesi nyt!

Toimi nopeasti, koska EarnHoney-kyselyt loppuvat nopeasti.

EarnHoney-arvostelun yhteenveto

Jos olet lukenut tästä EarnHoney-arvostelusta jotain, jota et ole fani, ja etsit erilaisia ​​vaihtoehtoja ansaita oikeaa rahaa, suosittelen, että tutustut arvosteluun, jossa olen arvostellut yli 10 maksettua verkossa kyselysivustoilla, sinun tulee myös rekisteröityä SurveyJunkie.com- ja Swagbucks.com-sivustoille.

Muita tapoja ansaita jopa 100 dollaria

Yhdessä nämä sivustot voivat todella auttaa sinua saamaan useita tulovirtoja mikä on paras tapa ansaita rahaa verkossa ja välttää epäonnistumisia, jotka johtuvat keskittymisestä yhteen työhön kotona! Joten aloita lisäämään mahdollisuuksiasi saada useita tuloja tutkimalla näitä muita vaihtoehtoja.