Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ei ole varaa muuttaa pois: 10 upeaa ratkaisua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ei ole varaa muuttaa pois: 10 upeaa ratkaisua

Ei ole varaa muuttaa pois

Muutto yksin on yksi virstanpylväitä, jotka merkitsevät siirtymistäsi aikuisuuteen. Valitettavasti, muutto on kallista. Vuokran nousu ja opiskelijavelka estävät yhä useampia nuoria saamasta omaa paikkaa.

Miten ihmisillä on varaa muuttaa pois yksin?

Jos sinä ei ole varaa muuttaa pois niin et ole yksin. Ihmiset, jotka onnistuvat, laativat usein suunnitelman, joka täyttää realistisen aikajanan. Tämä edellyttää strategioiden yhdistelmän käyttöä lisää tuloja, vähentää kuluja, maksimoida säästöt ja säätää odotuksia. Seuraava opas laajentaa joitakin ideoita, jotka vaikuttavat positiivisesti kykyysi .

Vaikka muutto on kallista, sinun ei tarvitse asua vanhempiesi luona loppuelämääsi. Käytä seuraavaa ohjetta aloittaaksesi työskentelyn kohti suurempaa itsenäisyyttä ja omaa paikkaasi.

Jos sinulla ei ole varaa muuttaa pois vanhempiesi kodista, et ole yksin. Noin puolet milleniaaleista asui vanhempiensa luona Vuonna 2020. Muutama vuosi sitten noin 17,8 % 25–34-vuotiaista aikuisista asui omassa kodissaan. Toiset 38,5 % nuorista aikuisista asuu yhteistalouksissa, kuten asunnossa kämppäkavereiden kanssa.

Asiantuntijat väittävät, että jotkut seuraavista tekijät estävät milleniaaleja muuttamasta pois:

 • Edullisten asuntojen puute
 • Vuokrahintojen nousu
 • Korkeampi opintolainavelka
 • Stagnoituneet palkat

Ongelma näyttää olevan taloudellinen. Ihmisillä on vaikeuksia muuttaa pois, koska heillä ei ole siihen varaa. Kiinteistöjen hinnat jatkavat nousuaan. Vuokra-asunnot ovat käymässä vähiin, mikä nostaa vuokrahintoja. Asunnon kohtuuhintaisuus estää myös useampia ihmisiä ostamasta ensimmäistä asuntoaan.

Miksi muutto on niin kallista

Muutto pois vanhempien kodista tai yhteisestä taloudesta lisää taloudellisia velvoitteitasi. Sen sijaan, että jakaisit asumiskustannukset tai antaisit vanhempiesi maksaa huoneen ja ruokailun, sinun on alettava maksaa seuraavista asioista:

 • Vuokran tai asuntolainan maksut
 • Apuohjelmat
 • Kodinkoneet ja tarpeet
 • Kuljetus
 • Ruokaa
 • Vaatetus
 • Vakuutus

The keskimääräinen vuokra kuukaudessa on lähellä 1500 dollaria. Jotkut alueet ovat edullisempia, kun taas toiset maksavat enemmän. Esimerkiksi keskimääräinen vuokra San Franciscossa on noin 3000 dollaria kuukaudessa. Bostonin asukkaat maksavat keskimäärin 2000 dollaria kuukaudessa, kun taas Houstonin ihmiset maksavat noin 1000 dollaria kuukaudessa.

Elinkustannukset vaihtelevat elintasosi mukaan. Yksittäinen henkilö voi kuitenkin yleensä odottaa maksavansa yli 1000 dollaria kuukaudessa muista elinkustannuksista kuin vuokrasta tai asuntolainasta. Asumismenoihin sisältyy ruoka, kuljetus ja muut välttämättömät tarpeet. Voit myös maksaa vuokralaisen vakuutuksen, joka lisää kuukausikulujasi, mutta tarjoaa suojaa. Ihmiset kohtaavat myös usein odottamattomia kuluja, kuten hoitolaskuja.

Korkeampien elinkustannusten ohella itse muutto on usein kallis prosessi. Saatat joutua pitämään vapaata töistä muuttaaksesi uuteen paikkaan, mikä rajoittaa tulojasi lyhyeksi ajaksi. Saatat myös joutua palkkaamaan muuttajia ja ostamaan välttämättömiä esineitä, kuten huonekaluja.

10 tapaa muuttaa viimein omin päin

Joten, miten nuori ihminen muuttaa pois kun heillä ei ole varaa? Sinun on leikattava kulujasi ja lisättävä säästöjäsi, kunnes sinulla on tarpeeksi varoja hoitaaksesi elämää itse. Tässä ovat 10 tapaa alkaa työskennellä kohti muuttoa omatoimisesti:

1. Aseta budjettisi

Budjetin asettaminen auttaa välttämään ylikulutusta, jolloin voit säästää enemmän rahaa muuttoa varten. Perusbudjetti määräytyy vähentämällä budjettisi kuukausittaiset laskut sinun kuukausitulot. Asetat sitten kulutusrajan säästääksesi enemmän jäljellä olevaa rahaa.

Jos esimerkiksi tuot kotiin 2500 dollaria kuukaudessa ja maksat 1500 dollaria vuokrasta ja välttämättömistä laskuista, sinulla on 1 000 dollaria jäljellä kuukaudessa. Loput 1000 dollaria kattaa ruoka- ja muut asumiskulut. 600 dollarin kuukausibudjetti asumiskuluissa säästää 400 dollaria kuukaudessa.

Jos olet kynän ja paperin ystävä, harkitse mahtavan Budget Plannerini käyttöä. Se seuraa kaikkia tuloja ja menoja antaakseen paremman kuvan taloudellisesta tilanteestasi. Muita ominaisuuksia ovat päivittäisten kulujen seuranta, velanmaksuseuranta ja jopa viihderahastojen seuranta, joiden avulla pysyt budjetissasi.

Kaunis 165 sivun budjettisuunnittelija tulostettava

Tuntuuko sinusta ylikuormittuneelta taloutesi järjestämisessä? Tämän uskomattoman kanssa 165 sivun budjettisuunnittelija tulostettava voit ottaa takaisin rahasi hallinnan, pysyä budjetissasi ja järkyttää taloutesi täysin; !

Suunnittelijan avulla voit myös asettaa taloudellisia tavoitteita, kuten säästää tarpeeksi muuttoa varten. Se tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun pitääksesi paremmin silmällä taloutesi.

Aseta kuukausibudjetti nykyiseen asuintilanteeseesi. Jos asut vanhempiesi luona, nykyiset menosi ovat todennäköisesti uskomattoman pienet, vaikka vanhempasi pakottaisivat sinut maksamaan vuokraa. Useimmat vanhemmat eivät kuitenkaan anna lapsilleen ilmaista kyytiä. Voit silti maksaa ruuat, autovakuutukset ja muut kulut.

Budjetin asettaminen valmistaa sinua elämään muuton jälkeen. Harjoittele itsesi seuraamaan ja rajoittamaan kulutustasi, kun sinulla on vielä vanhempasi turvautua.

2. Leikkaa kulujasi

Kulujen leikkaaminen on nopein tapa säästää enemmän joka kuukausi. Luo luettelo kustakin kulusta, kuten ruoasta, puhelinlaskusta, Internetistä, autovakuutuksista, luottokorttimaksuista ja verkkopalveluista. Aloita karsimalla tarpeettomat verkkopalvelut. Keskimääräinen amerikkalainen tilaa neljä suoratoistopalvelua ja maksaa noin 47 dollaria kuukaudessa. Jos asut kotona, et välttämättä tarvitse erillisiä suoratoistotilauksia. Käytä vanhempiesi tilejä ja säästä rahaa.

🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi et ole vielä löytänyt kotityötä

Jos maksat puhelimesta ja Internetistä, linjan lisääminen vanhempasi sopimukseen voi olla halvempaa kaikille. Jos perhepaketti ei ole vaihtoehto, etsi matkapuhelinoperaattori, jolla on paras hinta. Halvimman autovakuutuksen ostaminen voi myös vähentää kulujasi.

Vähennä ulkona syömistä, noutoruokaa ja viihdettä. Voit helposti käyttää 20 dollaria yhteen ateriaan, joka toimitetaan kotiovellesi. Voileivän saaminen jääkaapista on paljon edullisempaa. Sinun tulisi myös välttää turhaa kuluttamista, kuten satunnaisia ​​verkko-ostoksia.

Ylläpidä suhteellisen tiukkaa budjettia ostamalla vain välttämättömiä tavaroita. Aina kun sinulla on houkutus ostaa jotain, muistuta itseäsi siitä, että muutto pois vanhempiesi kodista on etusijalla.

3. Automatisoi Säästöt High Yield -tilille

Palkkasi sijoittaminen korkeatuottoiselle shekkitilille auttaa sinua automatisoimaan säästöjäsi. Rahasi ansaitsevat edelleen rahaa. Korkeatuottoiset sekkitilit tarjoavat kaikki tavallisen sekkitilin ominaisuudet, mutta korkeammalla korolla talletuksillesi. Voit myös löytää korkeatuottoisia tilejä verkkoalustojen kautta, mikä eliminoi pankkitilin avaamisesta paikallisessa konttorissa aiheutuvan vaivan.

Esimerkiksi, Yhtenäinen raha voit avata ja hallita sekkitiliäsi mobiilisovelluksesta. Yhtiö tarjoaa myös säästötason korkoja, joiden nykyinen korko on 0,20 % APY. Voit edelleen käyttää rahojasi, kirjoittaa shekkejä ja tallettaa sekkejä etänä.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Tilillä on myös mahdollisuus tallettaa ansaitsemasi korot ja lisävarat automaattisesti sijoitustilillesi. Kuten useimmissa shekkitileissä, Unifimoney-tilin mukana tulee pankkikortti. Voit tehdä ilmaisia ​​nostoja pankkiautomaateista ja tehdä ostoksia verkossa.

Suurimpien pankkien tilien keskimääräinen korko on noin 0,01 % APY. Vaihdetaan korkeatuottoiselle tilille 0,20 % APY voi auttaa sinua ansaitsemaan muutaman ylimääräisen dollarin joka kuukausi.

Suositus: Unifimoney: Ultimate Review

4. Maksimoi säästösi

Budjetin asettamisen ja kulujen leikkaamisen jälkeen sinulla pitäisi olla joka kuukausi rahaa säästöihin. Cashback-palvelun käyttäminen voi auttaa sinua maksimoimaan säästösi pienellä vaivalla.

Esimerkiksi, Ibotta voit ansaita rahaa ostaessasi tiettyjä tuotteita parhailta jälleenmyyjiltä. Prosessi on yksinkertainen. Lataat Ibotan, löydät tarjouksia tarvitsemistasi tuotteista ja saat käteispalautuksen ostoksistasi.

Ibotan avulla voit saada rahat takaisin laajasta valikoimasta tuotteita verkkokaupoista ja myymälässä olevilta jälleenmyyjiltä. Sinun tulisi kuitenkin välttää sen käyttämistä enemmän kulutukseen. Etsi tarjouksia vain tarvitsemistasi tuotteista haluamiesi tuotteiden sijaan.

Tarkista esimerkiksi ennen päivittäistavaroiden ostamista Ibottasta, onko ruokalistallasi olevia tuotteita koskevia tarjouksia. Saatat myös löytää tarjouksia vaatteista, lemmikkitarvikkeista ja muista välttämättömistä arjen tavaroista. Ibotta tekee yhteistyötä yli 1500 merkkiä ja jälleenmyyjää, mukaan lukien Home Depot, Domino’s Pizza, Petco, Lowe’s ja sadat ruokakaupat. Voit käyttää verkkokauppaan selainlaajennusta tai myymälässä ostoksia varten mobiilisovellusta.

Cashback hyvitetään tilillesi kun lähetät kuitin. Useimmat käyttäjät saavat cashbackin 24 tunnin sisällä. Rahanpalautuksen ansaitsemisen jälkeen siirrä rahat ulkoiselle tilille, kuten korkeatuottoiselle sekkitilille tai säästötilin hätärahastoon.

5. Hallitse rahojasi

Hallitsemalla rahojasi näet, mihin ne menevät ja kuinka paljon säästät. Voit asettaa tiettyjä tavoitteita ja löytää lisää tapoja säästää rahaa nopeammin. Rahanhallinta on kuitenkin vaikeaa, jos sinulla on useita tilejä.

Henkilökohtainen pääoma virtaviivaistaa rahanhallintaa. Voit linkittää kaikki tilisi ja seurata kaikkea yhdestä hallintapaneelista. Personal Capitalin käyttö vahvistaa pääsyn rahoitustileillesi ja tarjoaa turvallisen sivuston kaikkien tilien talouteen tarkistamiseen. Saat myös a ilmainen analyysi henkilökohtaisen suunnitelman laatimiseksi saavuttaaksesi taloudellisen tavoitteesi muuttaa pois.

Henkilökohtainen pääoma

Mitä aiot tehdä tällä kaikella ylimääräinen raha? Personal Capital on älykäs tapa seurata ja hallita talouselämääsi. Pidä kaikki tilisi yhdessä paikassa, suunnittele eläkkeelle jääminen, budjetoi ja säästä älykkäämmin! Ja se on VAPAA

Voit jatkaa Personal Capitalin tarjoamien työkalujen käyttöä myös muuton jälkeen. Taloustyökaluja ovat sijoitusselvitys, säästösuunnittelija, eläkesuunnittelija ja maksuanalysaattori.

6. Tee helppoa rahaa

Internet on täynnä tapoja ansaita helppoa rahaa, mukaan lukien rahan ansaitseminen verkko-ostoksilla. Ilmoittaudu mukaan Swagbucks alkaa ansaita. Kuten Ibotta, Swagbucks tarjoaa yksinkertaisen tavan ansaita rahaa verkossa. Rahan ansaitsemisen sijaan saat kuitenkin pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakorteiksi vähittäiskauppiaille, kuten Amazon ja Walmart. Voit myös saada käteispalautuksen PayPal-tilille.

Ansaitset pisteitä jokaisesta yli 1 500 jälleenmyyjällä käytettyä dollaria kohden. Voit myös saada pisteitä vastaamalla kyselyihin, selaamalla verkkoa, katsomalla videoita ja pelaamalla pelejä. Säilytä pisteitä, kunnes sinulla on tarpeeksi lahjakorttia. Käytä korttia välttämättömien tavaroiden ostamiseen kuukausittaisten kulujesi vähentämiseksi. Jos esimerkiksi saat lahjakortin Amazonille tai Walmartille, voit käyttää varat kylpyhuonetarvikkeisiin tai vaatteisiin uuden elokuvan tai kirjan sijaan.

🔥 Empfohlen:  Upeita logopiirroksia, joita et ole koskaan nähnyt

Hanki 5 dollaria ILMAISEKSI juuri nyt

Rekisteröidy Internetin parhaimpaan palkintoalustaan ​​ja ansaitse a 5 dollarin tervetuliaisbonus
Ansaitse enemmän cashbackilla kaikista ostoksistasi, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja vastaamalla kyselyihin. Jotkut käyttäjät voivat tehdä ylimääräisen 200+ dollaria kuukaudessa!!

Muutaman minuutin käyttäminen Swagbucksin selaamiseen päivän aikana voi ansaita ylimääräisen dollarin tai kaksi. Se lisää 30-60 dollaria kuukaudessajoka voi kattaa yhden tai useamman kulustasi, kuten puhelinlaskun.

7. Kehitä Side Hustle

Sivuhustler tarjoaa tavan ansaita ylimääräistä rahaa minimaalisella sitoutumisella. Ne saattavat kuitenkin vaatia hieman enemmän aikaa kuin Ibotta ja Swagbucks. Riippuen sivuhälinästä, saatat joutua omistautumaan 10-20 tuntia viikossa. Jotkut sivuherkut edellyttävät tiettyjen tehtävien suorittamista joka päivä, kun taas toiset ovat täysin joustavia.

Yleisimmät sivuhuijat ovat verkossa suoritettavia töitä, kuten:

Online-sivuhälytykset poistavat tarpeen ajaa minne tahansa. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen tai tietokoneen ja hyvän Internet-yhteyden. Yleisiä verkkotöiden lähteitä ovat Fiverr, Upwork ja Freelancer. Tiedonsyöttö ja freelance-kirjoittaminen ovat usein helpoimpia ilman kokemusta.

Jos sinulla on ajoneuvo, saatat ansaita hieman enemmän paikallisen alueen sivutoimista. Voit esimerkiksi ajaa kuljetuspalveluun, kuten Instacart, Uber Eats tai DoorDash. Näistä töistä maksetaan yleensä vähintään minimipalkka.

Koiran ulkoiluttaminen ja lemmikkieläinten hoito tarjoavat myös helpon rahan saatavuuden. Voit löytää asiakkaita mobiilisovelluksilla, kuten Hoito ja mönkijä. Otat yhteyttä alueesi vahvistettuihin asiakkaisiin, järjestät koiran ulkoilutus- tai lemmikkieläinten hoitopalveluita ja saat maksun sovelluksen kautta.

Sivuhulina ei todennäköisesti korvaa todellisen työn tarvetta. Kuitenkin, jos etsit edelleen kokopäiväistä työtä, sivutoimi voi tarjota tilapäisen korjauksen. Käytä niin paljon aikaa kuin sinulla on käytettävissäsi sivutöihisi maksimoidaksesi tulosi nyt. Voisit vaikka aloittaa oman yrityksen kokopäivätyön ohella:

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Hyödynnä kotona asumista pienemmillä kuluilla ja halvalla tai ilmaisella huoneella ja ruokailulla. Käytä tämä aika säästääksesi niin paljon kuin voit, sillä säästämisestä tulee enemmän kamppailua sen jälkeen, kun muutat pois.

8. Aseta realistiset tavoitteet ja aikataulu

Kuukausituloistasi, opintolainaveloistasi ja kuluistasi riippuen et ehkä pysty muuttamaan pois seuraavan kuukauden tai kahden aikana. Anna itsellesi realistinen aikaväli, jotta et aseta itsellesi liikaa paineita.

Sinun tulee asettaa alkuperäinen aikaraja sen mukaan, kuinka paljon odotat tarvitsevasi muuttoa pois ja kuinka paljon voit säästää kuukausittain. Jos esimerkiksi päätät, että tarvitset 6000 dollaria muuttaaksesi pois ja voit säästää 500 dollaria kuukaudessa, voit säästää tarpeeksi noin 12 kuukaudessa. Muutaman kuukauden lisääminen ajanjaksoon voi kuitenkin antaa sinulle enemmän liikkumavaraa, jos et pidä kiinni koko vuoden budjetista.

Voit myös haluta sitoa aikakehyksen siirtymiselle toiseen tavoitteeseen, kuten luottokorttivelkojen maksamiseen tai työpaikan saamiseen valitsemassasi ammatissa. On myös tärkeää asettaa realistinen tavoite kuukausittaisille säästöille ja budjetille. Et todennäköisesti pidä kiinni budjettistasi, jos se on liian tiukka. Lisäkulujen perusteleminen on helpompaa, kun olet jo ylittänyt kuukauden budjettisi.

9. Jälleenrahoittaa velka

Velka voi vaikeuttaa muuttoa, koska vähimmäismaksut voivat syödä liikaa kuukausituloistasi. Sinun tulee aina asettaa etusijalle korkeakorkoisten velkojen maksaminen säästämälläsi rahalla. Nyt voi myös olla hyvä aika harkita velan uudelleenrahoitusta. Uskottava tarjoaa kätevän tavan vertailla useiden lainanantajien korkoja muutamassa minuutissa.

Voit vertailla lainanantajia velan jälleenrahoittamiseen:

 • Opintolaina
 • Henkilökohtaiset lainat
 • Luottokortit
 • Asuntolainat

Crediblen käyttäminen korkojen tarkistamiseen on täysin ilmaista, ja se on loistava tapa saada paras tarjous velkasi uudelleenrahoituksessa. Jälleenrahoitus toimii parhaiten, kun sinulla on paremmat luottotiedot kuin lainaa tai luottokorttia avattaessa. Saatat myös hyötyä, jos avasit tilin ajankohtana, jolloin korot olivat korkeammat.

Esimerkiksi henkilökohtaisten lainojen keskikorot vaihtelevat 3 prosentista 36 prosenttiin. Koron alentaminen johtaa alhaisempiin kuukausimaksuihin. Sinun tulisi kuitenkin jatkaa saman summan maksamista joka kuukausi, jotta velkasi maksetaan nopeammin.

Maksat esimerkiksi tällä hetkellä 127 dollaria kuukaudessa 5000 dollarin lainasta, jonka korko on 18 %. 10 %:n jälleenrahoituksen jälkeen saatat joutua maksamaan vain 106 dollaria kuukaudessa. Jatkaessasi 127 dollarin maksamista lisäät 21 dollaria kuukaudessa lainasi saldoon, mikä auttaa sinua maksamaan sen pois nopeammin.

10. Automatisoi apuohjelmien säästöjä

Viimeinen vinkki muuttoon valmistautumiseen on automatisoida välttämättömien laskujen säästöt käyttämällä Truebill. Palvelut ja muut kuukausittaiset laskut voivat viedä suuren osan tuloistasi. Truebill tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun vähemmän maksamiseen.

Se skannaa laskusi automaattisesti löytääkseen mahdollisia säästöjä. Voit säästää matkapuhelinlaskuissa, kaapelilaskuissa ja muissa kuukausimaksuissa. Laskuissa säästämisen lisäksi Truebill sisältää lisäominaisuuksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan talouttasi. Voit esimerkiksi seurata luottopisteitäsi ja tarkastella luottotietojasi.

🔥 Empfohlen:  Googlen John Mueller: WordPress ei ole luonnostaan ​​parempi hakukoneoptimoijalle

Lainanantajat arvioivat usein luottoriskisi FICO-pisteesi perusteella:

 • 740-850: erinomainen
 • 680-739: hyvä luotto
 • 620-679: reilu
 • 550-619: huono
 • 300 – 549: huono

Jos sinulla on huono tai huono luotto, keskity velkojen maksamiseen. Luottopisteiden parantaminen ennen muuttoa voi lisätä mahdollisuuksiasi löytää oikea asunto tai saada lupa asuntolainalle.

Haluatko tehdä joitain?

Jos haluat pussittaa provisioita ja ansaita rahaa nukkuessasiniin voit tällä .

Käyttämällä uskomatonta “Sleep-Sales Technology” sinulla voisi olla kaikki käynnissä ENNEN kuin menet nukkumaan tänä iltana.

Vaihtoehtoja muutolle

Muutto pois mahdollisimman pian ei ole aina paras vaihtoehto. Oman asunnon vuokran sijaan voisit jatkaa asumista vanhempiesi luona ja kasvattaa säästöjäsi. Muutama ylimääräinen vuosi kotona asuminen ei ehkä ole niin paha, sillä voit laittaa ylimääräistä rahaa kohti tulevaisuuttasi.

Jos annat itsellesi enemmän aikaa, voit varmistaa, että pystyt hoitamaan muuton aiheuttamat lisääntyneet taloudelliset velvoitteet. Voit käyttää säästämäsi rahat maksaa velkaa tai rakentaa hätärahasto.

Voit myös sijoittaa rahat a tallettaa taloon tulevaisuudessa. Enemmän rahaa käsirahaa varten lisää mahdollisuuksiasi saada hyväksyntää asuntolainalle. Saatat myös todennäköisesti päätyä pienempään kuukausittaiseen asuntolainamaksuun, mikä auttaa sinua selviytymään ylimääräisistä asumiskustannuksista, kuten uuden kodin asuntolainan sulkemiskustannuksista.

UKK

Kuinka paljon rahaa sinun olisi pitänyt säästää ennen muuttoa?

Muuttoon tarvittava rahamäärä riippuu useista tekijöistä, alkaen tulevasta asuintilanteesta. Tyypillinen asunnon vuokrasopimus edellyttää, että vuokralainen maksaa ensimmäisen ja viimeisen kuukauden vuokran etukäteen.

Vuokranantajasi voi myös vaatia lisävakuuden. Koska keskimääräiset vuokrakustannukset Yhdysvalloissa ovat noin 1500 dollaria kuukaudessa, saatat tarvita vähintään 3000 dollaria asunnon kattamiseksi. Muista, että vuokra voi olla kalliimpaa tai halvempaa alueellasi.

Asumisen lisäksi sinun tulee kattaa tulevat asumiskulut. Voit odottaa kuluttavasi noin 1 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän apuohjelmiin, ruokaan, kuljetuksiin ja palveluihin, kuten puhelimeen ja Internetiin.

Riittääkö 5000 dollaria muuttoon?

5000 dollarin pitäisi riittää muuttamaan pois ja kattamaan yhden tai kahden kuukauden asumiskulut riippuen siitä, kuinka paljon maksat vuokraa. Tarvitset kuitenkin luotettavat kuukausitulot ja budjetin jatkaaksesi menojen kattamista.

Miten voin muuttaa jonnekin ilman rahaa?

Muutto jonnekin ilman rahaa on harvinainen skenaario. Tarvitset katon pään päälle, mikä maksaa. Useimmissa osavaltioissa on voimassa väliaikainen häätömoratorio koronaviruspandemian vuoksi. Moratoriot kuitenkin raukeavat lopulta. Et voi odottaa asuvasi missään ilmaiseksi.

Voit yrittää pysyä ystävien, sukulaisten tai muiden perheenjäsenten kanssa. Jos olet eronnut lapsi, voit vaihtaa toisen vanhemman taloon. Sohvalla surffailu ei kuitenkaan ole sopiva pitkän aikavälin ratkaisu. Toinen vaihtoehto on etsiä kiinteistönhoitajan työtä, joka tarjoaa ilmaisen tai alennusvuokran. Saatat joutua keräämään vuokraa vuokralaisilta ja käsittelemään heidän valituksiaan, mutta voit säästää asumisessa.

Jos sinun täytyy muuttaa välittömästi pienellä rahalla tai ilman rahaa, saatat pystyä saamaan henkilökohtaista lainaa tai avaamaan uuden luottokortin. Lainan lisääminen voi kuitenkin vaikeuttaa kuukausikulujesi kattamista.

Mitä teet, jos sinulla ei ole varaa muuttaa pois?

Jos sinulla ei ole varaa muuttaa pois, jatka asumista vanhempiesi luona säästääksesi enemmän rahaa. Voit myös palata keskusteltujen vaiheiden läpi maksimoidaksesi säästösi, kuten välttääksesi lisää velkaa ja leikata kulujasi.

Muutto kämppäkaverin kanssa voi tarjota vaihtoehdon vanhempiesi luona asumiselle. Asunnon tai vuokra-asunnon jakamiseen liittyy kuitenkin lisähaasteita, kuten sen varmistaminen, että jokainen maksaa oman osuutensa vuokrasta ja käyttökuluista.

Lopputulos on, että muutto vaatii rahaa. Ennen muuttoa sinulla tulee olla vakaat kuukausitulot ja budjetti, joka kattaa taloudelliset velvollisuutesi.

Ei ole varaa muuttaa pois