Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ei tutkintoa, ei ongelmia. Kuinka ansaita 50 dollaria tunnissa opettamisesta ulkokoulun avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ei tutkintoa, ei ongelmia. Kuinka ansaita 50 dollaria tunnissa opettamisesta ulkokoulun avulla

Verkko-opetus muokkaa ihmisten oppimistapoja ja mukauttaa sitä sopimaan yhä digitaalisempaan maailmaan.

Internet-yhteyden ja kannettavan tietokoneen avulla voit oppia melkein mitä tahansa missä tahansa. Tämä luo uusia mahdollisuuksia ihmisille, jotka eivät ehkä ole sertifioituja tai perinteisiä opettajia, jakaa tietonsa muiden kanssa samalla, kun he saavat voittoa.

Online-opetusalustoilla, kuten Outschool, voit opettaa vapaa-ajalla kotonasi. Pääkriteeri luokan johtamiselle ja rahan ansaitsemiselle Outschoolissa on intohimo kouluttamiseen opettajantutkinnon sijaan.

Mutta mikä tekee Outschoolista eron muista online-opetussivustoista? Miten ansaitset rahaa opettamalla verkossa, kun sinulla ei ole ammatillista opetuskokemusta?

Jos olet kiinnostunut verkko-opetustehtävistä sivuhustrina, Outschool voi olla loistava tilaisuus; mutta ensin on tiedettävä muutama asia.

Mikä on Outschool?

Ulkokoulu on online-oppimismarkkinapaikka, joka yhdistää keski-ikäiset oppilaat itsenäisiin opettajiin.

Vaikka muut online-oppimisalustat sopivat aikuisille, tämä on vain lapsille. Tämä sisältää lapset, jotka käyvät tavallista koulua, kotikoululaiset, kouluttamattomat ja muut digitaalisesta oppimisesta kiinnostuneet opiskelijat.

Tämä San Franciscossa sijaitseva startup kannustaa oppimaan sosiaalisessa ympäristössä ja antaa perheille mahdollisuuden valita, mitä lapset oppivat kiinnostuksen kohteidensa ja tarpeidensa perusteella. Se on ainutlaatuinen ote perinteiseen online tutorointi lapsille.

Miten koulun ulkopuolinen opetus toimii?

Outschool sisältää kertaluonteisia, jatkuvia tunteja, kesäkursseja ja kursseja, jotka on suunniteltu sopimaan joustavaan aikatauluun. Aiheet jätetään opettajien päätettäväksi, ja ne kattavat tähtitieteen oppimisesta Harry Potterin kanssa YouTube-kanavan perustamiseen ja ylläpitämiseen.

Robyn Parets, Pretzel Kids -yrityksen omistaja, joka sertifioi ihmisiä opettamaan joogaa lapsille, oli yksi ensimmäisistä opettajista, jotka liittyivät Outschooliin ohjelman alkaessa. Hän tarjoaa opetussuunnitelmaan perustuvia lasten joogatunteja alustan kautta.

“Ajattelin, että se olisi loistava tapa opettaa joogaa lapsille kaikkialla maailmassa – ja ansaita lisätuloja”, hän sanoo.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Canvaa ja ChatGPT:tä sisältösuunnitelmien joukkoluomiseen

Opettajana päätät, mitä ja kuinka monta luokkaa haluat opettaa, kuinka monta oppilasta haluat opettaa per luokka, ja asetat tuntiaikataulun. Ilmoitat kurssisi Outschool-alustalle, opiskelijat ilmoittautuvat ja saat maksun PayPalin kautta.

Suurin osa Outschool-tunneista opetetaan verkossa, joten lapset voivat olla vuorovaikutuksessa opettajien ja toistensa kanssa. Mutta on myös mahdollisuus isännöidä valmiiksi tallennettuja tunteja ja kommunikoida oppilaiden kanssa yksityisviestillä.

Kuka voi opettaa koulun ulkopuolella?

Ulkokoulu on useita vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä tullaksesi verkkoopettajaksi; mutta ammatillinen opettajantutkinto ei ole yksi niistä. Itse asiassa sinulla ei tarvitse olla lainkaan opetuskokemusta.

Tässä on mitä sinun on tehtävä aloittaaksesi rahan ansaitseminen koulun ulkopuolisena opettajana:

  • Yksi tai useampi idea luokasta, jonka haluat tarjota ja joka täyttää Outschoolin sisältökäytännöt
  • Sitoumus täyttää Outschool-yhteisön kommunikaatiota ja ammattitaitoa koskevat standardit
  • Luotettava nettipalvelu ja kannettava tai pöytätietokone tuntien pitämiseen
  • Perustiedot verkkotunnin johtamisesta
  • Hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito
  • Asuinpaikka Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa tai Isossa-Britanniassa

Sinun on myös oltava vähintään 18-vuotias, sinulla on oltava henkilöllisyystodistus ja kyettävä läpäisemään taustatarkistus. Outschool käyttää Checkr-ohjelmaa taustasi tarkistamiseen ennen kuin sinut voidaan hyväksyä opettamaan.

Parets sanoo, että perehdytysprosessi on helppoa, kunhan lähetät kaikki Outschoolin pyytämät tiedot. Ennakkomaksuja ei peritä, joten voit aloittaa 0 dollarin taloudellisella sijoituksella.

Paljonko ulkokoulu maksaa?

Outschoolin alusta on suunniteltu antamaan opettajille mahdollisuus hallita ansaintapotentiaaliaan.

Kun sinä luo luokka, voit itse päättää, kuinka paljon veloitat. Oletetaan esimerkiksi, että haluat tarjota kertaluonteisen luokan, jossa opetetaan lapsille, kuinka soittaa Lady Gaga -kappaletta ukulelella.

Voit valita, mitä veloitat sen perusteella, mitä opetat ja kuinka kauan luokka kestää. Tässä esimerkissä luokka maksaa 15 dollaria 20 minuutin oppimisminuutin todellisen Outschool-kurssin perusteella.

🔥 Empfohlen:  Halpoja kaasumopoja myytävänä alle 300 dollaria aikuisille – mistä löytää hyviä käytettyjä

Jos opetat meneillään olevaa luokkaa, voit perustaa maksun sen sijaan oppituntien lukumäärään. Esimerkiksi Parets veloittaa 20 dollaria oppijalta kertaluonteisesta 30 minuutin drop-in joogatunnista, mutta tarjoaa myös neljän viikon kurssin, jonka hinta on 40 dollaria oppijaa kohti.

“Olen parin viime kuukauden aikana ansainnut useita satoja dollareita opettamalla kolmesta neljään luokkaa viikossa, ja jokaiselle luokalle on ilmoittautunut kahdesta kahdeksaan opiskelijaa”, hän sanoo.

Outschoolin mukaan tyypillinen opettaja ansaitsee noin 40 dollaria tunnissa, vaikka jotkut parhaiten suoriutuvat opettajat tienaavat 10 000 dollaria kuukaudessa sivuston kautta. Se on vakava motivaattori harkita verkko-opetusta, jos etsit korkeapalkkaista sivuharrastusta.

Harkitse maksuja.

Kun määrität hintoja, varmista kuitenkin, että otat huomioon Outschool-maksun. Se saa 30 % osuuden tuloistasi. Joten jos veloitat 100 dollaria luokasta, se säilyttää 30 dollaria. Se on korkeampi kuin monilla alustoilla; mutta se voi olla sen arvoista.

Parets sanoo, ettei hän välitä maksun maksamisesta, koska Outschool hoitaa tuntien isännöinnin sekä vanhempien maksujen keräämisen ja käsittelyn. “Se antaa minulle ja muille opettajille mahdollisuuden tehdä sitä, mitä he osaavat parhaiten: opettaa”, hän selittää.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka eläkkeellä oleva opettaja ansaitsee 2 500 dollaria kuukaudessa englannin kielen opettajana

Aloitusopas: Kuinka menestyä koulun ulkopuolella

Jos haluat ansaita rahaa jakamalla tietosi nuorten oppilaiden kanssa, Ulkokoulu voisi olla kokeilemisen arvoinen sivuhuima.

Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä alkuun pääsemiseksi.

1. Valitse hyvä opetettava aihe.

Yksi avaimista rahan ansaitsemiseen Outschoolissa on luokan isännöinti kysytystä aiheesta.

On hyödyllistä viettää aikaa tutkimalla luokkia ja muita sivuston opettajia nähdäksesi, mikä on suosittua. Esimerkiksi elokuvaanimaatio, kertolasku ja oikeuslääketiede ovat tällä hetkellä suosittuja aiheita.

2. Hanki oikea hinnoittelu.

Kurssien hinnoittelu voi olla hankalaa, koska et halua heikentää ponnistelujasi tai asettaa hintaa niin korkealle, että se pelottaa perheet pois. Tee tutkimusta nähdäksesi, mitä vastaavia kursseja veloitetaan, jotta hintasi on kilpailukykyinen ja silti ansaitset voittoa.

🔥 Empfohlen:  10 askelta sosiaalisen median strategian luomiseen yrityksellesi

Ja tietysti muista ottaa huomioon Outschool-maksu, jotta voit arvioida, kuinka paljon saat pois jokaiselta opetuskierrokselta.

3. Varmista, että luokkasi ovat näkyvissä.

“Jos rakennat sen, he tulevat” kuulostaa hyvältä, mutta jos haluat luokkasi saavan huomiota, sinun on otettava ohjat käsiin.

“Vaikka Outschool tarjoaa loistavan alustan ja tekee markkinatunteja, sinun on myös vedettävä omaa painoasi”, Parets sanoo.

Kurssi mainostaminen sosiaalisessa mediassa, verkkosivustosi tai blogisi kautta, jos sinulla on sellainen, tai jopa LinkedInissä, ovat kaikki hyviä tapoja levittää sanaa.

Opetus koulun ulkopuolella voi tarjota tuloja ja joustavuutta

Verkko-opettajaksi ryhtyminen voi olla hyvä sivuhuima äideille tai kenelle tahansa muulle, joka on kiinnostunut auttamaan lapsia laajentamaan koulutushorisonttiaan. Koska verkko-oppiminen on tällä hetkellä kuuma hyödyke, mahdollisuudet ansaita rahaa oman aikataulusi mukaan Outschoolilla on käytännössä rajattomat.

Paretsin mukaan “Jos olet opettaja tai sinulla on taito, jonka avulla voit helposti opettaa verkossa ja pitää lapset innostuneina, tämä on loistava sivutoukku sinulle.”

Aiheeseen liittyvä: 50 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa kotoa käsin