Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ei Xboxia? Ei ongelmaa. Game Pass tulee Samsungin älytelevisioihin tänä kesänä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ei Xboxia? Ei ongelmaa. Game Pass tulee Samsungin älytelevisioihin tänä kesänä

Xbox Game Pass on tulossa Samsungin älytelevisioihin. Palvelu saa oman sovelluksensa kaikkiin tuleviin Samsung-televisioihin, jolloin omistajat voivat suoratoistaa Game Passin pilvikirjastoa ilman konsolia. Digital Trends otti sovelluksen käyttöön tämän viikon lehdistötilaisuudessa.

Samsung ilmoitti CES 2022 -messuilla, että se murtautuu videopeleihin Samsung Gaming Hubin avulla. Ominaisuus, joka julkaistaan ​​Samsungin televisioissa tänä kesänä, sisältää pilvipalvelut, kuten Google Stadia ja GeForce Now. Yhteistyössä Microsoftin kanssa Xbox Game Pass liittyy myös keskukseen julkaisun yhteydessä. Pelaajat tarvitsevat vain Game Pass Ultimate -tilauksen päästäkseen siihen.

Samsung

Game Pass ei kuitenkaan ole saatavilla vain keskuksen kautta. Kaikissa Samsungin televisioissa on jatkossa oma Xbox Game Pass -sovellus. Tämän seurauksena kaikki pelit, jotka ovat saatavilla osana palvelun pilvitarjontaa, ovat pelattavissa Samsungin televisioissa. Se sisältää , , ja jopa , joita Xbox tarjoaa ilmaiseksi jopa ilman Game Pass -jäsenyyttä.

Xbox TV -sovelluksessa on monia samoja toimintoja kuin Xbox Series X:ssä. Pelaajat voivat luoda äänikeskusteluja Xbox Liven kanssa tai katsella saavutuksia tavallisen Xbox-käyttöliittymän kautta. Kaikki Xbox-ohjaimet voidaan liittää Samsung-televisioihin pelataksesi pelejä ja ohjataksesi sovellusta. Microsoft huomauttaa, että jopa PlayStation-ohjaimet ovat yhteensopivia sovelluksen kanssa, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat halutessaan käyttää DualSensen pelaamiseen.

Sovellus tukee myös pilvitallennusta, mikä tarkoittaa, että Xboxin omistajat voivat siirtää tallennustiedot konsolista tai tietokoneesta televisioonsa saumattomasti.

Testasin Xbox-sovellusta lehdistötilaisuudessa ja olin vaikuttunut näkemästäni. Sain selkeän, tasaisen kuvanlaadun toiston aikana ja ilman latenssiongelmia. Huomasin yhden tai kaksi sekunnin murto-osan hikkausta (näyttö pysähtyi sekunnin murto-osaan esimerkiksi vuonna), mutta muuten en kokenut syöttöviivettä. Huomaa, että vaikka tapahtuma oli Manhattanilla, jossa internet on nopeampi kuin suurimmassa osassa maata, sovellus toimi hotellin Wi-Fi-verkossa – ei tarkalleen tehokkain tai luotettavin asennus.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä: 13 ilmaista tapaa, jotka voivat silti toimia!

Kumppanuus on valtava muutos Microsoftille, pilvipelaamiselle ja koko videopeliteollisuudelle. Game Pass -tilaajat voivat tällä hetkellä suoratoistaa pelejä mobiililaitteisiinsa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun Game Pass on natiivi televisiossa Netflixin kaltaisen sovelluksen kautta. Jokainen, jolla on uusi Samsung-televisio, voi pelata konsolipelejä esimerkiksi pilven kautta ilman, että heidän tarvitsee ostaa tehokasta PC:tä tai 500 dollarin konsolia. Tämä helppo saavutettavuus voisi avata ovet paljon useammalle ihmiselle aloittaa pelaaminen – kunhan heillä on luotettava internetyhteys, joka on pilvitekniikan nykyinen tähti.

Xbox-sovellus julkaistaan ​​kaikissa uusissa Samsungin älytelevisioissa maailmanlaajuisesti myöhemmin tänä kesänä.