Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Elementor Theme Builder Review: Rakenna koko WordPress-sivustosi vetämällä ja pudottamalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Elementor Theme Builder Review: Rakenna koko WordPress-sivustosi vetämällä ja pudottamalla

Yli kahdella miljoonalla WordPress-sivustolla aktiivinen Elementor on lukujen mukaan yksi suosituimmista olemassa olevista WordPress-sivunrakennuslaajennuksista.

Vaikka se aloitti rakentajana, voit nyt käyttää sitä paljon enemmän kuin vain sivujen rakentamiseen.

Elementor Prolla – voit rakentaa koko WordPress-teema – ylätunniste, alatunniste, blogin ulkoasu jne.

Kyllä – vaikutukset ovat juuri sitä, mitä ajattelet – voit rakentaa olennaisesti 100 % WordPress-sivustostasi käyttämällä Elementorin visuaalista vedä ja pudota -editoria… ja se on mahtavaa.

Tässä Elementor-teeman rakentaja Tarkistaa, miten tämä tehokas ominaisuus toimii ja mitä sen avulla voit tehdä.

Vastaan ​​sitten lopuksi joihinkin polttaviin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla, kuten onko sinun silti huolehdittava WordPress-teemastasi, jos käytät Elementor-teeman rakennustyökalua.

Kuinka Elementor-teeman rakennustoiminto toimii

Aivan kuten Elementor Popup Builder toimii, Elementor-teeman rakentaja antaa sinun ottaa täsmälleen saman visuaalisen, vedä ja pudota -käyttöliittymän, jonka löydät WordPress.orgin ilmaisesta Elementor-laajennuksesta, ja käyttää sitä koko WordPress-teemasi suunnittelussa.

Tämä tarkoittaa erityisesti, että voit suunnitella sivustosi:

 • Otsikko
 • Alatunniste
 • Arkistosivut – ajattele tätä yleisenä blogiluettelosivusi, vaikka voit luoda arkistosivuja myös muille sisältötyypeille.
 • Yksittäiset sivut – ajattele tätä yksittäisenä blogikirjoituksena, vaikka voit luoda yksittäisiä sivuja myös muille sisältötyypeille.

Ja jos sinulla on verkkokauppa, voit suunnitella myös WooCommerce-kauppasi ja tuotesivusi.

Pohjimmiltaan tämän avulla voit rakentaa koko WordPress-sivustosi Elementorilla. Eli voit rakentaa kaiken, mitä vierailija näkee.

Elementor antaa sinulle avuksi todellisten sivujen rakentamisen tonnia uusia widgetejä. Jos haluat esimerkiksi luoda rakenteen yksittäisille blogikirjoituksillesi, saat uusia widgetejä, jotka näyttävät viestin otsikon ja sisällön ().

Lopulta voit käytä näitä malleja ehdollisesti sivustosi eri osiin, mikä on todella tehokas ominaisuus. Voit esimerkiksi luoda erillisen asettelun vain tietylle viestikategorialle.

Älä huoli, jos se, miten tämä kaikki yhdistyy, on sinulle vielä hieman epäselvää. Kun käytän Elementor-teeman rakentajaa, saat paljon paremman käsityksen siitä, miten kaikki toimii.

Kuinka käyttää Elementor-teeman rakentajaa

Nyt kun tiedät perustoiminnot, katsotaanpa hieman käytännönläheisempää/opetusta, niin näytän sinulle, kuinka kaikki toimii.

Tämän pitäisi antaa sinulle parempi käsitys siitä, miten kaikki yhdistyy WordPress-sivustosi luomiseen.

Aloitetaan alusta – minulla on WordPress-perussivusto Astra-teemalla. Tältä se näyttää käyttämällä Elementor-teeman rakennustyökalua:

Kun nyt käyn läpi Elementor-teeman rakennustyökalun toiminnan, voit nähdä, kuinka jokainen Elementorin muutos vaikuttaa tähän perussivustoon.

Uuden mallin luominen Elementor-teeman rakennustyökalussa

Elementor-teeman rakentaja toimii mallijärjestelmän avulla. Pääset tälle alueelle siirtymällä osoitteeseen Mallit → teemanrakennus → Lisää uusi.

Sieltä voit valita mallin tyypin, jonka haluat luoda. Tämä on suunnittelemasi teeman erityinen osa:

 • Otsikko
 • Alatunniste
 • Arkisto
 • Yksittäinen

Käydään nyt läpi eri osia…

Kun alat rakentaa otsikkoa, voit valita 13+ valmiista otsikkomallista tai rakentaa oman alusta:

Tämän jälkeen voit suunnitella otsikon tavallisella Elementor-käyttöliittymällä. Voit nähdä, että olen tuonut yhden yllä olevista malleista:

Joitakin ainutlaatuisia asioita on kuitenkin meneillään. En esimerkiksi lisännyt tavallista kuva-widgetiä logon lisäämiseen, enkä myöskään valikon linkkejä tavallisiksi tekstiwidgeteiksi.

Sen sijaan käytin niitä uusia Sivusto widgetit sisällön hakemiseen olemassa olevista sivustotiedoistani:

🔥 Empfohlen:  BeeProxy Review 2023: suosituin välityspalvelintoimittaja?

Esimerkiksi Elementor vetää sivuston logon mukauttajassa asettamistani logosta ja se vetää valikkolinkit varsinaisesta valikosta, jonka määritin menemällä Ulkoasu → Valikot.

Jos muokkaat Nav-valikko widget, näet tämän. Ja voit myös nähdä, kuinka Elementor antaa sinulle paljon vaihtoehtoja sen toiminnalle:

Tämä on avainkohta teeman rakentajan toiminnalle. se on ei staattinen. Sen sijaan teeman rakennustyökalu auttaa sinua hakemaan sivustosi tiedot.

Sitten, kun julkaiset mallisi, voit valita tarkalleen, missä mallia käytetään.

Voit esimerkiksi käyttää tätä otsikkoa koko sivustolla, jotta se toimii otsikkona jokaisella sivulla. Tai voit kohdistaa sen tiettyyn sisältöön, jolloin voit luoda erilaisia ​​otsikoita erityyppisille sisällöille:

Ja kun julkaisen sen, voit nähdä, kuinka Elementor korvaa teemani olemassa olevan otsikon otsikolla, jonka loin juuri Elementor-käyttöliittymässä:

Menen nyt hieman nopeammin, koska luulen, että sinulla on perusidea alhaalla.

Alatunnisteen luominen on sama kuin ylätunniste, ja saat saman valikoiman Sivusto widgetit sekä yli 16 valmiiksi tehtyä alatunnistemallia, joista valita.

Aivan kuten ylätunnisteen kanssa, voit suunnitella alatunnisteen käyttämällä visuaalista vedä ja pudota -käyttöliittymää:

Kun julkaiset sen, voit käyttää samoja sääntöjä kohdistaaksesi sen joko koko sivustolle tai tiettyyn sisältöön.

Ja nyt, jos vieritän live-sivustoni alaosaan, näet, kuinka Elementor on korvannut oletusarvoisen Astra-teeman alatunnisteen juuri suunnittelemallani alatunnisteella:

Blogiarkistosivun rakentaminen

Ok, olet siis rakentanut ylä- ja alatunnisteen, mutta entä todellinen sisältösi? Viestisi ja sivusi?

Blogikirjoituksissa on kaksi osaa:

 • Arkisto – Tämä on sivun suunnittelu, jossa luetellaan kaikki blogitekstisi.
 • Yksittäinen – tämä on jokaisen yksittäisen blogikirjoituksen suunnittelu.

Elementor Pron avulla voit luoda molemmat – aloitetaan arkistosta.

Aloita valitsemalla 8+ mallista tai aloittamalla alusta. Sieltä peruskonsepti on samanlainen, paitsi että saat erilaisen joukon widgetejä:

Jos muokkaat Arkistoi viestit widgetin avulla voit hallita paljon ulkoasua, mukaan lukien monisarakkeiset mallit, kuvakoot, metatiedot ja paljon muuta. Voit esimerkiksi siirtyä usean sarakkeen korttitapaan seuraavasti:

Kun julkaiset sen, voit jälleen hallita, missä se näkyy. Voisit käyttää sitä. Tai voit luoda erilaisia ​​asetteluja erityyppisille arkistoille, kuten:

 • Tekijän arkisto
 • Päivämäärä arkisto
 • Hakutulossivu
 • Tietyt luokat, tunnisteet jne.

Ja nyt voit nähdä, kuinka Elementor on korvannut oletusarvoisen Astra-viestiluettelon juuri luomallani arkistoasettelulla:

Rakenna blogisi yksi sivu

Yhden mallin luominen on samanlaista, mutta saat uuden vaihtoehdon, kun luot mallin valitaksesi mallin postin tyyppi – kuten haluatko luoda ulkoasun blogikirjoituksille tai sivuille:

Voit valita 7+ mallista. Sitten voit käyttää uutta sarjaa Yksittäinen widgetit suunnittelun ohjaamiseen:

Toinen hyödyllinen vaihtoehto on mahdollisuus esikatsella tietoja todellisista julkaisuistasi, kun hallitset suunnitteluasi – voit nähdä, että Elementor todella otti todellisen viestin sivustoltani auttaakseen minua visualisoimaan, miltä asiat näyttävät.

Kuten muissakin malleissa, saat myös enemmän asetuksia jokaiselle yksittäiselle widgetille. Ja kun julkaiset mallisi, voit hallita tarkalleen, missä yksittäistä mallia käytetään.

Näin voit esimerkiksi luoda erilaisia ​​malleja eri blogitekstiluokille.

WooCommerce-myymälän rakentaminen

Jos sinulla on WooCommerce-kauppa, voit käyttää samaa lähestymistapaa kauppasivusi ja yksittäisten tuotesivujen rakentamiseen WooCommerce-tuotetietojen omistetuilla widgeteillä:

🔥 Empfohlen:  5 parasta tekoälyverkkosivustojen rakentajaa vuodelle 2023 [Made for Beginners]

Yksi hieno ominaisuus tässä on, että saat myös omistettuja widgetejä liittyville tuotteille ja lisämyynnille.

Sisällön luominen mukautetuille viestityypeille

Tämä on edistynyt konsepti, mutta yksi Elementor Pron tehokkaimmista asioista on, että voit suorittaa kaikki samat toiminnot yllä… mutta mukautetuille viestityypeille.

Jos et tunne mukautettuja viestityyppejä, ne ovat periaatteessa tapa tallentaa tietyntyyppistä sisältöä. Itse asiassa blogisi “viestit” ovat itse asiassa yksi “viestityyppi” – et vain ajattele niitä sillä tavalla, koska ne tulevat oletuksena WordPressin mukana.

Pohjimmiltaan mukautetut viestityypit ovat suuri osa siitä, mikä vei WordPressin “vain blogialustasta” “täysin toimivaan sisällönhallintajärjestelmään”.

Mukautetulla viestityypillä voit samoin luoda “säilön” jollekin muulle. Joitain esimerkkejä:

 • Jos haluat luoda työpaikkaluettelosivuston, voit luoda mukautetun viestityypin “työpaikoille”.
 • Jos halusit luoda asunnonvuokraussivuston, voit luoda mukautetun viestityypin “asunnot”.
 • Jos haluat luoda yrityshakemiston, voit luoda mukautetun viestityypin “yrityksille”.

Tajusitko idean? Sitten Elementor Pro voi auttaa sinua luomaan malleja kyseisille mukautetuille viestityypeille.

Tämä tulee tehokkaaksi, kun yhdistät sen seuraavan ominaisuuden kanssa, josta aion puhua…

Dynaaminen sisältö rakentaa teemaa steroideihin

Tähän asti olen keskittynyt siihen, kuinka Elementor-teeman rakentaja auttaa sinua sisällyttämään “normaalia” WordPress-sisältöä, kuten julkaisun otsikon.

Yksi tehokkaimmista ominaisuuksista on kuitenkin Elementor-teemojen rakentaja dynaaminen sisältöominaisuus.

Tämän ominaisuuden avulla voit lisätä sisältöä mukautetuista kentistä ja mukautetuista taksonomioista Elementor-malleihisi.

Jos et tiedä, mitä mukautettu kenttä on, se on periaatteessa tapa tallentaa “lisätietoja” sisällöstä.

Jos esimerkiksi kirjoitit arvosteluviestiä, voit luoda mukautetun kentän, johon voit tallentaa arviosi kyseiselle tuotteelle ().

Voit lisätä nämä mukautetut kentät tavallisiin viesteihisi tai sivuihisi. Tai voit myös yhdistää ne edellä mainitsemiini mukautettujen viestityyppien kanssa.

Jos esimerkiksi loit mukautetun viestityypin asuntojen vuokraamista varten, voit lisäksi lisätä mukautettuja kenttiä jokaiselle asunnolle:

 • Kuukausittainen vuokra
 • Makuuhuoneiden lukumäärä
 • Kylpyhuoneiden lukumäärä
 • Sijainti
 • Jne.

Oletetaan tässä esimerkissä, että olen todella ottanut sen käyttöön (käyttäen Lisäasetukset mukautetut kentät ja Mukautettujen viestityyppien käyttöliittymä). Nyt minulla on yksinkertainen mukautettu viestityyppi, jossa on mukautettuja kenttiä, joka näyttää tältä:

Nyt haluan käyttää Elementor-teeman rakennustyökalua näyttääkseni kaiken sisällön.

Näin se toimii…

Ensin voit luoda yhden mallin Asunnon vuokraus viestin tyyppi:

Voit käyttää tavallista Elementoria Yksittäinen widgetit otsikon, kuvan ja sisällön lisäämiseksi:

Mutta entä ne mukautetut kentät? Kuinka voit sisällyttää ne suunnitteluun?

Siellä on Elementor Dynaaminen ominaisuus on niin voimakas.

Voit vetää mukautetun kentän tiedot lisäämällä tavallisen Elementor Text Editor -widgetin. Vasta nyt voit napsauttaa sitä Dynaaminen vaihtoehto:

Voit valita ACF-kenttä vaihtoehto, jota käytin mukautettujen kenttien luomiseen. Tämän jälkeen voit valita jokaisen yksittäisen mukautetun kentän, mukaan lukien vaihtoehdon lisätä ja liittää tiedot:

Ja tämä vetää mukautetun kentän tiedot, mikä tarkoittaa, että nämä tiedot muuttuvat jokaisen lisäämäsi asunnon vuokrauksen osalta.

Prosessin toistaminen kaikille mukautetuille kentille antaisi sinulle jotain tällaista, jossa kaikki tiedot vedetään dynaamisesti mukautetuista kentistä:

Voit käyttää dynaamisia tietoja myös muilla tavoilla, kuten asettamalla dynaamisesti osion taustakuvan.

Ja tämä tekee Elementor-teeman rakentajasta niin tehokkaan!

🔥 Empfohlen:  5 tapaa, joilla et koskaan lopeta oppimista, koska elämä ei koskaan lakkaa opettamasta

Sen avulla voit rakentaa 100-prosenttisesti mukautettuja WordPress-sivustoja, jotka ylittävät normaalin viesti-/sivudynamiikan.

Normaalisti tämäntyyppisten räätälöityjen WordPress-sivustojen rakentaminen vaatisi ainakin jonkin verran teknistä perustietoa. Mutta Elementor-teeman rakentajalla voit tehdä melkein kaiken vetämällä ja pudottamalla.

Tarvitsetko edelleen WordPress-teeman Elementor-teeman rakentajalla?

Ensinnäkin jokainen WordPress-sivusto tarvitsee teeman – se on WordPressin perusvaatimus. Joten kyllä, sinun on silti asennettava ainakin teema Elementor-teeman rakentajan rinnalle.

Mielestäni oleellisempi kysymys on “Pitäisikö minun välittää siitä, mitä teemaa käytän, jos käytän Elementor-teemanrakennusohjelmaa?”.

Vastaus on ei”. Sinun ei tarvitse välittää teemastasi, jos aiot käyttää Elementor-teeman rakentajaa kaikkeen.

Itse asiassa Elementor loi heidän oma erittäin kevyt teema joka on suunniteltu yhdistettäväksi teeman rakentajan kanssa. Siinä ei ole ominaisuuksia – se on kirjaimellisesti vain kevyt perusta Elementor-teeman rakentajalle.

Luulen kuitenkin, että välität edelleen teemastasi, vaikka et välittäisikään.

Tässä on muutamia syitä, miksi:

 • Globaalit tyylit – Sen sijaan, että käyttäisit Elementoria muotoilemaan jokaista elementtiä alusta alkaen, voit määrittää globaaleja tyylejä teemasi mukautusasetuksissa. Tämä auttaa varmistamaan yhtenäisen suunnittelun ja helpottaa asioiden vaihtamista tulevaisuudessa.
 • Säästää aikaa – Joskus et ehkä halua käyttää Elementor Prota kirjaimellisesti kaikkeen. Haluatko todella esimerkiksi suunnitella 404-sivusi Elementorilla? Hyvä teema hoitaa perusasiat puolestasi, jotta voit käyttää teemanrakentajaa niihin osiin, joita todella haluat muuttaa.
 • Integraatiot – Jotkut teemat tarjoavat suoria laajennusintegraatioita, jotka voivat säästää aikaa, kuten integraatiot WooCommerce- tai LMS-laajennuksiin.

Joten, kun tämä otetaan huomioon, mikä on paras teema yhdistettäväksi Elementor-teemanmuodostajan kanssa? On olemassa muutamia hyviä vaihtoehtoja, mutta Astra-teema on luultavasti paras lähtökohta useimpiin käyttötapauksiin.

Elementor-teemanrakennustyökalu auttaa sinua luomaan mukautettuja WordPress-sivustoja

Vaikka Elementor-teeman rakentaja vaatii hieman enemmän rahaa kuin valmiiksi rakennetun WordPress-teeman käyttäminen, se antaa sinulle mahdollisuuden muokata WordPress-sivustosi jokaista osaa käyttämällä samaa visuaalista, vedä ja pudota -käyttöliittymää, jota käytät rakentaa sivusi sisältöä Elementorilla.

Tämän lisäksi ehdollisten näyttösääntöjen avulla voit mukauttaa sivustoasi entisestään antamalla sinulle mahdollisuuden luoda erilaisia ​​malleja erityyppisille sisällöille.

Lopuksi, dynaaminen sisältötoiminto on uskomattoman monipuolinen perusblogi- tai esitesivustojen ulkopuolelle. Se vapauttaa WordPressin todellisen voiman antamalla sinun tuoda dynaamisesti sisältöä mukautetuille sisältötyypeille ().

Halusitpa sitten vain vähän enemmän hallita blogisi ulkoasua tai luoda oman mukautetun sivuston tai verkkokauppamyymälän, Elementor-teemojen rakentaja on yksi parhaista WordPress-laajennuksista, joita löydät tähän tarkoitukseen.

Lisäksi Elementor-teeman rakentaja sisältyy kaikkiin maksettuihin suunnitelmiin, jotka alkavat 59 dollarista vuodessa. Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi myös kaikki muut Elementor Pron ominaisuudet samaan hintaan ().

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä toiminnallisuuden että arvon näkökulmasta Elementor Pro ja teemanrakentaja eivät ole mitään järkeä, ja Elementorin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina.