Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Eleven Labs AI

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Eleven Labs AI

Monipuolisin tekstistä puheeksi -generaattori, joka tuottaa realistisen äänen minkä tahansa pituisesta tekstistä

Tietoja Eleven Labs AI:sta

Eleven Labs on innovatiivinen puhegeneraattori, joka käyttää tekoälyä puheen syntetisoimiseen ja äänen kloonaukseen. Se muuttaa minkä tahansa pituisen tekstin huippulaadukkaaksi puheeksi, joka vastaa täsmälleen sanottua. Työkalu auttaa tekijöitä, sisällöntuottajia ja muita henkilöitä luomaan kiehtovaa puhetta tekstistä. Se analysoi koko tekstin rivikohtaisen puhemuuntamisen sijaan parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi.

Eleven Labs AI voi havaita tekstin tunteet ja sävyt ja luoda puhetta, joka vastaa sitä tarkasti. Alusta on saatavilla beta-työkaluna rajoitetuilla ominaisuuksilla. Työkalu lisää pian uuden jälkiäänitystyökalun, joka luo uudelleen ääni- tai äänileikkeen toisella kielellä.

Yksitoista Labs AI -ominaisuutta

Eleven Labs AI tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​puhesynteesi- ja äänen kloonausominaisuuksia. Jotkut sen parhaista ominaisuuksista ovat seuraavat:

 • Se tarjoaa äänilaboratorion, jossa voit luoda ääniä tyhjästä tai muokata olemassa olevia ääniä.
 • Puhesynteesiominaisuus muuntaa yhden lauseen tai koko kirjan haluamallesi puheeksi.
 • Se tuottaa puhetta huippulaadukkailla äänillä.
 • Se käyttää tekoälyä ymmärtääkseen tekstin logiikan ja tunteet.
 • Se muuttaa ääniä ja kloonaa muita ääniä.

Eleven Labs AI -käyttötapaus – Real-World Applications

Eleven Labs AI on ihanteellinen eri aloilla työskenteleville ihmisille. Sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin, mukaan lukien seuraavat:

 • Kirjoittajat voivat käyttää työkalua kertoakseen tarinoitaan mukaansatempaavalla äänellä.
 • Sanomalehtiyhtiöt voivat käyttää sitä lukeakseen uutisia yleisölleen.
 • Sisällöntuottajat voivat käyttää työkalua sisällön luomiseen eri äänillä.
 • Pelaajat voivat luoda kommentteja live-videopeleihinsä Eleven Labs AI:n avulla.

Eleven Labs AI Pricing

Eleven Labs AI tarjoaa ilmaisen paketin henkilöille, jotka etsivät rajoitettua sisällöntuotantoa. Siinä on myös maksullinen versio lisäominaisuuksilla, kuten alla on lueteltu:

 • Ilmainen – 0 dollaria – Ilman kaupallista lisenssiä, jopa 10 000 merkkiä kuukaudessa, kolme mukautettua ääntä ja yksitoista laboratoriota.
 • Aloitus – 5 dollaria kuukaudessa – kaupallisella lisenssillä, jopa 30 000 merkkiä kuukaudessa, kymmenen mukautettua ääntä ja ilman merkintää yhdelletoista laboratoriolle.
 • Creator – 22 dollaria kuukaudessa – kaupallisella lisenssillä, jopa 100 000 merkkiä kuukaudessa, 30 mukautettua ääntä, eikä vaadi merkintää yhdelletoista laboratoriolle.
 • Itsenäinen julkaisija – 99 dollaria kuukaudessa – kaupallisella lisenssillä, jopa 500 000 merkkiä kuukaudessa, 160 mukautettua ääntä, eikä vaadi merkintää yhdelletoista laboratoriolle.
 • Kasvava liiketoiminta – 330 dollaria kuukaudessa – kaupallisella lisenssillä, jopa 2 000 000 merkkiä kuukaudessa, 660 mukautettua ääntä, eikä vaadi merkintää yhdelletoista laboratoriolle.
🔥 Empfohlen:  Mikä on Micro Labs Dolo-650 -huijaus? | Miksi valmistajat ovat vaikeuksissa?

Eleven Labs AI tarjoaa myös räätälöityjä hinnoitteluratkaisuja yritysten omistajille, joilla on suuria vaatimuksia. Voit ottaa yhteyttä myyntitiimiin räätälöityä hinnoitteluratkaisua tarpeidesi mukaan.

UKK

Voinko käyttää Eleven Labs AI:ta kaupallisen sisällön luomiseen?

Voit käyttää Eleven Labsia vain kaupallisen sisällön luomiseen maksullisella sopimuksella. Ilmainen suunnitelma ei salli kaupallisen sisällön luomista. Se vaatii myös merkinnän jokaiselle luomasi sisällön osalle.

Onko luotavani tekstin määrällä rajoituksia?

Eleven Labsin avulla ilmaiset käyttäjät voivat luoda jopa 2500 merkkiä ja maksulliset käyttäjät jopa 5000 merkkiä yhdellä pyynnöllä. Jos haluat lisää tekstiä, voit suorittaa useita kyselyitä. Muista, että voit luoda tekstiä vain, kunnes kuukausikiintiösi on käytettävissä. Jos käytät rajan loppuun, joudut odottamaan luottosi uusimista.

Voinko muuttaa tilaussuunnitelmaani?

Voit muuttaa tilaussuunnitelmaasi milloin tahansa tililtäsi. Siirry Tilaukset-sivulle ja valitse haluamasi suunnitelma. Voit maksaa erotuksen tai pyytää palautusta samalta sivulta.

Mitä kieliä Eleven Labs AI tukee?

Eleven Labs tukee useita kieliä, mukaan lukien hindi, englanti, saksa, puola, espanja, italia, ranska, portugali ja monet muut. Voit valita haluamasi kielet ennen puheen luomista.

Mitä maksutapoja Eleven Labs AI tukee?

Eleven Labs AI tukee useita maksutapoja. Voit maksaa American Expressillä, PayPalilla, Google Paylla, Apple Paylla tai luotto-/debit-kortillasi.

Eleven Labs AI on uskomaton työkalu tekstistä puheeksi muuntamiseen. Se voi kloonata ääniä, kopioida ääntä ja syntetisoida puhetta eri tavoin. Työkalu voi säästää sisällöntuottajien, tarinankertojien ja julkaisijoiden aikaa.

Table of Contents