Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Elon Musk ei liity Twitterin hallitukseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Elon Musk ei liity Twitterin hallitukseen

Elon Musk ei kuitenkaan liity Twitterin hallitukseen, yhtiön toimitusjohtaja ilmoitti sunnuntaina.

Yllätysuutiset tulevat vain muutama päivä sen jälkeen, kun paljastettiin, että Musk oli hankkinut 9,2 prosentin osuuden Twitteristä tullakseen sen suurimmaksi yksittäiseksi osakkeenomistajaksi, minkä jälkeen hänelle tarjottiin paikkaa yhtiön hallituksessa.

Mutta sunnuntai-iltana lähetetyssä twiitissä Twitterin toimitusjohtaja Parag Agrawal selitti, että lauantaina – päivänä, jolloin Muskin nimittäminen hallitukseen tuli virallisesti voimaan – Musk kertoi yritykselle, ettei hän ottaisi paikkaansa.

“Uskon, että tämä on parasta”, Agrawal sanoi viestissään.

Muskin ainoa julkinen kommentti uutiseen tuli nauravien kasvojen emojina sen jälkeen poistetussa twiitissä, joka symboloi hänen ilkikurista luonnetta, ja jotkut näkevät odottamattoman kehityksen hieman enemmän kuin uisteluharjoituksena, joka kohdistuu hänen pitkään yritykseen. kritisoitu.

“Ilmoitimme tiistaina, että Elon nimitetään hallitukseen taustatarkastuksen ja muodollisen hyväksynnän perusteella”, Agrawal sanoi sunnuntaina. “Elonin nimityksen hallitukseen oli määrä tulla virallisesti voimaan 9. huhtikuuta, mutta samana aamuna Elon kertoi, ettei hän enää liity hallitukseen.”

Twitterin toimitusjohtajan päivitys tuli viikonlopun päätteeksi, jolloin Musk ampui ahkerasti twiittejä, joissa kerrottiin erilaisista muutoksista, joita hän haluaisi nähdä Twitterissä, vakavista hulluihin.

Niihin kuului mainosten poistaminen alustalta, Twitterin pääkonttorin muuttaminen kodittomien suojaksi, koska suurin osa sen työntekijöistä työskentelee nyt etänä, ja “t”:n poistaminen Twitteristä.

Agrawal totesi, että Musk, jolla on 81 miljoonaa Twitter-seuraajaa, on edelleen yhtiön suurin yksittäinen osakkeenomistaja ja sen seurauksena tiimi “pysyy avoimena hänen panokselle”.

Alla on Agrawalin sunnuntaina julkaisema koko lausunto:

🔥 Empfohlen:  Milloin viimeksi he toimittivat upean uuden tuotteen? Elon Musk etätyöskentelyssä