Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ElzaBot Success Story – ainutlaatuinen ratkaisu kaikkien keskustelujesi hallintaan yhdessä paikassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ElzaBot Success Story – ainutlaatuinen ratkaisu kaikkien keskustelujesi hallintaan yhdessä paikassa

ElzaBotin on kehittänyt Cyberrit, joka on ryhmä ihmisiä, jotka ajattelevat samalla tavalla ja luovat onnistuneesti ainutlaatuisia ohjelmistoja. Valitsemalla Cyberritin saat innovatiivisen lähestymistavan käsillä olevaan tehtävään, ainutlaatuisia ratkaisuja ja kokonaislaatuisen tuotteen, koska menestys on heidän päätavoitteensa.

Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja Cyberritistä, sen palveluista, perustajista, liiketoimintamallista, tulomallista, haasteista, kasvusta ja heidän innovatiivisesta palvelustaan ​​- ElzaBotista.

Cyberrit – Yrityksen kohokohdat

Tuotteen nimi ElzaBot

Päämaja M. Krakova
sektori SE
Perustajat Zhuravlova Ganna ja Zhuravlov Volodymyr
Perustettu 2017
Vanhempainjärjestö SP ZOO Cyberrit
Verkkosivusto elzabot.com
Ottaa yhteyttä [email protected], [email protected]

Tietoja Cyberritistä ja miten se toimii
ElzaBot – kohdemarkkinoiden koko
Miten ElzaBot aloitettiin?
ElzaBot – Tuotetiedot
Cyberritin ja tiimin perustajat
ElzaBot – Nimi, tunnuslause ja logo
ElzaBot – Liiketoimintamalli ja tulomalli
ElzaBot – Käynnistys
ElzaBot – Startup Challenges
ElzaBot– KasvuTietoja Cyberritistä ja miten se toimii

Cyberrit on erikoistunut innovatiivisten ideoiden kehittämiseen ja toteuttaa rohkeimmat projektit. Yksi Cyberritin pääerikoisuuksista on ohjelmistokehitys. Se kehittää myös erikoistuneita tieto- ja analyyttisiä järjestelmiä käyttämällä alan johtavia standardeja sekä räätälöityjä ohjelmistoja. Yritys kehittää mitä tahansa CRM:stä (asiakassuhteiden hallintajärjestelmästä) liiketoimintaan, kaupallisiin tai jopa valtion ohjelmistoihin.

Yrityksen päätuote on ElzaBot sovellus. ElzaBot on kokoelma palveluita, jotka yhdistävät erilaisia ​​lähettiläitä.

Elzabot – kohdemarkkinoiden koko

ElzaBotin pääkohde on viestintä- ja yritysassistentti. Markkinoiden koko on 100 %. He analysoivat samanlaisia ​​yrityksiä ja huomasivat, että ihmiset tarvitsevat heidän tuotteitaan. Toimiala pääsee talous-, arki-, bisnes- ja henkilökohtaiseksi avustajaksi seuraavan 5 vuoden aikana.

Miten ElzaBot aloitettiin?Elzabot – Tuotetiedot

The ElzaBot sovellus avulla voit suoraan uudelleen eri lähettiläiden välillä. Se myös luo ainutlaatuisen viestinnän verkkokauppojen ja operaattorin välille ilman, että se on sidottu pakolliseen alustaan. Syvässä analyysissä on ainutlaatuinen toiminnallisuus – “yhdyskäytävä”, jonka avulla jokainen johtaja voi yhdistää työntekijät erilaisiin lähettiläisiin. Hanki tietoa valitusta messengeristä vastaamattomista puheluista ja tekstiviesteistä. Sähköpostin ja RSS-syötteiden vastaanottaminen missä tahansa messengerissä.

Cyberritin perustajat

Cyberritin (ElzaBotin vanhempi organisaatio) perustavat Zhuravlova Ganna ja Zhuravlov Volodymyr.

Perustaja Zhuravlov Volodymyr on kehittäjä ja teknikko, ja hänen vaimonsa Zhuravlova Ganna on hänen inspiraationsa.

Nimi heijastuu perustajien tyttären kunniaksi. Logo on Elsan valokuvauksen modernisointi.

ElzaBot – Liiketoimintamalli ja tulomalli

Tulot Suunnitellaan palvelun myynnistä yksittäisille asiakkaille, palvelupaketin myynnistä yrityksille ja yksilöllisen ratkaisun kehittämiseen yksityistilauksiin.

ElzaBot – Käynnistys

Ensimmäisten käyttäjien saamiseen tiimi käytti Google Adsia, Youtube-kanavaa, Twitteriä sekä myös rekisteröitymistä hakukoneisiin ja mainontaa tuttujen kautta. Tällä hetkellä ElzaBotilla on 26 käyttäjää. He aikovat lisätä uusia toimintoja ja laajentaa olemassa olevaa.

100 ensimmäiselle käyttäjälle kaikki palvelut ovat ilmaisia ​​ensimmäisen kuukauden ajan.ElzaBot – Startup Challenges

Perustajan mukaan suurin haaste oli esimiesten integroiminen järjestelmään. Koska tämä hanke on innovaatio, näissä teknologioissa kehitettiin ja otettiin käyttöön innovatiivisia menetelmiä.

ElzaBot – Kasvu

Toistaiseksi yritys on alussa. Suunnitelmat seuraavalle 1-2 vuodelle: lisäyksiä toimintoihin (ChatBot, uudet johtajat, ryhmien yhdistäminen jne.). ja tiimilaajennukset (uusien asiantuntijoiden rekrytointi).

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Katso taiteilijoiden luomisprosessia reaaliajassa osoitteessa Sywork.tv