Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ennakoivan tekoälyn markkinointipotentiaalin tutkiminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ennakoivan tekoälyn markkinointipotentiaalin tutkiminen

Menestys liiketoiminnassa edellyttää ennakointia – kykyä ennakoida, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, ja sitten käyttää tätä tietoa hyödyksesi.

Ja avain tämän tekemiseen? Ennustava AI.

Se saattaa kuulostaa futuristiselta, mutta ennustavan analytiikan käyttö liiketoiminnassa ei ole mitään uutta.

Kysy vaikka Henry Fordilta, joka käytti tietotieteellistä analyysiä liiketoiminnassaan jo 1800-luvun lopulla.

Tämä sama käytäntö kehittyi edelleen 1960-luvulla tietokoneiden kasvavan suosion ansiosta.

Vuoteen 2022, jolloin ennakoivan AI:n markkinakoko oli 12,49 miljardia dollaria, ja on selvää, kuinka suuri maailmanlaajuinen ilmiö siitä on tullut.

Lisäksi se ei osoita merkkejä hidastumisesta. Raportit ennustavat sen saavuttavan 38 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessä.

Tämä tarkoittaa, että jos yrityksesi ei vielä käytä ennakoivaa analytiikkaa, se on vaarassa jäädä jälkeen.

Mikä on ennustava AI?

Ennen kuin tutkimme tekoälypohjaisen ennustavan analytiikan markkinointipotentiaalia, on hyödyllistä ymmärtää, mitä se todellisuudessa on.

Kuten nimestä voi päätellä, se on tekoälyn ja koneoppimisen käyttöä tulosten ennustamiseen.

Analysoimalla yrityksesi historiallisia tietoja kehittyneillä algoritmeilla, ennakoiva tekoäly voi auttaa sinua tekemään tietoisempia, tietoihin perustuvia päätöksiä.

Se auttaa myös tunnistamaan trendejä, ennustamaan käyttäytymistä, ennustamaan mahdollisia lähestyviä haasteita ja suunnittelemaan ratkaisuja myös niihin.

Täällä tekoälyjärjestelmät ja tekoälytutkimus voivat olla arvokas työkalu yrityksellesi – monimutkaisten tietojen analysointi minuuteissa parantaa tehokkuutta ja parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Tekoälyn avulla saat tarvittavat oivallukset viedäksesi liiketoimintaasi eteenpäin ja tarjotaksesi parannetun asiakaskokemuksen.

Ennustava tekoäly vs. Generatiivinen AI

Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin, mutta missä tekoälymallit, kuten Midjourney ja ChatGPT, tulevat käyttöön?

Nyt puhut generatiivisesta tekoälystä: tekoälyalustat, jotka keskittyvät sisällön luomiseen tietojen ennustamisen sijaan.

Jos ennustava tekoäly tarkoittaa historiallisten tietojen käyttämistä mallien, trendien ja käyttäytymisen ennustamiseen, generatiivisessa tekoälyssä on kyse luomisesta.

Tämä tarkoittaa realististen kuvien, sisällön, musiikin ja muiden luomista koneoppimisen avulla.

Molemmat luottavat tekoälyyn, mutta kun toinen keskittyy ennustamiseen, toinen keskittyy sukupolveen, kuten näiden tekoälymallien nimet viittaavat.

Jokaisen sovellukset ovat myös erilaisia. Generatiiviset tekoälymallit sopivat parhaiten luoville aloille, kuten elokuvaan, kirjoittamiseen, muotiin ja taiteeseen.

🔥 Empfohlen:  Tutkijat löytävät uuden tavan havaita tekoälyn luomaa tekstiä

Ennustavat tekoälymallit ovat ihanteellisia aloille, jotka luottavat data-analyysiin, kuten terveydenhuolto, rahoitus ja markkinointi.

Molemmilla on paikkansa, ja molempien käyttö lisääntyy eri aloilla, ja vuotuinen kasvuvauhti on n. 37,3 % ennustetaan vuosille 2023-2030.

Ja juuri tämä suosion nousu tekee ymmärrystäsi ennustavasta tekoälystä niin tärkeäksi.

Sillä jos et vielä hyödynnä sen potentiaalia, voit olla varma, että kilpailijasi ovat.

Ennakoivan tekoälyn edut

Ennen kuin sitoudut käyttämään tekoälyteknologiaa, on hyödyllistä tutkia sen etuja hieman tarkemmin.

Vaikka generatiivisen tekoälyn edut ovat ilmeisiä (aikaa ja rahaa säästää esimerkiksi kuvien ja sisällön luomisessa), ennakoivan tekoälyn edut ovat monipuolisempia:

1. Tulevaisuuden suunnittelu

Pelin kärjessä pysyminen tarkoittaa kilpailuetua, ja juuri tämän tekoälytyökalut, kuten ennakoiva tekoäly, voivat tarjota sinulle.

Historiallisten tietojen avulla voit ennustaa trendejä ja tuloksia, jotta voit suunnitella etukäteen ja olla ennakoiva liiketoimintaasi.

2. Parempi tehokkuus

Mitä paremmat ennustavat tiedot ja tarkemmat ennusteet ovat, sitä paremmin pystyt välttämään toistuvia tehtäviä ja virheitä, mikä auttaa sinua virtaviivaistamaan liiketoimintaprosessejasi.

3. Nopeampi päätöksenteko

Markkinoinnissa päätökset perustuvat dataan. Mitä tarkempia tietosi ovat, sitä tietoisempia päätöksesi ovat.

Tämä on ennakoivan tekoälyn etu – se antaa sinulle tarvitsemasi tiedot, kun tarvitset sitä, jotta voit tehdä nopeampia ja tehokkaampia päätöksiä.

4. Kuvioiden tunnistaminen

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit käyttää omia tietojasi mallien etsimiseen mahdollisuuksien, haasteiden ja ratkaisujen tunnistamiseksi?

Sitä ennustava analyysi tekee puolestasi. Se käyttää koneoppimista tunnistamaan kuvioita ja ohjaamaan päätöksentekoasi sen mukaisesti.

5. Trendiennuste

Tietosi sisältävät runsaasti tietoa, ja juuri sitä ennustava tekoäly on suunniteltu hyödyntämään.

Käyttämällä matemaattisia algoritmeja, koneoppimista, tiedonlouhintaa ja paljon muuta ennustava analytiikka voi käyttää tietojasi asiakkaiden käyttäytymisen, tapahtumien ja trendien ennustamiseen.

Tämä tarkoittaa, että saat tarvitsemasi arvokkaat yritystiedot hyvissä ajoin.

Ennakoivan tekoälyn sovellukset

Ylivoimaisesti yksi ennustavan tekoälyn suurimmista eduista on kuitenkin se, että se sopii erilaisiin sovelluksiin.

Sen kyky parantaa tuottavuutta, kasvattaa tuloja ja virtaviivaistaa prosesseja, ja se pystyy vaikuttamaan useisiin eri toimialoihin, kuten:

🔥 Empfohlen:  5 tapaa hyödyntää ohjattua tekoälyn sisältötoimintoa tehostetuissa kampanjoissa

Jälleenmyynti

Markkinatrendeistä ostotottumuksiin ennakoiva tekoäly voi seurata asiakkaan matkaa alusta loppuun ja analysoida sitä joka askeleelta.

Vähittäiskaupan nopeatempoinen luonne sopii täydellisesti tekoälymalleille – malleille, jotka pystyvät analysoimaan, mukautumaan ja reagoimaan nopeasti.

Menevätkö tietyt tuotteet paremmin markkinoilla? Turvaavatko tietyt kannustimet myynnin? Ennustava tekoäly voi vastata kaikkiin näihin ja muihin kysymyksiin.

Terveydenhuolto

Koska potilaita ja lääketieteellisiä keskuksia on maailmanlaajuisesti niin paljon, mahdollisuudet tiedonkeruun terveydenhuoltoalalla ovat loputtomat.

Tekoälymallien merkittäviä resursseja ja kykyjä käyttämällä algoritmit voivat ehdottaa hoitoja, tarjota henkilökohtaista hoitoa ja jopa ennustaa epidemioita.

Näin tekoäly voi auttaa paitsi parantamaan diagnooseja myös säästämään ihmishenkiä prosessissa.

Autoteollisuus

Tekoälyn ansiosta ajoneuvojen vioista ja takaisinkutsuista voi tulla menneisyyttä.

Koneoppimisen avulla ennakoiva analytiikka pystyy havaitsemaan tuotannon epäonnistumiset ennen kuin ne ilmenevät.

Tulevaisuuteen katsottuna ennustava tekoäly voisi myös mennä askeleen pidemmälle auttamalla kehittämään autoteknologiaa ja kuljettajattomia ajoneuvoja kuljettajien käyttäytymistä koskevien tutkimusten perusteella.

Rahoituspalvelut

Ennakoiva tekoäly sopii täydellisesti rahoitusala.

Se on nopea, tarkka, tehokas ja sillä on voima mullistaa rahoitusmaailman toimintatapa.

Ennakoivien AI-työkalujen käyttäminen

Millaisia ​​ennustavia tekoälytyökaluja siis on tarjolla ja mitä ne tarkalleen voivat tehdä? Katsotaanpa.

Neuronit

Ensinnäkin, siellä on Ennusta AI Neuroneista.

Merkittävää on, että se perustuu katseenseurantatietojen tietokantaan, joka on kerätty yli 120 000 ihmiseltä maailmanlaajuisesti ja yli 100 miljardista aivojen vasteiden datapisteestä.

Näihin neurotieteen tutkimuksiin perustuvilla perusmalleilla Predict voi tuottaa luovia oivalluksia sekunneissa. Tämän ansiosta se voi lisätä konversioita ja ennustaa tarkasti ihmisten käyttäytymistä.

Predictin innovatiivisen tekoälytekniikan ansiosta pystyt ymmärtämään, miten ja miksi asiakkaat reagoivat brändiisi ja mainoksiisi.

Mikä puolestaan ​​auttaa sinua lisäämään tietoisuutta ja kasvattamaan myyntiä samanaikaisesti. Odota myös parempaa sitoutumista ja optimoitua luovuutta, kaikki Predictin avulla.

Dragonfly AI

Vaikka se on saattanut aloittaa elämänsä sovelluksena, nykyään Dragonfly AI -alusta tunnetaan sisällön suorituskyvyn painottamisesta.

Dragonflyn Studion työpöytäratkaisu tarjoaa täydellisen tuotevalikoiman, joka keskittyy visuaaliseen ennakoivaan analytiikkaan, ja tarjoaa valikoiman tekoälytyökaluja.

Kasvata sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, testaa suorituskykyäsi, A/B-testaa mainoksiasi ja virtaviivaista myös suunnitteluprosessia, kaikki yhdessä.

🔥 Empfohlen:  Liiketoimintaehdot Kaikkien suunnittelijoiden tulisi tietää | Muotoiluteollisuudessa käytetyt termit

iOS-mobiilisovelluksen ja selainlaajennuksen ansiosta se on monipuolinen ja joustava, ja se hyödyntää tekoälytekniikkaa täydellisesti.

Kaikki, jotta oikeat viestit tavoittavat oikeat asiakkaat oikeaan aikaan. Juuri tulos, jota etsit.

Vizit

Mitä markkinointikampanjoissasi on se, mikä saa asiakkaat katsomaan ja ostamaan tuotteitasi?

Se on juuri se kysymys Vizit on suunniteltu vastaamaan.

Palkitun tekoälyn avulla toimiva Vizit käyttää patentoitua tekniikkaa simuloidakseen, mitä asiakkaasi näkevät ja tuntevat katsoessaan tuotteitasi.

Tämä johtuu siitä, että on arvioitu, että 93 % asiakkaista käyttää visuaalista materiaalia ostopäätösten tekemiseen. Joten mitä paremmin ymmärrät, kuinka kiinnität asiakkaan huomion, sitä parempia tuloksia näet.

Ennakoivan tekoälyn avulla, joka perustuu miljooniin käyttäytymisvuorovaikutuksiin, Vizit pystyy mittaamaan visuaalista sisältöäsi ja antamaan sinulle oivalluksia, jotka auttavat parantamaan suorituskykyäsi.

Voit testata, oppia ja kasvaa samalla kun näet asiakkaidesi silmien läpi. Ja kun Vizit varmistaa jopa 45 %:n konversioiden kasvun ja 30 %:n myynnin kasvun, se voi olla tähän mennessä palkitsevin näkymäsi.

Onko ennustava tekoäly oikea työkalu yrityksellesi?

Vaikka on keskustelua siitä, että generatiivisen tekoälyn, kuten OpenAI:n ChatGPT:n, laatu saattaa heikentyä, ennustavan tekoälyn edut ja sovellukset ovat selvät.

Koneoppiminen ja tekoäly eivät ole tulevaisuuden tie – ne ovat nykyistä todellisuutemme, ja ne vain kehittyvät ajan myötä.

Annatko kilpailijoiden ohittaa sinut kyvyllään ennustaa markkinatrendejä ja asiakkaiden käyttäytymistä, vai hyväksytkö ennakoivan tekoälyn ja tutkit sen mahdollisuuksia itse?

Vain sinä voit vastata tähän kysymykseen, ja sinun on harkittava sitä ennemmin tai myöhemmin pysyäksesi joukon edellä.

Se on ennustus, johon voit luottaa.

Lisää resursseja: