Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensimmäinen National Realty Partners Review 2023: The Future of Commercial Real Estate Investing

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäinen National Realty Partners Review 2023: The Future of Commercial Real Estate Investing

Paras päivittäistavaraankkuroituun kiinteistösijoittamiseen

Ensimmäiset kansalliset kiinteistökumppanit

4.5

FNRP on maan johtava päivittäistavarakauppoihin kiinnitettyjen kaupallisten kiinteistöjen joukkorahoitussponsori. FNRP on älykäs vaihtoehto akkreditoiduille sijoittajille, jotka haluavat ansaita ylivoimaista riskisopeutettua tuottoa välttämättömyysperusteisessa vähittäiskaupassa.

Pääsy tarjouksiin

Private equity -liikekiinteistöt voivat olla erittäin kannattavia, mutta myös erittäin vaikeita ja aikaa vieviä…. ilman oikeaa sponsoria.

Onneksi jokapäiväisille akkreditoiduille sijoittajille First National Realty Partners on lopullinen kumppani, joka navigoi ainutlaatuisten institutionaalisten CRE-sopimusten maailmassa ja varmistaa poikkeuksellisen, riskisopeutetun tuoton. Tätä varten FNRP on erikoistunut kiinteistöihin, jotka ovat päivittäistavarakaupan ankkuroituja, välttämättömiä jälleenmyyjiä.

Kun kyse on johdonmukaisesta kassavirrasta ja lisäarvopotentiaalista, päivittäistavarakaupan ankkurit ovat muiden yläpuolella. Tämä First National Realty Partners -katsaus selittää miksi näin on, miten se toimii ja kuinka se voi olla yksi parhaista vaihtoehtoisista sijoituksista tällä hetkellä.

CRE, erityisesti päivittäistavarakauppaan ankkuroitu CRE on erittäin vakaa omaisuusluokka, joka on ennustettavissa ja joka pystyy kasvamaan ajan myötä inflaatiosta tai talouden epävakaudesta huolimatta.

CRE kiinteistöjen vuokrasopimukset ovat sisäänrakennettu vuokra nousee. Tämä tarkoittaa, että vuokralaiset maksavat enemmän vuokraa vuokra-ajalta, mikä itse asiassa lisää sijoittajien kassavirtaa. CRE tuottaa tasaista kassavirtaa keräämällä vuokrat vuokralaisilta. Tämä on tärkeää, koska vaihtoehtoiset sijoitusvaihtoehdot, kuten kulta tai kryptovaluutta, eivät tuota MITÄÄN kassavirtaa sinulle.

Lisäksi nämä vuokrasopimukset ovat kolminkertaisia ​​(NNN); kustannukset, kuten verot ja ylläpito, siirretään vuokralaiselle sijoittajan sijaan, mikä suojaa sijoittajat hinnankorotuksilta, jotka vaikuttavat negatiivisesti tulokseen.

Suurin osa sijoittajista on samaa mieltä ankkurivuokralaiset ovat joitakin tärkeimpiä komponentteja, joita on etsittävä kaupallisessa kiinteistösijoituksessa. Ankkurivuokralainen on yritys, joka vuokraa suuren osan kiinteistöstä ja jonka läsnäolo tuo näkyvyyttä ja vakautta.

Mitä tulee johdonmukaiseen kassavirtaan ja lisäarvopotentiaaliin, päivittäistavarakaupan ankkurit ovat vahvimpia ja ennustettavimpia, minkä vuoksi se sopii älykkäille sijoittajille, jotka haluavat suojata rahojaan epävakaissa taloudellisissa ja poliittisissa olosuhteissa – ja miksi FNRP on erikoistunut tässä omaisuusluokassa.

Ruokakaupat ovat houkutteleva sijoitusvaihtoehto niiden vakauden ja johdonmukaisuuden vuoksi taloudellisen elinkaaren vaiheissa. Mukaan lukien inflaatio. Ruokakaupat, kuten Kroger, Aldi’s, Whole Foods, Safeway, Randalls ja muut, myyvät välttämättömyyspohjaisia ​​päivittäisiä tarpeita.

🔥 Empfohlen:  Udacity Digital Marketing Nanodegree Review

Kaikkien on syötävä, joten jokaisen on ostettava ruokansa, ja paikka, josta he saavat tavaransa, on Krogerin kaupunginosa, joka on ollut siellä ikuisesti. Kansallisten merkkien päivittäistavarakaupoissa on useita muita tärkeitä etuja, kuten:

  • Pienempi luottoriski,
  • Lisää kävelyliikennettä,
  • Ja kyky houkutella muita vuokralaisia ​​kiinteistöön, mikä auttaa lisäämään kiinteistön perittävien vuokrien määrää

Mikä on First National Realty Partners?

Lähde: First National Realty Partners

First National Realty Partners on kiinteistöjen joukkorahoitussponsori, joka on erikoistunut päivittäistavarakaupan ankkuroituihin vähittäiskaupan kiinteistöihin. Tämä tarkoittaa, että ne tarjoavat liikekiinteistösijoituksia vähittäiskauppakeskuksiin välttämättömien vuokralaisten ankkuroituna.

Toisin kuin perinteinen REIT tai rahasto, sinulla on mahdollisuus valita sijoitustarpeisiisi parhaiten sopivat tarjoukset, jotta voit rakentaa oman salkkusi heidän omistuksiinsa. Ne tarjoavat sekä sijoituksia yksittäisiin kauppoihin että mahdollisuusrahaston kaikissa tarjouksissaan. FNRP tarjoaa sijoittajilleen erittäin läpinäkyvän alustan, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin tietoihin, joita tarvitset varman päätöksen tekemiseen.

Toinen keskeinen tekijä yrityksen menestykseen ja laatuun sponsorina on vertikaalisesti integroitu liiketoimintamalli. Hankinnasta luovutukseen heidän koko sijoituselinkaari on 100 % talon sisällä, mikä eroaa hyvin monista muista yrityksistä, jotka ulkoistavat monia CRE-sijoituksen eri puolia.

Paras

Ensimmäiset kansalliset kiinteistökumppanit on ihanteellinen valinta jokapäiväisille akkreditoiduille sijoittajille, jotka etsivät institutionaalisia sijoituksia, jotka saavuttavat poikkeuksellisen riskipainotetun tuoton. FNRP:n vähimmäissijoitus on korkea, mutta sen tarjoamien sijoitusten laadun vuoksi tämä on yksi parhaista tavoista hajauttaa salkkusi kaupallisiin kiinteistöihin.

Plussat


  • Vahva due diligence -prosessi
  • Institutionaaliset laadukkaat investoinnit
  • Helppo prosessi aloittaaksesi

Haittoja


  • Suuri vähimmäissijoitussumma

Onko First National Realty Partners laillinen?

Kyllä, First National Realty Partners on laillinen. FNRP on säilyttänyt Better Business Bureaun luokituksen A+ marraskuusta 2018 lähtien. Sen lisäksi heillä on myös luokitus 4,9/5 Googlessa ja Facebookissa jätetyn 114 arvostelun perusteella.

FNRP yhdellä silmäyksellä

Minimi investointi 50 000 dollaria
Maksut – FNRP:n rekisteröinnistä ei peritä maksuja

– 0,5-1,5 %+ vuotuinen varainhoitopalkkio

Omaisuusluokat Päivittäistavarakaupan ankkuroitu kaupallinen kiinteistö
Tilityypit saatavilla – Kiinteistörahasto
– Yksittäiset tarjoukset
ominaisuudet – Institutionaaliset sijoitukset

– Monipuolinen portfolio huippuluokan kansallisten brändivuokraajien kanssa – Korkea, riskikorjattu tuotto – Core-plus ja lisäarvoa tuottavat tarjoukset

– 1031 vaihtoa ja itseohjautuva IRA:n siirrettävä – Veroedulliset sijoitukset – Taloalan johtaviin ammattilaisiin, joilla on vahva due diligence -prosessiJakelutNeljännesvuosittaiset jakelutParhaat varten…Akkreditoidut sijoittajat, jotka haluavat nauttia poikkeuksellisesta riskisopeutetusta tuotosta

Mikä tekee FNRP:stä ainutlaatuisen?

FNRP on toisin kuin useimmat CRE pääomasijoitusyhtiöt siinä mielessä, että ne toimivat täysin talon sisällä tai kuten he sitä kutsuvat, FNRP 360. Tämä antaa heille erittäin yhtenäisen prosessin sopimustietojen toimittamiseen ja todella auttaa heitä saavuttamaan niin vahvoja tuloksia. Tämä ei ainoastaan ​​poista ylimääräisiä kustannuksia sijoittajalta, vaan antaa heille myös mahdollisuuden ryhtyä kauppoihin ja lisätä lisäarvoa erittäin nopeasti.

🔥 Empfohlen:  PIXATED Review – Paras markkinointi- ja verkkosuunnittelutoimisto vuonna 2023

FNRP julkaisee jatkuvasti uusia sijoitusmahdollisuuksia, joilla kaikilla näyttää olevan erittäin suuri kysyntä, koska heillä ei ole vielä ollut yhtäkään sopimusta, jota ei olisi tehty kokonaan.

Tämä johtuu todennäköisesti heistä Dragnet Acquisitions -mallitiukat sijoituskriteerit, joita he käyttävät arvioidakseen jokaisen kaupan potentiaalia, minkä pitäisi antaa sijoittajille luottamusta siihen, että jokainen kauppa on täysin tarkistettu.

Heidän vertaansa vailla olevat suhteet kansallisten merkkien huippuvuokralaisiin ovat myös todellinen eroava tekijä. Brändit, kuten Whole Foods, Aldi ja Kroger, antavat FNRP:lle mahdollisuuden saada vertaansa vailla olevaa markkinatietoa ja tietoa parhaista kiinteistöjen sijainneista. Tästä hyötyvät kaikki, vuokralaiset ja sijoittajat.

Etsitkö pääsyä näihin institutionaalisesti laadukkaisiin sijoitusmahdollisuuksiin? Rekisteröidy saadaksesi ilmainen tili kasvattaaksesi vaurauttasi päivittäistavarakaupan ankkuroitujen kaupallisten kiinteistöjen avulla.

Kuinka sijoittaa First National Realty Partnersin kanssa

Lähde: First National Realty Partners

FNRP:n tiimi on tehnyt erittäin suoraviivaisen prosessin siitä, kuinka akkreditoitu sijoittaja voi osallistua kauppoihinsa. Kun rekisteröit ilmaisen tilin, pääset heidän kauppa-aulaan, josta löydät kaikki tiedot heidän nykyisistä tarjouksistaan ​​ja aiemmista hankinnoistaan.

Ainutlaatuinen osa prosessia, jonka First National tarjoaa sijoittajilleen, ovat verkkoseminaarit, joita he isännöivät, jotta voit liittyä ja esittää kysymyksiä livenä.

He perehtyvät syvälle kyseiseen kauppaan, markkina- ja sijaintianalyysiin, taloudellisiin ennusteisiin ja jakavat omaisuudenhoitosuunnitelmansa.

Sieltä voit tehdä päätöksen, sopiiko sijoitus sinulle vai ei, ja jos on, voit rentoutua ja kerätä neljännesvuosittaiset jakaumat.

Kaiken kaikkiaan niiden tuomien tarjousten laatu, sinulle tarjoamien tietojen lisäksi, tekee helpon päätöksen päätettäessä, haluatko osallistua vai et. Sinulla tulee aina olla oma due diligence -prosessi, mutta FNRP tekee ehdottomasti raskaiden nostojen puolestasi.

FNRP verrattuna muihin kiinteistöjen joukkorahoitusalustoihin ja sijoituksiin

Vuoden 2022 toisella neljänneksellä. Aiempi tuotto ei ole tae tulevista tuloksista. ** Lähde: NARIET (kokonaistuotto 2010-2020).

Lopulliset ajatukset

Kaikista akkreditoitujen sijoittajien liikekiinteistösijoitusvaihtoehdoista First National Realty Partners on yksi parhaista rahoittajista sijoittajille, jotka haluavat nauttia ylivoimaisesta riskisopeutetusta tuotosta.

🔥 Empfohlen:  Textbroker Review: Onko se aikasi arvoista vai onko se vaikea passi?

FNRP:n avulla voit sijoittaa instituutiolaatuisiin liikekiinteistösijoitusmahdollisuuksiin sekä markkinoilla että sen ulkopuolella. Hyödyntämällä suhteitaan huippuluokan kansallisten brändivuokralaisten kanssa he kilpailevat suoraan näitä instituutioita vastaan ​​tarjotakseen sinulle tarjouksia, jotka saavuttavat ylivoimaisen passiivisen tuoton.

Tyypillisesti nämä päivittäistavarakauppaan ankkuroidut sijoitukset vaativat vähintään 50 000 dollaria investoidakseen. Prosessi on yksinkertainen: kun kirjaudut sisään ja löydät mieluisan tarjouksen, osallistut webinaariin saadaksesi lisätietoja siitä. Voit sitten tehdä sijoituksesi 100 % turvallisen digitaalisen prosessin kautta ja sitten rentoutua ja nauttia neljännesvuosittaisista jakeluistasi.

Tilin rekisteröinti on ilmaista, ja hallinnointipalkkiot ovat tyypillisesti 0,50–1,5%.

First National Realty Partnersilla on myös Opportunity-rahasto, joka on rahasto, jossa saat taatut sijoitukset heidän kauppoihinsa, jotka muutoin rahoittavat kokonaan muutamassa minuutissa käynnistämisen jälkeen. Valtuutetuille sijoittajille, jotka etsivät hajautettua portfoliota korkealuottoisista vuokralaisista, jotka todennäköisesti menestyvät markkinaolosuhteista riippumatta, tämä voi olla loistava vaihtoehto.

Paras päivittäistavaraankkuroituun kiinteistösijoittamiseen

Ensimmäiset kansalliset kiinteistökumppanit

4.5

FNRP on maan johtava päivittäistavarakauppoihin kiinnitettyjen kaupallisten kiinteistöjen joukkorahoitussponsori. FNRP on älykäs vaihtoehto akkreditoiduille sijoittajille, jotka haluavat ansaita ylivoimaista riskisopeutettua tuottoa välttämättömyysperusteisessa vähittäiskaupassa.

Pääsy tarjouksiin

FNRP:n UKK

Voinko sijoittaa käyttämällä IRA:ta tai muuta eläketiliä?

Joo. Sinun on hyödynnettävä itseohjautuvan IRA:n omaisuudenhoitajan palveluita IRA:n tai muun eläketilin sijoittamisen helpottamiseksi

Miten rahoitan sijoitukseni?

Voit rahoittaa sijoituksesi pankkisiirrolla tai sekillä.

Voinko vaihtaa 1031 johonkin tarjouksistasi?

Kyllä, he hyväksyvät 1031 Exchangen.

Milloin jakelut maksetaan?

Positiivisen kassavirran jaot maksetaan neljännesvuosittain.

Pitääkö sinun hyväksyä akkreditoitu sijoittaja tai sijoittaa FNRP:n tarjontaan?

Joo. FNRP-tarjoukset ovat vain akkreditoitujen sijoittajien saatavilla.

Mitä tapahtuu, jos sopimusta ei tehdä tai rahoittaa kokonaan?

Jos kauppaa ei tehdä tai rahoittaa kokonaan, FNRP palauttaa 100 % sijoituksestasi. Tosin tätä ei ole tapahtunut kertaakaan tähän mennessä.

Lisää kiinteistösijoitusarvosteluja

Table of Contents