Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensimmäisen työvuoteni kulissien takana

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäisen työvuoteni kulissien takana

[00:00:00] Tervetuloa Dollar Sprout Podcastiin, jossa on kyse yrityksen rakentamisesta, joka tarjoaa tasaiset tulot ja joustavuutta, jotta voit elää elämääsi omilla ehdoillasi. Ja nyt isäntäsi, Megan Robinson.

[00:00:18] Megan: Hei siellä. Tervetuloa takaisin Dollar Sprout -podcastiin. Tämä on toisen kauden viimeinen jakso, ja päätän tämän kauden antamalla sinulle vähän päivitystä yrityksestäni. Luulen, että tämä on kolmas yrityspäivitys, jonka olen tehnyt. Joten jos haluat palata kuuntelemaan muita, yksi on ensimmäisen kauden lopussa ja toinen tämän kauden alussa, toinen kausi.

[00:00:47] Joten tänään kerron yrityksestäni kolmessa osassa. Kerron yritykseni menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Joten menneisyyden osalta kerron vain lyhyen katsauksen siitä, mitä yritykselleni on tapahtunut tammikuusta 2022 lähtien tähän päivään asti, tiedäthän, 20. toukokuuta 23. toukokuuta puolivälissä. Hm, sitten jaan kanssasi yritykseni tämänhetkinen tila, mukaan lukien tuotto- ja tuottoennusteet, mitä myyn ja miltä jokapäiväinen toimintani näyttää yrityksessäni tällä hetkellä.

[00:01:21] Ja päätän kertomalla sinulle yritykseni tulevaisuudesta, mukaan lukien opetukset, jotka olen oppinut sen jälkeen, kun aloitin yritykseni kokopäiväisesti. Monet oppitunnit tulevat mm. Vieraat, joita meillä on ollut tässä podcastissa, kaikki upeat vieraamme ovat opettaneet minulle jotain liiketoiminnasta, ja kerron myös, mitä suunnitelmani on loppuvuodelle ja mitä haluan muuttaa ja tehdä toisin minun liiketoiminnassani.

[00:01:49] Aloitetaan siis menneestä. Jos et vielä tiedä, minulla on ollut yritykseni L l C vuodesta 2017. Aloitin henkilökohtaisen rahoituksen parissa. Opiskelin henkilökohtaista rahoitusta yliopistossa, joten se oli todellakin vain henkilökohtaisen talouden verkkosivusto tai blogi, joka muuttui talousvalmennukseksi ja freelancerina. Sitten joulukuussa 2021 päätin, että haluan muuttaa liiketoimintani kokonaan, joten siirryin talousvalmennuksesta yritystoimintaan.

[00:02:23] Löysin sertifiointiohjelman, rekisteröidyin tammikuussa 2022 ja minusta tuli sertifioitu verkkoliiketoiminnan johtaja. International Association of Online Business Managers -järjestön kautta, ja sain sertifikaatin touko-kesäkuussa 2022, jolloin valmistuin kyseisestä ohjelmasta. Tuolloin minulla ei ollut liiketoiminnassani nolla asiakasta ja nolla tuloa pääasiassa siksi, että olin aina pitänyt freelance-työni erillään LL C:stäni.

[00:02:58] Joten kaikki, mitä olen koskaan tehnyt LLC:ni alla, oli taloudellinen valmennus ja henkilökohtaiset rahoitusverkkosivustoni tulot. Ja siinä vaiheessa minulla oli. Tiedätkö, lopetin työsuhteeni kaikkien Personal Finance- tai talousvalmennusasiakkaiden kanssa, ja tein freelance-työtä ja minulla oli myös osa-aikatyötä tekemässä yritystoimintaa pienessä yrityksessä.

[00:03:22] Joten heinäkuussa 2022 siirsin freelance-työni ja osa-aikaisen työnantajani LL C:n alle. Sitten sain yhden asiakkaan lisää, mikä toi minulle yhteensä kolme asiakasta ja tuskin tarpeeksi tuloja yritykseni kokopäiväiseen käyttöön. Eli vain pieni sivupalkki, jos ihmettelet tarkemmin, mistä nuo asiakkaat tulevat.

[00:03:49] Yksi heistä oli Dollar Sprout. Se oli se, jota varten tein projektityötä freelance-työssä. Olen puhunut tästä ennenkin, mutta tapasin Benin ja Jeffin, jotka ovat Dollar Sproutin perustajia vuonna 2017 tai 2018. Löysin heidät verkosta, tajusin heidän asuneen lähelläni ja pyysin heitä tapaamaan minut. kahvia varten.

[00:04:10] Siitä tuli minulle freelancerina heille, joka lopulta muuttui kokopäiväiseksi työksi, joka sitten muuttui takaisin minulle freelancerina heille myöhemmin. Sitten, kuten sanoin, toinen asiakas oli pieni yritys, jossa työskentelin osa-aikaisesti, ja kysyin heiltä, ​​haluaisivatko he siirtyä säilyttämissopimukseen tai, olen pahoillani, urakoitsijan palvelukseen. järjestely yritykseni kautta.

[00:04:33] Mitä he tekivät mielellään. Ja kolmas asiakas löysi minut suoran hakemiston kautta, johon olen listattu juuri suorittamani sertifiointiohjelman takia. Joten kun olet valmistunut ohjelmaan, sinut listataan hakemistoon, ja yritysten omistajat tulevat juuri kyseiseen hakemistoon etsimään online-liiketoiminnan johtajaa, om ja um. Voit laittaa tietosi sinne ja he voivat ottaa sinuun yhteyttä.

[00:04:59] Näin löysin kolmannen asiakkaan. Jaksossa teimme jakson Kelly Jamiesonin kanssa tällä kaudella, toisella kaudella, mielestäni se oli kuudes jakso, ja hän puhui siitä, kuinka hän rakensi menestyvän verkkoyrityksen ilman verkkosivustoa tai sosiaalista mediaa. Ja yritykseni on todellakin esimerkki siitä.

[00:05:22] Toistaiseksi kukaan asiakkaistani ei ole käynyt sosiaalisen median kautta, joten käy ehdottomasti katsomassa tuo jakso Keldin kanssa. Ja jos osa yrityksen perustamista estää sinua se, että et halua käsitellä verkkosivuston perustamistekniikkaa tai sinun ei tarvitse julkaista viestejä sosiaalisessa mediassa, keskustelu Keldin kanssa katkeaa. suoraan kerronnan kautta, että nämä ovat asioita, jotka sinun on tehtävä menestyäksesi yrityksenä.

[00:05:52] Okei. Takaisin yrityspäivityksiin. Siitä pääsemme elokuuhun. Joten elokuusta joulukuuhun minulla oli yksi asiakas, joka oli entinen osa-aikainen työnantajani. Ja tein yksittäisiä projekteja kahdelle eri asiakkaalle. Tein useita projekteja kahdelle asiakkaalle, jotka molemmat löysivät minut sen hakemiston kautta, johon olin listattu sertifiointiohjelmassani.

[00:06:18] Hm, sivupalkki, jokaiselle, joka ei tiedä tai tarvitsee päivitystä, säilytysasiakas on henkilö, joka maksaa tietyn summan rahaa kuukaudessa, yleensä tietystä tuntimäärästä tai hyvin tietyistä suorituksista, kuten. Tällä hetkellä yksi asiakkaistani maksaa minulle saman summan rahaa joka kuukausi 65 tunnilta ajastani kuukaudessa.

[00:06:43] Joten projektipohjainen työ ei ollut kovin johdonmukaista. Joinakin kuukausina tienasin 1500 dollaria projektista ja sitten toiset kuukaudet 0 dollaria. Ja joulukuussa luulen, että minulle maksettiin etukäteen puolet projektin hinnasta, jonka oli määrä kestää kolme tai neljä kuukautta. Se oli siis 2 500 dollaria etukäteen ja 2 500 dollaria jälleen projektin päätyttyä.

[00:07:11] Keskimäärin luulen tienaavani noin 5 000–5 500 dollaria kuukaudessa kokonaistuloina. Se riitti kattamaan palkkani ja palkkaveroni sekä käyttämäni ohjelmiston, lähinnä QuickBooks for Accountingin. Käytin zaota CRM:ään ja Convert Kitiä sähköpostimarkkinointiin ja muutamiin muihin ohjelmistoihin, mutta minulla ei todellakaan ollut paljon rahaa jäljellä kuukausittain.

🔥 Empfohlen:  Ensimmäisen Alienware QD-OLED -näytön hinta saattaa yllättää sinut

[00:07:43] Tein myös muita löytöpuheluita tuona aikana, eli elokuusta joulukuuhun. Luulen, että tein kolme, jotka kaikki löysivät minut sen hakemiston kautta, johon olin listattu, enkä lopulta saanut yhtään niistä rooleista, joissa tein löytökutsuja. Ja sitten loka-marraskuussa 2022 ilmoittautuin valmennusohjelmaan.

[00:08:13] Vaikka sanoin, etten aio ilmoittautua enää yhdellekään kurssille tai valmennukseen loppuvuoden aikana, niin tein ja kadun sitä niin paljon. Tuntui siltä, ​​että minua melkein hävettää sanoa tämä. Se oli, se oli 10 000 dollaria etukäteen ja ylimääräinen tuhat dollaria kuukaudessa sen jälkeen. Ja kuten sanoin, minulla ei ollut paljon rahaa jäljellä liiketoiminnassani kuukausittain.

[00:08:40] Joten maksoin siitä käyttämällä joitakin säästöjä, jotka minulla oli freelancerinani. Hmm, koska säästin juuri paljon freelance-rahojani. Ja, öh, joo, minä, päädyin irtisanomaan jäsenyyteni tuohon valmennusohjelmaan kuin neljä kuukautta myöhemmin. Niin. Joka tapauksessa, tuo esittely vie meidät aika pitkälti vuoteen 2023. Jos haluat kuulla yksityiskohtia vuodesta 2022, kerron siitä paljon viimeisessä yrityspäivityksessä, jossa kerroin seitsemästä asiasta, jotka päätin tehdä toisin vuonna 2022. yritykseni toisen kerran.

[00:09:15] Niinpä siirtyessäni talousvalmennuksesta yritystoimintaan, ja viimeisessä päivityksessä lopetin kertomalla kaksi tavoitettani vuodelle 2023. Ensimmäinen tavoitteeni oli saavuttaa kuusinumeroinen asiakastyö yksinään, ja toinen tavoitteeni oli käynnistää digitaalinen tuotteen ja saan 10 ensimmäistä myyntiä. Puhutaanpa siis siitä, miten nämä tavoitteet etenevät.

[00:09:44] Tällä hetkellä on 14. toukokuuta 2023. Olemme hieman yli kolmanneksen vuoden matkasta, alkamassa vuoden 20. viikolla. Sanoin, että kerron sinulle tuloistani ja tuloennusteistani, mitä myyn tällä hetkellä ja miltä yritykseni arki näyttää. Joten aloitetaan siitä, mitä tällä hetkellä myyn.

[00:10:08] Olen viimeistelemässä viimeistä projektityötäni ei-rekisteriasiakkaille, ja toistaiseksi aion työskennellä vain asiakasasiakkaiden kanssa. Eli ei VIP-päiviä, ei järjestelmäasetuksia tai muuta sellaista. Työskentelen vain kahden tai kolmen asiakkaan kanssa, jotka kaikki maksavat minulle tietyn summan kuukaudessa tietystä tuntimäärästä tai tietyistä suorituksista.

[00:10:34] Ja haluan silti tuoda markkinoille digitaalisen tuotteen tänä vuonna, mutta syy, miksi keskityn toistaiseksi pidikkeisiin, on kaksijakoinen, eikö niin? Ensimmäinen syy on se, että taloudellinen vakaus on todella hyvä. Hmm, pidätysasiakkaiden saaminen tuottaa tasaista tuloa, ja koska hyppäsin kokopäiväisesti yritykseeni, luultavasti ennen kuin se oli järkevää tehdä niin.

[00:11:03] Hm, on mukavaa olla johdonmukaista ja tietää, että voin maksaa itselleni täyden palkkani, joka ei todellakaan ole niin paljon tällä hetkellä. Ja että olen rakentamassa säästöjä liiketoiminnassa. Ja toinen syy on se, että sen avulla voin saada kokemusta useilta eri aloilta jokaisessa liiketoiminnassa, jonka kanssa työskentelen, koska asiakkaasta riippuen teen kaiken.

[00:11:26] Työskentely toimitusjohtajan kanssa yrityksen vision ja tavoitteiden luomiseksi, projektien hallinta, taustajärjestelmien perustaminen yritykselle, tiimin hallinta, rekrytointi, dokumentaation luominen ja paljon muuta. Joten tämä kokemus on minulle hyvä tutkimus, jotta voin selvittää, millaisia ​​digitaalisia tuotteita voin myöhemmin luoda.

[00:11:53] Tämän kauden kahdeksannessa jaksossa Whitney Hansen puhui liiketoimintamallinsa vaihtamisesta tehdäkseen sitä, mikä ei ole skaalautuva. Joten otin ehdottomasti sivun Whitneyn ohjekirjasta tästä aiheesta. Lopulta haluaisin enemmän skaalautuvia vaihtoehtoja ja yritystarjontaa. Ja puhun siitä tämän jakson seuraavassa osassa.

[00:12:17] Mutta toistaiseksi valitsen vähemmän skaalautuvan reitin ja keskityn vain palvelemaan kahta tai kolmea loistavaa retiner-asiakasta ja palvelemaan heitä todella, todella hyvin. Eli siinä se, mitä nyt myyn, sillä osalla, josta olet varmasti utelias, eli numerot. Joten tästä päivästä lähtien olen ansainnut liiketoiminnassani tänä vuonna lähes tasan 40 000 dollaria.

[00:12:48] No nyt se on tuloa, ei voittoa, joten siinä on kaikki rahat, jotka yritykseni on ansainnut ennen kulujani, kuten palkkaani, ohjelmistoja, tilauksia, veroja, kaikkea sitä. Joten kulujen jälkeen tämänhetkinen voittoni on noin 10 000 dollaria, ja tämänhetkinen pidätystuloni ovat noin 9 925 dollaria kuukaudessa. Joten jos ylläpidän vain nykyiset asiakasasiakkaani loppuvuoden ajan, minun ennustetaan ansaitsevan noin 110 000 dollaria tuloja.

[00:13:27] Vuonna 2023 ja siitä lähtien, kun suurin osa tuloistani tähän mennessä, vuonna 2010 on ollut englanninkielisiä asiakkaita, joiden uskon saavani tänä vuonna noin 105 000 tuloa vain englanninkielisistä asiakkaista. Nyt se on, jos jatkan nykyisellä liikeradalla, jolla olen kiinnitysasiakkaideni kanssa. Jos he eivät jätä minua jostain syystä tai jos minun ei tarvitse luopua mistään tästä työstä mistään syystä, ja jälleen kerran, se on vain tuloja, se ei ole voittoa.

[00:14:00] Ja luota minuun, kun sanon, että se on. Myös kovalla työllä ansaitut tulot. Hmm, en halua antaa tätä väärää vaikutelmaa, että minun on ollut helppo päästä tähän pisteeseen, koska työskentelen kovasti ja teen sitä, mikä minusta tuntuu paljon. Ja joo, luulen vain, että näet verkossa niin paljon oman yrityksesi olevan kuin sinä vain työskentelet.

[00:14:27] 30 tuntia kuukaudessa tai mitä tahansa, tiedäthän, ja se ei todellakaan ole minun kohdallani. Minulla on paljon ystäviä, ja pääsen tähän hetkessä, mutta minulla on paljon ystäviä ja ihmisiä, joiden kanssa olen puhunut ja jotka ovat kokopäivätyössä ja tekevät ehdottomasti vähemmän töitä, ainakin tuottavia työtunteja. lainaamaton, mikä tuo minut päivittäiseen elämääni, eikö niin?

[00:14:51] Olen siis aina utelias, kuinka paljon ihmiset työskentelevät, onko heillä kokopäivätyötä vai onko heillä omaa yritystä. Ja kysyn ystäviltäni ja ihmisiltäni, kuten satunnaisilta ihmisiltä, ​​tätä jatkuvasti. Kysyn aina ihmisiltä, ​​kuinka monta tuntia päivässä luulet olevasi todella tuottava työssäsi? Kuinka monta tuntia päivässä tai kuinka monta tuntia viikossa luulet olevasi todella tuottava?

🔥 Empfohlen:  Yleisimpien verkkokaupan myyttien kumoaminen

[00:15:15] Ja niin monet heistä sanovat kuin kolme tai neljä. Ehkä viisi tai kuusi tuntia päivässä todella, todella tuottavana päivänä. Mutta useimmat ihmiset kertovat minulle, että he ajattelevat olevansa tuottavia kolmesta neljään tuntia päivässä, kokouksia lukuun ottamatta. Oikein. Ja se on erilainen jokaisessa työssä, jonka tiedän ja tiedän. Olen kotoisin sairaanhoitajista, poliiseista, poliiseista, kaikenlaisista työntekijöistä.

[00:15:45] Ja tiedän, että kuten nuo työt voivat usein olla erilaisia. Mutta, um, en usko, että useimmat toimistoympäristössä työskentelevät ihmiset ovat todella tuottavia edes lähes kahdeksaan tuntia useimpina päivinä. Joten teen 30 tuntia viikossa, sillä tavalla, jolla pidättimet on asetettu tällä hetkellä. Rekisteröintiasiakkaani, um, plus vielä 5-10 tuntia viikossa ei-rekisteröityihin asiakasprojekteihin, jotka, kuten sanoin, päätän tässä kuussa viimeiseen.

[00:16:24] Joten se on noin kuusi tuntia päivässä, ja kirjaan ajan vain silloin, kun olen todella töissä. Jos nousen ottamaan jotain tai nappaakseni välipalaa, um, niin sammutan ajastimen. Ja riippuen toimialasta, se ei ehkä kuulosta paljolta. Kuten sanoin, tiedän, että siellä on paljon ihmisiä, luoja, opettajia, kaikenlaisia ​​ihmisiä, jotka ovat ylityöllistettyjä ja jotka luultavasti katsoisivat tätä ja olisivat niin, huh, se on naurettavaa.

[00:16:51] Työskentelet kuusi tuntia tuottavaa työtä päivässä. Enkä valita, eihän. Olen käynyt kahvikeskusteluja ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään OBM:iksi. Tai, tiedätkö, kun otan sen ohjelman, jonka käytin, ja kun kerron heille yrityksestäni, monet heistä ovat kuin, vau, se kuulostaa hämmästyttävältä. Haluaisin työskennellä 30 tuntia viikossa ja hallita omaa aikatauluani.

[00:17:16] Ja se on täysin totta, ja sanon sen minulle. Yritykseni tuntuu tällä hetkellä hyvin tavalliselta, kokopäivätyöltä. Vain yhden pomon sijaan minulla on kaksi tai kolme pomoa, koska kaikki asiakkaani ovat pomoni. Eli istun edelleen tietokoneen ääressä vähintään kahdeksan tuntia päivässä, usein lähempänä kuin 12 tuntia päivässä.

[00:17:45] Ja sen 30 tunnin lisäksi, jonka työskentelen asiakkaiden parissa viikossa, minun on myös tehtävä, ja kyllä, se on joskus noin 30 tuntia, tiedäthän, 35 tuntia tai 40 tuntia asiakastyötä tekemiseen. Minun täytyy myös tehdä töitä omassa yrityksessäni, joten teen itse kirjanpito- ja hallintotyöni, kuten laskujen ja sopimusten lähettämisen. Tällä hetkellä käyn markkinoinnin ja digitaalisen tuotesuunnittelun kurssia.

[00:18:13] Tutkin ideoita digitaalisille tuotteille, joten se on sen lisäksi, mitä tekisin asiakkaiden hyväksi. Joten kaiken kaikkiaan päädyn työskentelemään 30-40 tuntia viikossa asiakkaille useimpina viikkoina ja sitten vielä 5, 10, 15 tuntia viikossa. Omalle yritykselleni D riippuen viikosta ja sen mukaan, mitä sillä viikolla pitää tehdä.

[00:18:40] Eikö? Ja tämä kaikki on kuin tuottavaa aikaa. Kuten sanoin, tämä kaikki on kuin aivojeni käyttämistä tai työn tuottamista, joka ei ole vain kuin istuisi kotitoimistossani ja selailisi TikTokia, koska en kirjaa niitä tunteja. Eikö? Joten en tiedä teistä, mutta en yleensä voi istua alas ja tehdä seitsemästä yhdeksään tuntia työtä kerrallaan.

[00:19:07] Joskus voin, mutta yleensä en. Joten todellinen päivittäiseni vaihtelee asiakkaan ja kyseisenä päivänä pidettävien tapaamisten mukaan. Joinakin päivinä minulla on kuusi-seitsemän tuntia peräkkäin asiakastapaamisia, ja niinä päivinä työpäiväni päättyy yleensä noin klo 17.00 tai 18.00, koska sen monen tapaamisen jälkeen aivoni ovat aika tulessa, pe paistettu, woo, En osaa edes puhua.

[00:19:30] Mutta niinä päivinä kun minulla on sellaisia. Yksi asiakastapaaminen aamulla, ja siinä se. Työskentelen yleensä koko päivän, joten olen todella huono pitämään rutiineista kiinni. Eli voisin työskennellä 9.00-13.00 ja sitten pitää tauon yhdestä kolmeen, sitten taas kolmesta seitsemään, sitten pitää tauko ja sitten taas työskennellä yhdeksästä 11. ?

[00:19:56] Se on siis kuin 10 tuntia tuottavaa työtä 14 tunnin aikana päivässä. Ja sitten muina päivinä saatan työskennellä suoraan klo 8.00-12.00 ja pitää tunnin tauon ja sitten työskennellä yhdestä 17.00 ja olla valmis koko päiväksi. Joten toivoisin voivani kertoa, että minulla oli todella hieno työrutiini, mutta en tee niin, se vaihtelee minulle niin paljon.

[00:20:18] Mutta työtuntien suhteen sanoisin, että yritykseni on tällä hetkellä hyvin samanlainen kuin tavallinen yhdeksästä viiteen työpaikka. Hmm, mikä taas, kuten sanoin, ei ole, se ei ole kauhea asia, ja tiedän, että monet ihmiset haluaisivat sellaisen yrityksen, mutta se tuo minut yritykseni tulevaisuuteen.

[00:20:41] Joten ennen kuin menen pidemmälle, haluan vain sanoa, että olen kiitollinen yrityksestäni ja olen niin, niin kiitollinen. Asiakkailleni. Kaikki asiakkaat, joiden kanssa olen työskennellyt yrityksessäni tähän mennessä, ovat olleet todella mahtavia. Olen nauttinut suurimmasta osasta tekemästäni työstä, kuten mistä tahansa, ne ovat aina tiettyjä tehtäviä, joita en halua tehdä, mutta olen nauttinut suurimmasta osasta työstä ja kaikki asiakkaat ja minä olemme arvostaneet suuresti kaikkea kokemusta ja uusia asioita, joita olen saanut oppia.

[00:21:16] Kaikki on ollut hämmästyttävää ja. Minusta tuntuu, että tapa, jolla liiketoimintani on sujunut, ei ole minulle kestävää pitkällä aikavälillä. Olen viimeistelemässä viimeistä projektityötäni, joten asioiden pitäisi rauhoittua hieman, kun kaikki on tehty ja voin keskittyä vain huoltoasiakkaisiini, enkä aio luopua lähitulevaisuudessa kiinnitysasiakkaistani.

🔥 Empfohlen:  Mikä on käyttöaika mobiilissa? [Android and iPhone]

[00:21:45] Mutta nyt kun tiedän, miltä minusta tuntuu olla valmiudessa asiakkaiden kanssa ja kuinka paljon rahaa pystyin tienaamaan, tiedäthän, että olen siinä kapasiteetissa. Ymmärrän, kuinka tärkeää minulle tulee olemaan luoda entistä skaalautuvampaa tarjontaa, olipa kyseessä sitten digitaaliset tuotteet, palvelupaketit, jotka toimitetaan samalla tavalla jokaiselle asiakkaalle, joka kerta, kuten IP-päivänä tai jotain.

[00:22:10] Ja todella suuri syy siihen on se, että olen tällä hetkellä ainoa tapa, jolla yritykseni ansaitsee rahaa. Yritykseni tulot ovat suoraan sidoksissa tunteihini ja kykyoni esiintyä ja tehdä työtä, missä ei ole luonnostaan ​​mitään vikaa. Kuten sanoin, tunnen monia ihmisiä, jotka haluaisivat sellaisen yrityksen, ja tiedän monia OBM:itä, hm ja virtuaalisia avustajia, joilla on.

[00:22:41] Jotkut heistä ovat olleet podcastin vieraita, joilla on tai on jossain vaiheessa ollut samanlainen liiketoimintamalli kuin minulla nyt, ja monet ihmiset pitävät siitä, koska se tarjoaa heille joustavuutta työskennellä, tiedäthän, suurelta osin heidän oman aikataulunsa mistä he haluavat, ja he voivat työskennellä aikataulunsa ympärillä perheensä, lastensa ympärillä, mitä tahansa.

[00:23:09] Pidän myös siitä yrityksestäni, ja pidän siitä, että pidätinasiakkaiden kanssa minun ei tarvitse tehdä käytännössä mitään markkinointia. Se on hämmästyttävä osa kiinnitysasiakkaita, koska ellen pudota tai menetä asiakasta, minun ei tarvitse lähteä etsimään uusia. He vain maksavat minulle saman summan joka kuukausi, ja se on hyvin johdonmukaista.

[00:23:34] Se on hyvin ennakoitavissa. Kokemukseni mukaan kiinnitysasiakkaat pysyvät mukana useita kuukausia, joskus vuosia, ja pidän siitä nykyisessä liiketoimintamallissani. Se on melko joustava, yksinkertainen ja vaatii vähän tai ei ollenkaan markkinointia. Mutta mitä en pidä, on se, että jos päätän pitää viikon loman kuukauden aikana, enkä saa eroa.

[00:23:58] Sinä aikana, kuten loppukuussa, jos aikatauluni on liian täynnä enkä voi muuttaa asioita niin, että saan silti normaalin tuntimäärän, en tee. yhtä paljon rahaa. Koska tyypillisesti tarjoan alennusta kiinnikkeistäni, jos ne ovat tuntipohjaisia ​​ja odotan nousevani viikon tai useamman kuukauden aikana.

[00:24:20] Oikein. Sanon siis, että haluaisin mieluummin liiketoimintamallin, jossa voin pitää vapaata. Kuten todella vapaa-aika ilman työtä ilman, että minun tarvitsee sukeltaa säästötililleni tai murehtimatta kuinka maksan laskut. Aloitin tällä alalla tekemällä asiakastyötä ja projektipohjaista työtä.

[00:24:46] Nyt olen vaihtamassa pelkkään säilytysasiakkaisiin, ja seuraava iteraatio liiketoiminnastani, josta yritän kommunikoida täällä, on se, että se tulee olemaan säilytysasiakkaita ja jotain määrittelemätöntä, skaalautuvaa tarjontaa, kuten sanoin, luultavasti jonkinlainen digitaalinen tuote. Se on edelleen se, mitä minulla on eniten ideoita ja mitä todella haluaisin tehdä.

[00:25:13] Joten otan inspiraatiota vierailta, kuten Casey Ackerman, joka aloitti kiinnitysasiakkaiden kanssa ja sitten rajasi napsautuksen v IP-päivillä ja malleilla. Ja myös Adrian Johnston, joka rakensi hurjan kannattavan yrityksen nostamalla asiakkaidensa hintoja ja skaalaamalla verkkokurssilla.

[00:25:38] Joten otan perässä joitain noista vieraista, jotka muuten menevät ehdottomasti kuuntelemaan noita jaksoja, jos et ole jo tehnyt. Mutta toisin kuin kiinnitystyö, tämäntyyppiset tarjoukset, kurssit, mallit ja VIP-päivät edellyttävät markkinointia uusien liidien ja asiakkaiden tuomiseksi. Ja en ole koskaan ollut hyvä markkinoinnissa ja myynnissä.

[00:26:03] Joten se on minulle tänä vuonna suuri painopiste, markkinoinnin taitojen ja strategian oppiminen, mutta eettisellä tavalla. Joten osa syy siihen, miksi en ole koskaan ennen ollut hyvä markkinoinnissa, on se, että olen aina ollut. Tuntui vain siltä, ​​että markkinointi oli tylsää. Tapa, jolla näin sen tehdyn verkossa, se tuntui vain epäreilulta ja se tuntui manipuloivalta.

[00:26:31] Joten tänä vuonna opin Lexi Merriltä ihmisten todella tarvitsemien tuotteiden suunnittelusta ja niiden myymisestä tavalla, joka on eettistä eikä käytä niukkuuden markkinointitaktiikoita, joita olemme kaikki tottuneet näkemään verkossa, kuten väärennettyjä ajastimia ja väärennettyjä. ohjelmien korkit ja muut vastaavat. Lexi oli itse asiassa vieraana podcastin ensimmäisellä kaudella.

[00:26:55] Hän on ammatin lanseerausstrategi, ja hänen jaksonsa käsittelee ensimmäisen verkkokurssisi käynnistämistä yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. Joten taas, mene kuuntelemaan Lexin jaksoa, jos et ole jo tehnyt. Yhteenvetona voidaan todeta, että yritykseni seuraava iteraatio on.

[00:27:15] Palvelen ja ylläpidän nykyisiä asiakasasiakkaitani samalla kun rakensin ja myyn ensimmäistä skaalautuvaa tarjontaani, luultavasti jonkinlaisen digitaalisen tuotteeni. Ja siinä se minun yrityspäivitykseni. Olen ollut kokopäiväisesti yrityksessäni nyt 10 kuukautta ja. Mies, minusta tuntuu, että olen oppinut paljon liiketoiminnasta ja toimialastani ja todella itsestäni ja siitä, mitä haluan, ja.

[00:27:47] Joo, arvostan todella, että kuuntelet. Toivon, että tästä oli sinulle apua tänään. Tiedän, että se oli vähän hämärää. Jotenkin arvostan kuuntelevaa korvaasi, koska minusta tuntuu, että osa tästä oli vain minä, kun prosessoin kaiken, mitä yrityksessäni on tapahtunut, ja prosessoin sen läpi, miten, mistä olen tullut ja mitä tapahtuu ja mitä Haluan tehdä seuraavaksi.

[00:28:12] Joten toivon, että siitä oli sinulle apua jollain tavalla ja. Ainakin toivon, että se rohkaisee sinua lähtemään liikkeelle ja aloittamaan unelmoimasi yrityksen. Joten kyllä.

[00:28:24] Toivottavasti sait jotain irti tämän päivän esityksestä. Jos pidät esityksestä, älä unohda seurata, tilata ja jättää meille arvostelu, jos siltä tuntuu. Sitä arvostettaisiin suuresti. Kiitos paljon, että olet täällä, ja nähdään ensi kerralla.

[00:28:38]