Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensimmäiset Google Pixel 7 Pron vuodot osoittavat vähän suunnittelumuutoksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäiset Google Pixel 7 Pron vuodot osoittavat vähän suunnittelumuutoksia

Vain kuukausia Pixel 6:n ja Pixel 6 Pron julkaisun jälkeen ensimmäiset Pixel 7 Pron näyttävät renderöinnit ovat saapuneet. Luotettavan vuodattajan OnLeaksin (Steve Hemmerstoffer) kuvat osoittavat Googlen Pixel 6:lla käynnistämän suunnittelukielen kehityksen.

Kuvien perusteella Pixel 7 näyttää paljon Pixel 6:lta ja 6 Prolta. Muutokset ovat hienovaraisia. Esimerkiksi takakameran visiiri sulautuu nyt kehykseen sen sijaan, että se istuisi sen päällä. Muut muutokset liittyvät mittoihin, sillä Pixel 7 Pron ennustetaan olevan lyhyempi, ohuempi ja leveämpi kuin 6 Pro. Odota, että sama 6,7-6,8 tuuman kaareva näyttö, yksi USB-C-portti ja kaksi kaiutinta palaavat.

OnLeaks / Smartprix

Googlen Pixel 6 ja 6 Pro toimitettiin erillisillä malleilla, jotka erottavat ne Android-markkinoilla vallitsevista iPhone-klooneista, ja näyttää siltä, ​​että yritys ei peräänny siitä. Se on kuitenkin odotettavissa. Google säilytti alkuperäisen Pixel-suunnittelun kolmen sukupolven ja kahdeksan älypuhelimen ajan, ja Pixel 4 -tyyli kesti myös kaksi sukupolvea ja kuusi älypuhelinta.

Näiden kuvien lisäksi muutama muu Pixel 7 -yksityiskohta on tullut esille Android 13 -kehittäjän esikatseluun piilotetusta koodista. Puhelimessa kerrotaan olevan Googlen Tensor 2 -siru pariksi uuden Samsung Exynos Modeemin kanssa. Pixel 6:ta on kehuttu huonosta signaalin suorituskyvystä nykyisen Exynos-modeemin vuoksi verrattuna Samsungin ja Applen puhelimiin, jotka käyttävät Qualcomm-modeemeja. Toivottavasti uusi modeemi auttaa korjaamaan asian.

Googlen Pixel 7:n ja Pixel 7 Pron odotetaan debytoivan lokakuussa. Lisää yksityiskohtia pitäisi virrata ennen sitä, vaikka Google ei tekisi omaa ennakkoilmoitustaan, kuten se yleensä tekee.

🔥 Empfohlen:  Google PageSpeed ​​Insights -raportit: Tekninen opas