Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensimmäiset Google Pixel 8 Pron renderöinnit paljastavat joitain yllättäviä muutoksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäiset Google Pixel 8 Pron renderöinnit paljastavat joitain yllättäviä muutoksia

Jälleen kerran, ja yllättävässä tapahtuman käänteessä, Google on missannut vuotojunan. Vuotajat @OnLeaks ja SmartPrix ovat vuotaneet huhuttuja renderöityjä tulevasta Pixel 8 Prosta. Pixel 7:n julkaisupäivään mennessä seuraava Pixel-lippulaiva on vuotanut reilut kuusi kuukautta ennen virallista esittelyään.

Googlen kauheat kokemukset sivuun, keskustellaan vuotaneista renderöistä. Näyttää siltä, ​​että yrityksen suunnittelutiimi suosii jälleen pyöristettyjä reunoja. Pixel 7 -kakso oli parannus edeltäjänsä laatikkomaiseen ulkonäköön verrattuna, ja Pixel 8 Pro näyttää vain lisäävän tätä pyöristetyn kulman profilointia. Se näyttää itse asiassa hyvältä, vaikkakin hieman leveämmäksi.

SmartPrix

Kokonaissuunnittelu pysyy suunnilleen samana. Google pitää kiinni kaksisävyisestä lähestymistavasta, jossa on lasi molemmilla puolilla ja metallikehys, joka ulottuu myös taakse muodostaen vaakasuuntaisen kameraliuskan. Toinen muutos Pixel 7 Pron kaksoisleikkaukseen verrattuna on, että Pixel 8 Prossa on vain yksi pitkänomainen pillerimäinen ääriviiva, joka sisältää kaikki kolme kameraanturia.

Tämä kolminkertainen linssi sisältää todennäköisesti ensisijaisen korkearesoluutioisen snapperin, ultralaajakulmakameran ja periskooppityylisen telezoom-ammuntalaitteen. Aivan LED-salaman alla on toinen pyöreä aukko, mutta on epäselvää, onko se makro- vai syvyyskamera vai jokin infrapuna- tai erikoisvaloherkkä anturi.

SmartPrix

Kehyksen paksuus ei näytä paljoa muuttuneen, ja myös selfie-kamera pysyy samassa paikassa kuin Pixel 7 -duo. Suurin päivitys (tai aleneminen) on kuitenkin se, että näyttö näyttää tasaiselta Pixel 7 Pron kaarevien sivujen sijaan.

Näytön kerrotaan olevan halkaisijaltaan 6,52 tuumaa, ja se on todennäköisesti OLED-paneeli, jonka virkistystaajuus on 90 Hz tai suurempi. Puhelimen mitat ovat 162,6 x 76,5 x 8,7 mm, mutta emme tiedä paljoakaan värivaihtoehdoista, paitsi vuotaneissa renderöinneissä kuvatun tuhkanmustan koristeen osalta.

SmartPrix

Tärkeä päivitys puhelimeen tulee olemaan sen kolmas hankittu Tensor-siru, joka on kuulemma valmistettu 3nm-tekniikalla, mikä tuo merkittäviä parannuksia raakaan suorituskykyyn ja tehotehokkuuteen. Tässä toivotaan, että Google kiinnittää huomiota myös Pixel 8 Pron sisällä olevaan lämpölaitteistoon.

🔥 Empfohlen:  Anyword Pricing Plans 2023 Onko Anyword ilmainen? Paras AI Copywriting, AI Writing Assistant Tool?

Nyt kun Pro-lippulaiva on tehnyt roiskeen vuotoalueella, on vain ajan kysymys, milloin myös vanilja Pixel 8 tulee näkyviin. Mitä tulee alustavaan julkaisupäivään, älä odota näiden puhelimien saapuvan hyllyille ennen syksyä. Tällä välin Pixel 7a on vuotanut laajasti, ja sen odotetaan debytoivan Google I/O -tapahtumassa toukokuussa – mahdollisesti kauan odotetun Pixel Foldin kiusan rinnalla.