Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensimmäiset iPhone 15 -renderöinnit paljastavat yllättävän näyttöpäivityksen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäiset iPhone 15 -renderöinnit paljastavat yllättävän näyttöpäivityksen

Applen odotetaan julkaisevan iPhone 15:n myöhemmin tänä vuonna. 9to5Macin raportit väittävät, että yritys ottaa käyttöön Dynamic Islandin iPhone 14 Prosta ja iPhone 14 Pro Maxista iPhone 15:een suuremman näytön ohella. Tämä raportti tulee iPhone 15 Pron vuotojen jälkeen aiemmin tässä kuussa.

Perus-iPhone on säilyttänyt vakionäyttökoon 6,1 tuumaa, joka sillä on ollut muutaman vuoden ajan. Vaikka iPhone Pro kasvoi 5,8 tuumasta 6,1 tuumaan, kun iPhone 12 Pro lanseerattiin, Apple oli pitänyt tavallisen iPhonen samana vuosia.

Tämä raportti väittää, että Apple muuttaa asioita tänä vuonna ja nostaa näytön 6,2 tuumaan. iPhone 15 Prosta ei ole tällä hetkellä tällaista raporttia. Suuremman näytön lisäksi Applen kerrotaan tuovan myös Dynamic Islandin iPhone 15:een. Tämä tarkoittaisi, että kaikki nykyaikaiset iPhonet säilyttäisivät saman siluetin ja pudottaisivat lovisuunnittelun (poikkeuksena mahdollinen iPhone SE). Se tarkoittaa myös sitä, että Dynamic Island tulee houkuttelevammaksi kehittäjille, kun yhä useammat käyttäjät voivat hyödyntää käyttöliittymää.

Ei ole selvää, lisääkö Apple ProMotionin (yhtiön tuotemerkin näytöille, joissa on 120 Hz:n virkistystaajuus) iPhone 15:een, vaikka se olisi järkevää. Apple piti Pro-ominaisuuden kahdessa sukupolvessa iPhoneissa, mutta kilpailijat Googlesta, Samsungista, Xiaomista ja Opposta ovat sijoittaneet tasaisia ​​näyttöjä halvempiin puhelimiinsa jo vuosia.

Applen oli hyvä laiminlyödä halvemmat iPhonet, kun se alkoi tuoda tasaisia ​​näyttöjä, mutta jos se odottaa pidempään, arvioijat saattoivat osoittautua vähemmän anteeksiantaviksi kuin aiemmin.

9-5Mac

Apple aikoo laajentaa Dynamic Islandia, kun ominaisuus on saanut suosiota sekä ohjelmisto- että laitteistovalmistajien keskuudessa. Realme työskentelee Android-puhelimella, jossa on oma Dynamic Island -iteraatio, kun taas Xiaomin tulevassa Mi 13 Lite -puhelimessa odotetaan olevan pillerimäinen kameran aukko.

🔥 Empfohlen:  Sähkö auttaa löytämään materiaaleja, jotka voivat "oppia"

Vaikka mainitsimme yllä, että Dynamic Island on ollut hidas kiinni, ehkä se oli ajan funktio enemmän kuin mikään muu. Tällä viikolla Uber hyppäsi Dynamic Islandin junaan ja otti sen käyttöön sovelluksessaan.