Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensin Amazon-mainokset: Varaa aika 1:1 Istu alas Amazon Ads -edustajien kanssa!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensin Amazon-mainokset: Varaa aika 1:1 Istu alas Amazon Ads -edustajien kanssa!

Jos etsit vielä enemmän syitä osallistua ensi kuun Sell + Scale -konferenssiin Las Vegasissa, tämä on koko matkan arvoinen yksinään.

Sell ​​+ Scale -tapahtuman osallistujille, Amazon Ads tarjoaa henkilökohtaista tukea näytteilleasettajien esittelyosastollaan. Amazon Ads EI ole KOSKAAN tarjonnut omistettua, yksityistä face-aikaa myyjille konferenssissa aiemmin. Huomaa, että vain lipunhaltijat voivat varata tämän asiantuntijakonsultoinnin Amazon Adsin kautta.

Haluatko lisätietoja mainosten näyttämisestä Amazonissa? Oletko kiinnostunut tietystä mainoksesta, kuten sponsoroiduista näyttömainoksista? Tarvitsetko apua äskettäisen PPC-ongelman ratkaisemisessa? Ehkä haluat vain jakaa kokemuksesi ja palautteesi suoraan Amazon Adsin edustajan kanssa? Jos näin on, sinun kannattaa ajoittaa 1:1 Amazon Adsin kanssa osallistumalla Sell & Scale Summit -tapahtumaan Las Vegasissa 19.–22. syyskuuta.

Aivan oikein, tarjoamme sinulle mahdollisuuden ohittaa Amazon-tukilinjan ja varaa paikka keskustellaksesi Amazon Adsin kanssa henkilökohtaisesti.

Jos sinulla on polttavia kysymyksiä johonkin alla olevista aiheista, hyödynnä tämä kerran elämässä tarjottava tilaisuus keskustella henkilökohtaisesti Amazon Adsin sisäpiiriläisen kanssa saadaksesi luotettavia näkemyksiä.

 • API:t ja kumppanuudet
 • Myyntikumppani menestys
 • Myyjäsuhteet
 • Luova tuotanto
 • Tuotemerkkirekisteri
 • Jälleenmyynti
 • Sponsoroidut tuotemerkit
 • Sponsoroitu näyttö

Kuinka moni myyjä saa mahdollisuuden “juoda vettä suoraan kaivosta” näin? Tähän asti vastaus on 0.

Älä odota – paikkoja on rajoitetusti. Rekisteröidy Sell + Scale -palveluun, niin saat mahdollisuuden varata Amazon Ads -asiantuntijatapaamisen.

Kun keräät henkilökohtaista viisautta Amazon Adsistasi, muista käydä erityisessä sisältöistunnossa Amazon Adsin tekniikan evankelistin Jeff Cohenin kanssa. Tämä istunto sisältää luovia strategioita Amazon-mainonnasta Joe Shelerudin, Kyle Kirkwoodin ja Vince Monteron kanssa.

Kello tikittää…

VIP-liput Sell + Scale -tapahtumaan ovat melkein loppuunmyytyjä, joten tämä on todennäköisesti viimeinen mahdollisuutesi turvata eksklusiivisin tällä hetkellä saatavilla oleva verkkoviestintäkokemus. Mitä VIP-tasolla sisältyy?

 • Varatut paikat kaikkiin Keynote-istuntoihin
 • Mastermind-istunnot erikoisvieraan kanssa
 • Pääsy VIP Loungeen + Welcome Party
 • Päivitetyt ateriat
 • Lisää
🔥 Empfohlen:  8 erilaista digitaalista markkinointia, joissa on ILMAISIA resursseja oppimiseen ja oppimiseen; Hallitse ne vuonna 2023

Vieraile Sell + Scale -sivustolla saadaksesi lisätietoja hinnoittelutasoista, erikoistapahtumista ja nähdäksesi yksityiskohtaisen aikataulun!

Liity pääpuhujien Gary Vaynerchukin, Neil Patelin, Amy Jo Martinin ja Jeff Cohenin seuraan kolmen päivän ennenkuulumattomiin työpajoihin, massiivisiin verkostoitumiseen ja Nellyn live-esiintymiseen. Joo, tuo Nelly. Sell ​​+ Scale lisää joka päivä uusia menestysmahdollisuuksia konferenssiin, jossa lippujen saaminen on vain vaikeampaa.

Säästä paikkasi myynti- ja mittakaavassa, kun voit!

Table of Contents