Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Epänormaali tietoturva – alusta pilvisähköpostin suojaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Epänormaali tietoturva – alusta pilvisähköpostin suojaamiseen

Epänormaali turvallisuus

Vaarantunut yrityssähköposti on noussut ykköseksi kyberturvallisuusuhat tällä digitaalisella aikakaudella. Kyberturvallisuuden taistelukenttä on nyt muuttunut ja sitä ohjaavat pilvi, etätyö ja digitaalinen muutos. FBI:n mukaan Yritykset ovat kärsineet maailmanlaajuisesti arviolta 43 miljardin dollarin tappiot kesäkuusta 2016 lähtien sähköpostihyökkäyksistä.

Näin valtavan tappion vuoksi yritykset harkitsevat yhteistyötä kyberturvallisuusyritysten kanssa, jotka voivat suojata niitä sähköpostihyökkäyksiä vastaan. Epänormal Security on yksi tällainen sähköpostin tietoturvayritys, joka on perustettu suojaamaan yrityksiä kohdistetuilta sähköpostihyökkäyksiltä.

Selvitetään sen tähänastinen matka sisältäen joitain tärkeitä näkökohtia, kuten startup-tarina, perustajat, rahoitus, saavutukset, tulevaisuuden suunnitelmat jne.

Epänormaali turvallisuus – yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Epänormaali turvallisuus

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Ensisijainen teollisuus Kyberturvallisuus
Perustajat Evan Reiser ja Sanjay Jeyakumar
Perustettu 2018
Verkkosivusto Abnormalsecurity.com

Epänormaali turvallisuus – Tietoja
Epänormaali turvallisuus – perustaja ja tiimi
Epänormaali tietoturva – käynnistystarina
Epänormaali turvallisuus – Missio ja visio
Epänormaali turvallisuus – liiketoimintamalli
Epänormaali turvallisuus – tuotteet ja palvelut
Epänormaali turvallisuus – rahoitus ja sijoittajat
Epänormaali turvallisuus – Tytäryhtiöt
Epänormaali turvallisuus – patentit ja tavaramerkit
Epänormaali turvallisuus – Yhteistyökumppanit
Epänormaali turvallisuus – kasvu
Epänormaali turvallisuus – palkinnot ja saavutukset
Epänormaali turvallisuus – Kilpailijat
Epänormaali turvallisuus – tulevaisuuden suunnitelmat

Epänormaali turvallisuus – Tietoja

Vuonna 2018 perustettu Abnormal Security käyttää tekoälyyn perustuvaa pilvipohjaista sähköpostin suojausalustaa, joka perustuu käyttäytymistietotieteeseen estämään sosiaalisesti suunniteltuja ja muun tyyppisiä sähköpostihyökkäyksiä, jotka voivat mahdollisesti kiertää organisaatioiden suojattuja sähköpostiyhdyskäytäviä. Yrityksen työntekijöiden ja ulkoisten lähettäjien henkilöllisyys heijastuu Epänormaalin käyttäytymisen tekniikka (ABX).

Yrityksen taustalla on Greylock Partners, Piilaaksossa sijaitseva pääomasijoitusyhtiö. Se suojaa yli 5 % Fortune 1000:sta, mukaan lukien Urban Outfitters, Royal Caribbean, Xerox ja Groupon.

Epänormaali turvallisuus – perustaja ja tiimi

Evan Reiser ja Sanjay Jeyakumar ovat yrityksen perustajia.

Evan Reiser

Abnormal Securityn toimitusjohtaja ja perustaja Evan Reiser valmistui Rensselaer Polytechnic Institutesta BS:stä, tietokonejärjestelmistä ja tietojenkäsittelytieteestä. Äskettäin hän johti tuote- ja koneoppimisryhmiä Twitterissä perustaessaan Bloomspotin ja AdStackin.

Sanjay Jeyakumar

CTO, T&K-johtaja ja yksi Abnormal Securityn perustajista, Sanjay Jeyakumar, valmistui Stanfordin yliopistosta MS-tutkinnon tietojenkäsittelytieteestä. Hän oli aiemmin TellApartin perustajainsinööri ja Googlen johtava insinööri.

Epänormaali tietoturva – käynnistystarina

Epänormal Securityn perustajat tiesivät, että kyberturvallisuusuhkiin puuttuminen ei tule koskaan olemaan helppoa. Niinpä he omaksuivat epätavanomaisen lähestymistavan perinteisiin kyberturvallisuusmalleihin ja päätyivät epänormaaliin tietoturvaan käyttämällä AdTech-alan kokemustaan ​​käyttäytymismallinnuksesta. Epänormaalin turvallisuuden perustamisen pääidea oli perinteisen turvajärjestelmän muuttaminen. Se kuvitteli uudelleen, kuinka pilvisähköposti voidaan suojata kehittyneiltä hyökkäyksiltä.

Epänormaali turvallisuus – Missio ja visio

Epänormaalin turvallisuuden tehtävänä on suojaa asiakkaita kaikenlaisilta sähköpostihyökkäyksiltä. Se pyrkii auttamaan VARS-järjestelmää myymään ja ansaitsemaan enemmän jokaisessa mittakaavassa integroimalla palveluihinsa korkealaatuisia ja korkean katteen ratkaisuja.

Epänormaali turvallisuus – liiketoimintamalli

Abnormal Securityn pilvipohjainen arkkitehtuuri toimii yhdellä napsautuksella API-pohjaisen G Suiten ja Office 365 -integraation kautta häiritsemättä yritysten sähköpostivirtaa. Ymmärrys yrityksestä muodostuu analysoimalla selkeästi sen työntekijöitä ja toimitusketjua.

Alusta käyttää datatieteellistä lähestymistapaa ja käyttäytymiseen perustuvaa AL:ta tarjotakseen resursseja sähköpostien havaitsemiseen, suojaamiseen ja niihin vastaamiseen. Se yhdistää useiden kanavien tiedot yhdeksi alustaksi syvällistä analysointia varten ja tarjoaa useiden vuokraajien ja alustojen välisen suojan.

Lisäksi Abnormal Securityn alusta toimii rinnakkain olemassa olevien kyberturvallisuustyökalujen kanssa ilman häiriöitä, jolloin yritykset voivat hyödyntää saatavilla olevia tietoja etsi Microsoftista API:t.

Epänormaali turvallisuus – tuotteet ja palvelut

Yritys tarjoaa pilvisähköpostin suojausta useiden tuotteiden kautta, ja nämä ovat Saapuvan sähköpostin suojaus, sähköpostitilin haltuunottosuojaus, väärinkäyttöpostilaatikon automaatio, sähköpostin tuottavuus ja suojausasennon hallinta.

Lisäksi organisaatiot voivat eliminoida laajimman kirjon uhkia Abnormal Securityn palveluiden avulla – tunnistetietojen kalastelu, yrityssähköpostien vaarantaminen, lasku- ja maksupetokset, toimitusketjun vaarantaminen, haittaohjelmat ja kiristysohjelmat sekä roskaposti ja graymail, pilvitilin haltuunotto.

Yhtiö tarjoaa neljä ratkaisua – SIEM, SOAR, ITSM ja IAM – tietoturvatietojen keskittämiseksi, prosessien automatisoimiseksi ja korjaustyönkulkujen järjestämiseksi.

Epänormaali turvallisuus – rahoitus ja sijoittajat

Kolmen rahoituskierroksen aikana Abnormal Security on pystynyt keräämään yhteensä 285 miljoonaa dollaria. Lisäksi yhtiön viimeisin rahoituskierros – Series C Round toteutettiin 10.5.2022, jossa se keräsi yhteensä 210 miljoonaa dollaria. Jotkut sen tärkeimmistä sijoittajista ovat Insight Venture Partners, Greylock ja Menlo Ventures.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

10. toukokuuta 2022 Sarja C 3 210 miljoonaa dollaria Insight Venture Partners
18. marraskuuta 2020 Sarja B 2 50 miljoonaa dollaria Menlo Ventures
19. marraskuuta 2019 Sarja A 1 24 miljoonaa dollaria Greylock

Epänormaali turvallisuus – Tytäryhtiöt

Abnormal Securityn pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, ja sen aluetoimistot sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa ja Singaporessa.

Epänormaali turvallisuus – patentit ja tavaramerkit

Immateriaalioikeuksista puhuttaessa yhtiöllä on tällä hetkellä 20 rekisteröityä patenttia, pääasiassa luokissa ‘Computing’ ja ‘calculating’. Tämän lisäksi sillä on 9 rekisteröityä tavaramerkkiä, jotka on luokiteltu luokkaan “Tieteelliset ja tekniset palvelut”.

Epänormaali turvallisuus – Yhteistyökumppanit

Yrityksen tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat:

Epänormaali turvallisuus – kasvu

Tilaustuottojen kasvun vuonna 2021 ilmoitettiin olevan 4-kertainen, kun asiakassäilytysaste oli 98 %. Koska yhtiön vuotuisen liikevaihdon arvioidaan olevan 127,5 miljoonaa dollaria vuodessa (259 080 dollaria työntekijää kohti) vuonna 2022, Abnormal Securityn nykyinen arvo on 4 miljardia dollaria. Lisäksi sen työntekijöiden määrä kasvoi viime vuonna 151 prosenttia.

Epänormaali turvallisuus – palkinnot ja saavutukset

Melkein neljän vuoden aikana perustamisestaan ​​Abnormal Security on saavuttanut ainutlaatuisen paikan kyberturvallisuusalalla ansaitsemalla arvostettuja palkintoja.

 • Yrityksen parhaat startupit CNBC 2022:n mukaan
 • Excellence Awards 2022 by etsi Microsoftista Älykäs turvallisuusyhdistys
 • Forbes 2022 America’s Best Startup Employers Enterprise Tech 30
 • Expert Insightsin paras sähköpostin suojaus
 • Women to Watch (Nicole Jiang – tuote- ja suunnittelujohtaja), kirjoittanut Women in IT Security
 • Inc. Parhaat työpaikat 2022
 • Expert Insights tunnusti yhdeksi 100 innovatiivisesta kyberturvallisuusyrityksestä

Epänormaali turvallisuus – Kilpailijat

Koska yritys toimii erittäin kilpailukykyisellä toimialalla, sen kilpailijoita ovat:

 • Todistus
 • Mimecast
 • Avanan
 • Tessian

Epänormaali turvallisuus – tulevaisuuden suunnitelmat

Abnormal Security aikoo sijoittaa rahoituksensa parantaakseen koneoppimisen tekoälykykyään ja kohdistaakseen sähköpostin suojauksen markkinoille ympäri maailmaa.

Lisäksi yhtiö investoi tekoälypohjaisiin automaatiokykyihinsä, mukaan lukien Abuse Mailbox -automaatio ja henkilökohtainen käyttökokemus. Se aikoo laajentaa yrityksen jalanjälkiä olemassa oleviin ja uusiin ja myös julkistaa lähivuosina.

UKK

Milloin Abnormal Security perustettiin ja kuka sen on perustanut?

Evan Reiser ja Sanjay Jeyakumar perustivat Abnormal Securityn vuonna 2018.

Mikä on epänormaalin turvallisuuden tehtävä?

Abnormal Securityn tehtävänä on suojella asiakkaita kaikenlaisilta sähköpostihyökkäyksistä.

Mitä rahoitusta Abnormal Security on saanut tähän mennessä?

Epänormal Security on pystynyt keräämään yhteensä 285 miljoonaa dollaria. Jotkut sen tärkeimmistä sijoittajista ovat Insight Venture Partners, Greylock ja Menlo Ventures.

🔥 Empfohlen:  Semrushin menestystarina - Online Visibility Management SaaS -alusta