Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Esimerkkejä sosiaalisen median sitoutumisesta: +7 tapaa sitouttaa sosiaalinen yleisösi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esimerkkejä sosiaalisen median sitoutumisesta: +7 tapaa sitouttaa sosiaalinen yleisösi

Keskivertokäyttäjä viettää yli neljänneksen Internet-ajastaan ​​sosiaalisessa mediassa – tarkkaan ottaen 28 % ajastaan. Mutta kuinka voit olla yrityksenä tekemisissä heidän kanssaan suosituilla sosiaalisilla alustoilla, kuten Facebook, Twitter tai Instagram? Tällä sivulla annamme seitsemän esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta, jotka havainnollistavat, kuinka johtavat brändit ovat yhteydessä seuraajiinsa sosiaalisessa mediassa.

Annamme sinulle myös hyödyllisiä vinkkejä oman sosiaalisen yleisösi sitouttamiseen. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja, ja älä unohda tilata Revenue Weeklyä, joka on kaksiviikkoinen markkinointiuutiskirjeemme! Ilmoittautuessasi saat sähköpostiisi samanlaisia ​​vinkkejä kuin tässä postauksessa!

Miksi sosiaalisen median sitoutuminen on tärkeää mittarina

Miten mittaat sosiaalisen median markkinointikampanjan menestystä?

Jotkut yritykset saattavat haluta lisätä verkkosivustojen liikennettä sosiaalisen median alustojensa kautta, kun taas toiset saattavat haluta lisätä bränditietoisuutta. Riippumatta siitä, mitkä tavoitteesi ovat sosiaalisen median markkinointikampanjallesi, ne kaikki kiertävät sitoutumisen. Sitoutumisen tulee olla minkä tahansa sosiaalisen kampanjan ensisijainen tavoite – yksinkertaisesti siksi, että se johtaa suurempien tavoitteiden saavuttamiseen, kuten verkkosivuston liikenteen lisääntymiseen ja bränditietoisuuden paranemiseen. Sitoutuminen on suurten tavoitteiden kulmakivi, koska kun käyttäjät ovat kiinnostuneita viesteistäsi, se tekee paljon enemmän kuin osoittaa, että he ovat kiinnostuneita.

Kun he osallistuvat, he:

 • Tykkää viestistäsi
 • Jaa viestisi
 • Kommentoi viestiäsi
 • Napsauta linkkejä verkkosivustollesi

Nämä pienet toimet voivat johtaa:

 • Heidän ystävänsä ja seuraajansa löytävät brändisi
 • Heidän ystävänsä ja seuraajansa ovat tekemisissä viestiesi kanssa
 • Lisääntynyt bränditietoisuus
 • Lisääntynyt verkkosivujen liikenne
 • Lisää tuloksia

Kun käyttäjät suhtautuvat viestiisi, se on ensimmäinen domino, joka putoaa ja luo brändillesi menestystä sosiaalisessa mediassa ja sen ulkopuolella.

7 parasta esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta Internetissä

Huippubrändit käyttävät useita strategioita yhdistääkseen yleisönsä ja ollakseen vuorovaikutuksessa sosiaalisen median tyypeissä. Olemme valinneet joitain parhaita esimerkkejä sosiaalisen median sitoutumisesta inspiroimaan seuraavaa kampanjaasi. Katso alla esimerkkejä suosituimmista sosiaalisen median sitoutumispostauksistamme!

Burt’s Bees on vuorovaikutuksessa Twitterissä

Burt’s Bees on sosiaalisen median esimerkkiluettelomme kärjessä yksinkertaisesti siksi, että heillä on aikaa olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa ja vastata heidän kommentteihinsa.

Vuorovaikutus seuraajien kanssa sosiaalisen median kommenteissa vastaamalla kysymyksiin tai vastaamalla kohteliaisuuksiin on yksi parhaista tavoista sitoutua – yksinkertaisesti siksi, että se saa heidät tuntemaan itsensä kuulluiksi. Viestisi kommentteihin vastaaminen tuo sinut välittömästi lähemmäs yleisöäsi. Seuraajat eivät enää näe sinua pelkkänä brändinä, vaan he näkevät sinut humanistisena yrityksenä, joka on vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja välittää heidän palautteestaan.

Burt’s Bees menee pidemmälle tässä sosiaalisen median sitoutumisesimerkissä allekirjoittamalla kommentin oikean edustajan nimellä. Tällainen henkilökohtainen vastaus auttaa pitkälle, kun se saa seuraajasi tuntemaan itsensä tärkeäksi ja ymmärretyksi.

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Kerro asiakkaille, että kuulet heidän ehdotuksensa ja välität heidän palautteestaan ​​vastaamalla henkilökohtaisesti!

🔥 Empfohlen:  Kuinka automatisoida julkaisusi oikeanlaisen AI-sosiaalisen median sisällöntuottajan avulla

GoPro järjestää kilpailun Facebookissa

Seuraava esimerkki sosiaalisen median sitoutumisesta osoittaa, kuinka GoPro käytti menestyksekkäästi sisältökilpailua kannustaakseen sitoutumista Facebookissa. Heidän #HomePro -haasteensa kannusti faneja jakamaan parhaat hetkensä kotona.

Voittajia oli viisi per päivä, ja palkintona oli GoPro-kamera ja viiden vuoden GoPro Plus -tilaus. Facebook-käyttäjä julkaisi kuvan hänestä ja hänen koirastaan ​​pelaamassa shakkia kannellaan, ja kuva on otettu GoProlla. Hän julkaisi kuvan osallistuakseen GoPron “HomePro Challenge” -kilpailuun.

Sosiaalisen median kilpailu ei ainoastaan ​​rohkaise käyttäjiä sitoutumaan brändiisi merkitsemällä sinut, vaan se tarjoaa myös monia mahdollisuuksia käyttäjien luomaan sisältöön – toinen hyödyllinen sosiaalisen median sitoutumisen esimerkki, josta puhumme myöhemmin. Järjestämällä kilpailun voit:

 • Ansaitse ilmaisia ​​mainoksia käyttäjiltä, ​​jotka jakavat viestejä ja merkitsevät brändiäsi
 • Kannusta muita käyttäjiä osallistumaan kilpailuusi
 • Lisää bränditietoisuutta

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Käytä kilpailuja käyttäjien sitouttamiseen, ilmaisten mainosten ansaitsemiseen ja bränditietoisuuden lisäämiseen.

MoonPie postaa ajankohtaisista tapahtumista Facebookissa

Nykyhetken kaltaista aikaa ei ole, ja sosiaalinen media on keskus ajankohtaisista tapahtumista. Voit kuitenkin saada yleisösi mukaan hyödyntämällä ympärilläsi tapahtuvia asioita. MoonPie tarjoaa hyvän esimerkin sosiaalisen median sitoutumisesta videopostaukseensa kumppanuudesta GFUELin kanssa – energiajuoma, jonka maku on nimeltään MoonPie.

SpaceX:n oli määrä lähteä nousuun 27. toukokuuta 2020. Vaikka sää sai lopulta NASAn ajoittamaan historiallisen laukaisun uudelleen, MoonPie hyödynsi oletettua ajankohtaista tapahtumaa luomalla videon, joka havainnollistaa MoonPie GFUELin kelluvan avaruuden halki. Tämä viesti kiinnostaa käyttäjiä, koska se viittaa asiaan, josta koko maailma puhuu.

SpaceX:n ympärillä oli jo vilinää, ja MoonPie yritti heijastaa jännitystä GFUEL-kumppanuudellaan.

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Hyödynnä ajankohtaisia ​​tapahtumia, koska käyttäjät ovat jo kiinnostuneita niistä.

Chewy puhuu syystä Instagramissa

Chewy osaa puhua seuraajiensa kieltä. Lemmikkitarvikebrändi tietää, että sen asiakaskunta koostuu lemmikkieläinten ystävistä, ja hyödyntää tätä ominaisuutta luodakseen yhden parhaista esimerkeistä sosiaaliseen mediaan sitoutumisesta luettelossamme.

He kertovat Instagram-viestissään seuraajilleen, että he lahjoittavat 700 000 dollarin arvosta American Journey Dog Foodia eläinsuojelujärjestöille eri puolilla maata. Mutta miksi tämä on hyvä esimerkki sosiaalisen median sitoutumisesta? Yrityksenä on tärkeää elää arvojesi mukaan joka päivä, ja Chewy on loistava esimerkki siitä.

Kun käytät sosiaalisen median alustoja näyttääksesi käyttäjille, kuinka elät arvojesi mukaan, se on loistava tapa saada heidät mukaan.

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Näytä käyttäjille konkreettisia esimerkkejä ja tapauksia siitä, kuinka toteutat brändisi arvoja.

Pop-Tart postaa kumppanuudesta tunnetun brändin kanssa Twitterissä

Pop-Tarts teki äskettäin yhteistyötä Good Humorin kanssa luodakseen jäätelöpatukoita, joista molempien merkkien seuraajat pitävät. Tämä on hyvä esimerkki sosiaalisen median sitoutumisesta, koska se osoittaa, kuinka yhteistyö muiden suosittujen tuotemerkkien kanssa voi kaksinkertaistaa vuorovaikutuksen. Ei vain sitä, vaan seuraajat, jotka rakastavat molempia brändejä, ovat varmasti vuorovaikutuksessa viestien kanssa, jotka esittelevät vasta muodostettua kumppanuutta.

🔥 Empfohlen:  Kumar Mangalam Birla: Aditya Birla Groupin puheenjohtaja

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Tee yhteistyötä tunnetun brändin kanssa saadaksesi hyödyt seuraajiesi ja muiden merkkien seuraajien sitoutumisesta.

Älä myöskään unohda varmistaa, että yleisösi on yhteneväinen kumppanisi brändin yleisön kanssa!

Wendy’s järjestää kyselyn Facebookissa

Mikään ei rohkaise käyttäjiä sitoutumaan niin kuin gallupit, ja Wendy’s käyttää tilaisuutta hyväkseen kannustaakseen seuraajia osallistumaan lähettämällä kyselyn kaikkien suosikkiaiheesta – kananuggeteista. Käyttäjät pitävät kyselyistä, koska ne ovat interaktiivisia, hauskoja ja antavat heille mahdollisuuden osallistua. Yli 8,2 tuhannella äänellä Wendy’s näki paljon vuorovaikutusta yksinkertaisessa postauksessaan nugget-määristä.

Tämä vuorovaikutus todennäköisesti teki enemmän kuin vain ratkaisi keskustelun – se rohkaisi käyttäjiä käymään paikallisessa Wendy’s drive-thru -kaupungissaan sammuttamaan himonsa. Ei vain sitä, vaan voit lähettää vakavampia galluppeja, jotka auttavat sinua saamaan käsityksen seuraavista asioista:

 • Miten käyttäjä haluaa, että häneen otetaan yhteyttä
 • Millaisia ​​viestejä käyttäjät haluavat nähdä sosiaalisilla alustoilla
 • Millaisista myynnin käyttäjät nauttivat
 • Mitä tuotteita käyttäjät haluavat nähdä lisää

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Julkaise kyselyjä, joiden avulla voit vastata markkinointikysymyksiin, tuotekysymyksiin tai vain olla yhteydessä seuraajiin.

Stoufferin käyttäjien luomaa sisältöä Twitterissä

Elintarvikebrändi Stouffer’s ei tuhlaanut aikaa uudelleentwiittaamalla nälkäistä fania, joka julkaisi itsensä keidastelemassa Stoufferin pakasteaterioita. Tällaista viestiä kutsutaan käyttäjien luomaksi sisällöksi, jolloin yritys julkaisee uudelleen sisältöä, jossa mainitaan heidän brändinsä. Tämä on loistava esimerkki sosiaalisen median sitoutumisesta, koska se rohkaisee muita olemaan vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa.

Brändisi tuntuu lähestyttävämmältä ja lisäät sosiaalista näyttöä, kun julkaiset todellisia faneja, jotka esittelevät, kuinka he käyttävät tai nauttivat tuotteistasi.

Kuinka voit käyttää tätä esimerkkiä sosiaalisen median sitoutumisesta kampanjasi inspiroimiseen: Julkaise faniesi lähettämä sisältö uudelleen, jotta seuraajat näkevät, kuinka muut brändiuskolliset nauttivat tuotteistasi.

3 tärkeimmistä tavoista saada sosiaalinen yleisösi mukaan

Nyt kun olemme inspiroineet sinua parhailla esimerkeillä sosiaalisen median sitoutumisesta, käydään läpi muutamia vinkkejä yleisösi sitouttamiseen! Jokaisen esimerkin takeaway-osion lisäksi tietysti!

1. Rajoita myyntiponnisteluja ja tarjoa arvoa

Yksi parhaista tavoista kannustaa sitoutumista seuraajiisi millä tahansa alustalla on rajoittaa sitä, kuinka paljon yrität myydä tuotteitasi ja viettää enemmän aikaa arvon tuottamiseen. Jos esimerkiksi kirjoitat vain uusista tuotteista ja myynnistä, käyttäjät tulevat tuntemaan sinut brändinä, joka on kiinnostunut vain myymään tuotteitaan ja tienaamaan rahaa. Vaikka tämä on erittäin tärkeää yrityksesi menestyksen kannalta, muut digitaalisen markkinoinnin strategiat, kuten hakukoneoptimointi (SEO) ja pay-per-click-mainonta (PPC), luovat upeita mahdollisuuksia myydä tuotteitasi.

🔥 Empfohlen:  Tapaa Magento Intia 2023 – Kertomus & Näkemyksiä

Sosiaalista mediaa foorumina hyödynnetään paljon paremmin yhteysalustana – vaikka se ei tarkoita, etteikö sosiaalisen median mainoksia pitäisi hyödyntää! Maltillisuus on avainasemassa, ja vaikka hyödyt uusista tuotteista ja myynnistä kertomisesta, sinun tulee myös pyrkiä julkaisemaan arvokasta sisältöä seuraajille. Tämä voi olla verkkosivustollasi julkaisemiesi blogitekstien muodossa tai alan johtajan julkaisemana uudelleen. Hyödyt myös käyttäjien luoman sisällön julkaisemisesta ja humanististen, keskustelua herättävien ajatusten jakamisesta.

2. Ole johdonmukainen

Käyttäjät eivät halua olla tekemisissä brändin kanssa, joka julkaisee kerran kuukaudessa sosiaalisessa mediassa. Sinun tulisi pyrkiä julkaisemaan jatkuvasti jokaisella alustalla – vähintään kahdesti viikossa – varmistaaksesi, että käyttäjät eivät unohda olemassaoloasi. Sosiaalinen media ei tietenkään ole ainoa tapa pitää yhteyttä käyttäjiin, mutta jatkuvasti julkaiseminen pitää brändisi mielessä.

Ei vain, vaan kun julkaiset usein, annat käyttäjille myös enemmän mahdollisuuksia sitoutua. WebFX voi auttaa sinua luomaan sosiaalisen median kalenterin, joka auttaa ylläpitämään johdonmukaista yhteyttä ja sitoutumista seuraajiisi! Ota meihin yhteyttä osoitteessa 800-280-1062!

3. Hyödynnä jokainen tilaisuus ottaaksesi yhteyttä seuraajiin

Starbucksin kaltaisena yritysbrändinä on mahdotonta vastata jokaiseen kommenttiinsa, jonka heidän viestinsä saavat. Jos olet kuitenkin pieni tai keskisuuri yritys, joka saa 5–10 kommenttia viesteihisi, yritä vastata jokaiseen niistä. Kun vastaat käyttäjien kommentteihin ja palautteeseen, se osoittaa heille, että olet vastaanottavainen, välität heidän sanomastaan ​​ja että viestiesi takana on ihminen.

Samoista syistä sinun tulee myös yrittää vastata suoriin viesteihin nopeasti. Välittämisesi osoittaminen on avainasemassa, kun lisäät sosiaalisen median sitoutumista seuraajiisi.

Etkö ole tyytyväinen sosiaaliseen mediaan?

Jos esimerkkimme sosiaalisen median sitoutumisesta ovat inspiroineet sinua lisäämään sitoutumista sosiaalisiin alustoihin, mutta et ole varma, mistä aloittaa, WebFX voi auttaa. Olemme julkaisseet asiakkaille yli 165 000 sosiaalista viestiä, jotka lisäävät sitoutumista ja auttavat parantamaan bränditietoisuutta ja voivat auttaa sinua hallitsemaan sosiaalisia viestejäsi kuin ammattilainen. Voit pyytää ilmaisen tarjouksen ottamalla meihin yhteyttä verkossa tai soittamalla numeroon 800-280-1062 oppia lisää sosiaalisen median palveluistamme!