Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Essential Phonen henkinen seuraaja on nyt kryptopuhelin, jota kukaan ei ole pyytänyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Essential Phonen henkinen seuraaja on nyt kryptopuhelin, jota kukaan ei ole pyytänyt

OSOM OV1, Android-puhelin, joka lanseerattiin samoista ihmisistä, jotka toivat sinulle Essential Phonen, on nyt nimetty uudelleen lohkoketjupuhelimeksi. Solana Sagaksi kutsutussa siinä on kaikki odotetut vuoden 2022 lippulaivatiedot, vuoden 2023 julkaisupäivä ja 1 000 dollarin aloitushinta 100 dollarin ennakkotalletusmaksulla.

Saga-puhelimessa on kaikki erinomaisen Android-puhelimen ominaisuudet. Siinä on 6,67 tuuman OLED-näyttö, 12 Gt RAM-muistia ja 512 Gt tallennustilaa, ja se kaikki saa virtansa Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1:stä. Akusta tai latausmahdollisuuksista ei kuitenkaan puhuta sanaa, ja puhelimen muotoilu on piilotettu. Tämän mallin tärkein myyntivaltti on web3- (tai krypto-)-ominaisuuksien tuki. Jos sanavarastosi on täynnä sanoja, kuten bensaraha ja airdrop, tämä puhelin on sinua varten.

Solana

“Lähes 7 miljardia ihmistä käyttää älypuhelimia ympäri maailmaa ja yli 100 miljoonalla ihmisellä on digitaalista omaisuutta – ja molemmat luvut jatkavat kasvuaan”, sanoi Anatoli Yakovenko, Solanan toinen perustaja lehdistötiedotteessa. “Saga asettaa uuden standardin web3-kokemukselle mobiililaitteilla.”

“Valitsimme Saga-nimen, koska krypton tarinaa kirjoitetaan edelleen”, sanoi Raj Gokal, Solanan perustaja. “Tämä on tämän tarinan seuraava luku, ja uskomme, että krypton avaaminen mobiililaitteille johtaa laajempaan omaksumiseen, parempaan ymmärtämiseen ja lisää mahdollisuuksia.”

Sagan ohella Solana esittelee myös Solana Mobile Stackin, ohjelmistokehityspaketin, joka mahdollistaa natiivit web3-sovellukset Android-alustoilla. Saga olisi ensimmäinen puhelin, joka tukee sitä alkuperäisesti.

“Kehittäjiä on estetty liian pitkään luomasta todella hajautettuja mobiilisovelluksia, koska nykyinen portinvartijamalli ei vain toimi enää”, Yakovenko sanoi. ”Elämme elämäämme mobiililaitteillamme – paitsi web3:ssa, koska yksityisen avaimen hallintaan ei ole ollut mobiilikeskeistä lähestymistapaa. Solana Mobile Stack näyttää uuden polun eteenpäin Solanassa, joka on avoimen lähdekoodin, suojattu, optimoitu web3:lle ja helppokäyttöinen.”

🔥 Empfohlen:  Kuinka Leena AI auttaa yrityksiä rakentamaan brändejä entisten työntekijöiden kautta

Se on hieman outo puhelin, joka yhdistää tekniikan pahimmat vaistot tarjotakseen ainutlaatuisen uteliaan laitteen. Se on innostunut puhelin, mutta julkaisu on niin kaukana tulevaisuudessa, että voit unohtaa sen. Siinä on huomiota herättävät tekniset tiedot, jotka vanhentuvat julkaisuun mennessä, ja se on laserkeskeinen vastaamaan kysyntää markkinoilla, joita voidaan hyväntekeväisyydellä kuvata rajahuijaukseksi. Jos tämä tarina kuulostaa tutulta, se johtuu siitä, että Solana ei ole ensimmäinen, joka kokeilee sitä. HTC on myös työskennellyt muutaman oman krypto-fokusoidun puhelimen parissa. Kuvittelee, että Solana menestyy yhtä hyvin. Mitä tulee yrityksen luottamustasoihin omaan tuotteeseensa, Solana Saga on hinnoiteltu Yhdysvaltain dollareissa eikä Bitcoinissa. Jätetään se sinne.