Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Etkö voi lähettää tiedostoja Google Chrome for Windowsissa? Kokeile näitä korjauksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Etkö voi lähettää tiedostoja Google Chrome for Windowsissa? Kokeile näitä korjauksia

Onko sinulla ongelmia tiedostojen lähettämisessä Google Chromessa? Se voi olla melko ärsyttävää, eikö? Riippumatta siitä, liitätpä asiakirjoja sähköposteihin, jaat kuvia sosiaalisessa mediassa tai lähetät tärkeitä tiedostoja työhön tai kouluun, sujuva tiedostojen latausprosessi on välttämätöntä. Tästä syystä voi olla turhauttavaa, jos tiedostojen lataaminen epäonnistuu Windows-tietokoneesi Chromessa.

Jos et ole vielä valmis luopumaan suosikkiselaimestasi, tässä on muutamia vinkkejä, joiden pitäisi palauttaa kykysi ladata tiedostoja Google Chromessa

1. Aloita yleisillä korjauksilla

Ennen kuin käsittelemme edistyneitä vianetsintävinkkejä, on hyvä idea kokeilla alla mainittuja perusratkaisuja.

 • Sulje pois Internet-yhteytesi ongelmat: Heikko tai epävakaa Internet-yhteys voi olla syynä siihen, ettet pysty lataamaan tiedostoja Chromeen. Testaa yhteytesi avaamalla uusi välilehti Chromessa ja siirtymällä luotettavalle Internetin nopeustestisivustolle. Jos internetissä on ongelma, harkitse reitittimen uudelleenkäynnistämistä tai vaihtamista toiseen verkkoyhteyteen ja yritä sitten uudelleen.
 • Käynnistä Chrome uudelleen: Joskus yksinkertaisimmat ratkaisut ovat tehokkaimpia. On mahdollista, että väliaikainen selaimen häiriö aiheuttaa tiedostojen latausongelmia Chromessa. Jos näin on, Chromen uudelleenkäynnistyksen pitäisi ratkaista ongelma.
 • Tyhjennä välimuisti ja evästeet: Vanhentuneet tai vioittuneet selaustiedot voivat myös aiheuttaa tällaisia ​​ongelmia. Voit yrittää tyhjentää välimuistin ja evästeet Google Chromessa nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman.

2. Käytä incognito-ikkunaa

Yksi Chromen käytön tärkeimmistä eduista on sen laaja laajennustuki. Kaikki kolmannen osapuolen laajennukset eivät kuitenkaan ole luotettavia. On mahdollista, että jokin laajennuksistasi aiheuttaa sen, että Chrome ei vastaa tai kaatuu, kun lataat tiedostoja Windows-tietokoneeltasi.

Voit sulkea tämän mahdollisuuden kokeilemalla Chromen käyttöä incognito-tilassa, joka lataa selaimen ilman kolmannen osapuolen laajennuksiasi. Avaa incognito-ikkuna Chromessa napsauttamalla kolmen pisteen valikko -kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Uusi Incognito-ikkuna.

🔥 Empfohlen:  Miten Google Trends toimii? (Hakutrendit selitetty)

Yritä sen jälkeen ladata tiedostoja ja tarkista, toistuuko ongelma.

3. Poista selaimen laajennukset käytöstä

Jos pystyt lataamaan tiedostoja ilman ongelmia incognito-ikkunassa, on todennäköistä, että jokin laajennuksistasi aiheuttaa ongelman. Sen tunnistamiseksi sinun on poistettava kaikki laajennukset käytöstä ja otettava ne sitten uudelleen käyttöön yksi kerrallaan.

Voit poistaa laajennukset käytöstä Google Chromessa seuraavasti:

 1. Avaa Google Chrome ja napsauta kolmen pisteen valikko -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
 2. Vie kursori päälle Lisää työkaluja ja valitse sitten Laajennukset alivalikosta.
 3. Poista kaikki laajennukset käytöstä painikkeilla.

Käynnistä Chrome tämän jälkeen uudelleen ja ota sitten laajennukset käyttöön yksi kerrallaan. Sinun on ladattava testitiedosto kunkin laajennuksen käyttöönoton jälkeen, kunnes ongelma toistuu. Kun löydät ongelman aiheuttavan laajennuksen, harkitse sen poistamista.

4. Poista virransäästötila käytöstä Chromessa

Kun otat Energiansäästötilan käyttöön Chromessa, se rajoittaa tiettyjä taustaprosesseja ja visuaalisia tehosteita akun keston säästämiseksi. Tämä ominaisuus saattaa kuitenkin aiheuttaa tiedostojen lataamisen epäonnistumisen Chromessa, varsinkin jos lataat suuria tiedostoja.

Siksi on parasta poistaa virransäästötila käytöstä Chromessa, jos sinulla on vaikeuksia. Tässä on saman vaiheet.

 1. Avaa Chrome, napsauta kolmen pisteen valikko -kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse asetukset.
 2. Käytä vasenta ruutua vaihtaaksesi kohtaan Esitys -välilehti.
 3. Poista käytöstä vieressä oleva kytkin Energian säästäjä.

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, katso, voitko ladata tiedostoja ilman ongelmia.

5. Poista virustorjunta käytöstä

Monissa kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmissa on verkkosuojausominaisuuksia, joiden tarkoituksena on suojata sinua Internetin selaamisen aikana. Nämä virustentorjuntaohjelmat voivat kuitenkin joskus olla häiritseviä ja estää tiedostojen lataamisen Chromessa.

Voit tarkistaa tämän mahdollisuuden poistamalla virustorjuntaohjelman väliaikaisesti käytöstä Windowsissa. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella virustentorjuntaohjelman tehtäväpalkin kuvaketta ja valitsemalla Poista käytöstä > Poista käytöstä seuraavaan uudelleenkäynnistykseen asti.

🔥 Empfohlen:  Dohop White Label -vaihtoehto

Jos tämä ratkaisee ongelmasi, sinun on tarkistettava virustorjuntaohjelman verkkosuojausasetukset ja tehtävä tarvittavat muutokset ongelmien välttämiseksi.

6. Asenna kaikki odottavat Google Chrome -päivitykset

Toinen syy, miksi et ehkä pysty lähettämään tiedostoja Google Chromeen, on se, että käytät vanhentunutta tai viallista selaimen versiota. Vaikka Google Chrome yleensä päivittyy automaattisesti, näin ei välttämättä tapahdu, jos et ole sulkenut selainta vähään aikaan.

Tarkista ja asenna odottavat Google Chrome -päivitykset seuraavasti:

 1. Avaa Google Chrome ja napsauta valikkokuvake (kolme pystysuoraa pistettä) oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Ohje > Tietoja Google Chromesta.
 3. Odota, että Chrome lataa odottavat päivitykset, ja napsauta sitten Käynnistä uudelleen -painiketta asentaaksesi ne.

Kun olet päivittänyt Chromen, tiedostojen latausten pitäisi toimia odotetulla tavalla.

7. Luo uusi Chrome-profiili

Myös Chrome-profiiliisi liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa selaimen toimintahäiriön. Näin voi käydä, jos Chrome-profiilisi on vioittunut. Voit yrittää luoda uuden käyttäjäprofiilin Chromessa nähdäksesi, korjaako se ongelman. Näin voit tehdä sen.

 1. Avaa Google Chrome ja napsauta omaa profiilikuvake oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Lisätä tuloksena olevasta valikosta.
 3. Valitse, haluatko kirjautua sisään tilillä vai ilman.

Vaihda äskettäin luotuun profiiliin ja yritä ladata tiedostoja uudelleen. Jos tämä korjaa ongelmasi, voit harkita vanhan Google Chrome -profiilin poistamista.

8. Palauta Chrome-asetukset

Jos et edelleenkään voi lähettää tiedostoja Google Chromeen, voit viimeisenä keinona nollata selaimen. Tämä poistaa kaikki mukautetut asetuksesi, poistaa laajennukset käytöstä ja poistaa muut väliaikaiset tiedot. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tallennettuihin kirjanmerkkeihisi ja salasanoihin, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

Google Chromen nollaus Windowsissa:

 1. Käynnistä Google Chrome ja napsauta kolmen pisteen valikko oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse asetukset tuloksena olevasta valikosta.
 3. Valitse Palauta asetukset vasemmasta sivupalkista.
 4. Klikkaa Palauta asetukset alkuperäisiin oletusarvoihinsa vaihtoehto oikeassa ruudussa.
 5. Klikkaus Palauta asetukset vahvistaa.
🔥 Empfohlen:  W3C tekee suuren käänteen voittoa tavoittelemattomaksi

Kun olet nollannut Chromen, käynnistä se uudelleen, ja ongelman pitäisi häiritä sinua.

Koe vaivattomat lataukset uudelleen Windowsin Chromella

Google Chrome voi olla suosittu selain, mutta siinä ei ole puutteita. Joskus Chrome voi tuottaa pettymyksen, koska se ei salli tiedostojen lataamista Windows-tietokoneeltasi. Toivottavasti näin ei enää ole, ja yksi yllä olevista vinkeistä on auttanut ratkaisemaan ongelman.