Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Etsy – Aloita pienyrityksesi jo tänään!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Etsy – Aloita pienyrityksesi jo tänään!

Kaikilla on vintage-tuotteita, käsintehtyjä esineitä, taidokkaita tavaroita jne., mutta tällaisista tuotteista on aina pulaa. Raha ei ole aina avain tavoittelemaan haluttuja asioita. Ihmisten täytyy mennä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tämä on ainoa tapa saada selville poikkeuksellisia asioita.

Etsy on sellainen paikka, joka keskittyy erityisesti käsintehtyihin, vintage- ja askartelutarvikkeisiin. Näissä kolmessa osiossa on joitain luokkia. Tässä on Etsyn menestystarina ja miten se toimii!

Etsy – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi Etsy

Päämaja Brooklyn, New York, Yhdysvallat
sektori Sähköinen kaupankäynti
Perustajat Rob Kalin, Chris Maguire, Jared Tarbell ja Haim Schoppik
Perustettu 18. kesäkuuta 2005
Verkkosivusto etsy.com

Etsy – Tietoja
Etsy – Startup Story
Etsy – perustajat ja tiimi
Etsy – Logo
Etsy – Liiketoimintamalli
Etsy – tulomalli
Etsy – Rahoitus ja sijoittajat
Etsy – Kasvu
Etsy – Kilpailijat
Etsy – Tulevaisuuden suunnitelmat

Etsy – Tietoja

Etsy on amerikkalainen verkkokauppayritys, jolla on laaja valikoima luokkia. Se sisältää laukkuja, vaatteita, koruja, huonekaluja, leluja, taidetta ja työkaluja. Yrityksen erikoisuus on, että se tarjoaa vuosikerta, käsintehty, ja ovela toimittaa asiakkailleen. Kaikki verkkosivustolla olevat vintage-esineet ovat saavuttaneet vähintään kaksikymmentä vuotta. Etsyn nykyinen toimitusjohtaja on Josh Silverman.Etsy – Startup Story

Vuonna 2005 yrityksen neljä perustajaa perustivat Etsyn Brooklynin asunnossa. Yritys aloitti taiteen ja käsityön virtuaalisena myymälänä. Neljän perustajan varsinainen visio oli auttaa käsityöläisiä myymään tuotteitaan verkkoalustalla. Yrityksen perustaja Rob Kalin poisti itsensä päivittäisestä toiminnasta. Pitkän kamppailun jälkeen yritys on nykyään artesaanimarkkinapaikka.Etsy – perustajat ja tiimi

Ryöstää Kalin, Chris Maguire, Jared Tarbell, ja Haim Schoppik ovat Etsyn perustajat.

  • Rob Kalin on yksi Etsyn perustajista. Hän toimi yhtiön toimitusjohtajana joulukuusta 2009 heinäkuuhun 2011. Hänen CB-sijoituksensa henkilönä on 4 224.
  • Chris Maguire oli Etsyn toinen perustaja ja johtaja joulukuusta 2004 29. elokuuta 2008 asti. Nyt hän on Cypress Equitiesin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.
  • Jared Tarbell on yrittäjä. Hän on Etsy-yhtiön perustaja. Hänen CB-sijoituksensa ihmisenä on 76 313. Hän suoritti koulutuksensa New Mexico State Universityssä vuonna 2000.
  • Etsyn perustaja Haim Schoppik on myös yrittäjä. Hänen CB-sijoituksensa ihmisenä on 6 161.

Etsyllä on yksinkertainen logo, johon on kirjoitettu sanat Etsy.

Etsy – Liiketoimintamalli

Etsyn liiketoimintamalli on sähköisen kaupankäynnin markkinapaikka. Sen avulla taiteilijat voivat myydä käsintehtyjä ainutlaatuisia tuotteita. Käsintehdyt tuotteet eivät kiinnosta kaikkia. Tämä alusta on erityisesti niille harvoille kiinnostuneille ja valikoiville ihmisille. Yrityksen liiketoimintamalli on melkein kuin eBay tai Amazon.

Mutta ero tässä on se, että Etsy tarjoaa hämmästyttävää arvoa sekä ostajilleen että myyjille. Etsyn liiketoimintamalli on vertikaalinen. Se keskittyy vain käsintehtyihin esineisiin. Yrityksellä on Android-sovellus, verkkosivusto ja iOS-sovellus myydäkseen tuotteitaan.Etsy – tulomalli

Etsyn tulomalli on ainutlaatuinen.

Etsy veloittaa myyjiä tuotteiden luetteloimisesta alustallaan. Maksu on niukka tavaroiden listaamisesta. Se on 0,20 dollaria. Maksettu raha on voimassa neljä kuukautta. Se on siis iso asia myyjille.

Etsy veloittaa jokaisesta myynnistä välityspalkkion, 6,5 % on kiinteä välityspalkkio. Myyjillä on mahdollisuus asettaa itse haluttu myyntihinta. Mutta Etsy leikkaa 6,5 ​​prosentin palkkion myyntihinnasta, kuten edellä mainittiin.

Etsy – Rahoitus ja sijoittajat

Yhtiö on kerännyt yhteensä 97,3 miljoonan dollarin rahoitus yhdeksän kierroksen aikana. Viimeisin rahoituskierros järjestettiin 15.5.2017.

Päivämäärä Tapahtuman nimi Kerätty raha Pääsijoittaja

15. toukokuuta 2017 Listautumisannin jälkeinen osake
22. toukokuuta 2014 Private Equity 5,6 miljoonaa dollaria
9. toukokuuta 2012 Sarja F 40 miljoonaa dollaria Index Ventures
26. elokuuta 2010 Sarja E 20 miljoonaa dollaria Index Ventures
1. tammikuuta 2008 Sarja D 27 miljoonaa dollaria Accel
1. heinäkuuta 2007 Sarja C 3,3 miljoonaa dollaria
1. tammikuuta 2007 Sarja B
1. marraskuuta 2006 Sarja A 1 miljoona dollaria Union Square Ventures
18. kesäkuuta 2005 Enkelin kierros 400 000 dollaria

Etsyllä on 19 sijoittajaa ja TGP on viimeisin sijoittaja.

Etsy – Kasvu

Yhtiö yrittää parhaansa mukaan kasvaa isommaksi. Etsy ilmoitti alkavansa mainostaa myyjien puolesta. Se muuttaa myös monia malleja lisätäkseen myyntiä ja näyttääkseen kasvua myyjilleen. Vuonna 2015 Etsy osui osakemarkkinoille. Sijoittajat olivat tuolloin erittäin innoissaan nähdessään alustan potentiaalin. Yritys on valmis tarjoamaan kiehtovan ilmeen idealistiselle ihmisryhmälle. He yrittävät myös kovasti täyttää julkisten markkinoiden vaatimukset.

Etsy – Kilpailijat

Yrityksen suurimmat kilpailijat ovat ShopifyIso kartelli, Zibbet, ja Käsintehty Amazonissa.

  • Shopify on kanadalainen monikansallinen verkkokauppayritys.
  • Big Cartel on ainutlaatuinen verkkokauppa. Se auttaa ihmisiä ajamaan luovia yrityksiä.
  • Zibbet on markkinapaikka. Se auttaa ihmisiä tietämään enemmän taiteilijoista, yrittäjistä ja luovuudesta.
  • Käsintehty Amazonissa auttaa ihmisiä ostamaan käsintehtyjä kodin sisustustuotteita, koruja, asusteita ja monia muita lahjoja.

Etsy – Tulevaisuuden suunnitelmat

Yhtiöllä on a pitkän aikavälin strategia. Tavoitteena oli, on ja tulee olemaan tuoda markkinoille ainutlaatuisia ja luovia asioita. Heillä on suunnitelmia tarjota jatkuvaa kasvua. Yhtiö uskoo, että neljä elementtiä auttavat heitä kasvattamaan liiketoimintaansa paremmin – kokoelma ainutlaatuisia esineitä, ensiluokkaiset löydöt, ihmissuhteet ja luotettavat tuotemerkit. Nämä neljä asiaa ovat erittäin tärkeitä yritykselle. Tämä ei koske vain Etsyä vaan myös muita yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa. Talousjohtaja kommentoi kokouksessa, että hän ja hänen tiiminsä uskovat, että tuotteisiin on tehty parannuksia.

Johtopäätös

Etsy on sähköisen kaupankäynnin alusta, joka keskittyy käsintehtyihin, vintage- ja ainutlaatuisiin esineisiin. Sen avulla pienyritysten omistajat ja itsenäiset tekijät voivat myydä tuotteitaan maailmanlaajuiselle asiakaskunnalle. Siitä on tullut suosittu kohde ainutlaatuisille ja käsintehtyille esineille.

UKK

Mikä on Etsy?

Etsy on yhdysvaltalainen verkkokauppapaikka, jossa kuka tahansa voi myydä käsintehtyjä tuotteita.

Onko Etsy saatavilla Intiassa?

Kyllä, Etsy on saatavilla Intiassa.

Onko Etsy Amazonin omistuksessa?

Ei, Etsy on itsenäinen yritys.

Kuka perusti Etsyn?

Robert Kalin, Chris Maguire, Haim Schoppik ja Jared Tarbell perustivat Etsyn 18. kesäkuuta 2005.

Kuinka paljon Etsyn käyttäminen myyntiin maksaa?

Etsy veloittaa sinulta 0,20 dollaria kunkin tuotteen listaamisesta ja 6,5 ​​%:n tapahtumamaksun jokaisesta myynnistä.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Googlen Pixel 7- ja Pixel Watch -tapahtuman katsominen: Suora lähetys tänään klo 10 ET