Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Etsy Dropshipping: Ultimate Guide for dropshipping on Etsy

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Etsy Dropshipping: Ultimate Guide for dropshipping on Etsy

Etsyn dropshippingistä on ollut viime aikoina kuultua. Luovat yrittäjät, jotka ovat intohimoisia käsintehtyistä ja ainutlaatuisista esineistä, huomaavat, että Etsy on loistava markkinapaikka tavaroitaan esittelemään. Kaikki eivät kuitenkaan tunne dropshippingiä ja sitä, miten sitä voidaan käyttää tuotteiden myymiseen Etsyssä. Tässä artikkelissa kerromme vaiheista, joilla saat Etsy-dropshipping-yrityksesi käyntiin.

Mitä dropshipping on?

Dropshipping on liiketoimintamalli, jossa kauppias myy tuotteita ilman, että hänen tarvitsee valmistaa tavaroita, kuljettaa varastoa tai lähettää tuotteita asiakkaille. Liiketoimintamalli on suosittu uusien ja riskejä välttelevien yrittäjien keskuudessa, jotka haluavat perustaa verkkokaupan.

Perinteisesti yrittäjien oli ostettava tuotteita irtotavarana tukkuhintaan. Jos tuote myydään, hienoa! Jos näin ei käynyt, heille jäi laatikko myymättä. Jep. Dropshippingillä ostat tuotteita toimittajilta yksilöllisesti. Joten jos asiakas tekee tilauksen myymälästäsi, tilaat sitten kyseisen tuotteen – ja vain tämän tuotteen – toimittajalta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Mikä on Etsy

Etsy on verkkokauppasivusto, jonka avulla myyjät voivat esitellä askartelutarvikkeita sekä vintage- tai käsintehtyjä esineitä. Vaikka Etsy esiteltiin alustana pienten erien valmistajille ja käsityöläisille, se on kasvanut vuosien varrella ja auttaa nyt kaikenlaisia ​​kauppiaita myymään tuotteitaan. Etsyllä on yli neljä miljoonaa myyjää ja lähes 81 miljoonaa aktiivista ostajaa.

Miten dropshipping Etsyssä toimii

Etsyn dropshipping-yrityksen perustaminen ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Vaikka et löydä mitään selkeää viestintää, joka kieltäisi dropshipping-toimituksen, samankaltaisten liiketoimintamallien, kuten jälleenmyynnin ja tilaustulostuksen, kielenkäyttö voi olla hämmentävää navigoinnissa.

Tästä huolimatta Etsyssä on kaksi päätapaa “dropship” -palveluun, vaikka ne eivät täsmälleen sovi perinteiseen dropshipping-malliin.

 1. Avaa Etsy-myymälä ja ulkoista tavaroidesi tuotanto. Tämä edellyttää, että tuotteesi valmistaa kolmas osapuoli, joten sinun ei tarvitse investoida paljon pääomaa etukäteen. Sinun on kuitenkin edelleen hallittava tilausten toteuttamista. Lisäksi Etsy edellyttää myyjien osallistumista suunnitteluprosessiin, mikä tarkoittaa, että voit ulkoistaa vain itse suunnittelemiesi tuotteiden valmistuksen.
 2. Hanki tuotteet Etsystä myytäväksi omalla verkkokauppasivustollasi. Tämä liiketoimintamalli sisältää tuotteiden ostamisen muilta Etsy-kauppiailta ja niiden jälleenmyynnin omassa myymälässäsi. Se antaa sinulle enemmän hallintaa ja autonomiaa liiketoiminnassasi, mutta vaatii enemmän markkinoinnin rintamalla. Huomaa, että et voi hankkia tuotteita Etsystä ja myydä niitä sitten Etsyssä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada arvosteluja Etsystä? 11 parasta vinkkiä Etsy Storellesi!

Dropshippingin säännöt Etsyssä

Dropshipping Etsyssä voi olla hankalaa liiketoimintaa, koska alusta ei nimenomaisesti salli sitä. On kuitenkin olemassa joitakin Etsyn asettamia sääntöjä ja ehtoja, jotka liittyvät samanlaisiin liiketoimintamalleihin. Tässä on joitain Etsyn dropshipping-sääntöjä, jotka kannattaa pitää mielessä:

 1. Kohteiden luonne sinulle myydä Etsyssä tulee olla vintage, käsintehty tai askartelutarvike. Lisäksi vintage-esineiden on oltava vähintään 20 vuotta vanhoja.
 2. Kaikki tuotteet tulee olla myyjän valmistamia ja/tai suunnittelemia. Etsy ei salli jälleenmyyntiä, mikä tarkoittaa, että et voi hankkia käsintehtyjä tuotteita Etsy-myyjiltä ja myydä niitä edelleen omassa myymälässäsi.
 3. Kun työskentelet “tuotantokumppanit”, sinun on määritettävä suhde tuotelistauksissa. Tuotantokumppanit eivät kuitenkaan voi olla Etsy-kaupan jäseniä tai toimittajia, joilta kauppias hankkii valmiita tuotteita myytäväksi.
 4. Jos hankit käsityötarvikkeita kolmannelta osapuolelta, voit ostaa kaupallisia, vintage- tai käsintehtyjä tuotteita
 5. Jokaisen Etsy-listauksen on myytävä ja tuettava digitaalista tai fyysistä tuotetta suoraan. Etsy kieltää myyjiä luomasta Etsyn listalle viittauskoodeja tai haluamasta mainoksia tai vastaavia toimia.
 6. Jonkin verran kielletty jälleenmyynti toimintoihin kuuluvat: yritykseesi liittymättömien kauppiaiden tuotteiden myynti, reilun kaupan tuotteiden myynti, joita et ole suunnitellut tai valmistanut, sekä kaupallisten tuotteiden pakkaaminen ja uudelleenbrändäys.
 7. Etsy-kauppiaat eivät saa käyttää AliExpress dropshippingiä.

Joten vaikka etsyssä on mahdollista löytää ratkaisuja ja hakkereita dropship-toimitukseen, on tärkeää pitää mielessä nämä säännöt ja rajoitukset. Viime kädessä myyjän on varmistettava, että hänen liiketoimintakäytäntönsä ovat Etsyn käytäntöjen mukaisia.

Etsy dropshippingin edut

Dropshipping on suosittua eri alustoilla. Tarjolla on Amazon dropshipping, eBay dropshipping, Shopify dropshipping ja paljon muuta. Joten miksi ihmiset ovat kiinnostuneita Etsyn dropshippingistä? Tässä nopea yhteenveto:

Jos etsit käsintehtyjä tuotteita, tulosteita tai häätuotteita, Etsy on yksi näiden markkinarakojen suurimmista markkinapaikoista. Myyjät, jotka haluavat myydä digitaalisia tuotteita tai häätarvikkeita, saattavat olla kiinnostuneita Etsy-tuotteiden dropshipping-toimituksesta.

🔥 Empfohlen:  Avelo Roy kertoo kuinka rakentaa miljoonan dollarin yrityksiä ja skaalata se seuraavalle tasolle

Kilpailu on vähäistä dropshippereiden osalta

Etsyn tiukat jälleenmyyntiä ja tilaustulostusta koskevat säännöt ja määräykset tekevät siitä vaikean alustan dropshippereille. Mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että alustalla on vähemmän kilpailua, mikä tarjoaa loistavan mahdollisuuden uusille dropshippereille.

Etsyn dropshipping miinukset

Vaikka Etsy dropshipping tarjoaa uskomattomia etuja, sen haitat voivat saada sinut harkitsemaan alustaa uudelleen. Tässä on vain muutamia Etsyn dropshipping-haittoja:

Korkeat maksut

Etsyn myyjien on maksettava 20 ¢ listausmaksu tuotetta kohden ja 6,5 ​​%:n kauppamaksu näytetystä hinnasta sekä toimitus- ja lahjapakkauskulut. Maailmanlaajuisista valuuttamuunnoksista peritään myös 2,5 %:n maksu. Jos päätät rakentaa perusbrändätyn verkkosivuston Etsy’s Patternin kautta, se maksaa sinulle 15 dollaria kuukaudessa. Nämä maksut ovat välttämätön osa liiketoimintaa Etsyllä, ja ne tulisi ottaa huomioon hinnoittelussa ja voittomarginaaleissa.

Matala skaalautuvuus

Etsyn varasto on yleensä käsintehty, vintage tai huolella hankittu, ei massatuotantoa. Näin ollen Etsy-toimittajat eivät voi luoda tuotteita yhtä nopeasti kuin suuret valmistajat. Lisäksi vintage- ja antiikkiesineiden valikoima on rajallinen, mikä tekee yrityksesi skaalaamisesta ja myynnin lisäämisestä haastavaa.

Ei tukkumyyntiä

Kesäkuussa 2018 Etsy teki päätöksen lopettaa tukkumyyntiohjelmansa, jonka ansiosta myyjät pystyivät myymään jälleenmyyjille. Joten jos haluat myydä Etsy-tuotteita, vaihtoehtosi rajoittuvat myymiseen kuluttajille.

Etsy dropshipping Shopifyssa

Mitä tulee Etsyn dropshipping-toimitukseen Shopifyssa, voit mainostaa Etsy-tuotteita myymälässäsi Shopify-sovellusten kautta.

Muista, että tämän haittapuolena on, että myyjät myyvät usein käsintehtyjä tuotteita, joten määriä on rajoitetusti. Jos lähetät paljon maksettua liikennettä tiettyyn tuotteeseen, myyjä ei ehkä pysty käsittelemään kaikkia lähettämiäsi pyyntöjä. Ja koska tuote on alkuperäinen, et voi löytää korvaavaa myyjää, mikä voi johtaa tyytymättömiin asiakkaisiin.

Dropshipping AliExpressistä Etsyyn

Dropshipping AliExpressistä Etsyyn on kielletty. Miksi? Koska tavaroiden on oltava käsintehtyjä, vintage-tai askartelutarvikkeita. Jos esimerkiksi myyt t-paitaa, t-paidan kuvion on täytynyt olla itse luomasi. Vaikka jotkut myyjät ovat päässeet hiipimään sisään, usein omilla muokatuilla valokuvillaan, et siltikään saa tilata tuotteita Etsyyn. Ja kiinni jääminen voi saada sinut porttikiellosta.

🔥 Empfohlen:  Ultimate Guide to Etsy Influencer Marketing

Onko dropshipping Etsyssä sallittua? Jos sinulla on tilaustulostuspalvelu, jossa suunnittelet omia tuotteitasi, kyllä. Jos toimitat dropshipping tuotteita, joita et ole luonut tai suunnitellut, ei.

Joten missä sinun pitäisi dropship sen sijaan? Sukellaanpa siihen.

Dropshipping oman tuotemerkin

Ehkä Etsy ei ole paras markkinapaikka tuotteiden pudotukselle. Mutta se ei tarkoita, ettet voi pudottaa onnistuneesti jonnekin muualle. Paras tapa tilata tuotteita verkossa on oma verkkokauppa. Näin saat täyden hallinnan liiketoimintaasi. Tässä on muutamia etuja oman myymälän omistamisesta:

 • Omista oma tuotemerkkisi: Ihmiset muistavat sinun myymälän nimi, ei alusta, jolla myyt, kuten Etsy.
 • Omista markkinointisi: Rakenna oma sähköpostilistasi, kohdista verkkosivustosi vierailijat uudelleen, omista asiakasluettelosi.
 • Myy niin monta tuotetta kuin haluat: Voit valita myymälässäsi myytävistä miljoonista tuotteista, ja ilman listausmaksuja voit lisätä niin monta tuotetta kuin haluat ilman lisäkuluja.

Aloita dropshipping-liiketoimintasi tänään

Dropshipping-yrityksen perustaminen Etsyssä voi olla haastavaa, mutta älä anna sen estää sinua ajatuksesta. Harkitse sen sijaan oman verkkokaupan rakentamista käyttämällä alustoja, kuten Shopify, saadaksesi ainutlaatuisia etuja, joita Etsystä ei löydy. Ja jos Etsyn haitat ovat suuremmat kuin sen edut, voit silti perustaa Shopify-myymälän ja aloittaa dropshipping-liiketoimintasi laajentamisen välittömästi.

Haluatko oppia lisää?