Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Etsy SEO: Kuinka optimoida myymäläsi myynnin lisäämiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Etsy SEO: Kuinka optimoida myymäläsi myynnin lisäämiseksi

Etsy SEO

Olet perustanut liikkeen Etsyyn, sinulla on loistava tuote, jonka tiedät ihmisten haluavan ja tarvitsevan, mutta et vain ymmärrä, miten se näkyy hakutuloksissa.

Onko niin kovassa kilpailussa mahdotonta kilpailla suurten, vakiintuneiden liikkeiden kanssa pienenä Etsy-kaupan omistajana?

Kuinka kauan kestää, että Etsy SEO toimii?

Jokainen Etsy-kauppa on erilainen. Tämä tarkoittaa, että joissakin kaupoissa Etsy SEO toimii sen jälkeen Muutama päivä, viikkoa tai useita kuukausia. Se riippuu siitä, mitä myyt, kuinka hyvin olet optimoinut otsikot, kuvaukset, tunnisteet, kuvat jne. Jos olet kärsimätön ja haluat saada myyntiä nopeasti, voit alkaa tehdä maksettuja mainoksia tai jakaa omia mainoksiasi. kauppa ja tuotteet sosiaalisessa mediassa.

Ehdottomasti ei. Itse asiassa jollain Etsyn SEO-optimoinnin strategialla voit saada tietosi hakutulosten ensimmäiselle sivulle ilman myyntiä tai ei ollenkaan.

Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka se tehdään.

Luo digitaalinen Etsy-imperiumi!

Opi tarkasti suunnittelemaan digitaalisia tuotteita (ilman Photoshopia), listaamaan tuotteita Etsyyn, hankkimaan liikennettä Etsy-kauppaasi ja kasvattamaan todellista tuloja tuottava liiketoiminta

Etsy-hakukoneoptimointi: mitä se on?

Aivan kuten Google SEO, voit parantaa etsy-tietojesi hakutuloksia optimoimalla jokainen niistä tunnisteilla ja avainsanoilla.

Etsy muuttaa jatkuvasti tapaa, jolla se asettaa listaukset paremmuusjärjestykseen hakutuloksissaan, mutta on joitakin perusperiaatteita, jotka on tärkeää tietää. Mitä käsittelemme myöhemmin tässä viestissä.

Miksi Etsy SEO on tärkeä?

Jos Etsy-tietosi eivät ole hakukoneystävällisiä, et näy asiakkaiden hauissa etkä tee myyntiä.

Riippumatta siitä, mihin luokkaan myymäläsi kuuluu – myytkö printtejä tai vintage-vaatteita – sadat muut kaupat kilpailevat ostajien huomiosta. Elleivät tietosi näy Etsy-hakujen ensimmäisellä sivulla, kauppasi ei menesty.

Kun oikea SEO-strategia on käytössä, myymäläsi tekee jatkuvasti hakuja ja saat enemmän myyntiä. Auttaa sinua Tee Etsy-myymälästäsi rahantekokone.

Miten Etsy Search toimii

Etsy on vain suuri hakukone käsintehtyille ja vintage-myymälöille. Asiakas kirjoittaa etsimäänsä Etsyn hakupalkkiin ja sitten Etsy näyttää hänelle erilaisia ​​listauksia käyttämiensä avainsanojen perusteella.

Etsyllä on kymmeniä erilaisia ​​suodattimia, jotka auttavat rajaamaan hakuja. Asiakkaat voivat suodattaa:

  • Kaupan sijainti
  • Ilmainen toimitus
  • Hintaluokka
  • Kaupan luokka
  • Väri
  • Ja enemmän

Mitä tarkempi olet optimoidessasi myymälääsi kaupan omistajana, sitä todennäköisemmin näyt näissä suodatetuissa hauissa – missä myynti tapahtuu.

Kuinka SEO Etsy-myyjille toimii?

Jokaisella Etsyn tiedolla on tilaa listauksen otsikolle, kuvaukselle ja tunnisteille – kaikki nämä ovat mahdollisuuksia parantaa hakukoneoptimointiasi myyjänä.

🔥 Empfohlen:  13 parasta suunnitteluvaihtoehtoa graafisen suunnittelun parantamiseen

Tunnisteet ovat tärkein näkökohta hakutuloksissa näkymiseen. Etsy vertaa yritystietojesi tunnisteita siihen, mitä asiakkaat etsivät. Jos tunnisteet täsmäävät täydellisesti, näyt todennäköisemmin hakutulosten ensimmäisellä sivulla.

Älä käytä merkityksettömiä tunnisteita

Saatat tuntea houkutusta käyttää suosituimpia tunnisteita, vaikka ne eivät soveltuisi yritystietoihisi. Mutta tämä vahingoittaa kauppaasi.

Jos tuotetietosi näkyvät riittävän monissa hauissa ja saavat näyttökertoja, mutta ei napsautuksia, Etsyn hakualgoritmi lakkaa näyttämästä kyseistä luetteloa hakutuloksissa ja se nähdään huonolaatuisena.

Tästä syystä on erittäin tärkeää optimoida tietosi ja kauppa oikeilla avainsanoilla, jotka korostavat tuotteitasi.

Etsy käyttää avainsanoja tunnisteissasi, otsikoissasi, luokissasi, määritteissäsi ja kuvauksissasi yhdistääkseen tietosi ostajien tekemiin hakuihin.

Etsy-ostajat tietävät yleensä tarkalleen, mitä he etsivät, ja ovat tarkkoja hauissaan. Esimerkiksi, jos myyt tarroja, “suuri luistelijavinyylitarra”. Tästä syystä Etsy tarjoaa sinulle niin monia mahdollisuuksia kuvailla myymääsi.

Kuinka löytää hyviä avainsanoja

Nyt tiedät tietojesi ja Etsy-kaupan optimoinnin tärkeyden. Mistä tiedät, mitä osuvia avainsanoja sinun tulee käyttää?

On olemassa pari helppoa tapaa löytää parhaat hakutermit yritystietojen optimoimiseksi:

1. Google Adwords avainsanatyökalu

Googlen avainsanasuunnittelija on loistava hakukoneoptimointityökalu. Aloita kirjoittamalla jotain yleistä, jota saatat etsiä löytääksesi tuotteesi, niin Google näyttää sinulle kaikki suositut aiheeseen liittyvät haut.

Pyri käyttämään pitkähäntäisiä avainsanoja (eli kahdella tai useammalla sanalla) ja pysy avainsanoissa, joiden kilpailu on vähäistä tai keskitasoa ja joissa on alle 10 000 osumaa.

Tämä tekee niistä helpommin sijoittuvan sekä Google- että Etsy-hauissa.

Etsyn hakupalkki antaa sinulle ehdotettuja hakutermejä, kun alat kirjoittaa. Nämä ehdotukset perustuvat suosittuihin hakuihin, joten ne antavat sinulle käsityksen sanamuodosta, jota asiakkaat käyttävät etsiessään sinun kaltaisiasi tuotteita.

3. Vertaileva tutkimus

Löydä kolme tai neljä omaa markkinarakoasi, jotka ovat jo menestyneitä, ja katso, kuinka ne käyttävät tunnisteita, nimikkeitä ja tuotekuvauksia.

Voit vierittää minkä tahansa listauksen alareunaan ja kaupan käyttämät tunnisteet näkyvät alareunassa. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, missä he sijoittuvat hyvin.

Helppo Etsy SEO

Kun luot yritystietoja Etsyyn, pidä Etsyn hakukoneoptimointisi mielessä seuraavasti:

Tuotteiden otsikot

Etsy suosii lyhyitä, ytimekkäitä otsikoita, koska ne muuntavat paremmin, mutta nimikkeen pituus ei vaikuta hakusi sijoitukseen.

Saat jopa 140 merkkiä per otsikko, joten muista sisällyttää avainsanat kuvaamaan tuotetta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa nesteohjauksessa on tarjolla?

Jos tuotteesi ovat kaikki hyvin samankaltaisia, sinun on erotettava otsikot riittävän selvästi, jotta potentiaaliset ostajat näkevät sen ja vältyt kilpailemasta itseäsi vastaan ​​hakusijoituksissa.

Tuotekuvaukset

Tuotekuvauksesi ovat vähemmän tärkeitä Etsy-sijoituksissa, mutta kuvauksen 30 ensimmäistä sanaa käytetään Googlen hakutuloksissa metakuvauksena, joten sinun kannattaa lisätä avainsanasi sinne.

Aloita tuotekuvauksesi optimoidulla lauseella, joka herättää heti huomion Google-listauksissa.

Tämän jälkeen voit siirtyä koko tuotekuvaukseen.

Tuotetunnisteet

Tunnisteet ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnin kannalta. Valitse pitkähäntätunnisteet ja varmista, että ne liittyvät mahdollisimman läheisesti tuotteeseesi.

Tunnisteiden enimmäispituus on 20 merkkiä, joten jos et mahdu koko avainsanaan yhteen tunnisteeseen, jaa se kahdelle.

Etsy SEO -vinkkejä tuotteiden näkyvyyden parantamiseen

Etsy muuttaa jatkuvasti SEO-käytännötmutta tässä on muutamia nopeita vinkkejä, jotka auttavat aina lisäämään myymäläsi näkyvyyttä.

Käytä pitkähäntäisiä avainsanoja

“Arkistokuvat” on liian yleinen näkyäkseen kaikissa Etsy-hauissa ollessasi valokuvauksen myynti. Parempi versio olisi “Office stock photo bundle”.

Tämä on long tail -avainsana ja auttaa tuotteesi sijoittumaan paremmin hakutuloksissa ja näkymään oikealle yleisölle.

Vältä toistamasta avainsanoja

Etsy näyttää haussa vain yhden tai kaksi ostajan tuotelistausta. Tämän tarkoituksena on tarjota ostajalle vaihtelua heidän ostokokemuksessaan ja estää hakutuloksia näyttämästä liian kylläisiltä yhdestä kaupasta (jota kutsutaan myös Etsyn hakutuloksissa paakkuuntumiseen).

Tämän vuoksi sinun on oltava tietoinen kilpailemisesta itsesi kanssa avainsanoista.

Valitse joukko avainsanoja, jotka toimivat koko myymälässäsi, mutta varmista, että jokainen yritystieto on optimoitu yhdelle pitkähäntäiselle ensisijaiselle avainsanalle.

Vaihtele otsikoitasi

Google vihaa toistoa, joten nimikkeidesi on oltava ainutlaatuisia, jotta ne menestyvät hyvin hauissa. Vaikka tuotteesi ovat hyvin samankaltaisia, tee otsikoista riittävän erilaisia, jotta Google ei usko Etsy-kauppaasi robotiksi.

Käytä kaikkia 13 tunnistetta

Saat 13 tuotetunnistetta per luettelo – käytä ne kaikki. Jokainen tagi on uusi mahdollisuus näkyä hakutuloksissa ja saada seuraava myynti.

Jos sinulla on vaikeuksia sisällyttää mukaan, palaa takaisin ja tutki lisää parhaita avainsanoja – vaihtoehtoja on satoja tuotteestasi riippumatta.

Lataa yksittäiset listaukset etukäteen avainsanoilla

Lisää avainsanasi otsikon, kuvauksen ja tunnisteiden alkuun. Tämä auttaa Etsyä luokittelemaan kauppasi ja tekee potentiaalisille asiakkaillesi selväksi, mitä myyt.

Vältettävät käytännöt

On olemassa muutamia asioita, joilla on lähes välitön negatiivinen vaikutus Etsy SEO -strategiaasi:

Avainsanojen täyttäminen otsikoissa

Muutama vuosi sitten Etsy-pelit olivat täynnä avainsanoja, ja ne sijoittuivat hyvin. Nyt Etsyn hakualgoritmi on kehittyneempi, ja se näkee tämän roskapostina.

🔥 Empfohlen:  Roblox-pelaajat: Kuinka monta ihmistä pelaa Robloxia joka kuukausi vuonna 2023?

Tässä on esimerkki, jos olet myy taidetta:

  • Tämän otsikon sijaan: “taideteos, käsintehty taideteos, taideprintti, kangasprintti, käsin maalattu taide”
  • Sen pitäisi näyttää suunnilleen tältä: “Suuri kangasseinätaide | Vihreä luontomaisema puiden kanssa”

Keskity tekemään otsikoistasi johdonmukaisia ​​ja informatiivisia, mutta lisää samalla alkuun kaikki tärkeät pitkät hakutermit.

Tietojen kaksoiskappaleiden luominen

Etsyn avulla voit kopioida varastoluetteloita nopeuttaaksesi useiden tietojen lataamista.

Kaupassasi ei kuitenkaan koskaan pitäisi olla päällekkäisiä tietoja. Eli tarkka vastaavuus.

Sen lisäksi, että Google näkee tämän päällekkäisenä sisältönä eikä näytä sitä listauksissa, se tarkoittaa myös sitä, että kauppasi kilpailee itsensä kanssa Etsy-hauissa.

Muiden kauppojen nimien ja kuvausten plagiointi

Kilpailuanalyysin tekeminen Etsyn menestyneistä kaupoista on loistava tapa saada ideoita parhaista tunnisteista ja avainsanoista.

Älä kuitenkaan koskaan varasta kenenkään muun otsikkoa, tunnistetta tai kuvausta sanasta sanaan. Se ei vain ole Etsylle ilmeinen, koska myymäläsi on uudempi, mutta se voi saada myymäläsi alas teollis- ja tekijänoikeusloukkausten vuoksi.

Luo digitaalinen Etsy-imperiumi!

Opi tarkasti suunnittelemaan digitaalisia tuotteita (ilman Photoshopia), listaamaan tuotteita Etsyyn, hankkimaan liikennettä Etsy-kauppaasi ja kasvattamaan todellista tuloja tuottava liiketoiminta

Johtopäätös

Vaikka Etsy SEO -optimointi saattaa aluksi tuntua työlältä, se on helppo prosessi, kun olet rajannut avainsanoja, joilla haluat sijoittua.

Etsy tarjoaa myös tietoa hakukoneoptimoinnistasi ja hakusijoituksistasi, mitä pidempään myymäläsi on aktiivinen. Tämä on siis jatkuva prosessi, jota säädät ja parannat sitä mukaa, kun kauppasi menestyy.

Etsy SEO

Table of Contents