Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Etsy-vaihtoehdot: Kuinka myydä tuotteitasi Etsyn ulkopuolella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Etsy-vaihtoehdot: Kuinka myydä tuotteitasi Etsyn ulkopuolella

Verkkokaupan suosion kasvaessa monet pienet yritykset ovat onnistuneet myymään tuotteitaan verkossa. Verkko-ostokset ja -myynnit ovat olleet erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka myyvät käsitöitä tai muita käsintehtyjä tuotteita, sekä antavat bloggaajille mahdollisuuden ansaita rahaa omista blogeistaan.

Etsy on tällä hetkellä suosituin käsitöiden osto- ja myyntisivusto, ja se on auttanut monia käyttäjiä lisäämään liiketoimintansa voittoja ja menestystä. Saatavilla on kuitenkin useita vaihtoehtoisia verkkosivustoalustoja, joista pienyritykset voivat hyötyä.

Etsyn kautta myynnin plussat ja miinukset

Kuten millä tahansa suurella verkkosivustolla tai alustalla, Etsyllä on hyvät ja huonot puolensa. Yksi Etsy-myynnin suurimmista eduista on yksinkertaisesti sen suosio. Enemmän käsintehtyjä tuotteita etsiviä ostajia käy Etsyssä kuin muilla sivustoilla, ja useimmat potentiaaliset asiakkaat tarkistavat Etsyn ensin, kun he etsivät tiettyä tuotetta. Sivusto on erittäin tunnettu ja sillä on hyvä maine, ja monet pienet yritykset perustavat Etsy-kauppoja, koska he tietävät, että sivusto saa paljon liikennettä.

Ihmiset vetoavat myös Etsyyn, koska se on melko suoraviivainen ja helppokäyttöinen, etenkin verrattuna oman verkkosivuston luomiseen. Etsyn avulla sinun ei tarvitse huolehtia sivuston suunnittelusta tai luomisesta ja jonkun palkkaamisesta kehittämään sitä. Sinun tarvitsee vain ladata valokuvat, kirjoittaa kuvaus ja valita hinta ja avainsanat. Se on helpompaa, vähemmän stressaavaa ja vähemmän aikaa vievää kuin oman sivuston suunnittelu tai verkkokehityksen suunnittelu. Koska Etsy on niin suosittu, löydät myös paljon muita verkkoresursseja, joissa on vinkkejä sivustolla liikkumiseen ja menestyksen saavuttamiseen. Löydät neuvoja myös Etsyn foorumeilta ja asiantuntijoilta heidän blogistaan.

Toinen Etsyn käytön etu on, että sivusto on kansainvälinen, mikä tekee yrityksestäsi paljon laajemman saatavuuden. Yritykset, jotka haluavat laajentaa asiakaskuntaansa mahdollisimman pitkälle, käyttävät usein Etsyä, koska he tietävät, että monet ihmiset ympäri maailmaa näkevät heidän tuotteitaan.

Vaikka Etsyn käytössä on etuja, sivustolla on haittoja. Vaikka Etsyn suosio lisää liikennettä myymälällesi, se tarkoittaa myös sitä, että yritykselläsi on valtava kilpailu. Myyjiä on satoja tuhansia, ja kaikkein kapeaimmillakin käsitöillä on kymmeniä tai jopa satoja myyjiä. Se voi olla turhauttavaa ja toisinaan mahdotonta kilpailla muiden yritysten valtavien määrien kanssa. Vaikka tuotteesi on huippuluokkaa ja hintasi ovat kohtuulliset, joudut todennäköisesti kilpailemaan halvemmalla myyvän henkilön kanssa.

Tämän kovan kilpailun vuoksi Etsyn käyttäjien on yleensä käytettävä paljon aikaa liiketoimintansa markkinointiin. Auttaaksesi myymälääsi lisäämään näkyvyyttä, saatat joutua opettelemaan hakukoneoptimointitekniikoita joko Etsyn hakukoneelle tai Googlelle. SEO-algoritmit muuttuvat kuitenkin jatkuvasti, joten sinun on aina oltava ajan tasalla parhaista strategioista, jotta ostajat voivat löytää myymäläsi.

Useimmille yrityksille Etsy-kaupan avaaminen on halvempaa kuin verkkosivuston luominen. Etsy veloittaa kuitenkin edelleen maksuja. He veloittavat 0,20 dollarin maksun jokaisesta listatusta tuotteesta riippumatta siitä, myydäänkö tuote. Ilmoitukset ovat voimassa vain neljä kuukautta, joten jos tuotteesi ei mene kaupaksi tämän ajan kuluessa, sinun on maksettava listausmaksu uudelleen. Kun tuotteesi myydään, he veloittavat tapahtumamaksun, joka on 3,5 prosenttia tuotteen hinnasta.

Vaikka monet käyttäjät ymmärtävät, että kaupan luominen ja tuotteiden listaus on helppoa, se ei myöskään salli paljon mukauttamista, mikä on haitallista yrityksille, jotka yrittävät luoda tai ylläpitää brändiä tai imagoa. Enemmän vapautta räätälöidä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia luoda ainutlaatuinen ja hyvin tuotettua kauppa, jonka asiakkaat muistavat, mutta Etsyn käyttäjillä ei välttämättä ole vapautta tehdä niin.

Miksi sinun pitäisi harkita Multiplatform-strategiaa

Etsyn huonot puolet ovat johtaneet siihen, että monet käyttäjät ovat joko vaihtaneet kokonaan muihin alustoihin tai laajentaneet liiketoimintaansa useille alustoille. Useiden myymälöiden ylläpitäminen ja mainostaminen vie aikaa, energiaa ja vaivaa, mutta se voi johtaa yrityksellesi paljon enemmän menestystä ja suosiota.

Jotta voit määrittää, mitkä alustat olisivat parhaat yrityksesi laajentamiseen, sinun tulee harkita, mitä tuotteita myyt ja mihin väestöryhmään suurin osa asiakkaistasi kuuluu. Jos mahdollista, selvitä muiden alustojen demografiset tiedot nähdäksesi, mikä sivusto tuo sinulle eniten potentiaalisia asiakkaita. Harkitse, kuinka monta kilpailijaa sinulla voi olla kussakin sivustossa ja onko siellä liian monia muita myyjiä kilpailemaan. Lisäksi on yleensä hyödyllisempää käyttää enemmän aikaa ja energiaa parin alustan markkinointiin sen sijaan, että hajautuisit liian laihaksi useille verkkosivustoille ja vietäisit mahdollisimman vähän aikaa kuhunkin.

🔥 Empfohlen:  Dell: Paluu paviljonkiin

Löydät useita Etsyn kaltaisia ​​verkkosivustoja, joissa myydään käsitöitä ja kotitekoisia esineitä. Neljä suosituimpia ovat WooCommerce, Shopify, 3DCart ja Weebly. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa, ja ne vetoavat eri yrityksiin koon ja tuotteidensa perusteella.

1. WooCommerce ja WordPress

WooCommerce, yksi suosituimmista alustoista Etsyn jälkeen, on ilmainen laajennus WordPressille. Alustan loi kehitystiimi WooThemes, ja se lanseerattiin alun perin vuonna 2011. Vuoteen 2014 mennessä sillä oli yli 380 000 käyttäjää, mikä on lähes 18 prosenttia verkkokaupan myyjistä. Se on kasvanut entisestään vuosien aikana.

WooCommerce on WordPress-laajennus, joten voit ladata sen WordPress-verkkosivustolta. Asennuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus lisätä myytäviä tuotteita WordPressiin. Voit syöttää tuotteellesi kuvan, hinnan ja kuvauksen, jolloin potentiaaliset asiakkaat voivat löytää sen.

Toisin kuin Etsy, tämä alusta on täysin ilmainen käyttää. Voit maksaa ylimääräisistä lisäosista, mutta itse laajennus ei maksa mitään. Käyttämäsi maksutapa voi kuitenkin veloittaa tapahtumamaksuja. Sinun on myös luotava WordPress-sivusto, jos sinulla ei vielä ole sellaista, mikä voi kestää jonkin aikaa. Kaupan perustaminen Etsyyn vie yleensä vähemmän aikaa kuin WooCommerce-sivun perustaminen.

Monet myyjät suosivat WooCommercea Etsyn sijaan, koska WooCommerce-sivu on paljon muokattavampi. Käyttäjien lataaman bannerikuvan lisäksi useimmat Etsy-liikkeet näyttävät hyvin samanlaisilta, ja yritysten voi olla vaikeaa luoda ainutlaatuista brändiä. WooCommercessa voit valita tuhansista WordPress-teemoista, joista monet ovat ilmaisia. Sinulla on enemmän vapautta luoda huomiota herättävä sivu, joka kuvastaa yritystäsi ja tuotteitasi, mikä auttaa sinua erottumaan asiakkaista.

WooCommerce on loistava alusta myyjille, joilla on jo uskollisia asiakkaita, jotka etsivät erityisesti heidän kauppaansa. Se on ilmainen käyttää ja hyvin muokattavissa, joten sivustostasi tulee ainutlaatuisempi ja asiakkaille mieleenpainuvampi kuin Etsy-kauppa. Käyttäjille, jotka ovat uusia, joilla ei ole vielä paljon asiakkaita tai jotka eivät voi käyttää paljon aikaa markkinointiin ja mainontaan, WooCommercen tulisi luultavasti olla toissijainen alusta heidän ensisijaisen alustansa sijaan.

Lue oppaani WordPress-verkkosivuston luomisesta.

2. Shopify

Shopify on verkkosivustojen rakennustyökalu, joka on suosittu pienyritysten sekä askartelu- ja käsintehtyjä esineitä myyvien ihmisten keskuudessa. Alusta lanseerattiin vuonna 2004, mutta sen suosio kasvoi noin vuosina 2009 ja 2010. Kehittäjät loivat myös sovelluksen, jotta Shopify-yritysten omistajat voivat hallita sivustoaan puhelimellaan. Vuodesta 2014 lähtien Shopifylla oli yli 120 000 jälleenmyyjää, ja ne ovat kasvaneet entisestään vuosien aikana.

Shopify-myymälän perustamiseksi sinun on ostettava palvelupaketti. Nämä vaihtelevat yksinkertaisesta monimutkaiseen sen mukaan, mitä haluat Shopify-kaupastasi. Sitten yritys antaa sinulle URL-osoitteen verkkosivustonsa kautta, mutta voit ostaa sen sijaan mukautetun verkkotunnuksen. Voit valita sivustollesi teeman ja asettelun, tai jos sinulla on ohjelmointiosaamista, voit luoda oman asettelun. Heidän asiakastuen työntekijät ovat tavoitettavissa 24/7 verkossa ja puhelimitse, jos sinulla on ongelmia sivustosi määrittämisessä tai tarvitset lisätietoja. Kun olet listannut tuotteesi ja määrittänyt maksutavan, voit aloittaa myynnin Shopifyn kautta.

Jos haluat laajentaa sivustoasi heidän tarjoamaansa peruspakettia pidemmälle, voit ladata sovelluksia heidän kaupastaan ​​laajennuksina. Heillä on yli 1 100 ilmaista ja maksullista sovellusta, jotka auttavat kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla, kuten markkinoinnissa, toimituksessa, sosiaalisessa mediassa ja asiakaspalvelussa. Kaikissa Shopify-sivustoissa on myös sisäänrakennettu mobiiliominaisuus, joten asiakkaat voivat helposti tehdä ostoksia kaupastasi ja ostaa tuotteita puhelimiinsa. Jotkut heidän suunnitelmistaan ​​tarjoavat kassan palautuspalvelun, joten jos asiakkaat lisäävät tuotteita ostoskoriin, mutta eivät kassalla, voit lähettää heille muistutuksen tuotteiden ostamisesta.

Shopify voi olla huomattavasti kalliimpi kuin muut alustat, kuten Etsy ja WooCommerce. Valitsemastasi paketista riippuen voit maksaa missä tahansa 14–179 dollaria kuukaudessa sekä mahdolliset maksutapasi veloittamat tapahtumamaksut. Toisin kuin Etsy, Shopify ei itse veloita tapahtumamaksua.

Perussivuston luominen ei ole haastavaa etenkään heidän asiakastukitiiminsä avulla, mutta se voi kestää jonkin aikaa, jos haluat lisätä mukautuksia ja laajennuksia. Jos haluat todella tutustua heidän erilaisiin teemoihinsa ja sovelluksiinsa, sinun tulee olla valmis kokeilemaan sivustoasi muutamasta tunnista muutamaan päivään. Joskus myös maksutavan määrittäminen voi kestää muutaman päivän.

🔥 Empfohlen:  AAIBA Design – luovia ratkaisuja yrityksille brändin rakentamiseen

Yksi Shopifyn suurimmista eduista on, että käyttäjillä on runsaasti vapautta muokata sivustoaan tarpeidensa mukaan. Heillä on saatavilla yli 100 maksullista ja ilmaista teemaa, jotka on erikoistuneet erityyppisiin kauppoihin. Heillä on esimerkiksi teemoja, jotka sopivat erityisesti koru-, taide- tai vaatekauppoihin. Lisäksi, jos sinulla on ohjelmointitietoa, voit muokata kauppaasi entisestään. Voit myös palkata jonkun auttamaan sivustosi suunnittelussa, kehittämisessä ja mukauttamisessa.

Toisin kuin Etsy, Shopifyssa ei ole hakuominaisuutta, jonka avulla asiakkaat voivat etsiä tuotteita kaikista Shopify-myymälöistä. Yrittäjät ovat täysin vastuussa markkinoinnista ja myymälänsä näkyvyyden lisäämisestä, mikä voi olla haasteellista. Ellet myy hyvin harvinaista tai erikoista tuotetta, asiakkaat eivät todennäköisesti löydä sivustoasi yksinkertaisella Google-haulla. Sinun on mainostettava kauppaasi ja käytettävä joitain hakukoneoptimointitekniikoita. Shopifyn verkkosivustolla on resursseja, jotka auttavat käyttäjiä tässä. Heidän bloginsa antaa vinkkejä sähköiseen kaupankäyntiin, markkinointiin ja hakukoneoptimointiin.

Shopifyn tärkeimmät edut ovat sen muokattavuus ja helppokäyttöisyys. Et tarvitse ohjelmointiosaamista sivuston luomiseen, mutta voit helposti muokata sitä luodaksesi juuri oikean sivuston yrityksellesi. Shopify on paras ihmisille, jotka ovat valmiita maksamaan sivustostaan ​​ja käyttämään aikaa ja energiaa liiketoimintansa markkinointiin. Jos sinulla ei vielä ole asiakkaita, joudut todennäköisesti käyttämään yhtä paljon tai enemmän aikaa mainontaan kuin käytät kauppasi hallintaan. Jos sinulla on uskollisia asiakkaita, Shopify on loistava alusta luoda ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen sivusto yrityksellesi.

Tässä on oppaani Shopify-kaupan perustamiseen ja perusteellinen Shopify-katsaukseni.

3. 3DCart

3DCart on samanlainen kuin Shopify, mutta sillä on vähemmän käyttäjiä ja se keskittyy yksinomaan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Kuten Shopify, kirjaudut heidän sivustolleen ja ostat paketin. 3DCartissa on viisi erilaista pakettia, joista voit valita sen mukaan, kuinka monta tuotetta aiot listata kuukaudessa. Perussuunnitelma, jonka avulla voit listata jopa 25 tuotetta, maksaa tällä hetkellä 8,49 dollaria kuukaudessa. Ammattimainen plus -suunnitelma, joka on suosituin suunnitelma ja sallii rajattomasti kohteita, maksaa 84,99 dollaria kuukaudessa. Yrityksesi paras suunnitelma riippuu siitä, kuinka monta tuotetta myyt ja kuinka paljon voittoa teet kuukausittain.

Kun olet valinnut suunnitelmasi, voit muokata sivustoasi. 3DCart tarjoaa yli 100 teemaa, ja jos sinulla on jonkin verran tietoa HTML:stä tai CSS:stä, voit muuttaa mallin sopivaksi juuri siihen, mitä haluat. Sitten voit listata tuotteesi, määrittää maksutavan ja käynnistää sivustosi.

3DCartin käyttäminen on todennäköisesti hieman kalliimpaa kuin Etsy-kaupan pitäminen, mutta 3DCart ei veloita listautumismaksua tai tapahtumamaksua. 3DCart-paketit ovat halvempia kuin Shopify-paketit, mutta niissä on vähemmän laajennuksia. Toisin kuin Shopify, 3DCartilla ei myöskään ole sovellusta yrityksesi hallintaan puhelimellasi.

Sivuston määrittäminen 3DCartilla on suunnilleen yhtä helppoa kuin Shopifyn käyttäminen. Jos et tee mitään ylimääräistä räätälöintiä, asennuksen tulee olla hyvin yksinkertaista. Vaikka haluat muuttaa valitsemaasi mallia millään tavalla, sinun tarvitsee muuttaa vain osa HTML-koodista. Sinun ei tarvitse olla kokenut ohjelmoija tai palkata ohjelmoijaa muuttaaksesi mallia tarpeidesi mukaan. Sivustosi on hyvin muokattavissa, mikä on hyödyllistä myyjille, jotka haluavat luoda tai ylläpitää imagoaan ja brändiään. 3DCartilla on myös online- ja puhelintuki, joka auttaa käyttäjiä määrittämään sivustonsa.

Lähes kaikki 3DCartin käyttäjät ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Tämän vuoksi 3DCart auttaa käyttäjiään markkinoinnissa ja mainonnassa. Etsyssä useimmat käyttäjät joutuvat luottamaan sosiaalisen median mainoksiin ja Etsyn hakuominaisuuteen, mikä on usein vaikeaa kilpailun vuoksi. 3DCartin avulla voit helposti jakaa verkkosivustosi erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa, mutta niiden avulla voit myös luoda ja lähettää asiakkaillesi uutiskirjeitä, lähettää kuponkeja ja luoda blogin sivustosi kautta. Heidän sivustoillaan on sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet, jotka lisäävät myös verkkonäkyvyyttä. Yrityksesi kilpailee edelleen kaikkien muiden samaa tuotetta myyvien yritysten kanssa, mutta 3DCart auttaa sinua markkinoinnissa ja mainonnassa, joten voit käyttää enemmän aikaa yrityksesi ja sivustosi hallintaan.

Jos aiot listata useita kohteita sivustollesi, 3DCart on todennäköisesti kalliimpi käyttää kuin Etsy. He eivät kuitenkaan veloita listautumismaksua tai transaktiomaksua. Vaikka Shopify toimii kaikenkokoisten yritysten kanssa, 3DCart sopii paremmin pienille yrityksille. Ne tarjoavat enemmän resursseja ja tukea mainontaan, joka on elintärkeää pienille yrityksille. 3DCart on ihanteellinen käyttäjille, jotka haluavat mukautettavan sivuston, mutta eivät tarvitse lisälaajennuksia tai sovelluksia ja joilla ei ehkä ole aikaa käyttää tunteja yrityksensä markkinointiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka säästää 5000 dollaria 3 kuukaudessa

Tässä on syvällinen arvioni 3DCartista.

4. Weebly

Weebly on yksi suosituimmista verkkosivustojen rakennus- ja hosting-palveluista. Alustan loi vuonna 2006 joukko korkeakouluopiskelijoita, ja sen jälkeen he ovat isännöineet miljoonia sivustoja. Monet ihmiset käyttävät Weeblyä blogeihin tai kuvien ja videoiden lataamiseen, mutta sitä käytetään yleisesti myös sähköisen kaupankäynnin alustana.

Weebly tarjoaa tällä hetkellä neljä suunnitelmaa, joiden hinnat vaihtelevat täysin ilmaisesta 25 dollariin kuukaudessa. Heidän kolmeen maksulliseen sopimukseen sisältyy yksi ilmainen verkkotunnus vuosi, rajoittamaton sivumäärä ja rajoittamaton tallennustila. Heidän aloitussuunnitelmansa avulla voit listata 10 tuotetta myytävänä, heidän ammattisuunnitelmansa avulla voit listata 25 ja heidän liiketoimintasuunnitelmansa sallii rajoittamattoman määrän tuotteita.

Kun olet ostanut suunnitelman, voit valita yhden heidän tarjoamastasi 24 teemasta ja valita verkkotunnuksen. Weebly käyttää vedä ja pudota -suunnitteluelementtejä, jotka ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Valitset heidän valikosta elementin, jonka haluat sivullesi, kuten tekstin, kuvan tai kartan, ja vedät sen sivulle minne haluat sijoittaa. Heillä on App Center, jossa on maksullisia ja ilmaisia ​​markkinointiin, sosiaaliseen mediaan ja mainontaan liittyviä lisäosia, jotka voit helposti asentaa sivustollesi. Voit listata myytäviä tuotteita tai tuoda ne suoraan Etsy-myymälästäsi.

Weeblyn suunnitelmat ovat halvempia kuin Shopifyn ja 3DCartin, mutta ne veloittavat tapahtumamaksun, joka on kolme prosenttia tuotteen hinnasta. Jos tuot tuotteita Etsy-kaupasta Weebly-sivullesi, maksat Etsyn transaktiomaksut. Kun transaktiomaksut on otettu huomioon, Weeblyllä voi olla samanlaiset kuukausikustannukset kuin muilla alustoilla. Se riippuu valitsemastasi suunnitelmasta, listaamasi kohteen määrästä ja tuotteiden hinnasta.

Suurin hyöty Weeblyn käytöstä Etsyn tai muiden alustojen sijaan on sen helppokäyttöisyys. Vedä ja pudota -menetelmä on erittäin yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Vaikka sovellukset ja vedä ja pudota -ominaisuus tarjoavat sinulle loputtomasti mukauttamismahdollisuuksia, vaikka niillä ei ole valtavaa määrää teemoja, joista valita. Voit myös helposti muuttaa sivustosi ulkoasua ja asettelua milloin tahansa.

Weeblyn verkkosivustolla ei ole hakuominaisuutta, joka antaisi asiakkaiden tehdä hakuja kaikilta sivustoiltaan. Jotta asiakkaat löytävät sivusi, sinun on jaettava sivu mainosten kautta tai toivottava, että se tulee esiin Google-haussa. Yrityksesi markkinointi ja mainonta on jätetty sinun päätettäväksi Weeblyllä, vaikka heillä onkin sivustoilleen sisäänrakennettuja hakukoneoptimointiasetuksia. Niiden avulla voit lisätä kuvauksia ja avainsanoja jokaiselle sivulle hakukoneoptimointia varten.

Weebly on ihanteellinen käyttäjille, jotka haluavat sivuston, joka on helppokäyttöinen mutta silti muokattavissa. Et tarvitse ohjelmointi-, HTML- tai CSS-taitoja sivustosi suunnitteluun, mutta voit silti luoda sivuston, joka on täysin ainutlaatuinen sinulle ja yrityksellesi. Se on hienoa Etsy-käyttäjille, jotka haluavat vain lisätä toissijaisen alustan tuotteilleen, koska voit helposti tuoda Etsy-tietosi Weebly-sivullesi. Käyttäjien, jotka valitsevat Weeblyn alustaksi, on kuitenkin oltava halukkaita ja kyettävä mainostamaan liiketoimintaansa saadakseen asiakkaita.

Lue arvosteluni Weeblystä.

Yhteenveto

Paras alusta verkkoliiketoiminnallesi riippuu yrityksesi koosta, nykyisestä uskollisten asiakkaiden määrästä ja myymiesi tuotteiden tyypistä.

Etsy voi olla loistava alusta, koska se keskittyy käsintehtyihin käsitöihin ja antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä hakuja kaikista liikkeistään, mutta lähes kaikki Etsyn yritykset kohtaavat kovaa kilpailua, eivätkä pysty mukauttamaan sivujaan erottumaan asiakkaiden silmissä. Vaikka useimmat muut alustat ovat kalliimpia kuin Etsy, ne antavat käyttäjille paljon enemmän vapautta muokata sivustojaan ja ylläpitää brändiä ja imagoa yritykselleen.

Useiden alustojen käyttö on erinomainen tapa laajentaa verkkoliiketoimintaasi, ja monet muut alustat, kuten WooCommerce, Shopify, 3DCart ja Weebly, tarjoavat ominaisuuksia, jotka voivat todella hyödyttää liiketoimintaasi.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.