Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

EVeez – kattava sähköinen liikkuvuus palveluna (eMaas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: EVeez – kattava sähköinen liikkuvuus palveluna (eMaas)

yksityiskohtainen ja jokaisessa yrityksessä hänen artikkelinsa on tarkastettu ja hyväksyttyEVeezin joukkue

Ebike-tilausliiketoiminnan avulla asiakkaat voivat vuokrata tai liisata sähköpyöriä tietyksi ajaksi sen sijaan, että he ostaisivat ne suoraan. Tästä mallista voi olla hyötyä asiakkaille, jotka tarvitsevat sähköpyörää vain satunnaisesti, tai niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia ​​malleja ennen ostoon sitoutumista.

Intian sähköpyörämarkkinat ovat vielä alkuvaiheessaan, mutta ne ovat kasvaneet nopeasti viime vuosina erityisesti ilmansaasteiden, liikenneruuhkien ja kestävämpien liikennevaihtoehtojen tarpeen lisääntyessä. Lisäksi Intian hallitus on edistänyt sähköpyörien käyttöä erilaisilla aloitteilla, kuten verokannustimilla ja -tuilla.

Eveez on yksi tällaisista yrityksistä, joka tarjoaa all inclusive sähköisen liikkuvuuden palveluna (eMaaS) tilauksesta.

Tässä artikkelissa opit lisää Eveezistä, sen perustajista, tuotteista ja palveluista, liiketoiminta- ja tulomallista ja paljon muuta.

EVeez – Visio ja Missio
EVeez – Markkina-/toimialatiedot
EVeez – Idea ja aloitus
EVeez – Tuote/palvelu
EVeez – Perustaja/s + Tiimin tiedot
EVeez – nimi, logo ja tunnuslause
EVeez – liiketoimintamalli ja tulomalli
EVeez – Startup Challenges
EVeez – Kasvu
EVeez – Rahoitus
EVeez – Kilpailijat
EVeez – Tulevaisuuden suunnitelmat

EVeez – Visio ja Missio

Ydinuskomus EVeezin juoksemiseen on ollut kaksijakoinen. Ensinnäkin sähköautojen käyttöönoton nopeuttaminen Intiassa, mikä on ehdottoman välttämätöntä, jos haluamme jättää lapsillemme paremman planeetan. Ilmanlaadun heikkeneminen ja saastuminen ovat vakavia terveysriskejä, eikä tällaisen tilanteen saa antaa jatkua ikuisesti. Myönteisen muutoksen tekeminen ympäristömme puhdistamisessa, vaikka aloitimme pienestä, oli erittäin tärkeä osa tehtäväämme.

Toiseksi sen tarkoituksena on antaa vapautta, joustavuutta, pääsyä rahoitukseen ja sähköautoihin miljoonille keikkatyöntekijöille sen suurissa kaupungeissa. Perustaja on tähän mennessä havainnut keikkataloudessa, että ihmiset joutuvat loukkuun pyörän EMI:n raskaan taakan, valtavien polttoainekustannusten ja ylläpitolaskujen vuoksi. He jäävät pysyvästi loukkuun ekosysteemiin, jonka oletetaan olevan tilapäinen keikka, kausityö tai enimmäkseen vain ponnahduslauta parempaan elämään. Tarvitaan siis EVeezin kaltainen kattava sähköinen liikkuvuus palveluna (eMaaS), jotta ihmiset voivat kirjautua sisään ja ulos keikkataloudesta halutessaan.

🔥 Empfohlen:  WordPress-sivuston vieminen – Kattava opas

EVeez – Markkina-/toimialatiedot

Ottaen huomioon sähköauto- ja eMaaS-sektorin kiihtyneen kasvun, ovat seuraavat ennusteet vuodelle 2025 –

Serviceable Addressable Market (SAM) – B2B & Shared Mobility Electric 2 Wheeler -markkinat – 2,5 miljoonaa sähköpyörää.

Serviceable Obtainable Market (SOM) – EVeezin markkinaosuus – 2 50 000 sähköpyörää (10 % markkinaosuus).

Yllä olevat arviot on tehty Mcksineyn heinäkuussa 2020 julkaistun tulevaisuuden liikkuvuuden raportin perusteella.


EVeez – Idea ja aloitusEVeez – Tuote/palvelu

EVeez tarjoaa all inclusive sähköisen liikkuvuuden palveluna (eMaaS) tilauksesta. Avainongelma, jonka yritys ratkaisee, on poistaa kaikki esteet sähköautojen käyttöönotolta. USP on päästä päähän -palvelu, joka sisältää huollon, kulutustarvikkeet, vakuutukset ja akun vaihdot, kaikki ilman lukitusjaksoa.

EVeez – Perustaja/s + Tiimin tiedot

  1. Gaurav Rathore, perustaja
  2. Abhishek Dwiwedi, perustaja

Gaurav on IIT Bombay -tutkinnon suorittanut, joka on työskennellyt Deloitten konsulttina useille monikansallisille yhtiöille, kuten Schlumbergerille, ennen kuin hän siirtyi kokopäiväiseen yrittäjyyteen. Perusti erittäin menestyneen poliittisen strategian konsulttiyrityksen – PoliticalEDGE:n ennen EVeeziä. Työskennellyt monenlaisissa voittoa tavoittelevissa kehitysprojekteissa kansainvälisten kansalaisjärjestöjen ja säätiöiden kanssa. Gaurav Rathore huolehtii strategiasta, rahoituksesta ja tekniikasta.

Gaurav tapasi perustajansa Abhishekin työskennellessään joissakin projekteissa voittoa tavoittelevalla kehityssektorilla vuosina 2009-2010.

Abhishek Dwivedi on NID Ahmedabad Alumni ja hänellä on ainutlaatuinen taito yhdistää suunnitteluajattelu strategiaan ja toimintaan. Hän on matkailun ystävä ja myös pyöräilijä. Yksi suurimmista ajattelutavan haasteista sähköajoneuvojen käyttöönoton suhteen on ollut kantaman ahdistus. Vain murtaakseen tämän myytin Abhishek teki 400 kilometrin matkan sähköpyörällä Manalista Lehiin, joka on yksi Intian vaikeimmista maastoista. Hänen aikaisempi kokemuksensa kehityssektorilta auttaa yritystä myös syventämään ymmärrystä keikkatyöntekijästä, joka on edelleen ensisijaisesti käyttäjänä. Abhishek Dwiwedi huolehtii operaatioista, hankinnoista, palkkaamisesta ja brändäyksestä. .

EVeez on nyt noin 70+ tiimi. Sen työkulttuuri on omistajuuden ottaminen. Kukaan ei lannistu tekemästä omaa luovaa aloitetta yrityksen mission edistämiseksi. Se sytyttää yrittäjyyden kaikkien kollegoiden keskuudessa. Jopa palkkaamisen aikana yritys etsii ihmisiä, joilla on kokonaisvaltaisempi/luovempi lähestymistapa ongelmanratkaisuun.

🔥 Empfohlen:  24-pisteen yrityksen SEO-tarkastus suurille sivustoille ja organisaatioille

EVeez – nimi, logo ja tunnuslause

EVeez tarkoittaa vain – sähköautoja helposti, ja se oli melko ilmeinen nimi, joka tuli meille, kun tiesimme, mihin bisneksiin olemme ryhtymässä.

EVeez – liiketoimintamalli ja tulomalli

Liiketoiminta- ja tulomallit ovat melko yksinkertaisia. EVeez tarjoaa viikoittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​eBike-tilauksia keikkatyöntekijöille, yksittäisille ratsastajille ja pienille ja keskisuurille yrityksille. EVeeza on EBITDA positiivinen 22. joulukuuta.

Yrityksellä oli selkeä etu, että toimitusekosysteemin potentiaaliset asiakkaat tavoittivat sen suoraan ennen kuin sillä oli edes eMaaS-tarjontaa. Laadittuaan myyntikelpoisen eMaaS-suunnitelman oikeilla eBike-pyörillä, Abhishek Dwiwedi ja Gaurav Rathore menivät swiggy/zomato-keskuksiin ja markkinoille Delhi NCR:ssä tekemään sähköpyöristä demoja, joissa korostettiin niiden ominaisuuksia keikkaratsastajille.

EVeez – Startup Challenges

EVeezin suurin haaste oli ihmisten ajattelutapa sähköautoja kohtaan. Ratsastajat pelkäsivät valtavasti sähköautojen kantamaa, hyötykuormaa ja kykyä kulkea rinteissä. Yleinen epäusko sähköauton kykyihin oli erittäin korkea.

EVeez vakuutti raskaan noston kuljettajat, kuten atta chakkis, antamaan palautetta ja videoita 25-50 kg vehnän toimittamisesta EVeezin eBikes-pyörillä ilman vaivaa. Tällaisia ​​aloitteita tehtiin varhaisessa vaiheessa kuljettajien vakuuttamiseksi.

Samoin Abhishekin 400 km:n Manali-Leh-matka vaikeimmassa maastossa korosti, että eBike-pyörät pystyivät selviytymään sekä rinteistä että rinteistä ja vakuuttivat ihmisille kantaman ja luotettavuuden.

Toinen suuri haaste oli – kuinka saada rahoitusta eBikesiin varsinkin aikana, jolloin ekosysteemi ei ollut näin kehittynyt. Tätä varten yritys kehitti ainutlaatuisen kumppaniohjelman, johon useat henkilöt, mukaan lukien palkansaajat ja liikemiehet, ilmoittautuivat rahoittamaan eBike-pyöriä sen toimintaa varten, sillä sen tuotot olivat useimmissa tapauksissa korkeammat kuin FD:t ja jopa sijoitusrahastot.

Nyt EVeezalla on kuitenkin pääsy moniin muihin vaihtoehtoihin näiden eBike-pyörien rahoittamiseen institutionaalisella tasolla.

EVeez – Kasvu

Yrityksellä oli selkeä etu, että toimitusekosysteemin potentiaaliset asiakkaat tavoittivat heidät suoraan ennen kuin heillä oli eMaaS-tarjontaa. Kun olet laatinut markkinakelpoisen eMaaS-suunnitelman oikeilla sähköpyörillä, perustajat menivät Delhi NCR:n swiggy/zomato-keskuksiin ja markkinoille tekemään demoja.
sähköpyöristä korostaen niiden ominaisuuksia keikkaratsastajille.

🔥 Empfohlen:  Metaverse: mikä se on?

Tammikuun 23. päivästä alkaen EVeez toimii Delhissä, Gurgaonissa, Faridabadissa, Noidassa, Ghaziabadissa, Kolkatassa, Hyderabadissa, Bangaloressa yli 1500 henkilön, 150+ pienten ja keskisuurten yritysten sekä 40+ logistiikkayrityksen kanssa.

Harvat heidän merkittävistä asiakkaistaan ​​ovat Zomato, UberMoto, Swiggy, CABT, Sploot.

Muutamia merkittäviä Eveezin kumppaneita ovat Sun Mobility, Battery Smart, Hero Electric, SES Electric, Amo, Leaf Round, OTO Finance, Alt Mobility, GripInvest, Sateek.

EVeez – Rahoitus

EVeeza on siemenrahoitteinen yritys ja pääsijoittajia ovat EV2 ventures ja Ah! Ventures. Yritys keräsi siemenkierroksen hieman alle miljoonalla dollarilla.

Rahoitus on auttanut EVeezaa palkkaamaan parhaat kyvyt, rakentamaan teknologiapinoa ja saamaan lisää rahoitusta eBike-rahoituskumppaneilta.

EVeez – Kilpailijat

  1. Zypp Electric
  2. Yulu pyörät
  3. Salaman logistiikka

EVeez – Tulevaisuuden suunnitelmat

EVeez haluaa lisätä heti pari paikkaa lisää ja saavuttaa 5000 eBikeä ennen maaliskuuta 23 ja 25 000 eBikeä maaliskuun 24 loppuun mennessä. Ominaisuuksien osalta EVeez työskentelee jatkuvasti kaikkien kumppaneiden ja teknisen tiimin kanssa parantaakseen turvallisuutta, luotettavuutta ja kantamaa. Yrityksellä on myös tulossa palkitsemisohjelma.

UKK

Mikä on EVeez?

EVeez tarjoaa eBike-pyöriä tilauksesta yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään.

Kuka on EVeezin perustaja?

Gaurav Rathore ja Abhishek Dwivedi

Mikä on sähköautomarkkinoiden koko Intiassa?

Intian sähköajoneuvojen (EV) markkinakooksi arvioitiin 1,45 miljardia dollaria vuonna 2021.