Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Extra Debit Card Review (2023): The Credit Building Debit Card

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Extra Debit Card Review (2023): The Credit Building Debit Card

Hanki ensimmäinen pankkikortti, joka kasvattaa luottoa | ylimääräistä

4.5

Extran missiona on tehdä luottorakentamisesta turvallisempaa ja helpompaa kaikkien saatavilla ensimmäinen pankkikortti, joka kerää luottoa ja ansaitsee palkintopisteitä. Extra Debit Card tarjoaa tavan kasvattaa luottoa ilman monia tavanomaisia ​​haasteita, kuten luottotarkastuksen läpäisemistä tai vakuuden antamista.

Hae nyt

Yli 100 miljoonaa amerikkalaista ei halua tai ei voi saada luottokorttia nykyään. Suojatut kortit ovat ainoa vaihtoehto luottorakentamiseen.

Siihen asti, kunnes Extra on julkaissut pankkikortin, joka rakentaa luottopisteesi.

Extran missiona on tehdä luottorakentamisesta turvallisempaa ja helpompaa kaikille, kaikki debit-kortin tutuilla ja ennustettavilla tavoilla – ei luottotarkistuksia, korkoja tai piilokuluja.

Extra on ensimmäinen pankkikortti, joka kasvattaa luottotasi ja ansaitsee pisteitä aivan kuten luotto, vain ilman vaivaa.

Kuinka se toimii:

 1. Rekisteröidy yhdistämällä pankkitilisi, niin Extra antaa sinulle pankkisaldoosi ja muihin tekijöihin perustuvan kulutusrajan ilman luottotietojen tarkistusta.
 2. Kun pyyhkäiset lisäkorttiasi, he huomaavat ostoksesi ja maksavat itsensä automaattisesti takaisin seuraavana arkipäivänä.
 3. Kuukauden lopussa he laskevat yhteen kaikki tapahtumasi ja raportoivat ne luottotoimistoille luottokelpoisiksi maksuiksi.

Extra käyttää kulujasi luottojen keräämiseen suurilta luottotoimistoilta. Extra saa sinut näyttämään pienemmältä riskiltä lainanantajille ottamalla tapahtumasi ja raportoimalla ne oikea-aikaisina maksuina, jotka tunnetaan myös positiivisina tiedoina. He raportoivat tämän positiivisen tiedon kuukausittain, mikä voi auttaa sinua parantamaan luottopisteitäsi.

Extran emoyhtiö Fabric on rakentanut innovatiivisia fintech-tuotteita yli 10 vuoden ajan. Yrityksen perustivat vuonna 2008 Twitterin perustajat Biz Stone ja Jason Goldman edistääkseen talouskasvatusta.

Extra tekee luottorakentamisesta helpompaa ja helpompaa ja tarjoaa samalla samat ominaisuudet ja edut kuin jokapäiväinen pankkikorttisi.

Extralla voit hallita rahojasi, maksaa laskuja, tehdä ostoksia verkossa ja myymälässä sekä vastaanottaa suoria talletuksia työnantajaltasi.

🔥 Empfohlen:  Vindale Research Review 2023

Saat reaaliaikaisia ​​petoksia koskevia hälytyksiä ja 24/7-tukea oikealta henkilöltä, kun pyyhkäiset korttiasi.

Extra sisältää kaksi kuukausi- tai vuosisuunnitelmavaihtoehtoa:

Luoton rakentaminen – $20/kk tai $149/vuosi

 • Veloitus, joka kasvattaa luottoa
 • Valkoinen hansikas concierge-tuki 24/7
 • Lisäkulujen seurantasovellus
Palkinnot + luottojen rakentaminen – 25 dollaria kuukaudessa tai 199 dollaria vuodessa

 • Veloitus, joka kasvattaa luottoa
 • Valkoinen hansikas concierge-tuki 24/7
 • Lisäkulujen seurantasovellus
 • Ansaitse palkintopisteitä jokaisesta ostoksesta
 • Ainutlaatuinen pääsy Extra Rewards Storeen

Lisämaksut eivät sisällä piilokuluja, mikä on erityisen mukavaa ihmisille, jotka yrittävät rakentaa luottopisteitä.

Useimmat luotonantotuotteet ansaitsevat rahaa koroista, piilomaksuista ja henkilötietojen myynnistä (erityisesti “ilmaiset” kortit) – ei Extra.

Extra debit -kortin hakemiseen kuluu vain muutama minuutti, etkä saa luottotarkastusta rekisteröitymisen jälkeen.

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Yhdysvaltain pankkitili
 • Yhdysvaltain postiosoite

Napsauta vain Hae nyt tästä ja kirjoita puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin puhelimeesi. Kun vahvistus on valmis, voit syöttää henkilötietosi (koko nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, SSN/ITIN) ja linkittää yhdysvaltalaisen sekkitilin. Kun sinut on hyväksytty, Extra-korttisi tulee postissa (voi kestää jopa 10 arkipäivää).

Ylimääräiset plussat ja miinukset

Plussat:

Tässä ovat Extra-kortin plussat:

 • Extra-korttisi avulla voit parantaa luottotasi tekemällä ostoksia. Ei ole vaaraa maksaa korkoa tai joutua velkaan, kun käytät Extra-korttiasi.
 • Jos haluat käyttää pankkikorttiasi osana taloutesi hallintaa, Extra kannattaa tsekata. Se voi auttaa sinua keräämään luottoa ilman, että sinun tarvitsee sitoa omia rahojasi.
 • Voit ansaita palkintoja Extra Rewards -ohjelmalla. Ansaitse jopa 1 % pisteitä päivittäisistä ostoksista, kuten kyydistä, kahveista ja puhelinlaskuistasi, kun päivität tilauksesi sisältämään palkintopisteitä.
 • Voit saada virtuaalisen kortin, kun odotat fyysisen kortin saapumista postissa.

Haittoja

Tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon Extra-kortissa:

 • Luottorakennussuunnitelmasta peritään 149 dollarin vuosimaksu tai 199 dollaria suunnitelmasta, joka sisältää palkkiot ja luottojen rakentamisen.
 • Extra-kortilla ei pääse pankkiautomaateihin.
🔥 Empfohlen:  HealthyWage Review: Ansaitse jopa 10 000 dollaria painonpudotusvedolla

Se on laillinen tapa rakentaa luottopisteesi. Extra debit -kortti on toisin kuin useimmat pankkikortit siinä mielessä, että sen avulla voit parantaa luottotasi ja ansaita palkintopisteitä. Tämä kortti on loistava vaihtoehto, jos haluat parantaa luottotasi ilman luottotietojen tarkistusta, kerryttää velkaa tai maksaa korkoa ostoksille.

Usein Kysytyt Kysymykset

Rakentaako Extra todella luottoa?

Extra on ensimmäinen pankkikortti, joka luo luottosi ja ansaitsee palkintopisteitä aivan kuten luottokortilla. Lainanantajat käyttävät luottopisteitäsi päättääkseen, hyväksyvätkö ne sinulle luottorajan sekä minkä koron ja ehdot he voivat tarjota sinulle.

Eikö Extra ole vain suojattu kortti?

Ei, Extra ei ole suojattu kortti. Ne eivät vaadi talletuksia, niillä ei ole korkokuluja ja käyttäjät voivat pitää olemassa olevan pankkitilin! Lisäksi, koska lainaat rahaa itseltäsi suojatulla kortilla, se on vähemmän vaikuttava luottotoimistoille verrattuna Extraan.

Mikä cmuokkaa bureaus raportoi Extralle ja kuinka usein?

Extra raportoi tällä hetkellä sekä Equifaxille että Experianille kunkin kuukauden lopussa!
Ylimääräisten pitäisi alkaa näkyä luottoraportissasi seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä. Jos näin ei ole, ota yhteyttä Extra App -sovelluksen Members Conciergeen.

Miten Extra raportoi luottojen käyttösi?

Extra maksaa itsensä takaisin päivittäin, mikä tarkoittaa, että luottosi käyttöaste nollataan aina 24 tunnin välein – kuvittele automaattisesti pelaava luottokortti ilman korkoa. Tämän vuoksi sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia siitä, että pysyt suositellun 30 % kynnyksen alapuolella.

Extra on ensimmäinen pankkikortti, joka kasvattaa luottotasi ja ansaitsee palkintopisteitä aivan kuten luottokortti, kaikki pankkitililläsi.

Voit kirjaimellisesti:

 • Luo luotto (ilman velkaa)
 • Pidä pankkitilisi
 • Ei kiinnostusta
 • Paras palkintokauppa. Koskaan

Extran missiona on tehdä luottorakentamisesta turvallisempaa ja helpompaa kaikille.

Hankimalla kortin voit liittyä kasvavaan yli 75 000 jäsenen yhteisöön, joka kerää luottoa pankkikortilla. (kestää vain noin 2 minuuttia)

Hanki ensimmäinen pankkikortti, joka kasvattaa luottoa | ylimääräistä

🔥 Empfohlen:  Webinaarin hälytys! Tutustu Lowen tekoäly- ja ML Prowessiin TechSprintissä

4.5

Extran missiona on tehdä luottorakentamisesta turvallisempaa ja helpompaa kaikkien saatavilla ensimmäinen pankkikortti, joka kerää luottoa ja ansaitsee palkintopisteitä. Extra Debit Card tarjoaa tavan kasvattaa luottoa ilman monia tavanomaisia ​​haasteita, kuten luottotarkastuksen läpäisemistä tai vakuuden antamista.

Hae nyt