Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Extra Theme Review – Tehokas aikakauslehtiteema WordPressille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Extra Theme Review – Tehokas aikakauslehtiteema WordPressille

Useimmat ihmiset olisivat luulleet, että Elegant Themesin tiimillä oli kädet täynnä kolmea peräkkäistä Divi-versiota.

Heittäkää sisään uusi Divi Builder, ja jään raapimaan päätäni yrittäessäni selvittää, kuinka he ovat koskaan onnistuneet julkaisemaan uuden aikakauslehtiteemansa Extra – viivästynyt tai ei.

Extra ei ole kevyt. Se toimii Divi Builder Plugin -laajennuksella, joka sisältää luultavasti tuntemasi taustaeditorin sekä heidän uuden käyttöliittymän visuaalisen editorin.

He ovat myös lisänneet todella hienoja luokkapohjaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät ainutlaatuisen käyttökokemuksen ja erittäin räätälöityjen asettelujen esittämisestä helpompaa kuin olet koskaan uskonut mahdolliseksi.

Pohjimmiltaan Extra on aikakauslehtipohjainen teema. Mutta vaikka verkkosivustosi olisi yksinkertainen blogi, joka vaatii kykyä näyttää kaunista, monipuolista sisältöä, Extra saattaa olla juuri sitä mitä etsit.

Ja ikään kuin pelkkä teema ei riittäisi, muista, että Elegant Themes -sovelluksella pääset myös käyttämään kaikkea muuta niiden tarjoamaa, mukaan lukien upeat laajennukset, kuten Monarch ja Bloom.

Olen rehellinen tässä. Arvostelujen kirjoittaminen Elegant Themesille on vaikeaa, koska ne tekevät mahtavaa työtä dokumentoidakseen tuotteitaan upeilla kirjoitetuilla opetusohjelmilla ja videoilla.

Mitä voin tehdä, on yrittää poimia muutama aukko teemaan, vaikka sekin osoittautuu usein vaikeaksi, koska yleensä Nick Roach ja hänen tiiminsä ovat erittäin reagoivia uusien ominaisuuspyyntöjen ja virheiden korjaamisen suhteen.

Joten kun johdanto on poissa tieltä, katsotaanpa tarkemmin, mitä Extra tarjoaa, eikö niin?

Teeman ominaisuudet

Aloitan tämän arvostelun lievällä varoituksella. Elegant Themesin teemasivu ja demo näyttää hämmästyttävältä – Extra voi kirjaimellisesti myydä itsensä pelkästään visuaalisen esityksen perusteella.

Tarvitset kuitenkin paljon sisältöä, mukaan lukien kirjoitettua, kuvia ja videoita, jotta sivustosi näyttää demolta. Jos asennat tämän teeman uuteen blogiin, älä odota sen näyttävän yhtä upealta ensimmäisenä päivänä. Mutta tiesit sen jo, eikö niin?

Kaikenlaisia ​​ominaisuuksia sisältävä Extra sisältää seuraavat:

 • Tehokas Divi Builder -integraatio
 • Mahdollisuus käyttää joko tavallista taustaeditoria tai käyttöliittymän visuaalista editoria
 • Divi Builder mukautetuille luokkapohjaisille sivuille
 • Sisäänrakennetut arvosanat ja arvostelut
 • WooCommerce-integraatio
 • Portfolio-, projekti- ja tuotetuki
 • Useita navigointivaihtoehtoja, mukaan lukien megavalikot
 • Täysin reagoiva
 • Mukautetut widgetit ja paljon muuta

Kuten Elegant Themesissa vakiona, useimmat toiminnot löytyvät asennuksen jälkeen yhdestä valikosta, joka sijaitsee WordPressin hallinta-alueen alaosassa. Extra käyttää myös ylimääräistä valikkoa nimeltä Projects.

Se on pohjimmiltaan mukautettu viestityyppi nimeltä Projects, joka liittyy portfolion sivumalliin (hieman lisää tästä myöhemmin).

Ylimääräinen järjestelmänvalvoja -valikko

Jos olet jo tutustunut joko The Divi Theme- tai The Divi Builder -laajennukseen, ensisijainen Extra-valikko tuntuu kodilta. Se sisältää kaikki vakioominaisuudet yhdellä ylimääräisellä “Category Builder” -kohdalla, josta keskustelemme pian.

Vaihtoehtoja on liian monia kaiken luettelemiseksi, joten annamme tarvittaessa yleiskatsauksen ja siirrymme sitten hieman yksityiskohtaisemmin erottuviin ominaisuuksiin, kuten luokan rakennustyökaluun. Valikon yläosasta alkaen meillä on seuraavat:

Teema-asetukset

Teeman asetuspaneelissa voit hallita kaikkia sivustosi päätoimintoja. Se on jaettu 7 osaan:

 • Yleiset asetukset – Tämä välilehti sisältää tärkeitä kohteita, kuten logosi, favicon, sivupalkin asetukset, sosiaalisen profiilin asetukset ja URL-osoitteet, tietyn sivun ja viestiasetuksen sekä lopuksi mukautetun CSS-osion.
 • Navigointi – Sisältää sivun, luokkien ja yleisten asetusten asetukset. Voit hallita esimerkiksi lajittelujärjestystä ja navigointivalikon tasojen määrää.
 • Asetteluasetukset – Voit säätää yksittäisten viestien, sivujen kommenttien sekä yleisten viestitietojen ja arkiston sivuasettelun meta-asetusta.
 • Mainosten hallinta – Tällä sivulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tiettyjä mainoslohkoja sivustossasi – käytettävissä on yhteensä 5 sijaintia.
 • SEO – Riippuen siitä, käytätkö kolmannen osapuolen SEO-laajennusta vai et, voit hienosäätää SEO-asetuksiasi.
 • Liittäminen – Jos sinulla on tiettyjä skriptejä tai koodia, joita haluat käyttää, kuten analytiikkaa tai VWO:ta, voit sijoittaa ne tähän.
 • Tukidokumentit – Lopuksi tukiasiakirjat linkit Elegant Themes -sivuston erinomaiseen dokumentaatioon.
🔥 Empfohlen:  StrongVPN Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Teeman muokkaaja

WordPress-teeman mukauttaja on paikka, jossa teet suurimman osan teemamuokkauksistasi – ja saatavilla on kauhakuorma.

Olet luultavasti jo perehtynyt live-muokkaustyökalun toimintaan. Riittää, kun totean, että voit muokata jokaista elementtiä Extra Themessa. Tämä on yksi alueista, joilla Elegant Themes on tehnyt ainutlaatuisen ilmeen luomisesta teemallesi todella helppoa.

Moduulin mukauttaja

Moduulimuokkaus on kätevä tapa tehdä globaaleja muutoksia tiettyihin teeman moduuleihin. Esimerkiksi ylätunnisteen koon tai syötteen kirjasinkoon muuttaminen kaikissa sivustosi yhteydenottolomakkeissa voidaan tehdä yhdellä yksinkertaisella säädöllä.

Moduulimuokkaustoiminnon vaihtoehdot ovat yhtä vaikuttavat kuin teemamuokkaus. Melkein kaikki mitä tarvitset tai haluat säätää voi olla.

Roolieditori

Jos asiakas tai työntekijä on koskaan aiemmin tehnyt tahattomia muutoksia verkkosivustoon, arvostat todella roolieditoria. Se on helppo tapa varmistaa, että jokaiselle käyttäjäroolille on määritetty asianmukaiset oikeudet.

Tekijän tai avustajan on harvoin tarvetta muokata, poistaa tai siirtää kohteita rakentajan käyttöliittymässä, eikö niin? Kun käytät vain muutaman minuutin roolieditorin määrittämiseen, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että sinun täytyy korjata asettelua tai luoda uudelleen sisältöä, jota on muutettu tai poistettu vahingossa.

Divi kirjasto

Jos luot useita verkkosivustoja tai jopa useita sivuja samalle verkkosivustolle, Divi Library voi todella nopeuttaa työnkulkuasi. Muutamalla napsautuksella voit tallentaa, ladata, tuoda tai viedä asetteluja, moduuleja, rivejä tai osioita.

Oletetaan siis, että luot paljon aloitussivuja. Divi Libraryn avulla voit luoda ja tallentaa mallin tai aloitussivumallin osan, jota voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen millä tahansa sivustolla – potentiaalinen ajansäästö on valtava.

Luokan rakentaja

Tässä Extra erottaa itsensä kilpailijoista ja oikeastaan ​​Divi-teemasta tai Divi Builderista yleensä. Jos sinulla on jo verkkosivusto, olet luultavasti jo luonut muutaman kategorian.

Suurimman osan ajasta, kun ihmiset luovat verkkosivustolleen erilaisia ​​luokkia, he päätyvät käyttämään täsmälleen samaa mallia jokaiselle. Eri mallin luominen kullekin tietylle kategorialle vie aikaa. Siihen asti, kunnes Extra tuli. Mukautettuja luokkapohjaisia ​​malleja on nyt helppo luoda.

Extra-valikon alareunassa on kategorian rakennustyökalu, ja sen napsauttaminen tuo esiin luokan asettelusivun.

Jos olet joskus luonut sivun tai postauksen WordPressissä, asioiden pitäisi näyttää melko tutulta täällä. Sivun asettelun luominen on yhtä helppoa kuin haluttujen osioiden, rivien ja moduulien lisääminen. Luokkamalleissa on kaksi tärkeää huomioitavaa:

 1. On olemassa useita mukautettuja moduuleja, jotka koskevat vain Extra-teemaa (lisää näistä moduuleista alla).
 2. Jokainen rakentamasi malli voidaan määrittää tiettyyn kategoriaan. Voit myös suunnitella oletusmallin, jota sovelletaan kaikkiin luokkiin, joille ei ole määritetty mallia.

Mukautetut Extra Divi Builder -moduulit

Extra-teemaan sisältyy 10 mukautettua Divi Builder -moduulia. Näiden moduulien avulla voit luoda ainutlaatuisia hakemistosivuasetteluja sivustosi eri luokkiin.

Ymmärtääksesi todella, kuinka paljon joustavuutta nämä moduulit tarjoavat, sinun täytyy vain sukeltaa ja kokeilla. Niitä voidaan helposti muokata, ja jos haluat sukeltaa mukautettuun CSS:ään, ei hätää, voit myös tehdä sen.

Nyt kun olen maininnut mukautetun CSS:n, on syytä huomioida joitakin alueita, joilla Elegant-teemat ovat pyrkineet helpottamaan suunnitteluprosessia. Sen sijaan, että he olisivat heittäneet yhden mukautetun CSS-laatikon ja kutsuneet sitä lopettamaan, he ovat käyttäneet aikaa sisällyttääkseen yksittäisiä syöttöalueita monille CSS-elementeille.

Joten kun avaat mukautetun CSS-välilehden, näet vaihtoehdot, kuten “ennen”, “pääelementti”, “viestin otsikko”, “julkaisun meta”, “nav” ja paljon muuta.

Katsotaanpa moduuleita, jotka ovat ainutlaatuisia Extralle:

 • Mainokset – Mainosmoduulin avulla voit lisätä mukautettuja mainoslohkoja. Jos käytät mainontaa sivustossasi, näet nopeasti kategorian rakennustyökalun ja mainosmoduulin arvon. Voit luoda mainoslohkoja, jotka on kohdistettu tarkasti ja jotka liittyvät tiettyyn luokkaan.
 • Blogi syötteen muuraus – Luo houkuttelevan muurausasettelun pylväisiisi runsailla asetuksilla ja edistyneillä suunnitteluasetuksilla, joiden avulla voit mukauttaa melkein kaikkia elementtejä.
 • Normaali blogisyöte – Tavallinen blogisyötemoduuli näyttää tyypillisen upotetun blogisyötteen. Jälleen lopullinen asettelu on erittäin muokattavissa.
 • Koodi – Liitä mukautettu koodi – HTML, lyhytkoodit tai JS – ja olet valmis rullaamaan.
 • Suositeltujen viestien liukusäädin – Esitellyn liukusäädinmoduulin avulla voit luoda luokkapohjaisia ​​liukusäätimiä viestien perusteella.
 • Kuva – Aivan kuten tavallinen Divi Builder -moduuli, voit sijoittaa kuvia viesteihisi ja muokata tyyliä, mukaan lukien kohdistusta, animaatiota, marginaaleja, reunuksia ja paljon muuta.
 • Viestit – Tämä viestimoduuli tarjoaa mahdollisuuden näyttää viestiryhmiä, jotka voidaan järjestää myös luokkien mukaan, ja näyttää jopa 5 viestiä yhden ominaisuuden lisäksi.
 • Postikaruselli – Karusellit ovat suosittu tapa näyttää julkaisusi kuvapohjaisessa muodossa. Extra tarjoaa kaksi näyttövaihtoehtoa.
 • Välilehtiä – Toinen vaihtoehto viestien näyttämiseen ainutlaatuisella tavalla, välilehtimoduuli tarjoaa kaksi hieman erilaista muotoa varatun leveyden mukaan.
 • Teksti – Tekstimoduulia voidaan käyttää minkä tahansa kokoisessa sarakkeessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden näyttää ja muokata tekstiäsi käyttämällä monenlaisia ​​CSS-ominaisuuksia.
🔥 Empfohlen:  Kasvutarina HSBC:n tukemasta Seraista, joka tarjoaa toimitusketjuratkaisuja

Divi Builder

Extraa käyttää Divi Builder, joka on Elegant Themes -sivujen rakennustyökalu. Vaikka emme voi kattaa kaikkia mukana olevia ominaisuuksia, on silti tärkeää kattaa joitakin erottuvia ominaisuuksia – sekä hyviä että huonoja.

Divi Builderin yleiskatsaus

Divi Builderin alkuperäinen versio koostui yksinkertaisesta tausta-vedä ja pudota -editorista, joka satunnaisia ​​virheitä lukuun ottamatta toimii erittäin hyvin. Se on luotettava ja ennustettavissa – ainoa haittapuoli on jatkuva tarve tallentaa ja päivittää muokkaamaasi sivua. Jos marginaali ei ole aivan oikea tai haluat kokeilla muutamien täyttömuutosten säätämistä, on helppo kuluttaa hiirtä napsauttamalla tallenna ja päivitä.

Ollakseni rehellinen, Divi Builder tarjoaa kätevän visuaalisen esikatselun, mutta en koskaan täysin luota siihen, että se on tarkka esitys siitä, mitä näen live-sivulla.

Extra Theme -version 2.0 myötä Divi Builderissa on tapahtunut suuri muutos käyttöliittymän visuaalisen editorin muodossa.

Koska olin tottunut taustaversioon, pelkäsin aluksi, ettei kokemus olisi koskaan sama, mutta Elegant Themes varmisti, että molemmat vaihtoehdot olivat käytettävissä.

Divi Builder -taustaeditori

Käsittelimme joitain ainutlaatuisia Divi Builder -moduuleja, jotka on pakattu Extraan, mutta entä yleinen kokemus?

Sinun pitäisi tietää, että suhteellisen lyhyellä oppimiskäyrällä Divi Builder antaa sinun luoda äärettömän määrän asettelumahdollisuuksia. Tiedän, että infinite on iso tilaus, mutta yli 40 sisältömoduulin ansiosta on turvallista sanoa, että asetteluideat eivät lopu.

Joskus, ainakin aluksi, sivuasettelujen luominen voi olla turhauttavaa. Mutta kun opit säätämään asetteluja ja missä kukin asetus sijaitsee, siitä tulee nopeasti toinen luonto.

Toisinaan ajatus käyttöliittymäeditorista näyttää kuitenkin erittäin houkuttelevalta – varsinkin kun on kyse tekstin nopeasta muokkaamisesta tai pienten marginaalimuutosten tekemisestä.

Divi Builderin käyttöliittymän visuaalinen editori

Kaiken kaikkiaan visuaalinen editori on loistava, mutta se ei todellakaan ole täydellinen kokemus. Tämä ei tarkoita, että se olisi buginen tai vaikea oppia, pidän vain parempana taustaeditorin kokemusta. Kokemuksesi voi olla erilainen.

Kuten mainitsin muutama minuutti sitten, on joitakin tilanteita ja säätöjä, jotka tekevät visuaalisesta editorista paremman valinnan – säätämällä tekstiä, marginaaleja, täyttöjä ja kaikkea muuta, missä voi olla paljon edestakaisin.

Kukin visuaalisen rakentajan osa voidaan helposti aktivoida viemällä hiiren osoitin halutun elementin päälle. Ainoa asia, johon voi tottua, on tietää, mitä kuvaketta klikata ja millä alueella. Alla olevasta kuvasta näet, kuinka alkuvaiheessa saattaa olla hämmennystä.

Mutta visuaalinen editori voi myös olla nirso. Kyllä, se on salamannopea, mutta on silti todella helppoa lisätä vahingossa ylimääräinen elementti tai ylimääräinen rivi. On myös hieman vaikeampaa nähdä, kuinka asettelusi on rakenteeltaan näytöllä näkyvää pidemmälle – voit työskennellä vain “sivun yläpuolella”. Pystysuoraan asennettu laajakuvanäyttö ratkaisee tämän haasteen.

🔥 Empfohlen:  Tärkeimmät prioriteetit startup-perustajille

Projektit & tuotteet

Extran avulla on helppo näyttää portfolio viimeaikaisista projekteistasi. Tai jos sinulla on jotain myytävää, voit halutessasi esitellä minkä tahansa määrän luokiteltuja tuotteita käyttämällä sisäänrakennettua WooCommerce-integraatiota.

Siellä on myös sisäänrakennettu tarkistusominaisuus, jonka avulla vierailijat voivat kommentoida ja arvioida tuotteita, portfoliotuotteita ja julkaisuja 5 tähden luokitusjärjestelmän avulla. Käyttäjät voivat myös lajitella arvioiden perusteella, jolloin he näkevät suosituimmat kohteet ensin.

Hinnoittelu ja tuki

Elegant Themes tarjoaa kaksi hintapistettä:

 • 89 dollaria Kehittäjälisenssille – vuosittainen uusiminen
 • 249 dollaria elinikäiselle pääsylle

Extra on yksinään suhteellisen hinnoiteltu tällä tasolla. Mutta missä arvo todella nostaa muutaman pykälän, on se, että hinnat sisältävät paljon muutakin kuin itse teeman. 89 dollarin kehittäjähintatasolla sinulla on pääsy kaikkiin teemoihin sekä kaikkiin Elegant Themesin tarjoamiin laajennuksiin. Vaikka käytät vain yhtä tai kahta teemaa ja muutamia laajennuksia, se on mahtava tarjous.

Tuki on aina hankala alue mille tahansa teemayritykselle. Minun on myönnettävä, että minun on täytynyt luottaa Elegant Themes -tukeen vain muutamissa teknisissä ongelmissa, jotka kaikki ratkesivat ajoissa. Olen myös viettänyt paljon aikaa foorumeiden selailuun ratkaisujen tai pikakuvakkeiden etsimiseen. Jos teet samoin, huomaat, että foorumit ovat täynnä asiakkaita, joiden kysymykset tai ongelmat ovat ratkaistu.

En usko, että olen koskaan ostanut virheetöntä teemaa, eikä Extra ole erilainen. Tärkeää on kuitenkin yleinen reagointikyky ja halukkuus korjata mahdolliset ongelmat. En väitä, että Elegant Themes on täydellinen tässä suhteessa, mutta sinun on vaikea löytää vikaa heidän pyrkimyksissään pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Ylimääräiset plussat ja miinukset

Plussat

 • Helppokäyttöinen ja kohtuullisen lyhyt oppimiskäyrä
 • Vaikuttavat etu- ja takapään editorit
 • Tonnia asetteluvaihtoehtoja
 • Valtava arvo edulliseen hintaan, koska saat käyttöösi kaikki Elegant Themes -tuotteet
 • Loistava dokumentaatio ja tuki

Haittoja

 • Sen täyttäminen vaatii paljon sisältöä
 • Et halua vaihtaa teemaa vähään aikaan
 • Voit eksyä mahdollisuuksien valtamereen

Extra on vankka valinta WordPress-uutisteemaan

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka hyppäävät ensin arvostelun loppuun, tässä on tarjous:

Extra on vaikuttava teema. Yhdessä Divi Builderin kanssa sinulla on tarpeeksi asettelu- ja mukautusvaihtoehtoja pitämään sinut kiireisenä ikuisuuden. Ja nyt version 2.0 myötä sinulla on myös mahdollisuus käyttää käyttöliittymän visuaalista editoria tai perinteisempää taustasivun rakennusohjelmaa. Se on todellakin molempien maailmojen paras.

Kaikki nämä ominaisuudet voivat olla myös Extran suurin miinus. Vaihtoehtoja on niin monia, että voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Sinulla on oltava suunnitelma heti alusta alkaen, ettet joutuisi ominaisuuksien kokeilemisen ansaan etkä koskaan julkaise sivustoasi.

Toinen mahdollinen romahdus on niin kutsuttu lukitus. Teeman vaihtaminen on vaikeaa (jos haluat), kun tämä on valmis. Aiot kuitenkin kokea tämän useimpien teemojen kanssa tavalla tai toisella, joten se ei todellakaan liity Extraan.

Jos olet etsinyt lehtityylistä teemaa (tai blogiteemaa, joka antaa sinulle uskomattoman hallinnan kategorian asetteluista), Extra tarjoaa kaiken, mitä saatat tarvita, ja se on täynnä arvoa Elegant Themes -tilauksesi muodossa.

Jos et ole vielä tehnyt niin, siirry Elegant Themesiin ja katso demo.