Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ezoic EPMV:n kasvattaminen (31 ansio- ja mainostulovinkkiä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ezoic EPMV:n kasvattaminen (31 ansio- ja mainostulovinkkiä)

Tässä oppaassa opit lisäämään Ezoic EPMV:tä.

Alta löydät 31 tapaa lisätä Ezoic-tuloja muuttamalla yksinkertaisia ​​asetuksia tilisi hallintapaneelissa ja käyttämällä hyväksi todettuja kaupallistamismenetelmiä julkaisijoiden tulojen lisäämiseksi strategisen sisällön optimoinnin ja bloggaamisen avulla.

Mikä parasta, voit kokea korkeamman EPMV:n Ezoicilla juuri nyt samalla verkkosivustoliikenteellä kuin seuraamalla tällä sivulla olevia yksinkertaisia ​​ohjeita. Pidä tätä lopullisena oppaanasi, kuinka voit kasvattaa Ezoic-mainostuloja millä tahansa verkkosivustolla missä tahansa markkinarakossa.

Kuinka lisätä Ezoic EPMV -tuloja

1. Muuta Ezoic-optimointitavoitteesi

Ensimmäinen askel Ezoic EPMV:n kasvattamisessa on muuttaa verkkosivustosi optimointitavoitteeksi “Tuottoihin keskittynyt”.

Siirry Ezoic-hallintapaneelissa kohtaan “Asetukset” ja vieritä alas kohtaan “Optimointitavoitteet”. Valitse sitten “Tuottoihin keskittyvä”. Kun tämä asetus on käytössä, Ezoic käyttää tekoälytekniikkaa tulojesi parantamiseen siirtymällä 70 %:n painopisteeksi mainostulojen kasvattamiseen ja 30 %:n keskittymiseen käyttökokemuksen mittareiden parantamiseen.

2. Näytä Ezoic-mainoksia 100 %:lle yleisöstäsi

Seuraava askel Ezoic-tulojen kasvattamiseen on näyttää Ezoic-mainoksesi jokaiselle verkkosivuston vierailijalle kaikilla laitteilla.

Siirry kohtaan “Asetukset” ja napsauta “Ota Ezoic päälle” -osiossa “Päivitä asetukset”. Varmista tällä näytöllä, että “Työpöytä”, “Tabletti” ja “Mobiili” ovat kaikki päällä ja asetettu 100 %:iin. Tämä varmistaa, että koko verkkosivustosi liikenne näkee Ezoic-mainoksesi kaupallistamistulojen parantamiseksi.

3. Lisää Ezoic EPMV:tä välimuistin avulla

Seuraava askel Ezoic-mainostulojen kasvattamiseen on aktivoida Ezoicin välimuistilaajennus nimeltä “Leap”. Tämä ominaisuus varmistaa nopeammat verkkosivustojen nopeudet ja auttaa Ezoicia parantamaan yleistä suorituskykyä.

Kun Leap on aktivoitu, näet Yleiskatsaus-välilehdellä suosituksia teknologiasta ja laajennuksista, jotka saattavat hidastaa verkkosivustoasi. Jokaisessa suosituksessa on myös luettelo vaihtoehdoista, joiden avulla voit nopeuttaa sivustoasi.

Lisäksi voit siirtyä “Optimointiasetukset” -välilehteen säätääksesi asetuksia, kuten CSS:n, kuvien, skriptien jne. lataamista, parantaaksesi sivuston nopeutta entisestään saadaksesi enemmän mainostuloja.

4. Ota natiivimainokset käyttöön saadaksesi enemmän tuloja

Natiivimainokset ovat toimituksellisia ja sponsoroituja sisältötarinoita, jotka näkyvät verkkosivustosi alaosassa tai sivupalkissa. Ottamalla natiivimainosyksiköt käyttöön voit nähdä 10 %:n arvioidun tulon kasvun.

Siirry Ezoic-hallintapaneelissa kohtaan Kaupallistaminen ja vieritä alas kohtaan Natiivimainosyksiköt. Napsauta sitten painiketta kytkeäksesi sen päälle. Valitse seuraavaksi “PG-13 (korkein maksettu)” ansaitaksesi rahaa tällä kaupallistamismenetelmällä.

Huomautus: Sinun on myös lisättävä natiivimainosten paikkamerkki verkkosivustollesi, jotta Ezoic tietää, missä nämä mainokset näytetään. Voit tehdä tämän kahdella tavalla: Ezoicin mainostestausohjelmalla (opas) tai Ezoicin Chrome-laajennuksella (opas).

5. Lisää mainoskokoja lisäämään mainostuloja

Mainoskoot vaikuttavat suoraan tuloihin, joita ansaitset Ezoicilla ja välityskumppaneilla, kuten Google AdSensella. Siksi sinun tulee sisällyttää enemmän mainoskokoja jokaiselle verkkosivustosi Ezoic-paikkamerkille.

Riippuen sivustosi asettelusta eri mainoskokojen tulojen tehokkuus voi vaihdella suuresti. Onneksi Ezoicin tekoälytekniikka selvittää automaattisesti, mitkä mainoskoot parantavat tulojasi jatkuvan testauksen avulla ja näyttää sitten kyseiset mainosyksiköt useammin.

Voit ottaa lisää mainoskokoja käyttöön siirtymällä Ezoic-hallintapaneelin Kaupallistaminen-kohtaan ja vierittämällä alas kohtaan Mainosten testaaja. Täältä saat luettelon kaikista sivustosi paikkamerkeistä ja voit sitten noudattaa näitä ohjeita:

 • Napsauta “Muokkaa” -painiketta, joka näyttää kynältä.
 • Valitse avautuvasta ikkunasta “Kokokriteerit” -välilehti.
 • Napsauta seuraavaksi kutakin mainostyyppiä (esim. Billboard, Box, Button jne.) laajentaaksesi sitä.
 • Valitse kunkin mainoskoon ja jokaisen laitteen vieressä olevat valintaruudut.
 • Napsauta “Tallenna” -painiketta, jotta muutokset tulevat voimaan.

Tässä on viitteen vuoksi luettelo yleisimmistä eniten ansaitsevista mainoskooista. Mutta muista, että verkkosivustosi voi toimia paremmin tai huonommin, minkä Ezoic selvittää automaattisesti puolestasi.

 • 336 x 280 iso suorakaide
 • 300 x 250 keskikokoinen suorakaide
 • 728 x 90 jättibanneri
 • 970 x 250 mainostaulu
 • 468 x 60 banneri
 • 300 x 600 puolisivua
 • 320 x 100 iso mobiilijohdin

6. Ota mukautuva koko käyttöön

Kun olet paikkamerkkiasetussivulla, voit myös parantaa Ezoic-kaupallistamista jopa 23 %, kun otat mukautuvan koon käyttöön mainoksissasi. Mukautuva koonmääritys on älykäs järjestelmä, joka analysoi, milloin useita pienempiä mainoskokoja näytetään suuremmassa paikkamerkissä. Toisin sanoen voit näyttää kaksi tai useampia mainoksia yhdessä paikkamerkissä, mikä auttaa sinua ansaitsemaan enemmän mainostuloja.

Mukautuva koko voidaan ottaa käyttöön kullekin paikkamerkille suoraan “Muokkaa paikkamerkkiä” -ponnahdusikkunasta. Tämä on sama paikka, jossa olit tämän oppaan edellisessä vaiheessa. Napsauta vain “Positions” -välilehteä ja ota sitten käyttöön “Adaptive Sizing”. Nyt Ezoic näyttää useita mainoksia yhdessä paikkamerkissä, kun se on järkevää käyttäjän ja korkeamman tuloutuksen kannalta.

7. Ota käyttöön Responsiiviset Ezoic-mainokset

Toinen helppo tapa kasvattaa Ezoic-tulojasi on ottaa käyttöön reagoivat mainokset. Tämä voidaan tehdä samassa näytössä kuin vaiheessa 6. Ota käyttöön “Salli nesteen koko” -vaihtoehto jokaiselle paikkamerkille. Näin mainoksesi voivat täyttää näytön tai säilön leveyden.

8. Ota AI-paikkamerkit käyttöön korkeampia EPMV-arvoja varten

Toinen nopea tapa lisätä Ezoic EPMV:tä on ottaa tekoälyn paikkamerkit käyttöön. Kun tekoälyn paikkamerkit ovat käytössä, EPMV-tulot kasvavat 20 %.

🔥 Empfohlen:  Ezoic Review (sovellusvaatimukset, RPM, hinnoittelu)

Hyödynnä tätä välitöntä parannusta seuraavasti:

 • Siirry Ezoic-hallintapaneeliin.
 • Napsauta “Kaupallistaminen”.
 • Vieritä alas kohtaan “Ad Tester” ja napsauta “Yleiset asetukset”.
 • Ota “AI Placeholders” -osiossa käyttöön “AI Placeholders” -asetus.
 • Ota myös käyttöön “Enhanced AI Placeholders”, mikä parantaa entisestään mainosten sijoittelua niin, että ne vastaavat kaupallistamistavoitteitasi.

9. Lisää kiinnittyvä sivupalkkimainos

Kun olet Yleiset Ad Tester Settings -näytössä, voit parantaa kaupallistamista edelleen ottamalla käyttöön Sticky Sidebar -mainokset. Kun tämä ominaisuus on käytössä, voit lisätä verkkosivustollesi kelluvan sivupalkkimainoksen, joka voi lisätä Ezoic EPMV:täsi 10 %.

Sinun on otettava tämä asetus käyttöön ja lisättävä sitten sivupalkkiin kelluva mainoksen paikkamerkki verkkosivustollesi Chrome-laajennuksella. Tässä on ohjeet sen tekemiseen.

10. Luo toinen sivupalkki

Jos yksi Sticky Sidebar -mainos voi lisätä tuloja 10 %, kuvittele, mitä kaksi näistä mainoksista voi tehdä. Jos pystyt lisäämään verkkosivustollesi toisen sivupalkin (eli vasemman ja oikean sivupalkin, jonka pääsisältö on keskellä), sinun kannattaa kokeilla sitä.

11. Ota vinjettimainokset käyttöön saadaksesi lisää mainostuloja

Toinen tapa lisätä Ezoic-mainostuloja on ottaa vinjettimainokset käyttöön. Tämä vaihtoehto on käytettävissä myös Yleiset Ad Tester Settings -näytössä. Ota se käyttöön kaikissa kolmessa laitemuodossa: pöytätietokone, tabletti ja mobiili.

12. Ota kelluvat videomainosyksiköt käyttöön

Näet myös vaihtoehdon kelluville mainosyksiköille Yleisissä mainostestausasetuksissa. Ota tämä ominaisuus käyttöön testataksesi videomainoksia, jotka kelluvat verkkosivustosi oikeassa alakulmassa. Näin voit parantaa kunkin verkkosivun EPMV-tuloja.

13. Ota beta-mainosmuoto käyttöön

Viimeinen asetus, jonka voit ottaa käyttöön Yleiset Ad Tester Settings -kohdassa, on “Beta Ad Format”. Tämä sallii verkkosivustosi testata uusia mainosmuotoja, kun ne tulevat saataville, mikä tarkoittaa, että voit nähdä verkkosivustosi tulojen välittömän kasvun ilman, että sinun tarvitsee odottaa.

14. Ota ankkurimainokset käyttöön saadaksesi enemmän tuloja

Yksinkertainen tapa kasvattaa Ezoic EPMV -tulojasi 60 % on ottaa ankkurimainokset käyttöön kaikissa laitteissa.

Ankkurimainos näkyy peittokuvamainosyksikkönä, joka pysyy verkkosivun alareunassa vierailijoiden selattaessa verkkosivuja. Tämä mainos on aina näkyvissä ja voi ansaita sinulle paljon enemmän rahaa Ezoicilla.

Ota ankkurimainokset käyttöön seuraavasti:

 • Siirry Ezoic-hallintapaneeliin.
 • Napsauta “Kaupallistaminen”.
 • Vieritä alas kohtaan “Ad Tester” ja napsauta “Ankkurimainosten asetukset”.
 • Ota “Sivuston laajuinen” -välilehdeltä “Ankkurimainokset” -vaihtoehto käyttöön sekä jokaiselle laitteelle: pöytäkoneille, tableteille ja mobiililaitteille.

15. Lisää Ezoic-paikkamerkkejä

Jos haluat tosissasi ansaita enemmän mainostuloja ja kasvattaa EPMV-arvojasi, sinun tulee maksimoida sivustosi paikkamerkkien määrä.

Mitä enemmän Ezoic-paikkamerkkejä sinulla on, sitä enemmän mainostajia sinulla on kilpailla mainostilasta, mikä voi nostaa mainosten hintoja ja tuottaa enemmän tuloja verkkosivustollesi.

Hyvä nyrkkisääntö on, että yksi Ezoic-paikkamerkki tulee näkyviin jokaiselle koko näytön työpöydän sivun katselulle (tai mobiilinäytön vierittämiselle). Tämä mahdollistaa mainoksen olevan näytöllä koko ajan ilman, että se häiritsee käyttäjää liikaa.

Muista kuitenkin, että paikkamerkkien lisääminen sivulle ei välttämättä tarkoita, että Ezoic näyttää enemmän mainoksia vierailijoillesi. Se tarkoittaa vain, että Ezoicilla on enemmän paikkoja testata mainosten näkymistä. Tekoälytekniikka tasapainottaa käyttökokemusta mainosten näyttämisen kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia liian monien paikkamerkkien lisäämisestä verkkosivustollesi.

Pahinta, mitä voit tehdä, on käyttää liian vähän paikkamerkkejä, mikä ei anna tekoälytekniikalle tarpeeksi paikkoja testata puolestasi mainostulojesi kasvattamiseksi.

16. Liity Ezoic Premiumiin saadaksesi lisää EPMV:itä

Yksi helpoimmista tavoista kasvattaa tulojasi Ezoic-jäsenenä on liittyä Premium-ohjelmaan, kun saat kutsun.

Ezoic Premium on tilauspohjainen palvelu, jossa maksat rahaa saadaksesi pääsyn enemmän tuottaviin mainoksiin. Ohjelma on kuitenkin suunniteltu siten, että Premium-mainostulot ovat aina suuremmat kuin kuukausimaksu, jonka maksat kuuluaksesi tähän ainutlaatuiseen verkostoon.

Voit lukea täydellisen Ezoic Premium -arvostelun täältä.

Itse Premium-jäsenenä olen nähnyt dramaattisen parannuksen EPMV:ssäni joka kerta, kun nousen suunnitelmatasoilla. Olen aina ansainnut enemmän rahaa kuin kulutin ohjelmaan, ja ei ole harvinaista saada 20–50 %:n tuotto kuukausittaiselle sijoituksellesi (ROI) pelkästään Premium-julkaisijan tuloina.

17. Varaa Premium-sivuston arvostelu

Ezoic Premium -jäsenyyden lisäetuna voit ajoittaa henkilökohtaisen sivuston tarkastelun Ezoic-asiantuntijan kanssa auttaaksesi löytämään uusia tapoja maksimoida tulosi alustalla. Tämä edustaja tarkistaa koko verkkosivustosi ja Ezoic-asetukset tehdäkseen parannusehdotuksia.

18. Käytä Ezoic-videoalustaa

Ezoicin videoalusta on toinen tapa kaupallistaa sisältöäsi. Sen sijaan, että isännöisit videoitasi YouTuben kaltaisella alustalla ja ansaitsisit vain pienen prosenttiosuuden mainoksista (jos kanavasi on kaupallistettu), Ezoic antaa sinun isännöidä omia videoitasi julkaisijatililläsi ja kerätä rahaa suoraan mainostajilta.

Voit ladata videosi Ezoiciin ja sijoittaa ne mille tahansa web-sivulle, jonka haluat. Sitten voit kerätä mainostuloja videota edeltävistä mainoksista, mikä lisää keskimääräistä EPMV:täsi sivua kohden. Tässä on opas Ezoic-videon käytön aloittamiseen.

19. Kasvata verkkosivustosi fonttikokoa

Kuinka haluaisit ansaita välittömästi enemmän rahaa Ezoicilla ilman, että sinun tarvitsee muuttaa kaupallistamisasetuksia tai lisätä uutta sisältöä verkkosivustollesi?

🔥 Empfohlen:  Intian 10 parasta AliExpress-vaihtoehtoa DropShippersille vuonna 2023

No, voit vain kasvattaa verkkosivustosi kirjasinkokoa.

Suuri fonttikoko tarkoittaa, että kirjoitettu sisältösi vie enemmän pystysuoraa tilaa sivulla. Tämän seurauksena vierailijoille voidaan näyttää enemmän mainoksia, mikä parantaa mainostulojasi.

Paras kirjasinkoko lisää mainostuloja on 18–20 kuvapistettä ja rivin korkeus 1,6 kuvapistettä. Voit muuttaa WordPress-teeman kirjasinasetuksia tai käyttää mukautettua CSS-koodia, kuten:

body { font-size : 20px; rivin korkeus: 1,6 kuvapistettä;}

20. Kirjoita pidempää sisältöä

Kun olet suurentanut fonttikokoasi, seuraava tapa parantaa Ezoic EPMV:tä on tehdä tavaksesi kirjoittaa pidempää sisältöä. Eniten ansaitsevat verkkosivut ovat tyypillisesti vähintään 1 000 sanan pituisia. Pyri siis vähintään 1 000 sanaan ja jatka pidempään, jos mahdollista. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta parhaat SEO-sanamäärät saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta.

21. Lisää sivuillesi pystysuoraa korkeutta

Toinen temppu, jolla voit kasvattaa mainostuloja, on pidentää sivujasi visuaalisilla elementeillä.

Voit pidentää sisältösi pystykokoa seuraavasti:

ilmoita tästä ilmoituksesta

 • Lisää kuvia
 • Sisällytä korkeat infografiikat
 • Lisää lainausmerkkejä
 • Lisää videoita
 • Sisällytä taulukoita
 • Sisällytä kaavioita
 • Lisää sähköpostin tilauslaatikoita

22. Linkitä Google AdSense välityksen kautta

Onko sinulla Google AdSense -tili? Jos näin on, voit nopeasti parantaa Ezoic-tulojasi linkittämällä sen Mediation App -sovelluksen kautta.

AdSense-tilisi välityksen kautta tuottamat tulot näkyvät edelleen AdSense-tilissäsi, eivät Ezoicissa, mutta ne raportoidaan Ezoicin hallintapaneelissa, jotta voit heti tietää, kuinka AdSense toimii.

Voit määrittää AdSensen välityksen avulla seuraavasti:

 • Siirry Ezoic-hallintapaneeliin.
 • Napsauta “Kaupallistaminen”.
 • Vieritä alas “Välitys”-kohtaan ja napsauta “Linkitä AdSense-tilisi”.
 • Seuraavaksi sinun on käytettävä Sähköpostilinkki-painiketta, jotta voit vastaanottaa ja hyväksyä Googlen isännöimän kutsun.

23. Ota käyttöön otsikkohintatarjousvälitys

Otsikkohintatarjousten välityksen avulla voit yhdistää olemassa olevat tilisi otsikkohintatarjousverkostoihin ja antaa niille mahdollisuuden tehdä hintatarjouksia mainosjakaumastasi. Kaikki tämän välitysmuodon kautta kertyneet tulot maksetaan suoraan otsikkohintatarjousverkostotilisi kautta.

Tämä asetus voi olla melko hämmentävä, joten on parasta ottaa yhteyttä suoraan Ezoiciin saadaksesi apua sen määrittämisessä.

Otsikkohintatarjousten välitys -vaihtoehto löytyy samoista paikoista kuin tämän oppaan edellinen vaihe, joka on kohdassa “Kaupallistaminen” ja vierittämällä alas “Välitys”-kohtaan.

24. Hae Google Ad Manageria (MCM)

Google Ad Manager:n useiden asiakkaiden hallinnan (MCM) avulla voit delegoida varastosi hallinnan Ezoicille ja antaa Ezoicin kaupallistaa sivustosi puolestasi. Googlen on hyväksyttävä verkkotunnuksesi MCM-ominaisuutta varten.

Aloita määritys siirtymällä Kaupallistaminen-sivulle ja vieritä alas kohtaan “Google Ad Manager Multiple Customer Management”.

25. Kohdemaihin, joissa EPMV on korkea

Jos haluat parantaa Ezoic-mainostulojasi, jotta voit ansaita eniten tuloja verkkosivustostasi, sinun on kohdistettava korkeapalkkaisiin EPMV-maihin. Tämä sisältää ensimmäisen maailman maat, kuten Yhdysvallat, Australia, Kanada, Uusi-Seelanti ja Japani, sekä Länsi-Euroopan maat, kuten Iso-Britannia, Ranska, Saksa ja Sveitsi.

Kuten tässä toisessa viestissä, jossa kerrotaan, kuinka paljon Ezoic maksaa 1 000 katselukertaa kohden, Intian, Pakistanin ja Bangladeshin kaltaisilla mailla on alhaisimmat EPMV-arvot. Joten jos kohdistat verkkosivustollasi näille alueille, et ansaitse yhtä paljon mainostuloja.

Esimerkiksi tuhannen vierailijan houkutteleminen Yhdysvalloista voi maksaa sinulle keskimäärin 60 dollaria EPMV, kun taas sama määrä liikennettä Pakistanista voi olla vain 5 dollaria EPMV.

26. Kirjoita korkean EPMV-ansainta-aiheista

Ezoic-julkaisijana saat käyttöösi Big Data Analyticsin, jonka avulla voit selvittää, kuinka kukin verkkosivustosi artikkeli vaikuttaa mainostuloihin. Toisin sanoen voit nopeasti selvittää, mitkä sivut ansaitsevat korkeimman EPMV:n. Tosiasia on, että jokainen verkkosivu ei ole eniten ansaitseva, vaikka se houkuttelee paljon liikennettä.

Mutta kun tiedät, mitkä EPMV-verkkosivusi ovat suosituimmat, voit kirjoittaa lisää sisältöä näistä aiheista ja lopettaa ajan tuhlaamisen huonosti tuottaviin avainsanoihin. Kerron tästä ideasta ja kuinka voit hyödyntää sitä Keyword Accelerator Playbookissani. Sinun on otettava huomioon tärkeä hakukoneoptimointimittari, kun päätät, mihin avainsanoihin kohdistaa uutta sisältöä, joka voi vaikuttaa siihen, kuinka korkealle verkkosivun EPMV voi nousta. Kun tiedät kaavan, voit kohdistaa eniten tuottavia avainsanoja kasvattaaksesi kuukausittaisia ​​mainostulojasi.

27. Lähetä ihmisiä eniten ansaitseville sivuillesi

Viimeisen vinkin jälkeen sinun tulee tehdä kaikkesi lähettääksesi vierailijat eniten ansaitseville verkkosivuillesi. Tällä sisällöllä on todistetusti korkeat EPMV-arvot, joten sinun kannattaa maksimoida tulot hankkimalla lisää vierailijoita kyseisiin URL-osoitteisiin.

Voit tehdä tämän useilla tavoilla:

 • Linkkien lisääminen verkkosivustosi etusivulle parhaiten ansaitseville sivuillesi.
 • Liikenteen lähettäminen sosiaalisesta mediasta näille sivuille.
 • Korkean EPMV-sisällön mainostaminen sähköpostilistallesi.
 • Maksullisten mainosten näyttäminen sisällössä, jos sijoitetun pääoman tuottoprosentti on järkevää.

28. Kääri olemassa olevat mainokset

Jos käytät Ezoicia yhdessä muiden mainosverkostojen kanssa, sinun kannattaa varmistaa, että käärit nämä mainokset. Muussa tapauksessa laimentat mainoksesi arvoa. Jos tämä koskee sinua, lue Ezoicin opas mainosten käärimisestä maksimoidaksesi tulosi.

29. Määritä ads.txt-tiedosto

Ads.txt-tiedosto on julkisesti saatavilla oleva asiakirja, joka suojaa julkaisijoita verkkotunnuksen huijaukselta ja turvaa mainostajien mainostulot. Se myös vahvistaa, että omistat verkkotunnuksen, ja luettelee, kenet valtuutat markkinoimaan mainosjakaumaasi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Ezoic? (Mitä Ezoic tekee)

Ads.txt on vaatimus kaikilla julkaisijoiden sivustoilla, etkä voi kaupallistaa Google MCM:n avulla ilman sitä. Sinun olisi pitänyt käydä läpi vaiheet ads.txt-tiedoston määrittämiseksi sivuston integroinnin aikana. Tämä tiedosto on kuitenkin myös päivitettävä säännöllisesti uusien mainoskumppaneiden kanssa. (Katso tästä liittyvästä artikkelista lisää Ezoic-vaatimuksia.)

Noudata näitä ohjeita varmistaaksesi, että ads.txt-tiedostosi toimii ja on ajan tasalla Ezoicissa:

 • Siirry kohtaan “Kaupallistaminen”.
 • Vieritä alas kohtaan “Ads.txt” ja napsauta “Ads.txt Manager”.
 • Ota ponnahdusikkunassa käyttöön vaihtoehto “Ota Ads.txt Manager käyttöön”.
 • Napsauta “Tallenna” -painiketta, jotta muutos astuu voimaan.

Kun ads.txt-tiedostosi on otettu käyttöön, napsauta Ads.txt Manager -painikkeen alla näkyvää Suorita tarkistus -linkkiä varmistaaksesi, että kaikki toimii asiakirjan kanssa.

Huomautus: Ezoic lisää automaattisesti verkkokumppaneihinsa liittyvät tiedot, jos verkkosivustosi on integroitu nimipalvelinten tai Cloudflaren kautta.

30. Julkaise lisää Web-sivuja

Tässä oppaan kohdassa olet oppinut kaiken, mitä voit maksimoida Ezoic-tulosi käyttämällä alustan eri asetuksia ja asetuksia. Seuraava askel korkeampaan tuloon on julkaista enemmän verkkosivuja vaiheissa 25 ja 26 oppimiesi tietojen perusteella.

Jokaisella julkaisemallasi uudella verkkosivulla, joka on kohdistettu korkean EPMV-maahan ja -aiheeseen, sitä enemmän voit ansaita Ezoicilla. Pyri siis lisäämään uutta sisältöä verkkosivustollesi viikoittain, jotta näet ansaintapotentiaalisi parantuvan.

31. Paranna sivustosi hakukoneoptimointia

Viimeinen askel ansaitaksesi enemmän rahaa Ezoicilla on parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia. Pelkästään hyvän sisällön julkaiseminen, joka on suunnattu suurille EPMV-kävijöille, ei riitä pitkän aikavälin kasvuun. Haluat tehdä kaikkesi parantaaksesi verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa, kuten Google, Yahoo ja Bing, kohdeavainsanoillesi.

Paras tapa tehdä se on parantaa sivun hakukoneoptimointia. Tutustu SEO Chatter -blogiin saadaksesi ilmaisia ​​vinkkejä hakukoneoptimointistrategiasi tämän osan parantamiseen.

Lopuksi, jos harkitsit Ezoic vs Mediavinea, tutustu siihen liittyvään oppaaseen. Se tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kustakin mainosverkostosta, jotta voit tehdä oikean valinnan verkkosivustollesi. Henkilökohtaisesti pidän Ezoicista paremmin ja se on osoittautunut parhaaksi tuloutusmenetelmäksi tälle verkkosivustolle.

Bonus Ezoic-tulovinkki

Ezoicilla on nyt Site Scores -ominaisuus, joka paljastaa yksinkertaisia ​​toimenpiteitä, joilla voit parantaa mainostulojen optimointia, millä voi olla eksponentiaalinen vaikutus verkkosivustosi mainostuloihin. Voit tarkistaa Ezoic Site Scores -sivuston pisteet täältä, mikä vie sinut sivulle, joka näyttää alla olevan kuvan kaltaiselle sivulle ja jossa on suosituksia sivustosi parantamiseksi.

Kuinka EPMV lasketaan?

EPMV = kokonaistulot / (kävijät / 1 000)

Esimerkiksi verkkosivusto, joka ansaitsi 1 000 dollaria 100 000 kävijästä, vastaa 10 dollaria EPMV:tä. EPMV = 1 000 dollaria / (100 000 / 1 000) = 10 dollaria EPMV.

EPMV on lyhenne sanoista “Earnings Per Thousand Visitors”, mikä tarkoittaa, kuinka paljon rahaa ansaitset jokaisesta 1 000 käynnistä verkkosivustollasi. EPMV tunnetaan myös nimellä “Session Earnings”, koska se laskee kunkin käyttäjäistunnon kokonaistulot.

Kasvata Ezoic EPMV (Earnings & Ad Revenue) -yhteenvetoa

Toivottavasti pidit tästä oppaasta Ezoic-tulojen kasvattamiseen.

Kuten huomasit, on olemassa lukuisia tapoja lisätä Ezoic EPMV:tä ansaitaksesi enemmän rahaa alustalla. Sen lisäksi, että voit säätää yksinkertaisia ​​asetuksia hallintapaneelissa lisätäksesi Ezoic-mainostuloja välittömästi, voit myös liittyä Premium-ohjelmaan, kohdistaa mainontaa paremmin maksaviin maihin, valita parempia avainsanaaiheita ja paljon muuta maksimoidaksesi täysin verkkosivustosi tulopotentiaalin.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents