Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ezoic Flickify: mikä se on & Kuinka Flickify toimii

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ezoic Flickify: mikä se on & Kuinka Flickify toimii

Tämä opas selittää Ezoic Flickifyn.

Alta saat selville, mikä Flickify on ja miten se toimii videoiden luomisessa verkkojulkaisijoille. Löydät myös erilaisia ​​tapoja muokata sisältöä Ezoic Flickifylla, tapoja julkaista videoita verkossa, erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa tällä alustalla ja nähdä esimerkki Flickify-videosta.

Tämän sivun loppuun mennessä ymmärrät Flickifyn tarkoituksen ja ominaisuudet sekä sen, kuinka se voi olla hyödyksi yrityksesi digitaalisen markkinointistrategian kannalta.

Mikä Ezoic Flickify on?

Ezoic Flickify on online-työkalu, joka muuttaa kirjoitetun sisällön videoiksi. Flickify antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ammattimaisia ​​videoita käyttämällä tekstistä puheeksi -tekniikkaa ja visuaalisia animaatioita.

Flickify-työkalu on ilmainen Ezoic-julkaisijoille. Käytä Flickify-affiliate-linkkiäni täällä rekisteröityäksesi ja alkaa käyttää sitä mukautettujen videoiden luomiseen yrityksellesi ja verkkosivustollesi.

Kuinka Flickify toimii?

Flickify toimii tekoälyteknologian (AI) avulla luodakseen videon, joka selittää visuaalisesti kirjoitetun sisällön. Flickify muuntaa artikkelit selostukseksi ja antaa sinun valita teeman ja minkä tahansa median, jonka haluat sisällyttää sen kuratoidusta kirjastosta tai omista kuvista ja videoista.

Ezoic Flickifylla on kolme tapaa muuntaa tekstiä puheeksi:

  • Verkkoartikkelin käyttäminen: Tämä menetelmä toimii lisäämällä julkaistun artikkelin URL-osoite. Flickify skannaa sivulla olevan tekstin ja esitäyttää sitten selostuspaneelin tekstidioilla.
  • Skriptin käyttäminen: Tämä menetelmä toimii kopioimalla ja liittämällä tekstiä komentosarjasta valintaikkunaan.
  • Aloittaa tyhjästä: Tämä menetelmä toimii kirjoittamalla tekstiä dia kerrallaan ja valitsemalla media kullekin videon osalle.

Flickify-videoiden mukauttaminen

Flickify-videoita voidaan mukauttaa useilla tavoilla, mukaan lukien:

  • Lukijan ääni: Saatavilla on noin 100 mies- ja naisääntä eri murteilla.
  • Ääniraita musiikki: Lataa oma kappaleesi tai käytä ilmaista äänitiedostoa kirjastosta.
  • Taustateema: Saatavilla on noin 60 teemaa, jotka sopivat videoidesi tyyliin ja tunnelmaan.
  • Media: Valitse tuhansien rojaltivapaiden kuvien ja videoiden välillä käytettäväksi jokaisessa diassa tai lataa omasi. Voit hakea avainsanalla löytääksesi sisällöllesi täydellisen median.
🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa sumennus, joka muuttaa

Käytä Flickify-affiliate-linkkiäni rekisteröityäksesi Ezoiciin testataksesi kaikkia näitä ominaisuuksia.

Flickify-videoiden julkaiseminen ja upottaminen

Flickify antaa Ezoic-jäsenille mahdollisuuden julkaista ja upottaa videoita verkossa seuraavilla tavoilla:

  • Humix Studion videokirjastossa: Tämä on oma henkilökohtainen kirjastosi Flickifylla luomillesi videoille, johon voit lisätä tietoja, tunnisteita, tekstityksiä ja paljon muuta. Voit myös lisätä videoita soittolistoille ja valita, mitkä niistä ovat kaupallistamiskelpoisia mainostuloilla.
  • Humix Video Networkin kautta: Näin voit jakaa Flickify-videosi julkisesti muiden Ezoic-julkaisijoiden kanssa, jotta voit toistaa sisältöä heidän sivustoillaan ja samalla jakaa mainostulot. Katso lisätietoja Ezoic Humix -oppaasta.
  • Verkkosivulle upottaminen: Tämän menetelmän avulla voit lisätä Flickify-videon verkkosivulle parantaaksesi kävijöiden käyttökokemusta.

Ezoic Flickify -videoesimerkki

“>

Ansaitse rahaa Flickifylla

Ansaitaksesi rahaa Flickifylla, sinun on lisättävä videosi Ezoicin Humix-videokirjastoon. Kun olet luonut tämän yhteyden, voit kaupallistaa videosi useilla eri tavoilla alla olevan kaavion mukaisesti.

Flickify Monetization MethodRevenue Share
Luodut videot upotetaan verkkosivustollesi 100 % mainostuloista menee sinulle
Luodut videot jaetaan verkossa muiden sivustojen käyttöön 50 % mainostuloista jaetaan muiden julkaisijoiden kesken
Verkon muiden käyttäjien luomia videoita käytetään verkkosivustollasi 50 % mainostuloista jaetaan muiden julkaisijoiden kesken

Käytä Flickify-affiliate-linkkiäni täällä rekisteröityäksesi Ezoicin alustalle käyttääksesi Flickifya ilmaiseksi ja kaupallistaaksesi videoitasi.

Ezoic Flickify -yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta Ezoic Flickifyssa.

Kuten huomasit, Ezoic Flickify on online-työkalu, joka muuttaa kirjoitetun sisällön videoiksi tekstistä puheeksi -teknologian ja visuaalisten animaatioiden avulla. Se toimii tekoälytekniikan kanssa ammattimaisen videosisällön tekemiseksi, jota voidaan käyttää verkkosivustollasi käyttökokemuksen parantamiseen sekä jakaa Humix-verkoston yli kaupallistamiseksi mainostulojen kautta.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.