Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ezoic Humix: mikä se on & Miten Humix toimii

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ezoic Humix: mikä se on & Miten Humix toimii

Tämä opas selittää Ezoic Humixin.

Alta saat selville, mikä Humix on ja miten se toimii videoiden isännöimiseen verkkojulkaisijoille. Tutustut myös erilaisiin tapoihin, joilla voit mukauttaa Ezoic Humix -asetuksia, miten voit julkaista videoita Humix-verkossa, miten voit ansaita rahaa tällä videopalvelualustalla ja miten Humix vertaa YouTubeen.

Tämän sivun loppuun mennessä ymmärrät Humixin tarkoituksen ja ominaisuudet sekä sen, kuinka se voi olla vahva voimavara digitaalisessa markkinointistrategiassasi.

Paljastus: Tämä on Ezoicin sponsoroima viesti. Kaikki tässä viestissä esitetyt arvostelut ja mielipiteet perustuvat henkilökohtaisiin näkemyksiin ja Humix-alustan käyttöön.

Mikä on Humix?

Ezoic Humix on päästä päähän -videonhallinta-alusta videoiden isännöintiin, videoiden jakamiseen ja verkkovideoiden upottamiseen verkkosivustolle. Humix antaa julkaisijoille suoran hallinnan siihen, kuinka he näyttävät, jakavat ja kaupallistavat videosisältöä verkossa.

Miten Humix toimii?

Humix toimii siten, että julkaisijat voivat ladata videoita Humix-alustalle, määrittää kunkin videon asetukset, valita, missä videot näytetään, mitata käyttäjien suorituskykyä ja seurata tuloja tehdäkseen parempia digitaalisen markkinoinnin päätöksiä.

On olemassa kolme päätapaa, joilla Humix voi toimia sinulle online-julkaisijana:

 • Upota videoita omistamasi verkkosivustosi parantaaksesi kirjoitettua sisältöä ja ansaitaksesi tuloja videomainoksista. Videot indeksoidaan myös hakukoneissa, jotta sivustollesi saadaan lisää orgaanista liikennettä.
 • Jaa videosi Humix-verkostossa, jotta muut julkaisijat voivat näyttää sivustoillaan sisällön parantamiseksi samalla kun mainostulot jaetaan.
 • Näytä videoita muilta Humix-käyttäjiltä verkkosivustollasi ja jakaa mainostulot näiden sisällöntuottajien kanssa.

Voit valita yhden tai kaikki yllä olevista vaihtoehdoista maksimoidaksesi yksittäisen videosisällön yleisön tavoittavuuden ja tulot. Lisätietoja Humix-kaupallistamismenetelmistä ja tulonjakoprosenttikaaviosta löytyy tämän oppaan alaosasta.

Nyt Ezoic Humix -alustalla on viisi avainaluetta, joiden avulla voit tarkastella ja mukauttaa videoasetuksia (yleiskatsaus, studio, sivusto, kaupallistaminen ja kanava), jotka selitetään seuraavassa. Voit myös kokeilla Humixia milloin tahansa käymällä Ezoic Humix Network -sivulla.

Humixin yleiskatsaus

Kun siirryt Humix-päähallintapaneeliin, sinulle avautuu Yleiskatsaus-näyttö, joka näyttää yleistä tietoa videoistasi ja nopean pääsyn tärkeisiin ominaisuuksiin.

Yleiskatsaus-näytön yläosassa on neljä välilehteä:

 • Yleiskatsaus: Tämä on oletussivu, jolla on yleisiä tietoja Humix-tilistäsi.
 • Näytetään: Tämä näyttää luettelon muiden Humix-käyttäjien videoista, joita on äskettäin näytetty verkkosivustollasi.
 • Jaettu: Tämä näyttää luettelon jakamistasi videoista, jotka on lisätty muiden julkaisijoiden sivustoille.
 • Esikatselu kanava: Tämä avaa uuden selaimen välilehden, joka vie sinut Humix-kanavallesi, joka on verkkosivustosi alihakemisto (esim. domain.com/humix/). Täällä voit nähdä luomasi soittolistat, katsotuimmat videot, tykätyimmät videot ja paljon muuta.

Humix Overview -hallintapaneelin pääalueella näet useita osioita:

Lataa uusia videoita

Tämä osio näyttää Humix-tilillesi lisäämiesi videoiden kokonaismäärän ja sisältää kolme painiketta uusien videoiden lataamiseksi:

 • Lataa yksi video.
 • Lataa joukko videoita.
 • Tuo videoita YouTube-kanavastasi.

Tulot

Tämä osio antaa sinulle 30 päivän yleiskatsauksen arvioiduista Humix-tuloistasi sekä omistamissa että jaetuissa videoissa.

Toistoja yhteensä

Tämä osio raportoi kaikkien videoidesi kokonaistoistot viimeisen 30 päivän aikana.

Suosituimmat trendivideot

Tämä osio näyttää, millä videoillasi on eniten toistokertoja, ja ne voidaan suodattaa kolmella tavalla:

 • Omistat (kaikki videosi)
 • Näytetään (sivustollasi näytetyt videot muilta Humix-käyttäjiltä)
 • Jaettu (videosi näytetään muilla sivustoilla)

Analytics

Tämän kaavion avulla voit vaihtaa tulojen ja pelien määrän sekä päivittäisten ja kuukausittaisten mittareiden välillä. Voit myös verrata kuluvan viikon (tai kuukauden) suorituskykyä edelliseen viikkoon (tai kuukauteen). ANALYTICS-painikkeen napsauttaminen avaa Humix-raportin Ezoic Analyticsissa uudella selaimen välilehdellä tarkempaa analysointia varten.

🔥 Empfohlen:  Robotti suorittaa ensimmäisen täysin automatisoidun laparoskooppisen leikkauksen

Humix Studio

Humix Studiossa voit lisätä, muokata ja poistaa videoita; luoda soittolistoja; ja päivittää useita videoita kerralla. Alla on selitykset kunkin välilehden toiminnasta.

Lisää uusi video

Tämä näyttö sisältää samat videon latausvaihtoehdot, jotka näkyvät Humix Overview -sivulla. Voit ladata videoita yksitellen, erässä tai tuoda ne YouTubesta. Jos sinulla on YouTube-kanava, jolla on olemassa olevia videoita, tuontivaihtoehto on mukava, koska se tuo automaattisesti videosi, nimesi ja kuvauksesi, joten sinun ei tarvitse suorittaa näitä manuaalisia prosesseja uudelleen. Tämän näytön avulla voit myös etsiä videoita avainsanan perusteella sekä lajitella ja suodattaa tuloksia.

Lisää uusi video -näytössä voit myös napsauttaa kynäkuvaketta muokataksesi minkä tahansa videon tietoja, mukaan lukien:

 • Otsikko
 • Kuvaus
 • Soittolista, johon se liittyy
 • Tunnisteet
 • SEO avainsanat
 • Linkit, jotka näkyvät toiston aikana
 • Tekstitykset (automaattisesti luodut tekstitykset ovat saatavilla)
 • Lisäasetukset (kuten iframe-rajoitukset)
 • Ota julkinen tai yksityinen katselu käyttöön tai poista se käytöstä
 • Muuta videon pikkukuvaa
 • Säädä aloitusaikaa tarvittaessa

Soittolistat

Tämän avulla voit luoda videoillesi soittolistoja, jotka voidaan upottaa verkkosivustollesi, sekä säätää toistotoimintoja silmukan, satunnaistoiston ja automaattisen ohituksen välillä.

Eräpäivitysvideot

Tämän ominaisuuden avulla voit päivittää useita videoita kerralla lisäämällä tunnisteita, avainsanoja, IAB-luokkia, linkkejä jne. yhdellä napsautuksella.

Humix-sivuston asetukset

Humix-sivuston asetukset -osiossa voit hallita videoidesi paikkoja ja jakamisasetuksia sekä monia muita tärkeitä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat videoiden näyttämiseen verkkosivustollasi ja Humix-verkossa.

Videon sijainnit

Tämän asetuksen avulla voit määrittää yksittäisten videoiden ja soittolistojen sijainnit ja liittää videoita tietyille verkkosivuille. Sen avulla voit myös asettaa leveys- ja korkeusparametreja, jotta videot sopivat hyvin verkkosivustosi teemaan.

Jos käytät Ezoic Chrome -laajennusta paikkamerkkien hallintaan, voit myös luoda videopaikkamerkin ja täyttää sitten paikkamerkin videolla tai soittolistalla Humixilla.

Verkko-opt-ins

Tässä osiossa voit valita Humix-verkossa olevien videoiden jakamis- ja näyttöasetukset.

Kasvata-asetuksen ottaminen käyttöön antaa sinun jakaa lataamasi videot niin, että ne voidaan näyttää muiden Humix-käyttäjien verkkosivustoilla lisätulojen ansaitsemiseksi. Lisäksi voit muokata kunkin videon jakamisasetuksia erikseen vaihtamalla päälle/pois-painiketta Share On Humix -kohdan vieressä.

Kun otat Engage-asetuksen käyttöön, verkkosivustosi voi näyttää muiden Humix-käyttäjien videoita verkkosivuillasi, jotta voit ansaita lisää mainostuloja. Videot yhdistetään sisältöön avainsanoilla, jotka löytyvät videoiden otsikoista, kuvauksista ja hakukoneoptimointikentistä.

Eräpäivitysvideon sijainnit

Tämän asetuksen sivulla voit päivittää useita videon sijainteja samanaikaisesti. Voit myös määrittää videopaikkojen oletusasetukset. Ensin sinun on napsautettava “Valitse sijainnit” -painiketta valitaksesi videon sijainti ja säädettävä sitten erilaisia ​​parametreja, joita haluat käyttää kyseisessä paikassa.

Voit esimerkiksi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Autostart-toiminnon tai tietyn tyyppisen mainoksen, kuten videota edeltävät, videoon sisältyvät tai videon jälkeiset mainokset. Eräpäivitysvideon sijainnit -asetusten avulla voit tehdä tämäntyyppisiä säätöjä useisiin videoihin kerralla ilman, että sinun tarvitsee säätää kunkin videon parametreja manuaalisesti.

Sulje pois paikat

Tämän asetuksen avulla voit määrittää sääntöjä, jotka sulkevat pois videoiden sijainnit tietyillä verkkosivuilla. Sinulla voi esimerkiksi olla sisällön sisäinen sijainti, joka näyttää videon koko sivustolla, mutta et halua videon näkyvän aloitussivulla. Tämän asetuksen avulla voit sulkea kyseisen aloitussivun pois videon näyttämisestä sivulla.

🔥 Empfohlen:  Microsoft esittelee, kuinka Bing with ChatGPT AI toimii

Poista sijainnit sivun mukaan käytöstä

Jos haluat lisää vaihtoehtoja videon sijaintien poistamiseen käytöstä verkkosivustollasi, tämä asetus antaa sinulle joustavuutta. Täällä voit estää Humix-verkon kolmannen osapuolen videoiden näyttämisen tietyillä verkkosivuilla sekä MetaTabin ja evästeiden avulla.

Videosoitin

Humix antaa sinulle täyden hallinnan videosoittimen ulkonäöstä ja sijainnista, jota käytetään videoiden upottamiseen verkkosivustollesi. Videosoittimen asetuksissa voit säätää seuraavia elementtejä:

 • Videon otsikon kohdistus: vasemmalle, keskelle tai oikealle.
 • Muokatun videon otsikon ulkoasu: poista se kokonaan, lisää etuliite tai jälkiliite tai luo mukautettu otsikko kaikille videoille.
 • Säädä videosoittimen marginaaleja.
 • Muuta videosoittimen värejä CSS:n avulla.
 • Muuta soittolistan tyyliksi vaaka-, pysty- tai piilotettu.
 • Muuta kelluvaa sijaintia ja soittimen kokoa itsenäisesti mobiililaitteissa, tableteissa ja pöytätietokoneissa.

asetukset

Nämä ovat yleiset sivustoasetukset videoille, mukaan lukien:

 • Avaa videolinkit uudella välilehdellä: päälle tai pois päältä.
 • Kullakin verkkosivulla sallittu enimmäismäärä videoita.
 • Videosivustokartan regenerointipainike.
 • Salli verkkotunnusten välinen käyttö nähdäksesi videoita muista omistamistasi Humix-kirjastoista (eli muilta Ezoicin verkkosivustoilta).
 • Määritä videot tekoälyn sijainteihin: päälle tai pois päältä.
 • Valitse automaattisesti kaikki käytettävissä olevat sivut: päällä tai pois päältä.

Humixin kaupallistamisasetukset

Humixin kaupallistamisasetuksissa voit määrittää verkkosivustosi mainosasetukset. Voit ottaa käyttöön “Let Humix Optimize Video Ads” -asetuksen saadaksesi parhaat määritysasetukset tai ottaa sen pois päältä päästäksesi käsiksi alla mainittuihin mukautettuihin mainosasetuksiin.

Mainosten määritykset

 • Mainoksen pituus: Tällä asetuksella voit säätää sivustossasi sallittua videomainoksen enimmäis- ja vähimmäispituutta.
 • Salli ohitettavat mainokset: Tämä vaihtoehto voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, jotta käyttäjät voivat ohittaa mainoksia tai ei.
 • Aggressiivisen soittolistan kaupallistaminen: Tämä asetus toistaa soittolistan seuraavan videon automaattisesti lyhyen ajan kuluttua (esim. 15 sekunnin kuluttua), jotta käyttäjälle voidaan näyttää enemmän mainoksia ja tuottaa enemmän tuloja videon pituudesta riippumatta.

Verkko-opt-ins

Nämä ovat samat asetukset, jotka näkyvät Humix Site Settings Network Opt-Ins -välilehdessä.

asetukset

Tässä näytössä voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä mainoksia verkkosivustollasi vaihtamalla päälle ja pois päältä -painiketta.

Humix-kanavan mukautukset

Humix Channel -hallintapaneelin avulla voit hallita ja mukauttaa tiettyjä kanavasi elementtejä yhdestä kätevästä paikasta.

Verkko-opt-ins

Nämä ovat samat asetukset, jotka näkyvät Humix Site Settings Network Opt-Ins -välilehdessä.

YouTube-asetukset

Nämä asetukset koskevat YouTube-integraatioita Humixin kanssa. Jos sinulla on YouTue-kanava, voit linkittää sen Humix-tiliisi tuodaksesi automaattisesti videoita YouTube-latauksistasi. Voit myös linkittää YouTube Analyticsin parantaaksesi Humix-alustaa.

Toinen hyvä ominaisuus tässä on kyky automaattisesti korvata upotetut YouTube-videot verkkosivustollasi. Tämän asetuksen käyttöönotto korvaa YouTube-videot Humix-videosoittimella tuontiprosessin aikana, joten sinun ei tarvitse poistaa niitä manuaalisesti.

Mukautukset

Tämän näytön avulla voit järjestää Humix-kanavasi osia uudelleen käyttämällä vedä ja pudota -toimintoa. Voit esimerkiksi napsauttaa ja vetää Useimmat näkymät -osion sivun yläosaan, jotta tämä osio näytetään ensimmäisenä Humix-kanavallasi.

Kanavan tiedot

Napsauttamalla tätä välilehteä avautuu uusi selainikkuna, jossa voit muuttaa verkkosivustosi logoa, kuvausta ja kuvakaappausta.

Hallinnoi kommentteja

Napsauttamalla tätä välilehteä voit hallita kommentteja, jotka on tehty Humix-videoillesi.

Esikatselu kanava

Napsauttamalla tätä välilehteä voit esikatsella Humix-kanavaasi uudessa selainikkunassa.

Humix-resurssit

Humix Resources -osiossa on linkkejä dokumentaatioon, joka voi auttaa sinua pääsemään alkuun Humix-alustan kanssa, sekä lähettää palautetta Ezoicille Humix-kokemuksen parantamiseksi.

Ansaitse rahaa Humixilla

Kuten tässä oppaassa aiemmin mainittiin, Humixin avulla voit kaupallistaa videosi ja ansaita tuloja muiden käyttäjien videoista monin eri tavoin tässä kaaviossa kuvatulla tavalla.

🔥 Empfohlen:  Miten korollinen tili toimii?
Humix Monetization Method Revenue Share
Lataamasi ja omistamasi videot upotetaan verkkosivustollesi. 100 % mainostuloista menee sinulle.
Videosi jaetaan Humix-verkossa muiden sivustojen käyttöön. 50 % mainostuloista jaetaan muiden julkaisijoiden kesken.
Muiden Humix-käyttäjien luomat videot näytetään verkkosivustollasi. 50 % mainostuloista jaetaan muiden julkaisijoiden kesken.

Voit tarkistaa täydellisen Ezoic Humix -arvosteluni todellisilla videotulotestituloksilla saadaksesi selville, kuinka monet kaupallistamisominaisuudet toimivat.

Humix vs YouTube

Saatat ihmetellä, mikä ero on Humixilla ja YouTubilla ja miksi sinun pitäisi harkita Humixin käyttöä YouTuben kautta videoidesi isännöimiseen ja mainostulojen ansaitsemiseen.

Tärkeimmät erot YouTuben ja Humixin välillä ovat:

 • Humixilla ei ole tiukkoja kelpoisuusvaatimuksia, kuten YouTube. Kuka tahansa voi ladata videoita Humixiin ja alkaa ansaita rahaa heti. YouTube vaatii vähintään 1 000 tilaajaa ja 4 000 katselutuntia ennen kuin kaupallistamisominaisuudet ovat käytettävissä.
 • Humix-videot voivat ansaita tuloja välittömästi. YouTuben kaupallistamisvaatimusten mukaisesti Google säilyttää kaikki videoidesi tuottamat tulot, kunnes täytät kaupallistamisen käyttöönoton kelpoisuusvaatimukset.
 • Humixin käyttäjien ei tarvitse ladata omia videoitaan hyötyäkseen kaupallistamisominaisuuksista. Ottamalla Engage-ominaisuuden käyttöön voit näyttää muiden Humix-käyttäjien videoita sivustollasi ja ansaita 50 % osuuden mainostuloista.
 • Humix tarjoaa välittömän tavoittavuuden ladatuille videoille näyttämällä jaettuja videoita muiden Humix-käyttäjien verkkosivustoilla. Sinun ei tarvitse odottaa YouTuben kaltaista sijoitusalgoritmia, joka määrittää videoidesi mahdollisen kattavuuden alustalle tai ei.
 • Humix on helppo integroida Ezoic Flickify -verkkotyökaluun, joka muuttaa kirjoitetun sisällön videoiksi. Flickify antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ammattimaisia ​​videoita käyttämällä tekstistä puheeksi -tekniikkaa ja visuaalisia animaatioita. YouTubessa ei ole tämän tyyppistä ominaisuutta, joka auttaisi käyttäjiään videoiden luomisessa.

Kaiken kaikkiaan Humix tarjoaa videotuottajille paljon enemmän etuja kuin YouTube. Hyvä videomarkkinointistrategia olisi kuitenkin käyttää molempia alustoja ansaitaksesi rahaa videosisällöstäsi, kuten selitän seuraavaksi.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Suosittelen, että käytät Humixia ensisijaisena videoiden isännöintialustana ja YouTubea toissijaisena kanavana ansaitaksesi lisätuloja aina kun voit (se on ilmainen mainostulojen lähde, joten miksi ei?).

Siksi sinun tulee mennä Ezoic Humix Network -sivulle ja aloittaa uuden tilin luominen. Käytä seuraavaksi Humixia videoiden upottamiseen sivustollesi (ei YouTubeen), koska alat ansaita mainostuloja välittömästi ilman rajoituksia.

Sitten sinun tulee ottaa Humix Grow -ominaisuus käyttöön, jotta voit jakaa videosi verkossa. Vaihtoehtoisesti voit osallistua Humix Engage -toimintoon salliaksesi muiden verkon käyttäjien videoiden toistamisen verkkosivustollasi ja ansaitaksesi vielä enemmän rahaa.

Kun Humix-asennus on valmis, voit isännöidä samaa videosisältöä YouTubessa ylimääräisenä tapana kerätä kuukausittaisia ​​mainostuloja. Sinun on kuitenkin odotettava, kunnes YouTube-kanavasi täyttää kaupallistamisvaatimukset, jotta nämä tulot alkavat syntyä.

Ezoic Humix -yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä Ezoic Humix -oppaasta.

Kuten huomasit, Ezoic Humix on päästä päähän -videonhallintaalusta videoiden isännöintiin, videoiden jakamiseen ja verkkovideoiden upottamiseen verkkosivustolle. Humix antaa julkaisijoille suoran hallinnan siihen, kuinka he näyttävät, jakavat ja kaupallistavat videosisältöä verkossa käyttämällä erilaisia ​​kokoonpanoja ja asetuksia helppokäyttöisen kojelaudan kautta.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.