Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ezoic Review (sovellusvaatimukset, RPM, hinnoittelu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ezoic Review (sovellusvaatimukset, RPM, hinnoittelu)

Ezoic-tilin luominen on nopeaa ja enimmäkseen kivutonta, eikä se vaadi käyttäjiltä teknisiä taitoja tai kokemusta. Prosessi sisältää nämä kolme vaihetta:

  • Luo tili: Voit vierailla Ezoic-verkkosivustolla ja rekisteröityä 30 päivän ilmaiseen kokeiluun. Luottokorttia ei tarvita, eikä sinua pyydetä liittymään sopimukseen. Jos verkkosivustollasi on liikennettä alle 10 000 sivun katselukertaa kuukaudessa, sinut ohjataan automaattisesti heidän “Access Now” -ohjelmaan. Sivustot, joilla on vähintään 10 000 sivun näyttökertaa, voivat käyttää lisäominaisuuksia. Kun olet valinnut yhden, sinua pyydetään antamaan tietoja, kuten verkkosivuston nimi ja sähköpostiosoite, jotta voit luoda tilisi.
  • Verkkosivuston integrointi: Kun olet luonut tilisi, seuraava askel on integroida verkkosivustosi Ezoic-alustaan. Saatavilla on kolme eri integrointivaihtoehtoa: verkkosivustosi nimipalvelinten vaihtaminen Ezoiciin, Ezoicille pääsy Cloudflare-tilillesi (jos käytät Cloudflarea) tai siihen liittyvän WordPress-laajennuksen asentaminen. Vaikka kaikkien kolmen integrointiprosessi on suhteellisen helppo seurata, Ezoic tarjoaa reaaliaikaista, 24 tunnin asiakastukea joka päivä auttaakseen kaikissa käyttäjien kohtaamissa ongelmissa.
  • Mukauta ominaisuuksia: Riippuen siitä, mihin Ezoic-ohjelmaan olet määritetty, saat pääsyn joihinkin tai kaikkiin ominaisuuksiin. Joka tapauksessa voit määrittää kaikki mahdolliset käytettävissäsi olevat asetukset saadaksesi parhaat tulokset. Lisäksi voit kokeilla edistyneitä testausominaisuuksia testataksesi erilaisia ​​mainoksia verkkosivustollasi ja kerätäksesi tuloksia vertailua varten.

Suosituimmat Ezoic-ominaisuudet

Ezoic tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi ansaintavoimaa. Alla on tärkeimmät, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

Sisällön tehokkuusmittarit big datan avulla

Kun rekisteröidyt Ezoiciin, sen koneoppimistekniikka skannaa verkkosivustosi ja mittaa sisältösi tehokkuutta useiden luokkien perusteella. Erityisesti palvelu käyttää big data-analytiikkaa analysoimaan ja mittaamaan asioita, kuten mitkä sivut ovat tehokkaimpia, mitkä sisältöluokat ovat suosituimpia, parhaiten menestyviä artikkeleita sanamäärän mukaan ja ketkä kirjoittajat saavat parhaat tulokset (jos sinulla on useita kirjoittajia). Tulosten perusteella saat vankan käsityksen siitä, miten voit optimoida sisältöstrategiasi vastaavasti ja samalla parantaa mahdollisuuksiasi ansaita enemmän tuloja.

🔥 Empfohlen:  Negatiivinen tila verkkosivujen ulkoasuissa: opas

Mainosten testaustyökalu

Yksi Ezoicin hyödyllisimmistä ominaisuuksista on mainosten testaustyökalu, jonka avulla voit tasapainottaa mainosten sijoittelua käyttökokemuksen kanssa. Se käyttää tekoälyä kokeillakseen satoja, tuhansia tai jopa miljoonia mainosyhdistelmiä. Testiparametrit voivat perustua verkkosivustosi yleisön jäsenten sijaintiin, laitteeseen, selaimeen, vuorokaudenaikaan, liikenteen lähteeseen ja jopa näytön kokoon.

Ezoic-mainosten testaaja muuttaa mainoksen suuntaa, kokoa, väriä jne. eri mainosverkostoissa. Loppujen lopuksi sen tavoitteena on tarjota optimaalinen mainoskokemus ja enemmän napsautuksia ja tuloja. Jotta saat kaiken irti Ezoic-mainosten testaustyökalusta, voit käyttää siihen liittyvää Chrome-selainlaajennusta mainosten sijoittamiseen ja määrittämiseen verkkosivustosi eri sivuille.

Ezoic Leap

Ezoic keskittyy parantamaan käyttökokemusta ja tarjoaa ainutlaatuisen Leap-nimisen resurssin, joka optimoi automaattisesti verkkosivuston suorituskyvyn. Työkalu perustuu Googlen Core Web Vitals -järjestelmään, joka sisältää sivuston nopeuden ja käyttökokemuksen sijoitustekijöinä. Leap kiinnittää huomiota Core Web Vitalsin pääpilareihin – Largest Contentful Paint (LCP), kumulatiivinen asettelumuutos (CLS) ja First Input Delay (FID) – varmistaakseen, että päädyt verkkosivustolle, joka on nopea ja tarjoaa parhaan selaamisen. kokemus vierailijoille.

Verkkosivuston ulkoasun testaaja

Toinen ominaisuus, joka on suunnattu auttamaan käyttäjiä tarjoamaan paras käyttökokemus verkkosivustonsa vierailijoille, on Ezoicin verkkosivuston ulkoasun testaaja. Työkalun avulla voit kirjaimellisesti kokeilla erilaisia ​​verkkosivustojen asetteluja teemakirjastostaan. Se mahdollistaa myös pelaamisen eri verkkosivustoelementeillä ja -osioilla sekä mobiilikokoonpanoilla. Voit sitten valita asettelun, joka lupaa molempien maailmojen parhaat puolet erinomaisen käyttökokemuksen ja tulomahdollisuuksien kannalta.

Välityssovellus

Jos sinulla on tilejä muissa mainosverkostoissa, kuten Google AdSensessa tai Media.netissä, Mediation-sovellus yhdistää ne Ezoic-ohjelmaasi. Samalla se skannaa kaikki verkostot löytääkseen tehokkaimmat mainokset ja näyttää ne verkkosivustossasi mainostulojen maksimoimiseksi.

Ezoic-videosoitin

Videosisältö on yhä tärkeämpi osa julkaisijoille, jotka haluavat lisätä liikennettä ja kasvattaa mainostuloja. Tätä silmällä pitäen Ezoic tarjoaa videosoitintyökalun, jonka avulla voit isännöidä omaa videosisältöäsi. Resurssin mukana tulee myös sisäänrakennettu kaupallistaminen, joten voit muuttaa videosisältösi tuloiksi.