Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Facebook-raportti paljastaa suosituimmat viestit ja sivut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook-raportti paljastaa suosituimmat viestit ja sivut

Facebook julkaisi neljännesvuosittaisen laajalti katsotun sisältöraporttinsa. Raportti näyttää, millaista sisältöä käyttäjät jakoivat eniten, mikä antaa käsityksen siitä, millainen sisältö toimii hyvin Facebookin algoritmissa.

Suurin osa Facebook-sisällöstä ei linkitä ulos

Liikenteen saaminen Facebookista ei näytä olevan sitä mitä se oli ennen. Facebookin syötteen katselukerrat pysyivät Facebookissa.

Facebook-syötteen katselukerrat, jotka sisälsivät linkin, olivat vain 14,6 % katselukerroista. Suurin osa Facebook-syötteen katselukerroista (85,4 %) ei sisältänyt linkkiä.

Lisäksi, kun viesti sisälsi linkin, linkki tuli yleensä Facebook-sivulta, jota Facebookin jäsen seurasi.

Kun Facebookin jäsenet katsoivat linkin sisältävää viestiä, vain 2,5 % viesteistä oli ystäviltä ja seurasi ihmisiä, joita pidetään yleensä luotettavina lähteinä.

Muista katselukertoja saaneista linkeistä 1,2 % tuli ryhmistä, joihin jäsen oli liittynyt, 7,7 % oli jäsenten seuraamilta sivuilta ja 3 % tuli viesteistä, jotka eivät liittyneet jäseniin.

Suurin osa (48,6 %) viesteistä, joissa ei ole linkkejä, jotka Facebook esiintyi jäsensyötteissä, ovat ystävien luomia ja seurattuja. Loput tulivat ryhmistä (18,5 %), seuratuista sivuista (8,4 %), toisiinsa liittymättömistä viesteistä (7,7 %) ja Facebookin “muuksi” kutsumista (2,3 %).

Facebookin sisältö on pitkähäntä ilman päätä

Kun ihmisten luku-, kuuntelu-, haku- tai ostotottumuksia verrataan, on aina valtava määrä ihmisiä, jotka lukevat samoja kirjoja, kuuntelevat samaa musiikkia, etsivät samoja asioita ja ostavat samoja tuotteita.

Mutta on myös kirjoja, musiikkia, hakuja ja ostoksia, jotka ovat hyvin harvinaisia.

Kun nämä luku-, katselu-, kuuntelut- ja ostotottumukset järjestetään kaavioon, kaavion vasemmalla puolella on valtava ryhmä ja sitten oikealle liikkuva pitkä laskeva viiva, joka edustaa miljoonia ja miljoonia yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen ja harvinainen katselu. osto- ja kuuntelutottumuksia.

Ryhmää, joka pyrkii tekemään samaa, kutsutaan pääksi. Valtavaa ryhmää yksilöitä, joilla on epätavallinen maku, kutsutaan pitkäksi hännäksi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta ankkuritekstin jakelun tarkistustyökalua SEO:lle

Mitä tulee Googleen, 15 % hakukyselyistä on harvinaisia. Mutta mitä tulee linkkeihin, joita ihmiset näkevät Facebook-syötteissään, vain 0,1 % suosituimmista syötteiden sisällöistä tuli Facebookin ulkopuolisista 20 sivustosta.

Tämä tarkoittaa, että useimmat ihmiset eivät näe samaa asiaa Facebookissa.

Mitä tulee siihen, mitä ihmiset katsovat televisiosta, valtavat yleisöprosentit katsovat samaa asiaa, mikä tarkoittaa, että he kuluttavat pääsisältöä.

Mutta Facebook-ekosysteemissä ihmiset näkevät erilaisia ​​asioita siinä määrin, että mikään ulkoinen verkkosivusto ei kyennyt saavuttamaan valtavaa suosiota elokuvien, musiikin ja televisio-ohjelmien tapaan.

Raportissa jaettu mielenkiintoinen tosiasia on, että kaikki Facebookin jäsenet altistuvat heille ainutlaatuiselle sisällölle.

Ei ollut sisältöä, joka olisi saavuttanut kaikki jäsenet ja saavuttanut hallitsevan suosion.

Facebook selittää:

”…vaikka katsotuimmalla sisällöllämme saattaa olla erittäin suuri määrä sisällön katsojia, mitattuna prosentteina kaikista Facebook-sisällön katsojista, ne edustavat vain pientä osaa syötteen katselukertojen kokonaismäärästä Yhdysvalloissa sillä vuosineljänneksellä. Lyhyesti sanottuna on harvinaista, että eri ihmiset näkevät saman sisällön syötteessään.”

Facebook huomautti:

”…vaikka katsotuimmalla sisällöllämme saattaa olla erittäin suuri määrä sisällön katsojia, mitattuna prosentteina kaikista Facebook-sisällön katsojista, ne edustavat vain pientä osaa syötteen katselukertojen kokonaismäärästä Yhdysvalloissa sillä vuosineljänneksellä.

Lyhyesti sanottuna on harvinaista, että eri ihmiset näkevät saman sisällön syötteessään.”

Facebookin 20 suosituimmasta linkistä vain kolme meni uutissivustoille ja yhtä linkkiä (nro 16) ei enää ollut olemassa, koska Facebook poisti linkin yhteisön normien rikkomisen vuoksi (lähes 28 miljoonan katselun jälkeen).

Katsotuimmat Facebook-sivut

Toisin kuin tosielämässä, Facebook-maailmassa yksikään Facebook-sivu ei onnistunut saamaan massiivista seuraajia Yhdysvalloissa.

Vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä 20 parasta Facebook-sivua edusti vain 1,1 % kaikista Facebook-sivuista.

20 suosituimman Facebook-sivun joukosta ykkönen Facebook-sivu poistettiin yhteisön normien rikkomisen vuoksi. Tämä rikkomussivu sai yli 121,8 miljoonaa katselukertaa ennen kuin se poistettiin Facebookista.

🔥 Empfohlen:  Google: Indeksoimattomat sivut eivät vaikuta indeksointibudjettiin

Suurin osa 20 parhaan Facebook-sivun joukosta koski reseptejä, söpöjä eläimiä, televisionostalgiaa ja muita enimmäkseen triviaaleja sivuja, jotka näyttävät osoittavan, että Facebookissa olevat ihmiset haluavat viihdyttää tai huvittaa artikkeleita, joiden otsikko on “Nainen ei kestä joka kerta”. poikaystävän tytär vierailee, koska “hän tarvitsee jatkuvaa huomiota” ja web-sivuja, joilla on videoita mopsien kylpemisestä ja kuvia ranskalaisbulldogiparista suusta suuhun ikään kuin suutelemassa.

20 parhaan Facebook-sivun luettelo maalaa muotokuvan amerikkalaisista, jotka ovat koukussa Facebookiin saadakseen nopean kuvan endorfiineista sivuilta, jotka tarjoavat “Päivittäisen annoksen hau, hau”.

Tässä on luettelo 20 suosituimmasta Facebook-sivusta:

 1. Facebook poisti tämän sivun yhteisön sääntöjen rikkomisen vuoksi.
 2. Ajattele Karete
 3. WomenWorking.com
 4. Muistatko Milloin
 5. Newsner
 6. LADBible Australia
 7. Dodo
 8. 3:00 Ajatuksia
 9. 97,1 QMG
 10. Eric Alper
 11. Hau hau
 12. Sarkastinen hunaja
 13. Hauskaa keittiötä 3 poikani kanssa
 14. OPPILAS raamattu
 15. UNILAD
 16. BithiriSathi-fanit
 17. Tyla
 18. Daily Mail -video
 19. Elämässä opitut opetukset Inc.
 20. Selindy Bae GH

Katsotuimmat Facebook-viestit

Linkkejä ja sivuja koskevien tilastojen tapaan ei ollut yhtäkään Facebook-viestiä, joka olisi voinut levitä ja jonka suurin osa Facebookin jäsenistä näkisi.

Top 20 Facebook-viestiä muodostivat vain 0,1 % kaikista Facebook-sisällön katselukerroista. Viestit, joita ihmiset katsoivat Facebook-syötteissään, olivat hyvin erilaisia ​​useimmille ihmisille.

Suurin osa 20 suosituimmasta sisällöstä on triviaalia, kuten 9 sekunnin mittainen video miehestä, joka käyttää tyhjiön kaltaista laitetta vetääkseen ja nykiäkseen niskassaan olevaa myyrää. Tämä video oli neljänneksi suosituin Facebook-julkaisu vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä, ja sitä katsottiin huikeat 57,4 miljoonaa kertaa.

Kuvakaappaus neljännestä suosituimmasta Facebook-julkaisusta

Vuoden 2021 neljännen vuosineljänneksen kuudenneksi suosituin Facebook-postaus on kuuden sekunnin video vihaisesta naisesta, joka roiskuttaa juomaa miehen kasvoille.

Tämä on aavemaisen samanlainen kuin Idiocracy-elokuva, joka kuvaa niin tylsää väestöä, että he menevät elokuviin katsomaan 90 minuuttia miehen takapään pierausta.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat AI Coding Assistant -työkalut kehittäjille ja ohjelmoijille

Laajalti katsottu Facebook-sisältö

Ehkä suurin huomio on se, että viestit, jotka eivät linkittäneet toiselle sivustolle, ylittivät huomattavasti viestejä, joissa oli linkki toiselle sivustolle.

Seuraavaksi kiinnostavin huomio on, että Facebookissa ei ole yleisesti suosittuja huippusivuja ja julkaisuja. Useimmat ihmiset näkevät ainutlaatuisen Facebook-uutissyötteen.

Viimeinen ote Facebookin raportista on se, että amerikkalaiset näyttävät etsivän kiertokulkuja.

Lainaus

Laajalti katsottu sisältöraportti: Mitä ihmiset näkevät Facebookissa