Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Facebookin käänteiset linkit SEO:lle (täydellinen linkkien rakentamisopas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebookin käänteiset linkit SEO:lle (täydellinen linkkien rakentamisopas)

Tässä artikkelissa opit hankkimaan Facebookin käänteisiä linkkejä SEO:ta (hakukoneoptimointia) varten ja lisäämään brändin näkyvyyttä.

Yli 2,9 miljardilla aktiivisella käyttäjällä Facebook on vankka alusta, joka voi auttaa ohjaamaan laadukkaampaa liikennettä verkkosivustollesi sekä lisäämään sisältösi orgaanista kattavuutta ja sijoituksia hakukoneoptimointitarkoituksiin.

Lopullisena tavoitteena on antaa sinulle täydellinen Facebook-linkkien rakentamisopas, joka sisältää kaikki tavat, joilla voit luoda käänteisiä linkkejä tälle sosiaalisen median verkkosivustolle.

Mitä ovat Facebookin käänteiset linkit?

Facebookin käänteiset linkit ovat linkkejä verkkosivustollesi Facebook-alustalta. Facebookin käänteinen linkki voi olla käyttäjäprofiilista, yrityssivulta, kommentista tai mainoksesta, ja se auttaa parantamaan verkkosivustosi hakukoneen sijoitusta viittauksen ja suoran liikenteen avulla.

Facebook-linkkien rakentamisopas

1. Lisää linkki Facebook-profiilisi bio-osioon

Ensimmäinen askel Facebook-linkin rakentamisessa on lisätä käänteinen linkki henkilökohtaiselle profiilisivullesi.

Henkilökohtaiset Facebook-profiilit sisältävät pääprofiilin johdanto-osan (tai bio-osion), jonka enimmäispituus on 101 merkkiä. Et ehkä tiedä, että voit laittaa tähän kenttään URL-osoitteen, joka muuttuu käänteiseksi verkkosivustollesi.

Varmista vain, että sisällytät verkkotunnuksen nimen lisäksi koko verkko-osoitteen, mukaan lukien http:// tai https://, jotta saat nopean käänteisen linkin henkilökohtaisesta profiilistasi Facebookin sosiaalisen median markkinointialustalla.

2. Laita linkki yrityksesi sivulle

Toinen tapa saada Facebook-käänteisiä hakukoneoptimointia varten on luoda yrityssivu ja lisätä sitten linkki verkkosivustollesi “Tietoja”-osioon.

Tietoja-osiossa on “Yhteystiedot”-alue, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä käänteisen linkin Facebookiin sosiaalisen median linkkien rakentamista varten.

3. Luo linkkejä Facebook-viestien kautta

Facebook-viestit ovat toinen hyvä alue linkkien rakentamiseen. Kun jaat sisältöä verkkosivustoltasi tai blogistasi henkilökohtaisella Facebook-aikajanallasi tai yrityssivullasi, voit lisätä käänteisiä linkkejä kahdella tavalla:

  • Linkki tilapäivitykseen: Linkin lisääminen ensimmäiseen virkkeeseen antaa sen näkyvyyden muille käyttäjille, kun se vierittää syötettä.
  • Linkki kuvan otsikossa: Valokuvien kuvaukset voivat sisältää myös käänteisiä linkkejä.
🔥 Empfohlen:  Digitaalisen markkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentti: 7 tärkeintä seurattavaa kohdetta

4. Luo linkkejä Facebook-kommenteissa

Jos haluat lisätä verkkosivustosi näkyvyyttä omien Facebook-viestiesi ulkopuolella, voit luoda käänteisen linkin muiden ihmisten Facebook-kommentteihin. Tämä on parasta tehdä Facebook-ryhmissä, joissa suuri joukko muita ihmisiä näkee linkin.

Tämä strategia on loistava tapa saada lisää liikennettä sisältöösi ja rakentaa suhteita muihin omalla alueellasi oleviin ihmisiin. Sinun tulee kuitenkin tarkistaa Facebook-ryhmän säännöt linkkien sijoittelun osalta. Jotkut järjestelmänvalvojat eivät salli sitä, ja sinun tulee pyytää lupaa, jos sinulla on kysyttävää siitä, katsotaanko linkkisi roskapostiksi vai ei.

5. Ota yhteyttä muihin sivuston omistajiin Messengerissä

Toinen helppo tapa saada käänteisiä linkkejä Facebookista on olla yhteydessä muihin verkkosivustojen omistajiin ja luoda suhde Messengerin kautta.

Jos olet yhteydessä muihin bloggaajiin ja yritysten omistajiin, joilla on samanlainen yleisö kuin sinulla, voit tehdä yhteistyötä vierailevien viestien, linkkien lisäysten tai toimituksellisten linkkien parissa. Tällä Facebook-linkkien rakentamisstrategialla on paljon suurempi onnistumisprosentti kuin muilla menetelmillä, kuten vierasbloggaamiseen.

6. Käytä Facebook-mainoksia linkkien luomiseen

Facebook-mainokset ovat loistava tapa mainostaa verkkosivustoasi tai blogiasi laajemmalle yleisölle ja saada enemmän orgaanisia käänteisiä linkkejä sisältöösi.

Kun luot Facebook-mainoksen, voit kohdistaa tietyn väestörakenteen ja kiinnostuksen kohteet, mikä helpottaa oikeantyyppisten ihmisten tavoittamista. Lisäksi, jos julkaiset linkkejä uusiin blogiviesteihisi ja näytät halvan 5 dollarin mainoksen kyseisestä sisällöstä, voit lisätä niiden ihmisten kokonaismäärää, jotka löytävät sisältösi ja toivottavasti linkittävät siihen.

Lisäksi Facebook-mainosten avulla voit luoda mukautettuja yleisöjä, joiden avulla voit kohdistaa ihmisiin, jotka ovat jo vierailleet verkkosivustollasi. Tämä tarkoittaa, että tavoitat enemmän ihmisiä, jotka ovat suoraan kiinnostuneita tarjonnastasi, ja saat prosenttiosuuden heistä takaisin verkkosivustollesi Facebook-linkin kautta.

7. Ota yhteyttä vaikuttajiin

Kuten millä tahansa sosiaalisen median alustalla, myös Facebookissa on tiettyjä vaikuttajia, joilla on suuri yleisö ja intohimoinen seuraaja. Ja jos voit muodostaa yhteyden yhteen tai useampaan näistä suosituista Facebook-tilistä, voit hyödyntää useita etuja:

  • Viittausliikenteen kasvu Facebookista.
  • Orgaanisten käänteisten linkkien määrä on lisääntynyt muilta sivuston omistajilta, jotka löytävät sisältösi ja haluavat linkittää siihen.
  • Parannus verkkosivustosi SEO-pisteisiin.
  • Mahdollinen mahdollisuus saada käänteinen linkki vaikuttajan muille sosiaalisen median tileille ja/tai verkkosivuille.
🔥 Empfohlen:  Apple vahvistaa, että USB-C tulee iPhoneen, mutta se on silti katkera siitä

Onko Facebook hyvä käänteinen linkki?

Facebook on hyvä käänteinen linkki, koska se auttaa lisäämään viittausliikennettä ja ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi. Facebookin käänteiset linkit ovat hyviä auttamaan useampia sivustojen omistajia löytämään sisältösi ja sitten linkittämään siihen parantaaksesi verkkosivustosi yleistä hakukoneoptimointia.

Auttavatko Facebook-linkit hakukoneoptimointia?

Facebook-linkit auttavat hakukoneoptimoinnissa lisäämällä tietoisuutta linkitetystä sisällöstä, mikä voi johtaa laadukkaampiin käänteisiin linkkeihin ja lisätä verkkotunnuksen auktoriteettia. Facebookin sosiaalinen alusta ei vaikuta suoraan hakukoneoptimointiin, mutta paremmat sijoitukset voivat tapahtua, kun sitä käytetään strategisessa linkinrakennuskampanjassa.

Fat Stacks -blogissa julkaistun sosiaalisen median linkkien rakentamisen tapaustutkimuksen mukaan “Käänteisten linkkien luominen ja tuloksena olevan sosiaalisen median sitoutuminen VOIVAT auttaa hakukoneoptimoinnissa pitkän hännän avainsanoilla varustetun sisällön luokittelussa Google SERP:issä.” Joten on edelleen tärkeää tehdä Facebookista osa linkkistrategiaasi.

Ja tämä Semrushia käsittelevä artikkeli dokumentoi viiden sosiaalisen median tapaustutkimuksen havainnot hakukoneoptimoinnista. Takeawayt sisältävät:

  • Sosiaaliset signaalit voivat antaa sisällöllesi massiivisen, mutta hyvin väliaikaisen SERP-lisäyksen Googlessa.
  • Facebookin tykkäykset/jaot voivat vaikuttaa vähän kilpailtuihin avainsanoihin, jopa sivuille, joilla on päällekkäistä sisältöä.

Ovatko Facebook-linkit nofollowia?

Facebook-linkit ovat nofollow-linkkejä, jotka eivät läpäise PageRank-arvoa hakukoneoptimoinnissa. Facebook-linkki on käyttäjien luomaa sisältöä, minkä vuoksi Facebook merkitsee lähtevät linkit nofollow-linkeiksi.

Vaikka Facebookin käänteiset linkit ovat nofollow-linkkejä, Googlen algoritmi saattaa joskus siirtää linkkipääomaa sivustollesi tämäntyyppisten käänteisten linkkien kautta. Siksi on hyvä käyttää Facebookia linkinrakennuskampanjoissasi.

Tässä Google-hakukeskuksen blogiviestissä sanotaan: “Kaikki linkkiattribuutit – sponsoroitu, ugc ja nofollow – käsitellään vihjeinä siitä, mitkä linkit kannattaa harkita tai jättää pois hausta. Käytämme näitä vihjeitä – muiden signaalien ohella – tapana ymmärtää paremmin, kuinka järjestelmiemme linkkejä voidaan analysoida ja käyttää oikein.”

Facebook on liian arvokas sivusto linkkien luomiseen. Lisäksi sillä on yksi Internetin korkeimmista toimialueen auktoriteettipisteistä. Kun sisältösi saavuttaa suuren määrän Facebook-käänteisiä linkkejä, se voi viestiä hakukoneille, että verkkosivusi on uskottava, luotettava ja mahdollisesti korkeamman sijoituksen arvoinen hakukoneissa.

🔥 Empfohlen:  Eri tapoja tarjota täydellinen työ- ja perhe-elämän tasapaino työntekijöillesi

Sinun ei kuitenkaan pidä luottaa pelkästään Facebook-käänteisiin parantaaksesi sijoitustasi SERP:issä. Sen ei myöskään pitäisi olla linkkien ainoa lähde. Sen sijaan sinun on luotava terve käänteinen profiili, joka sisältää yhdistelmän sosiaalisen median linkkejä, vierasviestejä, toimituksellisia linkkejä, kuvalinkkejä, kontekstuaalisia linkkejä ja paljon muuta.

Facebookin käänteiset linkit SEO yhteenvetoon

Toivon, että pidit tästä oppaasta Facebook-käänteislinkeissä SEO:lle.

Kuten huomasit, on olemassa useita tapoja saada käänteisiä linkkejä Facebookista verkkosivustollesi. Ja jos noudatat tässä Facebook-linkinrakennusoppaassa esitettyjä vinkkejä, voit parantaa sisältösi yleistä näkyvyyttä ja orgaanista kattavuutta hakukoneoptimointi- ja brändäystarkoituksiin.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.