Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

FDA tyhjensi kaikkien aikojen ensimmäisen älypuhelinsovelluksen insuliinin antamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: FDA tyhjensi kaikkien aikojen ensimmäisen älypuhelinsovelluksen insuliinin antamiseen

Diabeetikoiden on helpompi saada insuliinia kehoonsa yhdellä napautuksella puhelinta. Elintarvike- ja lääkevirasto on hyväksynyt Tandem Diabetes Caren kehittämän ensimmäisen älypuhelinsovelluksen ohjelmoidakseen insuliiniannostuksen t:slim X2 -insuliinipumpun käyttäjille.

Kaliforniassa sijaitseva johtava insuliininjakelu- ja diabetesteknologiayritys Tandem Diabetes Care ilmoitti keskiviikkona historiallisesta ilmoituksesta, että sen sovellus on ensimmäinen sekä Android- että iOS-sovellus, joka pystyy toimittamaan insuliinia älypuhelimesta. Aiemmin insuliinin annostelu oli suoritettava yksin pumpulla.

John Sheridan, Tandem Diabetes Caren toimitusjohtaja, sanoi lausunnossaan, että insuliinin annostelusovellus on yksi diabetesyhteisön kysytyimmistä ominaisuuksista, ja FDA:n hyväksyntä vahvisti yrityksen sitoutumisen innovoimaan diabeteksen hallintatyökaluja ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän. tehokkaita tapoja pitää verensokerinsa kurissa. Päivityksen myötä pumpun käyttäjät voivat ohjelmoida tai peruuttaa bolusannoksensa, joka heidän on tavallisesti otettava ruokailun aikana.

“Tandemin Control-IQ-teknologian diabeteksen hallinnan parannusten ansiosta ateriaboluksen antaminen on nyt yleisin syy, miksi ihminen on vuorovaikutuksessa pumpun kanssa, ja mahdollisuus tehdä niin älypuhelinsovelluksella tarjoaa kätevän ja diskreetin ratkaisun.” Sheridan sanoi.

Bolusannoksen annostelusovellus voi osoittautua hyödylliseksi ihmisille, jotka joutuvat jo epämukavaksi pumppaamisesta julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, tai kiinnittää ne alusvaatteisiin. T:connect-sovellus näyttää jo nyt käyttäjille heidän verensokerimallinsa ja insuliiniannoshistoriansa sekä mahdolliset hälytykset ja hälytykset, joita he ovat saaneet jättää huomiotta, joten päivitetty sovellus antaa heille mahdollisuuden antaa insuliiniannoksia mahdollisimman huomaamattomasti.

Viimeinen diabeteksen hallintatekniikan pala, joka teki jotain vastaavaa, oli Monavon glukoosimittausälykello. Se on neulaton puettava laite, joka on varustettu tekoälyllä, koneoppimisominaisuuksilla ja pilvellä, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa reaaliaikaiset glukoositasonsa aina kun se heille parhaiten sopii.

Tandem Diabetes Care sanoi, että se aikoo julkaista bolussovelluspäivityksen valituille käyttäjille koko kevään ajan, minkä jälkeen se julkaistaan ​​laajemmin myöhemmin tänä kesänä. Kun sovellus on virallisesti julkaistu, sitä tarjotaan uusille t:slim X2 -insuliinipumpun käyttäjille ja takuun piiriin kuuluville asiakkaille pumpun ohjelmistopäivityksen ja päivitetyn t:connect-sovelluksen kautta ilman lisäkustannuksia.

🔥 Empfohlen:  Nämä "mehukkaat" PC:t ovat eräitä kaikkien aikojen söpöimmistä pelipöytäkoneista